2012 kasım bebekleri büyüyor..

Albüm yaptık biz yine

selmeç biz elifi yesek acaba nasıl olur..
bu arada nilde artık iyice yürüme işini öçözdü
yanlız istediği olmayınca kendini çok fena geri doğru atıyo
akşamda babasının eli yanlışlıkla çenesine çarptı ağladı önce sonrada babaya ters ters bakıp çılık attı resmen bağrdı hahah:
çok komikti..
bu arada bencede test en iyisi fatoş için rahatlasın..

Albüm yaptık biz yine

cnm çok güzel olmuş.biz yapamadık taşınma falan babamız da yoktu zaten ama çok özendirdin yaniii

tıkalı değil burnu akıyo şükür demeliyim herhalde buna da.üşüttü herhalde ya örtmüyodu üstünü iki gündür tulumu da yoktu henüz.bi de önce babamız hastalandı sonra ben.ben de hastayım şu anda bulaşmış olabilir.ay bilemedim neden ama üstünü örttüğüm anda uyanıyodu.bugün tulum alcam nasıl bişey aldınız siz aldınız herhalde...
nil de yemiyo demek.ama diştendir büyük ihtimal meryem hiç yemiyo zaten de....

gunaydın kızlar gulden yağmur masal nutraks
gulden yıne dıs dıcem otuzden ıstahsdır belkı nıl
nutraks usuttumu yoksa dısten de olabılr grıp gıbı olması ben surup verıyorum oyle olunca

üşüttü herhalde cnm benden de geçmiş olabilir.hangi şurubu veriyorsun.

CNM test en kesini herhalde.valla benm kırkım çıktı adetm olmaya başladı gayet de düzenli.korunmaya gelince eşini ikna et o zaman birine.biz de aynı şekilde korunuyos da eşim sağolsun prev. kabul edişyo sıkıntı yok

cnm sizden geçmiş ola bilir evet
nilin diştendir umarım bakalım..
bu arada yasmininm hoşgeldin cnmmm:

canım ben pedıtus verıyorum

ayyy bende mi sorun var sabahtan beri sorun yaşıyorum kk'da...güldenim hoşbuldum cnm nilim diş huzursuzluğuçekiodur annesi ondan iştahsızdır atlatır bi an evvel inş. bak yürümeyide çözmüş bin kere maşallah benim kız daha tutunarak yürüme derdinde:)selnec ben o fıstığı ööyle yürürken mıncırsam olur mu totosunu mıncıklayasım geldi maşallah subhanallah...fatoş cnm bence de sen test yapmalısın. kızlardan hap kullanan vardı bahsederler sana benim eşimde benim korunmama her türlü karşı zararı olur dio allahtan kendi korunuyo yine de korkuyorum.nutraks cnm ıhlamur filan içir bi de varsa kuşburnu. ben grip olunca zyenebe yadirdim bol bol. grip geçmedi çok şükür. tulumu da ben lcw den aldım cnm çok memnunum ne ince ne kalın. terlemedi çok şükür.aklımda kalanlar bunlar kızlar hmmm bi de yağmur ii uykular cnm bizim yerimize de uyuyun

ıhlamur yoktu da nane limon yaptım zoru zoruna azıcık içti.ben de bugün alcam tulum babamız geldi artık özgürüzzz

ay ben de küçükken çok hareketliymişim. annem der neredeyse tavanda yürüyecektin:) bi dk durmazdım koşar tırmanır atlar. ben de çektirmişim anama yani. eşim de aksine çok usluymuş. kızım babasına çeker inşallah diyordum ama olmadı malesef geldi de annesine çekti hiç durmuyooo
bende hıc duymadım anatomık

bu songüle ne oldu acep hala gelip aydınlatmadı bisii:26:

çok sağol canım çok şükür geçti ama acayip bi halsizlik var. kendimi çok güçsüz hissediyorum
Albüm yaptık biz yine
yine çook tatlısınız maşallah size

canım test yap biran önce ancak öyle kafan rahatlıyor yoksa için içini yiyor tecrübeyle sabit:))

herkese günaydınn kızlaarrr..

