2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar muhabbet güzel ama ben kaçıyorum artık. uzun uykulu geceler herkese kuzularınız da siz de rahat uyursunuz inşallah

uzak ailem.bi deeşim pek sıcak bakmıyo benm ailemde kalmama 1,5 yıldır dört ya da beş gece anca yattım annemlerde onda dabayram falan dahil yani.eşimi yalnız bırakmak ta içime sinmiyo ama o da dedğim gibi gönderme taraftarı değil.onların gelmesi de şu an kaldığımız yer pek müsait değil.annem de babamı bırakamıyo gerçi de doğumda bir ay kaldı annem ama dedim anne gelince böle olacaksa hiç gelme yani...:)

hımmm yakın olsa ıyı olurmuss
esler de gondermek ıstemıyo ama bzımde sıkıldğımzı pek anlamyolar
park falan yokmu yakınlarda canım bebısınıde alıp cıksan yada dolasmya yer yokmu dıcem ama doğudasın dımı sen

evet cnm doğudaym.bakalım balkona falan çıkıyos biz de:)

kıızllaaaaaaarrrrrrr kocişim aradı sabah kahvaltıyı yaparız birlikte dedi çok mutlu oldumm.salı gelcek diye bekliyodukk

Gunaydin iyi haftasonlari gecirmenizi diliyoruz masal ve ben.bizim babamiz bugun nobette havada guzeldi tuhhhnapalim anne ki artik takilirz bizde parkyta eski masalim geri geldi ama saatini degistirdim kizimin ayy 8de uuodu gezmeye gdemioz misafir gelse sewemio ters oluodu artik 10da yatiriom sabh da 9 da kalkio cok iyi oldu boyle sabh kalkti kahvalti etti simdi uyucak salincakta 2gbi kalkio 5gbi geri uyuo 7gbi kalkar bida 10uyuo sabh 9kadar 1kez kalkio ohh bee rahatladim ama oyalamak gerkio park balkon odalar derken uutmuom hmn meyve verion eline ozmn baya oyalanio oyle bizim gunkugumuz

oh rabbım duzenınızı bozmasın alışık olmayınca zorlanıyor ınsa
uyku saatını ılerı atmakla ıyı etmıssın yoksa aksam olduğunda hıc bır aktıvıteye dahıl olamazsınız hemde babasıda aksam doya doya sever
bırde sende 8 yatamayacağın ıcın onun uykusunda senın uyku ımkanın olmaz her yönce ıyı olmus

kızlar anatomik tabanlar da e bebek kampanya yapmış bır alaa bır bedava artık kuzucukalr yurucek anatomik taban kullanmak lazım yurumeye başlayınca yumuşak ılk adım evdede gıydırmeyı düşünüyorum
bır bot bır ayakkabı aldım
almayı düşünenlere duyrulur
ıkısı 54 tl ye geldı
dışarıda fıyatlae uçuk yanı sızde faydalanın ıstedım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…