2012 kasım bebekleri büyüyor..

valla canım kaç gündür iki buçuk üçten aşağı uyumuyodu uyusa da yatağına koyduğum gibi uyanıyodun dün bir buçuğa geliyodu uyudu ve uyanmadı da yine erken uyumadı ama bu bile beni mutlu etti

benimki de geç uyur uyudğu zaman 12den önce uyumazdıve en fazla 2saat uyuyuptekrar uyanırdı iki gündür 11 de uyuyo dün saat başı kalktı yine.ama bu gün 3 saatte bi kalktı aşağı yukarı.sabah nasıl dinç kalktım anlatamam

deniyelim bakalım cnm of ne yapıcağımı bende bilmiyomm:

ayy söylemişsindir mutlaka cnm ama işte ben yaşlandım artık galiba ya:):):)

ayy olur mu öyle şey cnm benm.yoğun geçiyo burası arada görmemişsindir normal yani:)

hiiiç öyle yaşlandım filan deyip kenara çekilmeye çalışma canım sen daha 2. yi doğurcan:)

hahahahahah yok cnm siz yapıcaksınız bende sizi izleyecem hahahahaha:

aynen cnm atladım muhtemelen..

senin tayin durumu ne oldu.yanlış mı hatırlıyorum

evet cnm benim tayin durumu yok galiba recisle karıştırıyo ola bilirsinnnnn.....
ben özel bi şirkette çalışıyommmm...
ay gkeşkemde memur olaydımda tayin işim olaydı iyidi:):)
acaba seni allahmı söyletiyo ya ben bi başvurumu yapsam ne.)

sen bu sene bi kpss ye gir cnm

he he bi dene istersen evet recesle karıştırdım şimdi hatırladım...yani devlet olsun özel olsun işin var ya şükret bence.insanoğlu hiçbişeyden memnun olmuyo.işte devlettekilerde tayinle uğraşıyo falan.yani bize bak aynı tayin döneminde tayinimiz çıktı eşimle o taaa siirt.benm ankara şaka gibi.bi de ağızlarını açıp aile bütünlüğü esastır falan diyolar

sen bu sene bi kpss ye gir cnm

ay gireyim bencede cnm..

ayyygerekten biz insanlarımemnun olmak çok zor çokkk:
evetya aslında söyllenecek çok şey varda :):)

iyi aksamlar kizlar isten yeni geldim yemek yapcambiraz kizimla ilgilendilten sonra gecmisi okucam bugun ne aktif olmus burasi cok paylasim olmus

Kızlar oglenden beri cok kötüyüm. Mide bulantısı ve ishsl var cok kötü bi haldeyim. Berra da hiç durmadı. Daha yeni zorla uyudu. Özellikle mide bulantısı için var mi bi tavsiyeniz. Bu arada hamile olma ihtimali m yok regl oldum dün.

geçmiş olsun cnmm.kuru ekmek bastırıyo benm midemi.

meryemim koltuğun kenarından tutunarak yürüdü bugün ilk kez:)malesef babamız göremedi bu ilk yürüyüşünüüü

ay canım cok gecmıs olsun gozunaydın adet olmusun
bılmyorumkı canım mıde bulantsı ıcın
soyle bısey olmustu bende bıkacdefa doğumdan sonra adet olmadan once aynen mıde bulantsı ve ıshal oluyodu bıkackez yasadm bunu sonra adet oluyodum
adet ten kaynaklanablır canım
cok kotu oluyo ınsan gercekten ınsallah gecer canım

Kv nin tawsiyesi kuru ekmegin icine biraz tuz at ye gecio tuzlu kraker ishal iciinde turk kahvesinden bi cay kasugi ye ve leblebi ye bol su ic

Kizlar masal koltuktan kendisi inebilio yuksek korkusu duscegini anlama ya baslamisti 15gun once ogunden beri arkasi donup ayaklarini assaya sallayip inio onceden duscegini bilmiodu kafasini assaya sarkitiodu e tabi duser inemiodu 15gundur inio karyoladan sandalyeden kendisi iniohatta dun bebek arabasina tirmanmis az daha oturcak ti inmeyi cikmayi ogrendi masalimmm

Bide dun masallhhhhh bin kere masallh eski masalim geldi tum ogunlerini istahla yedi cok guzel oynadi aksam9da uyuttum suan hala uyuo gece sadece1de kalkti nsl dinlenmisim anlatamam ve artik 7-8adim atioruz baya ilerledik masallh kizimaaa dun mandalina aldik pazardan ilkkez masal denedi ve nsl pesimden gelio agzini acarak anlatamam karnima agrilar girdi gulmekten bayildi mandalinaya

maşallah masal hanıma büyümüşte koltuklardan da inmeye başlamış ne güzel annesini de düşünmüş erkenden uyumuş sende güzelce dinlenmişsin büyüdükçe farklı tatları tatmak hoşlarına gidiyo canım bizimkide tam bi yeşil zeytin hastası
bu arada herkese günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…