- 17 Ocak 2009
- 6.631
- 8
- 158
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.281
selam kızlar herkese mutlu haftasonları
pat diye girdim konuya ama ufak bir sorunumuz var oğlumla umarım yardımcı olabilirsiniz
Kaan bi kaç gün önce tutunup ayağa kalkmayı öğrendi,
koltukta, yatakta, oyun parkında vs. heryerde ayağa kalkıyor artık
herşey iyi güzelde, geceleri her uyandığında yatağında ayağa kalkıyor ve yatak içinde yürüyor tutunarak,
birdahada saatler sonra anca uyuyor. kaç gündür uykusuzluktan ne hale geldik
buna bi çözümü olan var mı acaba?
maşallah masal hanıma büyümüşte koltuklardan da inmeye başlamış ne güzel annesini de düşünmüş erkenden uyumuş sende güzelce dinlenmişsin büyüdükçe farklı tatları tatmak hoşlarına gidiyo canım bizimkide tam bi yeşil zeytin hastası
bu arada herkese günaydın
maşallah masal hanıma büyümüşte koltuklardan da inmeye başlamış ne güzel annesini de düşünmüş erkenden uyumuş sende güzelce dinlenmişsin büyüdükçe farklı tatları tatmak hoşlarına gidiyo canım bizimkide tam bi yeşil zeytin hastası
bu arada herkese günaydın
Masallh ona cnm ama bizinmki kalkar ben mama yada su veririm geri uyur bilmiom cnm nsl yardimci olsam peki yerde minderde yatrmayi denesen bizimkiz menlekete gidince yerde yatio cokda sewio nebikim aklima bu geldi
Saol cnm buyudu bncede koltuktanda inio ya buyudu hakkattenhep 8-9da uyur masal hic daha ileri saatte uyanik olmadi masallh ama cok sik uyanip mizirdiodu birhftadir bugece 9da yatip 9da kalkti sadece gece1de uyandi nsl ozlemisim eski masali:)
Cnm mide bulantısına nane limon iyi geliyor bende. İshale pirinç lapasi,muz,kola ve haşlanmış patates iyi gelirKızlar oglenden beri cok kötüyüm. Mide bulantısı ve ishsl var cok kötü bi haldeyim. Berra da hiç durmadı. Daha yeni zorla uyudu. Özellikle mide bulantısı için var mi bi tavsiyeniz. Bu arada hamile olma ihtimali m yok regl oldum dün.
Mrb cnm nerelerdeydin, özlettin kendini. Cnm benim aklıma bi çözüm gelmiyor.selam kızlar herkese mutlu haftasonları
pat diye girdim konuya ama ufak bir sorunumuz var oğlumla umarım yardımcı olabilirsiniz
Kaan bi kaç gün önce tutunup ayağa kalkmayı öğrendi,
koltukta, yatakta, oyun parkında vs. heryerde ayağa kalkıyor artık
herşey iyi güzelde, geceleri her uyandığında yatağında ayağa kalkıyor ve yatak içinde yürüyor tutunarak,
birdahada saatler sonra anca uyuyor. kaç gündür uykusuzluktan ne hale geldik
buna bi çözümü olan var mı acaba?
bizimkide bi ara uyumuyodu gece iki buçuğa kadar dolanıyodu ama Allahtan iki gündür eski düzenine girdi gibi
canım ben çekirdeğini çıkarıp ağzına veriyorum bayılıyo tatlıyla işi yok hep ekşi
Ama neden sor bakalim.birr kendine:)
bebişleri uyuttunuz mu kızlarr..dün ne güzel uyumuşlar maşallah.bizs uyumadık yine dün şimdi de hala ayaktayızz
bende şimdi uyuttum canım inşallah uyanmaz bi kaç gündür uykusu düzeldi gibi inşallah sende uyutursun bebişi
ay benmkinin ne uyuduğu belline uyandığı doğduğundan beri anamı ağlattı valla.önceki gün güzel uyudu dedim dün yine cehannem gibiydi.yarım saatte bi kalktı.sabahta daha doğrusu öğlen de 12 de zor kalktı.bi düzene giremedik biz.maşallh size girmişsiniz ne güzell
aynı bizimkide öleydi okutturdum canım sonra düzeldi eger erken kalkabilirsen onuda kaldır uyanmasını bekleme ben öle yapıyodum erken uyuyordu akşam da
bebişleri uyuttunuz mu kızlarr..dün ne güzel uyumuşlar maşallah.bizs uyumadık yine dün şimdi de hala ayaktayızz
ay onu da denedim yok olmuyo daha doğrusu uyanmak istemiyo o kadar çok ağlıyor ki.uyansa da bi saat sonra tekrar uyumak istiyo.yemek te yemiyo.bugün tüm gün bir muz iki kaşık yoğurt yarım kase de muhallebi yedi o kadar bile yoktur belki.ay ne okudular kim okudu ben de yapsam:)
10dauyudu cnm ins seninkide yur ve sabaha kadar da cik kalkmaz anneside dinlenir insss bende yatiimm kizlarr optum iyigecelerr hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?