- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.401
Günaydınn
Albüm yaptık biz yine
Albüm yaptık biz yine
zaten bugün yoğurt vermiyecem balık vericem bakalım biraz özlesin..
evet öyle..
cnm seromfizyolojik kullan burnu tıkanırsa onun dışında ıhlamur içire bilirsin tabi içerse..
işte uykusuzluğun sebebi belli oldu annesi..
gunaydın kızlar gulden yağmur masal nutraks
gulden yıne dıs dıcem otuzden ıstahsdır belkı nıl
nutraks usuttumu yoksa dısten de olabılr grıp gıbı olması ben surup verıyorum oyle olunca
kızlar ben bebişim 6 aylıkken leke gibi 1 gün süren bişeyim oldu adet oldum derken 20gün kadar sonra yine leke leke başladı bikaç gün sonra tam hatırlayamıyorum ne yazıkki ama 21-22 ağustos gibi başlayan bi lekelenmem 10 gün kadar sadece leke leke geldi afedersiniz çoğu kez ped bile koymadım wc de az az peçeteye geliyordu neyse tarih bugün oldu bende tık yok... doğumdan sonra eşimle sadece geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz siprale ikna edemedim benimkini prezervatif istemiyor eee hap alamadım emziriyorum siz napıyorsunuz peki ben en iyisi birazdan bi test yapıyım evde :26: inş. bişey yoktur şuan hiç hazır hissetmiyorum
cnm çok güzel olmuş.biz yapamadık taşınma falan babamız da yoktu zaten ama çok özendirdin yaniii
tıkalı değil burnu akıyo şükür demeliyim herhalde buna da.üşüttü herhalde ya örtmüyodu üstünü iki gündür tulumu da yoktu henüz.bi de önce babamız hastalandı sonra ben.ben de hastayım şu anda bulaşmış olabilir.ay bilemedim neden ama üstünü örttüğüm anda uyanıyodu.bugün tulum alcam nasıl bişey aldınız siz aldınız herhalde...
nil de yemiyo demek.ama diştendir büyük ihtimal meryem hiç yemiyo zaten de....
üşüttü herhalde cnm benden de geçmiş olabilir.hangi şurubu veriyorsun.
cnm çok güzel olmuş.biz yapamadık taşınma falan babamız da yoktu zaten ama çok özendirdin yaniii
tıkalı değil burnu akıyo şükür demeliyim herhalde buna da.üşüttü herhalde ya örtmüyodu üstünü iki gündür tulumu da yoktu henüz.bi de önce babamız hastalandı sonra ben.ben de hastayım şu anda bulaşmış olabilir.ay bilemedim neden ama üstünü örttüğüm anda uyanıyodu.bugün tulum alcam nasıl bişey aldınız siz aldınız herhalde...
nil de yemiyo demek.ama diştendir büyük ihtimal meryem hiç yemiyo zaten de....
üşüttü herhalde cnm benden de geçmiş olabilir.hangi şurubu veriyorsun.
ayyy bende mi sorun var sabahtan beri sorun yaşıyorum kk'da...güldenim hoşbuldum cnm nilim diş huzursuzluğuçekiodur annesi ondan iştahsızdır atlatır bi an evvel inş. bak yürümeyide çözmüş bin kere maşallah benim kız daha tutunarak yürüme derdinde:)selnec ben o fıstığı ööyle yürürken mıncırsam olur mu totosunu mıncıklayasım geldi maşallah subhanallah...fatoş cnm bence de sen test yapmalısın. kızlardan hap kullanan vardı bahsederler sana benim eşimde benim korunmama her türlü karşı zararı olur dio allahtan kendi korunuyo yine de korkuyorum.nutraks cnm ıhlamur filan içir bi de varsa kuşburnu. ben grip olunca zyenebe yadirdim bol bol. grip geçmedi çok şükür. tulumu da ben lcw den aldım cnm çok memnunum ne ince ne kalın. terlemedi çok şükür.aklımda kalanlar bunlar kızlar hmmm bi de yağmur ii uykular cnm bizim yerimize de uyuyun
Ben hic ama hic yatmadim duramam ben agrim okdgunda bike bi isle ugrasirdimki agrimi unutayim die :)delisin sen der annemler esim ama oyle iyi hissediyorum kalpten amekiyt olmustum ozman bile yatmadim okula gttim hmn moda tasarim ikudum bn defilemiz vardi ona gelinlij diktim o halde oyle iylesiyorum bn iste napim serumla gtmistimokula duramam ben hic masalda bana cekmishic oturmuo simdi abnemi anliommm ne zorluk cekmis kadin
bizimki yalniz takilmayi sewio sadece dis cikcagi zmn pacama yapisio hmn anliom yoksa hic gelmz bna ama gorcek beni illaki gttigi odaya beni cagirir
bende hıc duymadım anatomık
çok sağol canım çok şükür geçti ama acayip bi halsizlik var. kendimi çok güçsüz hissediyorumcnm umarım geçmiştir isalin ve miyde bulantın..
