- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.321
Ay canim simdiye kadar hep biraktigin yerde mi buluyordun. Ben uzun zamandir bulamiyorum baska odalardan topluyom
Berra daha yeni uyudu canim ben yatasiya baktim esim de uyumus. Sohbet edesim var oysa kelimelerimi bitiremedim herhalde bugün:) ben de solugu burada aldim
hiç çıkmıyor musunuz canım senin sıkıntın da yansır bebeğine. çok zor olur ben kışın o durumdaydım ama bu kış eve kapanmaya niyetim yok pek.ya ben yapamıyorum onun geliyoss uykusu imkanı yok uyuyacak.bi de iki üç gündür yalnızız evde ben sıkıldım yani.o da sıkılmıştır herhalde.bakalım uyuyo şimdilik ama ne zaman uyanır bilmiyorum
kesinlikle var bence.normalde babası varken akşam beşten sonra uyumazdı 10 11 e kadar.iki üç gündür 6 da 7 de de uyku kavgası veriyoruz...eee yavrum da haklı ya.dışarı da çıkamıyos pek fazla..sıkılıyo hep beni görmekten.bi de uykusu hiç düzene girmedi zaten çok problemli.sersem olmakla kalmıyorum malesef kopuyo teller bazen bende sabır kalmıyo çünkü
ya ben yapamıyorum onun geliyoss uykusu imkanı yok uyuyacak.bi de iki üç gündür yalnızız evde ben sıkıldım yani.o da sıkılmıştır herhalde.bakalım uyuyo şimdilik ama ne zaman uyanır bilmiyorum
bizimkide uyanırken ağlıyodu ama kaldırıyodum canım sonra yemek yedirip iki saat sonra öğlen uykusuna yatırıyodum bizim akrabaya okuttum ben hoca kendisi nazar vardı sürekli ağlayarak uyanıyodu geceleri uyumuyodu
maşallah seninki hamaratlıymış bizimki emeklemiyor canım bugün de o kadar yürüyünce şaşırdım bende
berra da gec uyumus ozaman
ıyı yaptın canım gelmekle ıkı laf ederız
bende sıklyorum evde esımlede pek konusmuyoruz konusacak bısey bulamıyoruz bız eskıdık artık
ay uyansa bile bi saat durmuyo geri uyumak istiyo.zaten yemek te yemiyo.ay ne zor işmiş bu annelik her dönemi ayrı dert
inşallah sabah uyanır da sende dinlenirsin canım
hımm emeklemediğinden demek. ay emeklememesi de iyiymiş aslında biz iki aydır yerimizde duramıyoz. peşinde koşturup duruyoruz küçük hanımın
ay evet bazen biz de hiç bişey bulamıyoruz. karşılıklı susup oturuyoruz.
valla canm bak allah için söylüyorum bir gün bile böyle akşam yatıp sabah kalktığım olmadı.o kadar uzun yola falan da gittik geldik yorulup uyur belki diye her defasında umutlandım ama hiiç olmadı.bir gün bileee
hiç çıkmıyor musunuz canım senin sıkıntın da yansır bebeğine. çok zor olur ben kışın o durumdaydım ama bu kış eve kapanmaya niyetim yok pek.
bizimki hiç yüz üstü durmayı sevmiyor oturduğu yerden poposuyla gidiyo canım o da olduğu yerde yani odaları yürüteciyle dolaşıyor
merak etme canım yalnız değilsin. biz de unuttuk öyle uykuları. en fazla 5 saat uyuyor o da nadiren işte annesini dinlendirmek istiyo hrehalde bazen.
onlarda sıkılıyo tabı yemek problemı varmı pekı
biz kaldırdık artık yürüteci canım kesinlikle durmak istemiyo emeklemek daha özgür geliyo sanırım. yürüteç kısıtlıyo hareketlerini gireceği yerleri. yürüteci o kadar seven çocuk emeklemeye başladıktan sonra 5 dk durmaz oldu. sizin de az kalmış yakında yürüyerek yapar yaramazlıkları
arada bi kantine gidip geliyormçıkacak hiçbiyer yok ki yeni geldik zaten.babamızda erken gidiyo geç geliyo bazen hiç gelmiyo çıkamıyozz haftasonları anca.
valla ben 3 saat uyanmayınca göbek atma kıvamına geliyorm:)
var yemiyobişey.bugün bir muz iki çorba kaşık yoğurt.yarım kase kadar da muhallebi yedi hepsi bu.kilosu da az zaten 8 kilo yani ama yediremiyorum
seni çok iyi anlıyorum canım. ama bi arkadaş ortamı falan olsa arada gidip gelsen inan sana da bebeğine de çok iyi gelir. inşallah kafana göre birilerini bulabilirsin yoksa çok zor oluyo evde kapanmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?