2012 kasım bebekleri büyüyor..

selam kızlar herkese mutlu haftasonları

pat diye girdim konuya ama ufak bir sorunumuz var oğlumla umarım yardımcı olabilirsiniz
Kaan bi kaç gün önce tutunup ayağa kalkmayı öğrendi,
koltukta, yatakta, oyun parkında vs. heryerde ayağa kalkıyor artık
herşey iyi güzelde, geceleri her uyandığında yatağında ayağa kalkıyor ve yatak içinde yürüyor tutunarak,
birdahada saatler sonra anca uyuyor. kaç gündür uykusuzluktan ne hale geldik
buna bi çözümü olan var mı acaba?

Masallh ona cnm ama bizinmki kalkar ben mama yada su veririm geri uyur bilmiom cnm nsl yardimci olsam peki yerde minderde yatrmayi denesen bizimkiz menlekete gidince yerde yatio cokda sewio nebikim aklima bu geldi

Saol cnm buyudu bncede koltuktanda inio ya buyudu hakkattenhep 8-9da uyur masal hic daha ileri saatte uyanik olmadi masallh ama cok sik uyanip mizirdiodu birhftadir bugece 9da yatip 9da kalkti sadece gece1de uyandi nsl ozlemisim eski masali:)

Aa cok guzel yaa ben daha hic denememistim masala zeytin yedirmeyi bugun bi vereyim bakayim eline mi verion pure gbi ezip sen mi yedirion cnm

Masallh ona cnm ama bizinmki kalkar ben mama yada su veririm geri uyur bilmiom cnm nsl yardimci olsam peki yerde minderde yatrmayi denesen bizimkiz menlekete gidince yerde yatio cokda sewio nebikim aklima bu geldi

Biz gece beslenmesini çoktan bırakmıştık canım ,
bidefasında kalktığında bende mama yapıp verdim belki acıkmıştır ondan uyumuyor diye,
ama hem içmedi hemde uyumadı
yer yatağını bende düşündüm de burası geceleri çok soğuk oluyor özellikle yerden çok soğuk geliyor ondan korkuyorum bende.
yanımda yatırmayıda denedim, bu seferde üstümden atlıyor geceleri
çok haylaz bi oğlum varmış gerçekten

Bi yerde okumuştum, yeni öğrendikleri şeyleri uykuda rüyada görüp kalkıp yapmaları normalmiş bi süre devam edecekmiş bu.
Kendi haline bırakıp devam uyusam içim elvermiyor bunada, şaşırdım kaldım vallahi :26:

Saol cnm buyudu bncede koltuktanda inio ya buyudu hakkattenhep 8-9da uyur masal hic daha ileri saatte uyanik olmadi masallh ama cok sik uyanip mizirdiodu birhftadir bugece 9da yatip 9da kalkti sadece gece1de uyandi nsl ozlemisim eski masali:)

bizimkide bi ara uyumuyodu gece iki buçuğa kadar dolanıyodu ama Allahtan iki gündür eski düzenine girdi gibi
canım ben çekirdeğini çıkarıp ağzına veriyorum bayılıyo tatlıyla işi yok hep ekşi

Cnm mide bulantısına nane limon iyi geliyor bende. İshale pirinç lapasi,muz,kola ve haşlanmış patates iyi gelir
Mrb cnm nerelerdeydin, özlettin kendini. Cnm benim aklıma bi çözüm gelmiyor.

bebişleri uyuttunuz mu kızlarr..dün ne güzel uyumuşlar maşallah.bizs uyumadık yine dün şimdi de hala ayaktayızz

bende şimdi uyuttum canım inşallah uyanmaz bi kaç gündür uykusu düzeldi gibi inşallah sende uyutursun bebişi

ay benmkinin ne uyuduğu belline uyandığı doğduğundan beri anamı ağlattı valla.önceki gün güzel uyudu dedim dün yine cehannem gibiydi.yarım saatte bi kalktı.sabahta daha doğrusu öğlen de 12 de zor kalktı.bi düzene giremedik biz.maşallh size girmişsiniz ne güzell

aynı bizimkide öleydi okutturdum canım sonra düzeldi eger erken kalkabilirsen onuda kaldır uyanmasını bekleme ben öle yapıyodum erken uyuyordu akşam da

aynı bizimkide öleydi okutturdum canım sonra düzeldi eger erken kalkabilirsen onuda kaldır uyanmasını bekleme ben öle yapıyodum erken uyuyordu akşam da

ay onu da denedim yok olmuyo daha doğrusu uyanmak istemiyo o kadar çok ağlıyor ki.uyansa da bi saat sonra tekrar uyumak istiyo.yemek te yemiyo.bugün tüm gün bir muz iki kaşık yoğurt yarım kase de muhallebi yedi o kadar bile yoktur belki.ay ne okudular kim okudu ben de yapsam:)

bizimkide uyanırken ağlıyodu ama kaldırıyodum canım sonra yemek yedirip iki saat sonra öğlen uykusuna yatırıyodum bizim akrabaya okuttum ben hoca kendisi nazar vardı sürekli ağlayarak uyanıyodu geceleri uyumuyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…