2012 kasım bebekleri büyüyor..

Berra daha yeni uyudu canim ben yatasiya baktim esim de uyumus. Sohbet edesim var oysa kelimelerimi bitiremedim herhalde bugün:) ben de solugu burada aldim

berra da gec uyumus ozaman
ıyı yaptın canım gelmekle ıkı laf ederız
bende sıklyorum evde esımlede pek konusmuyoruz konusacak bısey bulamıyoruz bız eskıdık artık

ya ben yapamıyorum onun geliyoss uykusu imkanı yok uyuyacak.bi de iki üç gündür yalnızız evde ben sıkıldım yani.o da sıkılmıştır herhalde.bakalım uyuyo şimdilik ama ne zaman uyanır bilmiyorum
hiç çıkmıyor musunuz canım senin sıkıntın da yansır bebeğine. çok zor olur ben kışın o durumdaydım ama bu kış eve kapanmaya niyetim yok pek.

onlarda sıkılıyo tabı yemek problemı varmı pekı

ay uyansa bile bi saat durmuyo geri uyumak istiyo.zaten yemek te yemiyo.ay ne zor işmiş bu annelik her dönemi ayrı dert

maşallah seninki hamaratlıymış bizimki emeklemiyor canım bugün de o kadar yürüyünce şaşırdım bende

hımm emeklemediğinden demek. ay emeklememesi de iyiymiş aslında biz iki aydır yerimizde duramıyoz. peşinde koşturup duruyoruz küçük hanımın

berra da gec uyumus ozaman
ıyı yaptın canım gelmekle ıkı laf ederız
bende sıklyorum evde esımlede pek konusmuyoruz konusacak bısey bulamıyoruz bız eskıdık artık

ay evet bazen biz de hiç bişey bulamıyoruz. karşılıklı susup oturuyoruz.

ay uyansa bile bi saat durmuyo geri uyumak istiyo.zaten yemek te yemiyo.ay ne zor işmiş bu annelik her dönemi ayrı dert

onu oyalıyacak bişeyler bul canım uyumaması için ben mesela müzik açıyorum o başlıyo oynamaya uyuması için biraz daha zaman geçmiş oluyo ay ay farklı huyları oluyo değişiyolar bizde onlara ayak uydurmaya çalışıyoruz :)

inşallah sabah uyanır da sende dinlenirsin canım

valla canm bak allah için söylüyorum bir gün bile böyle akşam yatıp sabah kalktığım olmadı.o kadar uzun yola falan da gittik geldik yorulup uyur belki diye her defasında umutlandım ama hiiç olmadı.bir gün bileee

bizimki hiç yüz üstü durmayı sevmiyor oturduğu yerden poposuyla gidiyo canım o da olduğu yerde yani odaları yürüteciyle dolaşıyor

merak etme canım yalnız değilsin. biz de unuttuk öyle uykuları. en fazla 5 saat uyuyor o da nadiren işte annesini dinlendirmek istiyo hrehalde bazen.

hiç çıkmıyor musunuz canım senin sıkıntın da yansır bebeğine. çok zor olur ben kışın o durumdaydım ama bu kış eve kapanmaya niyetim yok pek.

arada bi kantine gidip geliyormçıkacak hiçbiyer yok ki yeni geldik zaten.babamızda erken gidiyo geç geliyo bazen hiç gelmiyo çıkamıyozz haftasonları anca.

bizimki hiç yüz üstü durmayı sevmiyor oturduğu yerden poposuyla gidiyo canım o da olduğu yerde yani odaları yürüteciyle dolaşıyor

biz kaldırdık artık yürüteci canım kesinlikle durmak istemiyo emeklemek daha özgür geliyo sanırım. yürüteç kısıtlıyo hareketlerini gireceği yerleri. yürüteci o kadar seven çocuk emeklemeye başladıktan sonra 5 dk durmaz oldu. sizin de az kalmış yakında yürüyerek yapar yaramazlıkları

bizimde kaldırmamız yakındır çünkü kendi başına yürümeyi cok seviyor koltukları tutunarak dolanıyor çağırınca da bağırıp eliyle vurmaya çalışıyor

arada bi kantine gidip geliyormçıkacak hiçbiyer yok ki yeni geldik zaten.babamızda erken gidiyo geç geliyo bazen hiç gelmiyo çıkamıyozz haftasonları anca.

seni çok iyi anlıyorum canım. ama bi arkadaş ortamı falan olsa arada gidip gelsen inan sana da bebeğine de çok iyi gelir. inşallah kafana göre birilerini bulabilirsin yoksa çok zor oluyo evde kapanmak.

var yemiyobişey.bugün bir muz iki çorba kaşık yoğurt.yarım kase kadar da muhallebi yedi hepsi bu.kilosu da az zaten 8 kilo yani ama yediremiyorum

canım emın ol oda senden sıkılıyo bunu bana ozcanan solemıstı ve dusundum gercektende oyle
bızdede var yeme problemı eskıye gore daha ıyı sukur ama yınede var
aılen cokmu uzakta senın oraya gıtmen yada onların gelmesı mumkun değilmı
bıkac değişk kısı gorunce emın ol bebısınnde havası değısecek sende bıraz dınlenmıs olacaksın deneyımımle soyluyorum canım
ınsanın sabrı tukenıyo cunku guzel zamanlar kabusa donuyo bıraz değişklık gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…