- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.381
Kizlar bugun masala ozel kek yaptim ama cok leziz di yarisini ben yedim masal bayildi bu keke birazini ihlamiirla islatop.mama kivaminda bi tabak yedi bi dilimde eliyle kendi yedi cok sewdi cok beslecici bi kek tarifini vereyim mutlaka deneyin ins sewerler
2yumurta sarisi
1/2cay bardagi sut devam sutu koydum ben
1/2cay bardagi pekmez
8tatli kasigi bugday unu
1tatli kasigi ruseym
3tatli kasigi yulaf unu
1cay kasigi karbonatt
1 yemk kasigi zeytinyag
1kucuk muz ezip karistir hepsini firina ver kucuk borcamda yaptim ben cok guzeldi gercekten ezilmis toz ceviz de atabilirsiniz icine bnm sonradan geldi aklima dipnot ben olculeri uygulamadm unlarda daha az miktarda koydum goz karari sivi cok az ken bukadar un koyu okur bnce die denemedim az olcu juklandim sadece unlarda yani cok iyi okdu kivami kabarikligi bide ben ruseym almadim daha irmik koydum
gunaydin kizlar
nasilsiniz.biz iyiyiz cok sukur
kizimla sabah kalktik kahvaltimizi.yaptik birazdanda uyucaz tekrar
herkse hayirli gunler
günaydın cnm iyi olmanıza sevindim
bizde iyiyiz ama nil bu ara biraz iştahsız..
2 gündür yoğrdunu yemek istemiyo bugün kahvaltısınıda pek etmek istmememiş..
deneyeyim ben bunu
negüzel hamarat anne seni::)
gunaydin kizlar
nasilsiniz.biz iyiyiz cok sukur
kizimla sabah kalktik kahvaltimizi.yaptik birazdanda uyucaz tekrar
herkse hayirli gunler
Surekli onun icin ugrasiyorum herseyi yesin denesin istiyoruminternetten tum sebzler dedim ve liste yptim tahillar meyveler die liste yaptim hic aklima gelmeyen alisik olmadgim bilmedgim seyler var ama o yesin bilsin hep klasik kabk havuc pstates olmasin die yazdim liste yapip buzdolbina astim dun kirmzi pancar aldim yarin ondan biseyler yapcam bide biraz deli isi ama ben dengeli beslnmesi icin bgun demir agirlikli beslndyse yarin protein gbi degisyirip ne yedirdigimede dikkat ediom gunluk alm
asi gerekenler die baktim sut protrin tahil sebze meyve mutlaka almali gun icinde hepsinden dio karbnhdrat temel gidasi sart dio makarna yada pilav yada ekmk gbi yemiosa mahrum birakmayin gelisemez yemklerine bugdy unu ruseym kullanin mamasina filan ekmk yetine gecer dio yaaa ben deliyimmm biliomm:)
Yaa takintim var surekli odann seklini degistoririm aslinda o bahaneyle tum heryeri temizlemeyi seeiyorum gercekten madalda taklitimi yapio gulup gelio itio bana bakarakaynn alismis galiba hep harektli olmama durdummu istemio seninkideciyimis iste piril piril ewe gelmis alp daha deterjan kojusu duruomustur ewde:)
Hic zorlama cnm disi cikiodur masalda birhafta istahsizdi az yedi hic yemedi simdi duzeldi cnm ara ara oluo nirmaldir uzulme cnm
Dene mutlaka harika bisey cok besleyici
kızlar günaydıınnn....biz 3 gündür süper uykusuz geceler geçiriyos.şimdi de burnu akıyo.ne yapayım ne iyi gelirrr
bu arada 2,dişimiz çıktııı
gunaydın kızlar gulden yağmur masal nutraks
gulden yıne dıs dıcem otuzden ıstahsdır belkı nıl
nutraks usuttumu yoksa dısten de olabılr grıp gıbı olması ben surup verıyorum oyle olunca
Albüm yaptık biz yine
kızlar ben bebişim 6 aylıkken leke gibi 1 gün süren bişeyim oldu adet oldum derken 20gün kadar sonra yine leke leke başladı bikaç gün sonra tam hatırlayamıyorum ne yazıkki ama 21-22 ağustos gibi başlayan bi lekelenmem 10 gün kadar sadece leke leke geldi afedersiniz çoğu kez ped bile koymadım wc de az az peçeteye geliyordu neyse tarih bugün oldu bende tık yok... doğumdan sonra eşimle sadece geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz siprale ikna edemedim benimkini prezervatif istemiyor eee hap alamadım emziriyorum siz napıyorsunuz peki ben en iyisi birazdan bi test yapıyım evde :26: inş. bişey yoktur şuan hiç hazır hissetmiyorum
