- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.361
oh rabbım duzenınızı bozmasın alışık olmayınca zorlanıyor ınsa
uyku saatını ılerı atmakla ıyı etmıssın yoksa aksam olduğunda hıc bır aktıvıteye dahıl olamazsınız hemde babasıda aksam doya doya sever
bırde sende 8 yatamayacağın ıcın onun uykusunda senın uyku ımkanın olmaz her yönce ıyı olmus
aa sımdı gordum cnm
aksama tamamır ıslem sımdı çıkmalıyım k.ı.b
kızlar anatomik tabanlar da e bebek kampanya yapmış bır alaa bır bedava artık kuzucukalr yurucek anatomik taban kullanmak lazım yurumeye başlayınca yumuşak ılk adım evdede gıydırmeyı düşünüyorum
bır bot bır ayakkabı aldım
almayı düşünenlere duyrulur
ıkısı 54 tl ye geldı
dışarıda fıyatlae uçuk yanı sızde faydalanın ıstedım
Eki Görüntüle 817359 Eki Görüntüle 817358
Cok uygunmus cnm ama doktorlar gercekten tamamen yurumeyi igrenene kadar ayakkabi onermio bebege farklu gelirmis yurumk istemezmis yamuk basarmis ve bu asamada coj hizli buyuomus ayaklri farketmzsek rahatsiz edermis falan ama en onemlisi jorkup yurumede cesareti kirilurmis oyle duydum ojudum bilmiom nekadar dogru ama bende masala pandf aldim ewde sicacik yumusacik gyer die onu giyince yurumesi zorlasio gercekten takilio yan basio
Canim mailine yazdim geldimi bilmiyorum burdan yazim.dedim
Disari cikiyoruz aksma halledicem
Ayakkabi isine gelonce canim lacivert olan ayakkabilar tabansiz ayakkabi ici anatomik
Pandof cok terletiyor ayak mantarlarina parmak aradi yaralarina sebep olabiliyor yarenin olmustu mesela ayaklarini birde dedigin gibi basma kusurlari yasanabiliyor
Dedogim gibi ben arasa yurudujten sonra kullanicam simdi sadece havlu corap giydiriyorum
Cunku yeri hissetmesi gerekiyor
Bu arada kizlar alirkeb dikat edelim anatomik ile ortapedik farkli seyler
Bizim bebelerimiz icin anatomik taban uygun
Bugun masalla odamizin yerini degistirdik salonda oturuiduk cok buyuk heryer parke buz gbiydi ondan kucuk odaya gecirdim yemek takimi salona oturma gurubu kucuj odaya hepsini gecirdim ben konsolu ittirirken masalda kalkip gelio oda ittirio aklinca elektik supurgenin ustune cikip ituruo ben supururken bayildi bu karmasaya masal 1,5saati gecti gecir sil yerlestir derken masalin gi ki cikmadi yaaa otirsam pesimden gelirdi hmnilla is yaptirtcak anasina ozmn pek bi huzurlu oluo inanirmisiniz dogumuma 2gun varken bile odamib seklini degistirp tmizlik yapmusmistim hamilelegm boyunca cok degistirdim bnde bole bi hastalik var galiba ondan masalda bu gurultuyu sewio:)
Ay ben hamileligimde paso yattım ama benim kiz da cok seviyo anasina is yaptırmayı hareket olsun da yeter bunlara. Süpürge sesinden korkuyordu bi ara ona da alisti gibi. Ama mutfakta hic bisey yaptirmiyor direk pacama yapisiyo ağlayarak
Bugun masalla odamizin yerini degistirdik salonda oturuiduk cok buyuk heryer parke buz gbiydi ondan kucuk odaya gecirdim yemek takimi salona oturma gurubu kucuj odaya hepsini gecirdim ben konsolu ittirirken masalda kalkip gelio oda ittirio aklinca elektik supurgenin ustune cikip ituruo ben supururken bayildi bu karmasaya masal 1,5saati gecti gecir sil yerlestir derken masalin gi ki cikmadi yaaa otirsam pesimden gelirdi hmnilla is yaptirtcak anasina ozmn pek bi huzurlu oluo inanirmisiniz dogumuma 2gun varken bile odamib seklini degistirp tmizlik yapmusmistim hamilelegm boyunca cok degistirdim bnde bole bi hastalik var galiba ondan masalda bu gurultuyu sewio:)
Songül nerelerdeydin bakiim sen gel de anlat bize
Ya ben hic duymamistim bu anatomik taban meselesini cahil kalmisim bayanasıl anliycaz şimdi berraya dedesi almisti bi ayakkabı ama anatomik mi bilmiyorum.
kuzuna ne guzel seyler yapmıssın nerden aklına gelıyoda yapıyosun boyle seylerı
sevdıyse ne mutlu sana
masal annesıne yardım etmıs baksana buyumuste
masallah sana canında alıyo yanı bunları tek basına yapmak hemde hamıleykende yapmıssın
temızlık bende yaptım hamıleyken hatta temızlık yaptığım gunun gecesı doğuma gıttım hep evımı temız bırakıp gıtmek ıstemısımdır olduda
hamıleyken karnından duymustur o seslerı oyuzdn alıskındır
Ay ben hamileligimde paso yattım ama benim kiz da cok seviyo anasina is yaptırmayı hareket olsun da yeter bunlara. Süpürge sesinden korkuyordu bi ara ona da alisti gibi. Ama mutfakta hic bisey yaptirmiyor direk pacama yapisiyo ağlayarak
Kızlar oglenden beri cok kötüyüm. Mide bulantısı ve ishsl var cok kötü bi haldeyim. Berra da hiç durmadı. Daha yeni zorla uyudu. Özellikle mide bulantısı için var mi bi tavsiyeniz. Bu arada hamile olma ihtimali m yok regl oldum dün.
Kizlar masal koltuktan kendisi inebilio yuksek korkusu duscegini anlama ya baslamisti 15gun once ogunden beri arkasi donup ayaklarini assaya sallayip inio onceden duscegini bilmiodu kafasini assaya sarkitiodu e tabi duser inemiodu 15gundur inio karyoladan sandalyeden kendisi iniohatta dun bebek arabasina tirmanmis az daha oturcak ti inmeyi cikmayi ogrendi masalimmm
selam kızlar herkese mutlu haftasonları
pat diye girdim konuya ama ufak bir sorunumuz var oğlumla umarım yardımcı olabilirsiniz
Kaan bi kaç gün önce tutunup ayağa kalkmayı öğrendi,
koltukta, yatakta, oyun parkında vs. heryerde ayağa kalkıyor artık
herşey iyi güzelde, geceleri her uyandığında yatağında ayağa kalkıyor ve yatak içinde yürüyor tutunarak,
birdahada saatler sonra anca uyuyor. kaç gündür uykusuzluktan ne hale geldik
buna bi çözümü olan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?