2012 kasım bebekleri büyüyor..

Eeet cnm cok iyi oldu yaa mcburen 9da bende yatiodum ee sabh 7ye gelmeden kalkiodu bazen oyuzden yatidum simdi 9 10 gbi kalkio gecede oyle yatip cok iyi oldu yaa aynn babasiyla vakit gecirio ona daha geycanla yuruo gel deyince 7-8adim atio artik

Cok uygunmus cnm ama doktorlar gercekten tamamen yurumeyi igrenene kadar ayakkabi onermio bebege farklu gelirmis yurumk istemezmis yamuk basarmis ve bu asamada coj hizli buyuomus ayaklri farketmzsek rahatsiz edermis falan ama en onemlisi jorkup yurumede cesareti kirilurmis oyle duydum ojudum bilmiom nekadar dogru ama bende masala pandf aldim ewde sicacik yumusacik gyer die onu giyince yurumesi zorlasio gercekten takilio yan basio

Canim mailine yazdim geldimi bilmiyorum burdan yazim.dedim
Disari cikiyoruz aksma halledicem

Ayakkabi isine gelonce canim lacivert olan ayakkabilar tabansiz ayakkabi ici anatomik
Pandof cok terletiyor ayak mantarlarina parmak aradi yaralarina sebep olabiliyor yarenin olmustu mesela ayaklarini birde dedigin gibi basma kusurlari yasanabiliyor
Dedogim gibi ben arasa yurudujten sonra kullanicam simdi sadece havlu corap giydiriyorum
Cunku yeri hissetmesi gerekiyor

Bu arada kizlar alirkeb dikat edelim anatomik ile ortapedik farkli seyler
Bizim bebelerimiz icin anatomik taban uygun

Son düzenleme:

Aynn cnm terletio basamio falan bende kalin corap giydiriorm artik aynn anatomik onerilio zaten cok haklisin bot bende dusunuomda iyice havalar sogugun ozmn alcam ayak numarasina gore lcwda vardi gecen yil gormustum bu yilda gelir yumusacik botlar vardi rahat eder sicacik

Bugun masalla odamizin yerini degistirdik salonda oturuiduk cok buyuk heryer parke buz gbiydi ondan kucuk odaya gecirdim yemek takimi salona oturma gurubu kucuj odaya hepsini gecirdim ben konsolu ittirirken masalda kalkip gelio oda ittirio aklinca elektik supurgenin ustune cikip ituruo ben supururken bayildi bu karmasaya masal 1,5saati gecti gecir sil yerlestir derken masalin gi ki cikmadi yaaa otirsam pesimden gelirdi hmn illa is yaptirtcak anasina ozmn pek bi huzurlu oluo inanirmisiniz dogumuma 2gun varken bile odamib seklini degistirp tmizlik yapmusmistim hamilelegm boyunca cok degistirdim bnde bole bi hastalik var galiba ondan masalda bu gurultuyu sewio:)

Songül nerelerdeydin bakiim sen gel de anlat bize

Ya ben hic duymamistim bu anatomik taban meselesini cahil kalmisim baya nasıl anliycaz şimdi berraya dedesi almisti bi ayakkabı ama anatomik mi bilmiyorum.

Ay ben hamileligimde paso yattım ama benim kiz da cok seviyo anasina is yaptırmayı hareket olsun da yeter bunlara. Süpürge sesinden korkuyordu bi ara ona da alisti gibi. Ama mutfakta hic bisey yaptirmiyor direk pacama yapisiyo ağlayarak

Kizlar bugun masala ozel kek yaptim ama cok leziz di yarisini ben yedim masal bayildi bu keke birazini ihlamiirla islatop.mama kivaminda bi tabak yedi bi dilimde eliyle kendi yedi cok sewdi cok beslecici bi kek tarifini vereyim mutlaka deneyin ins sewerler
2yumurta sarisi
1/2cay bardagi sut devam sutu koydum ben
1/2cay bardagi pekmez
8tatli kasigi bugday unu
1tatli kasigi ruseym
3tatli kasigi yulaf unu
1cay kasigi karbonatt
1 yemk kasigi zeytinyag
1kucuk muz ezip karistir hepsini firina ver kucuk borcamda yaptim ben cok guzeldi gercekten ezilmis toz ceviz de atabilirsiniz icine bnm sonradan geldi aklima dipnot ben olculeri uygulamadm unlarda daha az miktarda koydum goz karari sivi cok az ken bukadar un koyu okur bnce die denemedim az olcu juklandim sadece unlarda yani cok iyi okdu kivami kabarikligi bide ben ruseym almadim daha irmik koydum

