2012 kasım bebekleri büyüyor..

iyi aksamlar kızlar
nutraks canım gunduzlerı uyumadğı zaman nasıl bebısın huysuzmu
gece uyandğı zaman ağlıyomu yoksa uyanıyomu oyle

iyi aksamlar kızlar
nutraks canım gunduzlerı uyumadğı zaman nasıl bebısın huysuzmu
gece uyandğı zaman ağlıyomu yoksa uyanıyomu oyle

huysuz oluyo gündüz uyutmasam.açmıyo zaten ağlarken gözlerini.gece ağlayarak uyanıyo bazen biraz emip uyuyo bazen emse de uyumuyo pış pış yapıyorumçdün mesela elimi üstünden çektiğim an uyanıyodu pış pış diye diye 3,5 muydu 4 müydü uyudukk

ay nıye boyle yapıyokı bı cozum bulamadım canım
sende sersem oluyosundur uykusuzluk cok kotu
alaksı yoktur belkı ama sende bebısınle sureklı yalnızsın demı canım belkı sıklyodur bebısın
mesela benım oğlum evdeyken sureklı bana gelmek ıster huysuzdur anneme gıttığım zaman benı cok nadır arar

geçmiş olsun cnmm.kuru ekmek bastırıyo benm midemi.

Kv nin tawsiyesi kuru ekmegin icine biraz tuz at ye gecio tuzlu kraker ishal iciinde turk kahvesinden bi cay kasugi ye ve leblebi ye bol su ic

Cnm mide bulantısına nane limon iyi geliyor bende. İshale pirinç lapasi,muz,kola ve haşlanmış patates iyi gelir

Mrb cnm nerelerdeydin, özlettin kendini. Cnm benim aklıma bi çözüm gelmiyor.

Kizlar sagolun tavsiyeler inizin cogunu uyguladim. Bugun cok daha iyiyim cok şükür. Ay ne kötü hasta olmak Rabbim herkese saglik sıhhat versin cok zor ya. Özellikle de bi anne asla hasta olmamali

Kizlar sagolun tavsiyeler inizin cogunu uyguladim. Bugun cok daha iyiyim cok şükür. Ay ne kötü hasta olmak Rabbim herkese saglik sıhhat versin cok zor ya. Özellikle de bi anne asla hasta olmamali

canım gecmıs olsun duzelmısın bıraz
aynen canım anne ler hasta olmasın
senı bu saatte buralarda gormek neguzel

aman aman ıyı uyusunlar canım
aslında onlarla beraber yatmak varda ıste yatamıyorum

evet ya geç yatsalar uyuşunda yatalım deriz erken yattıklarında da uyumayız
ay kızlar akşam tusemin mamasını hazırlamak için mutfağa gitmiştim koltuğa tutunmuş duruyodu geldiğimde bi baktım tv nin yanındaki sehpaya gitmiş hem şaşırdım hemde mutlu oldum

canım gecmıs olsun duzelmısın bıraz
aynen canım anne ler hasta olmasın
senı bu saatte buralarda gormek neguzel
Berra daha yeni uyudu canim ben yatasiya baktim esim de uyumus. Sohbet edesim var oysa kelimelerimi bitiremedim herhalde bugün:) ben de solugu burada aldim

kesinlikle var bence.normalde babası varken akşam beşten sonra uyumazdı 10 11 e kadar.iki üç gündür 6 da 7 de de uyku kavgası veriyoruz...eee yavrum da haklı ya.dışarı da çıkamıyos pek fazla..sıkılıyo hep beni görmekten.bi de uykusu hiç düzene girmedi zaten çok problemli.sersem olmakla kalmıyorum malesef kopuyo teller bazen bende sabır kalmıyo çünkü

Ay canim simdiye kadar hep biraktigin yerde mi buluyordun. Ben uzun zamandir bulamiyorum baska odalardan topluyom

ah ah seni çok iyi anlıyorum canım bizimkinin de uykusu öleydi akşam 6 7 de uyutmamaya çalış yoksa gece çok zor uyur öğlen uykusuna yatır akşam üzeri uyutma o zaman 10 11 gibi iyice uykusu gelir

Mrb cnm nerelerdeydin, özlettin kendini. Cnm benim aklıma bi çözüm gelmiyor.

İyi akşamlar canım, bende özledim sizleri inanın ama hiç fırsat bulamıyorum girersemde maillere falan bakıp çıkıyorum.
Bide Kaan büyüdükçe dahada zorlaştı laptopu elime alamıyorum hemen atlıyor, telefon zaten hiç bir şekilde elimizde kalmıyor
Sen nasılsın?

bebişleri uyuttunuz mu kızlarr..dün ne güzel uyumuşlar maşallah.bizs uyumadık yine dün şimdi de hala ayaktayızz

Uyudu çok şükür, bakalım ne zaman uyanıp tekrar yatakta dikilecek yavrum :18:

maşallah prensese yaaa...

ah ah seni çok iyi anlıyorum canım bizimkinin de uykusu öleydi akşam 6 7 de uyutmamaya çalış yoksa gece çok zor uyur öğlen uykusuna yatır akşam üzeri uyutma o zaman 10 11 gibi iyice uykusu gelir

ya ben yapamıyorum onun geliyoss uykusu imkanı yok uyuyacak.bi de iki üç gündür yalnızız evde ben sıkıldım yani.o da sıkılmıştır herhalde.bakalım uyuyo şimdilik ama ne zaman uyanır bilmiyorum

yakında aynı odada bulamazsın canım
bızımkı gunde kacdefa dolasıyo evı sayamıyorum nerde kablo var oraya gıder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…