kızlar test için wc ye girdim peçeteye incecik ip gibi kırmızılıklar gelince yapmadım testi sabrediyim azıcık belki adet yoldadır ziyan etmiyim testi dedim elimdeki son test doğumdan beri yaptığım testlerin haddi hesabı yok Allahım hayırlısını versin hakkımızda hiç varmı acaba aramızda böyle hamile kalan? benim bi arkadaşım bebeği 6 aylıkken tekrar hamile olduğunu öğrendi çok zor kabullendi ama şimdi bi kızı bi oğlu var ikiside çok tatlı arkadaş olucaklar hem birbirlerine

tekrar tebrık edıyorum senı kıskandım valla ben hıc boyle yapmıyorum

Tsj edrim cnm eger gunluk bu almasi gerekeni alirsa az yesede gelisim dewqm eder.ama koca tabak yese hep ayni vitamin grubunu yiyosa bi fayasi olmaz dio diyetisyenim ben kilo almak icin gtmstim onceden bana anlattigi formulleri kizima uyguluyorum

kızlar günaydıınnn....biz 3 gündür süper uykusuz geceler geçiriyos.şimdi de burnu akıyo.ne yapayım ne iyi gelirrr

Burnu tikandiginda doktoa gtmistik sprey.vermisti ama akiosa hastaligi atip demektir mudahale etmeyin dedi bagisiklik.guclenddirici seyler verin portakal limon ihlamur papatya meyve sebze demisti.gercekten akti.bikac gun sonra iylesti sogan suyuda cok iyi gelio

ıhlamur yoktu da nane limon yaptım zoru zoruna azıcık içti.ben de bugün alcam tulum babamız geldi artık özgürüzzz
oh gözün aydın cnm kuzu da daha çabuk iileşir artık:)

iyiyim canım çok şükür ama halsizlik var üzerimde toplanmaya çalışıyorum işte.
geçmiş olsun nurcum

ay bu soğan suyunu nasıl içiriyorsunuz yaa ben çorbasına kattım onu bile anladı benim bal böcüğü

merhaba kızlaqr nasılız bakalım bugun cok yoğun bır gunıs guc cok arada yazıcam sızlerede
toplantımız vardı derken ıpın ucu kaçtı evde

hemen anatomik tabanı açıklayım kızlar
anatomik taban yumuşak cocugun ayak seklını alan ayakkabıdır ayağın doğal yapısını bozmaz
ayağın taşıyıcı bolgelerıne destek verırı

genelde ortapedık ıle karıştırılır satıcılar ortapedık dıye satarlar oysakı sorun olan ozel yapum ayakkabılar ortapedıktır

ayakkabı alırken anatomıkmı dıye sormanız yeterlı kızlar

bu arada arasım ıkı gun hafıf ateslendı ara ara oksuruj oldu bugun 3.gun sogam suyu verıyorum ılerlemedı oldukça gerıledı

oh gözün aydın cnm kuzu da daha çabuk iileşir artık:)

geçmiş olsun nurcum

ay bu soğan suyunu nasıl içiriyorsunuz yaa ben çorbasına kattım onu bile anladı benim bal böcüğü

cnm bugun ucuncu gun arasa dırek verıyorum ama yemoıyorsa meyve karıştırmalıymış
ay emzıgı ve benım göğsüm acaıp soğan kokuyor yahu

kaçırdım galıba hastamı balbocegı

cnm zeynep ilay dün inek sütü ile tanıştı hemde köyde mebağından taze taze:) azıcık içti ama herhangi bir alerji belirtisi göstermedi şimdiye kadar. çok şükür. 11 aylık olalım düzenli vermeye başlıycam içim rahatladı yaa

Aaaa cok sevindim.ne kadar guzzel ve saglikli canim taze taze
Bence 125 cc verebilirsin artik
Yavastan ya dusunsene eskiden bebelere kundakta verirlermis ben birsey olmaz dsuuncesindeyim sevmesi.cok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…