Bugun masal benim minik gurmem di ona ozel calistim yaptigim herseye bayildi ben tabi havalardayim mest oldum huzurlu anneyim bgun:) bide karnabahar graten yaptim bayildi tarifi
1kucuk karnabahar
yarim liomon
1bardak sut
1kasik un
Tereyag
1yumurta sarisi
rendelnmis kasar
tuz
karnabahari az suda limonla hasladim firin tepsisine yaydim uzerine baska tencerede Unu kavrup dger malzemleri ekleyip iyice karstrdim uzerine dokup firina verdim birzck kizarana kadar psrdim eliyle kendi yedi parmak besinker gurubinda en sewdigimz oldu

Ben hic ama hic yatmadim duramam ben agrim okdgunda bike bi isle ugrasirdimki agrimi unutayim die :)delisin sen der annemler esim ama oyle iyi hissediyorum kalpten amekiyt olmustum ozman bile yatmadim okula gttim hmn moda tasarim ikudum bn defilemiz vardi ona gelinlij diktim o halde oyle iylesiyorum bn iste napim serumla gtmistimokula duramam ben hic masalda bana cekmishic oturmuo simdi abnemi anliommm ne zorluk cekmis kadin
bizimki yalniz takilmayi sewio sadece dis cikcagi zmn pacama yapisio hmn anliom yoksa hic gelmz bna ama gorcek beni illaki gttigi odaya beni cagirir

masal annesıne yardım etmıs baksana buyumuste
masallah sana canında alıyo yanı bunları tek basına yapmak hemde hamıleykende yapmıssın
temızlık bende yaptım hamıleyken hatta temızlık yaptığım gunun gecesı doğuma gıttım hep evımı temız bırakıp gıtmek ıstemısımdır olduda
hamıleyken karnından duymustur o seslerı oyuzdn alıskındır

kuzuna ne guzel seyler yapmıssın nerden aklına gelıyoda yapıyosun boyle seylerı
sevdıyse ne mutlu sana

Surekli onun icin ugrasiyorum herseyi yesin denesin istiyoruminternetten tum sebzler dedim ve liste yptim tahillar meyveler die liste yaptim hic aklima gelmeyen alisik olmadgim bilmedgim seyler var ama o yesin bilsin hep klasik kabk havuc pstates olmasin die yazdim liste yapip buzdolbina astim dun kirmzi pancar aldim yarin ondan biseyler yapcam bide biraz deli isi ama ben dengeli beslnmesi icin bgun demir agirlikli beslndyse yarin protein gbi degisyirip ne yedirdigimede dikkat ediom gunluk alm
asi gerekenler die baktim sut protrin tahil sebze meyve mutlaka almali gun icinde hepsinden dio karbnhdrat temel gidasi sart dio makarna yada pilav yada ekmk gbi yemiosa mahrum birakmayin gelisemez yemklerine bugdy unu ruseym kullanin mamasina filan ekmk yetine gecer dio yaaa ben deliyimmm biliomm:)

Yaa takintim var surekli odann seklini degistoririm aslinda o bahaneyle tum heryeri temizlemeyi seeiyorum gercekten madalda taklitimi yapio gulup gelio itio bana bakarak aynn alismis galiba hep harektli olmama durdummu istemio seninkideciyimis iste piril piril ewe gelmis alp daha deterjan kojusu duruomustur ewde:)

Cnm bizimide ben mutfakta oldummu pacama yapisirsa tam ayagim altindaki dolabi aciyorum orayi masal icin duzenledim plastik seyler var bayilio rengarek onlarla oyalanio bnm isim bitio o dha orda kalio:)bizde ise yario simdilik yakinda sıkılir bska bisivbuluruz

cnm umarım geçmiştir isalin ve miyde bulantın..
çk geçmiş olsun ikiside çok kötü insanı bitiriyto gerçekten..

aferin masala..

uyanık olun ama hiç ilgilenmeyin onu takip edin ama çaktırmayın bakalım ozaman ne yapıcak..

kızlar pek bakamadım geçmişe sadece 1 2 sayfa baktım umarım başka kötü bişey yoktur..

bu arada herkese kocaman bi günaydın ve iyi haftalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…