- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.421
aferin arasıma içiyo soğan suyunu..merhaba kızlaqr nasılız bakalım bugun cok yoğun bır gunıs guc cok arada yazıcam sızlerede
toplantımız vardı derken ıpın ucu kaçtı evde
hemen anatomik tabanı açıklayım kızlar
anatomik taban yumuşak cocugun ayak seklını alan ayakkabıdır ayağın doğal yapısını bozmaz
ayağın taşıyıcı bolgelerıne destek verırı
genelde ortapedık ıle karıştırılır satıcılar ortapedık dıye satarlar oysakı sorun olan ozel yapum ayakkabılar ortapedıktır
ayakkabı alırken anatomıkmı dıye sormanız yeterlı kızlar
bu arada arasım ıkı gun hafıf ateslendı ara ara oksuruj oldu bugun 3.gun sogam suyu verıyorum ılerlemedı oldukça gerıledı
cnm zeynep ilay dün inek sütü ile tanıştı hemde köyde mebağından taze taze:) azıcık içti ama herhangi bir alerji belirtisi göstermedi şimdiye kadar. çok şükür. 11 aylık olalım düzenli vermeye başlıycam içim rahatladı yaa
aferin arasıma içiyo soğan suyunu..
bu arada bende nile hafta sonu ayakkkabı aldım ama satıcılara sorsam öyle olmasa bile amatomik derler ama ben içine baktım gerçekten anlatılan gibi oyüzden içim rahat aldım ama biraz pahalıydı gerçekten
şu e bebeği daha önce göreydim iyidi..
aferin bal böcüğüne
demek sütü içti..
Burnu tikandiginda doktoa gtmistik sprey.vermisti ama akiosa hastaligi atip demektir mudahale etmeyin dedi bagisiklik.guclenddirici seyler verin portakal limon ihlamur papatya meyve sebze demisti.gercekten akti.bikac gun sonra iylesti sogan suyuda cok iyi gelio
cnm zeynep ilay dün inek sütü ile tanıştı hemde köyde mebağından taze taze:) azıcık içti ama herhangi bir alerji belirtisi göstermedi şimdiye kadar. çok şükür. 11 aylık olalım düzenli vermeye başlıycam içim rahatladı yaa:
Ohh afiyet olsunn
soğan suyunu içecek mi.içine bişeyler koyuyor musunuz
cnm zeynep ilay dün inek sütü ile tanıştı hemde köyde mebağından taze taze:) azıcık içti ama herhangi bir alerji belirtisi göstermedi şimdiye kadar. çok şükür. 11 aylık olalım düzenli vermeye başlıycam içim rahatladı yaa:
Ohh afiyet olsunn
ben dırek verıyorum cnm
soğan suyunu içecek mi.içine bişeyler koyuyor musunuz
ben dırek verıyorum cnm
hmmm deneyeym o zaman içeceğini zannetmiyorm ama.nane limonu bile içiremedim
oh gulke güle gıysun
canım gerçekten pahalı zaten sınırlıymış kıme dedıysem alamamış bıtmıs
sağol teyzesi
ya benim anlamadığım bişey var çi soğoanın suyunumu veriyosun yoksa pişmişmi
yani soğanı rendeliyomusun
Cig olarak hemen rwndelenir rendelenmez verilcek canim
hmmm deneyeym o zaman içeceğini zannetmiyorm ama.nane limonu bile içiremedim
1cay kasigi zaten bnmki icioa zorla caktirmadan kandirirken icirirsin iyi kotu cok olsa cikarir ama az ya agzina dokunce direk yutuo zaten istemese bile cok ise yario yaaa
cnm zeynep ilay dün inek sütü ile tanıştı hemde köyde mebağından taze taze:) azıcık içti ama herhangi bir alerji belirtisi göstermedi şimdiye kadar. çok şükür. 11 aylık olalım düzenli vermeye başlıycam içim rahatladı yaa
Cok sewindim cnm bncde bisey olmaz zatende sinlioz iste soktoru yoksa koyde bizim bebeklere dogunca veriplar emmiosa falan bizim babannemizin inekleri var ciftcilik yapio dedemiz bayramda 11aylik olcak zaten ozamn en tazesinden dedesinin ineginin sutunu icircem kizima keske koydeolsak ohhh mis gbi icerdi kuzum taze meyve sebze yerdi en organiginden:)gerci dondurucuya attim hep bezelye fasulye barbunya misir hep babannesi yetistirdi konserve hosaflar receller yapti gonderdi.tarhanalar hep kendi yapti bu konuda sansliyim sanirim
1cay kasigi zaten bnmki icioa zorla caktirmadan kandirirken icirirsin iyi kotu cok olsa cikarir ama az ya agzina dokunce direk yutuo zaten istemese bile cok ise yario yaaa
ha o kadarcık olsa yetiyo mu.ayy ben ne düşünmüştüm:)
merhaba kızlaqr nasılız bakalım bugun cok yoğun bır gunıs guc cok arada yazıcam sızlerede
toplantımız vardı derken ıpın ucu kaçtı evde
hemen anatomik tabanı açıklayım kızlar
anatomik taban yumuşak cocugun ayak seklını alan ayakkabıdır ayağın doğal yapısını bozmaz
ayağın taşıyıcı bolgelerıne destek verırı
genelde ortapedık ıle karıştırılır satıcılar ortapedık dıye satarlar oysakı sorun olan ozel yapum ayakkabılar ortapedıktır
ayakkabı alırken anatomıkmı dıye sormanız yeterlı kızlar
bu arada arasım ıkı gun hafıf ateslendı ara ara oksuruj oldu bugun 3.gun sogam suyu verıyorum ılerlemedı oldukça gerıledı
