2012 kasım bebekleri büyüyor..

deneyeyim ben bunu
negüzel hamarat anne seni::)

gunaydin kizlar
nasilsiniz.biz iyiyiz cok sukur
kizimla sabah kalktik kahvaltimizi.yaptik birazdanda uyucaz tekrar
herkse hayirli gunler

günaydın cnm iyi olmanıza sevindim
bizde iyiyiz ama nil bu ara biraz iştahsız..

2 gündür yoğrdunu yemek istemiyo bugün kahvaltısınıda pek etmek istmememiş..

kızlar günaydıınnn....biz 3 gündür süper uykusuz geceler geçiriyos.şimdi de burnu akıyo.ne yapayım ne iyi gelirrr

tekrar tebrık edıyorum senı kıskandım valla ben hıc boyle yapmıyorum

değıstırebılıyosan kendın değişklik ıyıdır
temızledım gıttım ama eve dnmedım doğumdan sonra 2 haftaya yakın annemdeydım enazından ıcım rahattı

gunaydın kızlar gulden yağmur masal nutraks
gulden yıne dıs dıcem otuzden ıstahsdır belkı nıl
nutraks usuttumu yoksa dısten de olabılr grıp gıbı olması ben surup verıyorum oyle olunca

Hic zorlama cnm disi cikiodur masalda birhafta istahsizdi az yedi hic yemedi simdi duzeldi cnm ara ara oluo nirmaldir uzulme cnm

zaten bugün yoğurt vermiyecem balık vericem bakalım biraz özlesin..

Dene mutlaka harika bisey cok besleyici

evet öyle..

kızlar günaydıınnn....biz 3 gündür süper uykusuz geceler geçiriyos.şimdi de burnu akıyo.ne yapayım ne iyi gelirrr

cnm seromfizyolojik kullan burnu tıkanırsa onun dışında ıhlamur içire bilirsin tabi içerse..

bu arada 2,dişimiz çıktııı

işte uykusuzluğun sebebi belli oldu annesi..

gunaydın kızlar gulden yağmur masal nutraks
gulden yıne dıs dıcem otuzden ıstahsdır belkı nıl
nutraks usuttumu yoksa dısten de olabılr grıp gıbı olması ben surup verıyorum oyle olunca

bende diş diyorum ama bilmiyorummmm:
öyledir inşallah..
bu arada sanada günaydın cnmm:

kızlar ben bebişim 6 aylıkken leke gibi 1 gün süren bişeyim oldu adet oldum derken 20gün kadar sonra yine leke leke başladı bikaç gün sonra tam hatırlayamıyorum ne yazıkki ama 21-22 ağustos gibi başlayan bi lekelenmem 10 gün kadar sadece leke leke geldi afedersiniz çoğu kez ped bile koymadım wc de az az peçeteye geliyordu neyse tarih bugün oldu bende tık yok... doğumdan sonra eşimle sadece geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz siprale ikna edemedim benimkini prezervatif istemiyor eee hap alamadım emziriyorum siz napıyorsunuz peki ben en iyisi birazdan bi test yapıyım evde :26: inş. bişey yoktur şuan hiç hazır hissetmiyorum

bende bebısım 4 aylıkken lekelenme olmustu sonra tekrar oldu 1 2 gun suren ama mayısta tam olarak adet gordum
duzensızlık olablır ama yınede bılemedım:26:
sen bı krunma yontemı dusun ıstersen canım gerı cekılme bıraz sıkntılı olur ıcınde bı suphe olur hep
esınde bıtanesnı kabul etsın ıkna et

ay ne ki o anatomik bilemedim:) güle güle giysin paşam aydınlat bizi tecrübeli anne:)
Songül nerelerdeydin bakiim sen gel de anlat bizeYa ben hic duymamistim bu anatomik taban meselesini cahil kalmisim baya nasıl anliycaz şimdi berraya dedesi almisti bi ayakkabı ama anatomik mi bilmiyorum.
ay bende aydınlanmak istiorum:) oh hamarat anne afiyet olsun kuzuya... maşallah cnm sana da nerden buluon bu enerjiyi bana da anlat:) günün en özverili annesi seçildiniz hanımefendi:) günaydın cnmmm:) sonunda girebildim... herkese günaydınnnn

Albüm yaptık biz yine

bayıldım kuzuma maşallah onu benim yerime ısır popodan ne güzel fotolar canım çekti şimdi ben tayindi taşın alış derken diş buğdayını yapmadım 2,5 ay oldu dişi çıkalı doğum günü çok güzel olsun istiyorum nolur fikirlerimizi paylaşalım bebeklerimiz içinde bizim içinde unutulmıycak anılar biriktirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…