çk geçmiş olsun ikiside çok kötü insanı bitiriyto gerçekten..
aferin masala..
uyanık olun ama hiç ilgilenmeyin onu takip edin ama çaktırmayın bakalım ozaman ne yapıcak..
kızlar pek bakamadım geçmişe sadece 1 2 sayfa baktım umarım başka kötü bişey yoktur..
bu arada herkese kocaman bi günaydın ve iyi haftalar...
yine çook tatlısınız maşallah sizeAlbüm yaptık biz yine
canım test yap biran önce ancak öyle kafan rahatlıyor yoksa için içini yiyor tecrübeyle sabit:))kızlar ben bebişim 6 aylıkken leke gibi 1 gün süren bişeyim oldu adet oldum derken 20gün kadar sonra yine leke leke başladı bikaç gün sonra tam hatırlayamıyorum ne yazıkki ama 21-22 ağustos gibi başlayan bi lekelenmem 10 gün kadar sadece leke leke geldi afedersiniz çoğu kez ped bile koymadım wc de az az peçeteye geliyordu neyse tarih bugün oldu bende tık yok... doğumdan sonra eşimle sadece geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz siprale ikna edemedim benimkini prezervatif istemiyor eee hap alamadım emziriyorum siz napıyorsunuz peki ben en iyisi birazdan bi test yapıyım evde :26: inş. bişey yoktur şuan hiç hazır hissetmiyorum
nurcum sen i,yileştin mi
iyiyim canım çok şükür ama halsizlik var üzerimde toplanmaya çalışıyorum işte.
tekrar tebrık edıyorum senı kıskandım valla ben hıc boyle yapmıyorum
yasmin) oh hamarat anne afiyet olsun kuzuya...maşallah cnm sana da nerden buluon bu enerjiyi bana da anlat:)günün en özverili annesi seçildiniz hanımefendi:)günaydın cnmmm:) sonunda girebildim... herkese günaydınnnn[/QUOTE .!.:Tsk edrim cnm enerjimi bilmiom ama dogustan gelen.bisey yapim bu duramam hic masalda saolsun engellemio aksine yardim edio izkemeye bayilio ben konsolu biseyleri ittirirken sebeklik yapiom ona ses cikartiom falan kahkaha atio anlio artik espiriden yercucem:)ozveriki anne ohhh cok hos gelio kulaga cok sewindim alkisss banaa:)
kızlar günaydıınnn....biz 3 gündür süper uykusuz geceler geçiriyos.şimdi de burnu akıyo.ne yapayım ne iyi gelirrr
oh gözün aydın cnm kuzu da daha çabuk iileşir artık:)ıhlamur yoktu da nane limon yaptım zoru zoruna azıcık içti.ben de bugün alcam tulum babamız geldi artık özgürüzzz
geçmiş olsun nurcumiyiyim canım çok şükür ama halsizlik var üzerimde toplanmaya çalışıyorum işte.
Tsk edrim cnm enerjimi bilmiom ama dogustan gelen.bisey yapim bu duramam hic masalda saolsun engellemio aksine yardim edio izkemeye bayilio ben konsolu biseyleri ittirirken sebeklik yapiom ona ses cikartiom falan kahkaha atio anlio artik espiriden yercucem:)ozveriki anne ohhh cok hos gelio kulaga cok sewindim alkisss banaa:)
Burnu tikandiginda doktoa gtmistik sprey.vermisti ama akiosa hastaligi atip demektir mudahale etmeyin dedi bagisiklik.guclenddirici seyler verin portakal limon ihlamur papatya meyve sebze demisti.gercekten akti.bikac gun sonra iylesti sogan suyuda cok iyi gelio
oh gözün aydın cnm kuzu da daha çabuk iileşir artık:)
geçmiş olsun nurcum
ay bu soğan suyunu nasıl içiriyorsunuz yaa ben çorbasına kattım onu bile anladı benim bal böcüğü
cnm zeynep ilay dün inek sütü ile tanıştı hemde köyde mebağından taze taze:) azıcık içti ama herhangi bir alerji belirtisi göstermedi şimdiye kadar. çok şükür. 11 aylık olalım düzenli vermeye başlıycam içim rahatladı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?