- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.341
songül nerelerde ki acaba geceleri geliyordu hep merak ettim
kızlar muhabbet güzel ama ben kaçıyorum artık. uzun uykulu geceler herkesekuzularınız da siz de rahat uyursunuz inşallah
canım emın ol oda senden sıkılıyo bunu bana ozcanan solemıstı ve dusundum gercektende oyle
bızdede var yeme problemı eskıye gore daha ıyı sukur ama yınede var
aılen cokmu uzakta senın oraya gıtmen yada onların gelmesı mumkun değilmı
bıkac değişk kısı gorunce emın ol bebısınnde havası değısecek sende bıraz dınlenmıs olacaksın deneyımımle soyluyorum canım
ınsanın sabrı tukenıyo cunku guzel zamanlar kabusa donuyo bıraz değişklık gerek
kızlar muhabbet güzel ama ben kaçıyorum artık. uzun uykulu geceler herkesekuzularınız da siz de rahat uyursunuz inşallah
uzak ailem.bi deeşim pek sıcak bakmıyo benm ailemde kalmama 1,5 yıldır dört ya da beş gece anca yattım annemlerde onda dabayram falan dahil yani.eşimi yalnız bırakmak ta içime sinmiyo ama o da dedğim gibi gönderme taraftarı değil.onların gelmesi de şu an kaldığımız yer pek müsait değil.annem de babamı bırakamıyo gerçi de doğumda bir ay kaldı annem ama dedim anne gelince böle olacaksa hiç gelme yani...:)
benim gözler kapanıyor herkese iyi geceler kızlar tatlı rüyalar
benim gözler kapanıyor herkese iyi geceler kızlar tatlı rüyalar
hımmm yakın olsa ıyı olurmuss
esler de gondermek ıstemıyo ama bzımde sıkıldğımzı pek anlamyolar
park falan yokmu yakınlarda canım bebısınıde alıp cıksan yada dolasmya yer yokmu dıcem ama doğudasın dımı sen
kıızllaaaaaaarrrrrrr kocişim aradı sabah kahvaltıyı yaparız birlikte dedi çok mutlu oldumm.salı gelcek diye bekliyodukk
kızlar ıkı gundur yoktum ruh halım paylaşım yapmağa uygun degıldı
ozledım hepınızı
Hayirdir cnm bi sorun mu oldu bebisler iyi dimi bizde ozledik seni
Gunaydin iyi haftasonlari gecirmenizi diliyoruz masal ve ben.bizim babamiz bugun nobette havada guzeldi tuhhhnapalim anne ki artik takilirz bizde parkyta eski masalim geri geldi ama saatini degistirdim kizimin ayy 8de uuodu gezmeye gdemioz misafir gelse sewemio ters oluodu artik 10da yatiriom sabh da 9 da kalkio cok iyi oldu boyle sabh kalkti kahvalti etti simdi uyucak salincakta 2gbi kalkio 5gbi geri uyuo 7gbi kalkar bida 10uyuo sabh 9kadar 1kez kalkio ohh bee rahatladim ama oyalamak gerkio park balkon odalar derken uutmuom hmn meyve verion eline ozmn baya oyalanio oyle bizim gunkugumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?