yuupppiiii artık bizim de tulumumuzz var....lcw dan aldıkkk bizde..giydirdim yatırdım şimdi bakalım hayrlısı bu gece nasıl uyuyacakk
Selam annecikler nasilsiniz. Uzun bir aradan sonraa merhaba :) unutmadiniz umarim beni
oh yarsın kuzuma bak o konuda biz çok şanslıyız cnm babaannemiz buranın ilçesinde oturuyo köyde de bağ evimiz var yazın orda yetiştirio sebze meyve bizde yiyoruz organik organik en önemlisi de kuzum yio:) ağlıklı sağlıklı meyveler sebzeler özellikle de domatese bayılıo köyden gelenin kokusunu alıo sanırım marketten almıştım bi kere onu yemedi sıpacık:)Cok sewindim cnm bncde bisey olmaz zatende sinlioz iste soktoru yoksa koyde bizim bebeklere dogunca veriplar emmiosa falan bizim babannemizin inekleri var ciftcilik yapio dedemiz bayramda 11aylik olcak zaten ozamn en tazesinden dedesinin ineginin sutunu icircem kizima keske koydeolsak ohhh mis gbi icerdi kuzum taze meyve sebze yerdi en organiginden:)gerci dondurucuya attim hep bezelye fasulye barbunya misir hep babannesi yetistirdi konserve hosaflar receller yapti gonderdi.tarhanalar hep kendi yapti bu konuda sansliyim sanirim
oh güle güle giysin kuzum inş. aynı tulumdan aldık biz de yumuşacık:) bizim burası soğuk ben giydiriyroum çokda rahat ediyorum cnm siz de edersiniz inş.yuupppiiii artık bizim de tulumumuzz var....lcw dan aldıkkk bizde..giydirdim yatırdım şimdi bakalım hayrlısı bu gece nasıl uyuyacakk
geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin inş.meryem de öksürüyo ya.burnu da akıyo.ateş yok iştahta eh ona göre fena değil.bakalım soğan verdm bende şifa olsun
günaydın cnm niye terlio ki nil o kadar ya çok mu sıcak sizim orası yada kalorifer filan mı yanıo evdekimsecikler yokmuş akşamda ne oluo ki burayaohh güle güle giyisin umarım sever tulumu bana kalın geldi onlarya nil çok terliyo akşamda terlemişti gece 4te üzerini deyiştirdim..ohhhohhh hoşgeldin cnm nerelerdesin sen ya selim nasıl?kızlar herkese günaydın akşam hiç sohpet olmamış sanıyorum burda..nur songül vaws recishadi özcenan zaten seminerdeydi sanıyorum:kızlar bari gündüz gelin:
ohh güle güle giyisin umarım sever tulumu bana kalın geldi onlarya nil çok terliyo akşamda terlemişti gece 4te üzerini deyiştirdim..
ohhhohhh hoşgeldin cnm nerelerdesin sen ya selim nasıl?
kızlar herkese günaydın akşam hiç sohpet olmamış sanıyorum burda..
nur songül vaws recis
hadi özcenan zaten seminerdeydi sanıyorum:
kızlar bari gündüz gelin:
ohh güle güle giyisin umarım sever tulumu bana kalın geldi onlarya nil çok terliyo akşamda terlemişti gece 4te üzerini deyiştirdim..
ohhhohhh hoşgeldin cnm nerelerdesin sen ya selim nasıl?
kızlar herkese günaydın akşam hiç sohpet olmamış sanıyorum burda..
nur songül vaws recis
hadi özcenan zaten seminerdeydi sanıyorum:
kızlar bari gündüz gelin:
oh yarsın kuzuma bak o konuda biz çok şanslıyız cnm babaannemiz buranın ilçesinde oturuyo köyde de bağ evimiz var yazın orda yetiştirio sebze meyve bizde yiyoruz organik organik en önemlisi de kuzum yio:) ağlıklı sağlıklı meyveler sebzeler özellikle de domatese bayılıo köyden gelenin kokusunu alıo sanırım marketten almıştım bi kere onu yemedi sıpacık:)oh güle güle giysin kuzum inş. aynı tulumdan aldık biz de yumuşacık:) bizim burası soğuk ben giydiriyroum çokda rahat ediyorum cnm siz de edersiniz inş.geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin inş.günaydın cnm niye terlio ki nil o kadar ya çok mu sıcak sizim orası yada kalorifer filan mı yanıo evdekimsecikler yokmuş akşamda ne oluo ki buraya
oh yarsın kuzuma bak o konuda biz çok şanslıyız cnm babaannemiz buranın ilçesinde oturuyo köyde de bağ evimiz var yazın orda yetiştirio sebze meyve bizde yiyoruz organik organik en önemlisi de kuzum yio:) ağlıklı sağlıklı meyveler sebzeler özellikle de domatese bayılıo köyden gelenin kokusunu alıo sanırım marketten almıştım bi kere onu yemedi sıpacık:)oh güle güle giysin kuzum inş. aynı tulumdan aldık biz de yumuşacık:) bizim burası soğuk ben giydiriyroum çokda rahat ediyorum cnm siz de edersiniz inş.geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin inş.günaydın cnm niye terlio ki nil o kadar ya çok mu sıcak sizim orası yada kalorifer filan mı yanıo evdekimsecikler yokmuş akşamda ne oluo ki buraya
gunaydin guldencim
bak geldim.ben nasilsin
biz.cok.mutluyuz cunku.guzel bi gece gecirdik masallah nil nasil sizin.geceniz.nasildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?