2012 kasım bebekleri büyüyor..

masalece merhabalr seninle tanışmıyoruz.ben nevgül trabzonda yaşıyorum.bende kasım 25 annesiyim.3 yaşındada bir paşam var.

Cnm bnnkide asker ankaradayiz allhtan bizm tayin olayi yok ulastirma bolumnde tayin 10yilda bi anca oluomus 3yildr ankardyiz daha burdayiz yani ama arda bi gorevi oluo sehir disina ozamn bile zorlaniom ben yalniz zor oluo es dost da yok tanidik yok bebekle zir allhim sana yardimci olsun simdi nerdesiniz ankrda degilsiniz sanirim grusurduk neguzel ankarada kimse yok mu ya bizde tanisalim

ayyy kız başım döndü okurken allah yardımcınız olsun sen öğretmenmiydim peki herkes bi tahminde bulunuyo sen söyle bari:):)

afiyet olsun cnm ::):)

ay çok sevindimm

naber cnm berracım nasıl?

alicim şekerim alicim inşallahhh:

evetya vuruyo akşam kucağımdaydı bana çok fene bi tokat attı indirdim hemen kucağımdan birazda kızdım ağladı ama almadım kucağıma bu konuyla ilgili nasıl bi yol izleyecem bilemiyorumyaa.

doktorumuza sorucam bakalım gidince..

ayyy maşallah size zor yetiştim ne çok ilerlemişsiniz beeeee:

masalece merhabalr seninle tanışmıyoruz.ben nevgül trabzonda yaşıyorum.bende kasım 25 annesiyim.3 yaşındada bir paşam var.

Mrb cnm bende 15kasim annesiyim 23yasindayim ilk bebegim haliyle:)ankarada yasiyoruz esim asker is sebebyle ben moda tasarim okudum calisodum ama bebegime bakiyom 2-3yasinda falan krese vericem ozmana kadar evdeyim masalin pesinde kosuom yurumeye basladi dis cikario gece uynip duruo burdakiler bilio masal gecen haftaya kadar sabah 8-aksam 8arasi ya bikez kalkar yada kalkmazdi ay cok uyurdu birhaftadir sersem gbiyim alisik olmayinca :)siZ neler yapionuz kizin cok tatli bu arada

Cnm bizm kiz yapmio isrma vurma yokda atma huyu var elindeki herseyi atio asagiya balkondan hersey atip sandalyede yemegini yerken elinfrkileri atio herseyi atio bide istio geri ogun corabini cikartip balkondan atmis bide bakio:)doktorumuz bize demistiki kotu huy edinir buaylarda ozmn gormezden gelin dedi sizin tepki vermniz icin yapio kizsanizda gulsenizde dewam etcek ama gormeZden gelin bakmayin hic yapma hayir demeyin inatlasir dedi ilgisini baska yone cekin dedioan kizma hic tepki verme baska bisey le dikkatini cek dene bakalim masal atio herseyi bakmiom almiom temegime dewam ediom ozmn bize yonelio baska biseyle ugrasio dene cnm

siirtteyiz canm.çok ii olurdu ya.dediğin gibi eş dost yok hele burda çok yalnız kaldım ankarada arkadaşlarım vardı.off bizim de kadermz bu yapcak bişey yok malesef.

güldencim söylemştim sanki.ya da karıştrdm.ben diş hekimiyim de evdeym şu anda.ev hanımıyım yani:)

güldencim söylemştim sanki.ya da karıştrdm.ben diş hekimiyim de evdeym şu anda.ev hanımıyım yani:)

Evet soylemistin cnm ozcanin dis probleminde tavsiyede bulunmustun ozmn bahsetmistin meslegini ee en iyi sen anlarsin n napsak bu kuzucuklara dis yuzunden uyku istah kalmadi dis jeli hangisi daha iyi dentinoks kullaniom hic fayda girmedim ne tavsiye edersin

Tuh ankarada olsaniz iyiymis yaaaa allh kolaylik versin coj zor tayin yaa

cnm her ilaç herkese iyi gelmiyo biraz deneme yanılma malesef bi de calgel var.okuldayken verdiğimiz hastalar vardı memnun kalmışlardı.ben şahsen hiçbişey kullanmadım çok mu rahatsızlık veriyo.iştahsızlık için yapcak bişey yok benm ki de yemiyo bişey.ishal için bol sıvı tüketimi söyleyebieceğm bunlar yani çocuk dişhekimliği uzmanlık işi biraz ne yalan söyleym iki yıl oldu mezun olalı o günden beri hiç çocuk hastam olmadı:)bundan da memnunum yani de.öyle i,şte

Ana kiz kocaman olmusya senin ya saclar uzamis tam kiz olmus annesi masalkq
hee büyüyo ebrar sultan.

maşallah demek yürümeye başladı.ebrardada yürüme eğilimleri var bakalım ne zaman yürüyecek hayırlısı.bende şuan çalışıyorum özel bir kurumda.ama maaş sorunumuz var.bugün konuşacam patronla.homeofıs çalışacam ve sadece sigortamı yatıracaklar inşallah kabul ederler etmezlersede kendileri bilirler.bende işten eve gidince kuzucuklarımla ve ev işleriyle uğraşıyorum.

deniyelim bakalım cnm of ne yapıcağımı bende bilmiyomm:

ayy söylemişsindir mutlaka cnm ama işte ben yaşlandım artık galiba ya:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…