ay ne ki o anatomik bilemedim:) güle güle giysin paşamkızlar anatomik tabanlar da e bebek kampanya yapmış bır alaa bır bedava artık kuzucukalr yurucek anatomik taban kullanmak lazım yurumeye başlayınca yumuşak ılk adım evdede gıydırmeyı düşünüyorum bır bot bır ayakkabı aldımalmayı düşünenlere duyrulurıkısı 54 tl ye geldı dışarıda fıyatlae uçuk yanı sızde faydalanın ıstedımEki Görüntüle 817359 Eki Görüntüle 817358
aydınlat bizi tecrübeli anne:)Canim mailine yazdim geldimi bilmiyorum burdan yazim.dedimDisari cikiyoruz aksma halledicemAyakkabi isine gelonce canim lacivert olan ayakkabilar tabansiz ayakkabi ici anatomikPandof cok terletiyor ayak mantarlarina parmak aradi yaralarina sebep olabiliyor yarenin olmustu mesela ayaklarini birde dedigin gibi basma kusurlari yasanabiliyorDedogim gibi ben arasa yurudujten sonra kullanicam simdi sadece havlu corap giydiriyorumCunku yeri hissetmesi gerekiyor Bu arada kizlar alirkeb dikat edelim anatomik ile ortapedik farkli seylerBizim bebelerimiz icin anatomik taban uygun
ay bende aydınlanmak istiorum:)Songül nerelerdeydin bakiim sen gel de anlat bizeYa ben hic duymamistim bu anatomik taban meselesini cahil kalmisim baya nasıl anliycaz şimdi berraya dedesi almisti bi ayakkabı ama anatomik mi bilmiyorum.
oh hamarat anne afiyet olsun kuzuya...Bugun masal benim minik gurmem di ona ozel calistim yaptigim herseye bayildi ben tabi havalardayim mest oldum huzurlu anneyim bgun:) bide karnabahar graten yaptim bayildi tarifi1kucuk karnabahar yarim liomon1bardak sut1kasik unTereyag1yumurta sarisirendelnmis kasartuzkarnabahari az suda limonla hasladim firin tepsisine yaydim uzerine baska tencerede Unu kavrup dger malzemleri ekleyip iyice karstrdim uzerine dokup firina verdim birzck kizarana kadar psrdim eliyle kendi yedi parmak besinker gurubinda en sewdigimz oldu
maşallah cnm sana da nerden buluon bu enerjiyi bana da anlat:)Ben hic ama hic yatmadim duramam ben agrim okdgunda bike bi isle ugrasirdimki agrimi unutayim die :)delisin sen der annemler esim ama oyle iyi hissediyorum kalpten amekiyt olmustum ozman bile yatmadim okula gttim hmn moda tasarim ikudum bn defilemiz vardi ona gelinlij diktim o halde oyle iylesiyorum bn iste napim serumla gtmistimokula duramam ben hic masalda bana cekmishic oturmuo simdi abnemi anliommm ne zorluk cekmis kadinbizimki yalniz takilmayi sewio sadece dis cikcagi zmn pacama yapisio hmn anliom yoksa hic gelmz bna ama gorcek beni illaki gttigi odaya beni cagirir
günün en özverili annesi seçildiniz hanımefendi:)Surekli onun icin ugrasiyorum herseyi yesin denesin istiyoruminternetten tum sebzler dedim ve liste yptim tahillar meyveler die liste yaptim hic aklima gelmeyen alisik olmadgim bilmedgim seyler var ama o yesin bilsin hep klasik kabk havuc pstates olmasin die yazdim liste yapip buzdolbina astim dun kirmzi pancar aldim yarin ondan biseyler yapcam bide biraz deli isi ama ben dengeli beslnmesi icin bgun demir agirlikli beslndyse yarin protein gbi degisyirip ne yedirdigimede dikkat ediom gunluk almasi gerekenler die baktim sut protrin tahil sebze meyve mutlaka almali gun icinde hepsinden dio karbnhdrat temel gidasi sart dio makarna yada pilav yada ekmk gbi yemiosa mahrum birakmayin gelisemez yemklerine bugdy unu ruseym kullanin mamasina filan ekmk yetine gecer dio yaaa ben deliyimmm biliomm:)
günaydın cnmmm:) sonunda girebildim... herkese günaydınnnncnm umarım geçmiştir isalin ve miyde bulantın..çk geçmiş olsun ikiside çok kötü insanı bitiriyto gerçekten..aferin masala..uyanık olun ama hiç ilgilenmeyin onu takip edin ama çaktırmayın bakalım ozaman ne yapıcak..kızlar pek bakamadım geçmişe sadece 1 2 sayfa baktım umarım başka kötü bişey yoktur..bu arada herkese kocaman bi günaydın ve iyi haftalar...
Albüm yaptık biz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?