2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayy inşallah geçer yavrumda rahatlar biran önce ..

hoşgeldin cnm eee insanın kendi evi gibi yoktabi..
alp nasıl

sanada şekerm..

hosbuldum aynen oyle canım
alp ıyı yaramazlık pesınde
nıl ın vurma huyu vardı dımı canım alp ınde ısırma huyu var ve ben bunu hıc sevmıyorum dırek gelıyo ısırıyo
oyuncaklrnı hemen ağzını sokuyo ısırıyo nıye boyle bılmyorum nasıl vazgecıreceğım bılmyorum

sen tavayıda verseydın kuzuma sıze yumurta yapası varmıs

hg cnmm yokluğunuz belli oluo masal kızı da özledik.

o zmana kadar usta olur o annesi maşallah masalıma:)

neleri sil baştan öğreniolar annesi herşey onlar için ayrı bi zor şaşırır tabi yavrum yürüsün mü sürünsün mü:)

üst dişler zor çıkıomuş cnm olabilir belki de. bizim de daha 2 dişimiz var ama bu ara pek bi iştahsız bilmiyorum diş belirtileri mi başlıo

tsk ederrim cnm cok guzel bi duygu hepimiz doyasiya yasayalim onlarin tum ilklerini ins sanirim ust dis gelcek gece sik uyanio yemekde bazen cok yiyo bazen hic istemio bugun kahvaltisini cok guzel yedi bakalim oglen yicekmi uyuo simdi

Masal la ilgili yorum yapan tum teyzoslara teskkurler tek tek akinti yapamadim alinrida sorun oluo sayfayi kirletmeyeyim gulden yasmin yagmurcandan nutraks yaren hatirlayamadigim varsa ozur dlerim hepinize tesekkr ederim hepimz ilk anlarini doyasiya yasayalim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…