2012 kasım bebekleri büyüyor..

aferin arasıma içiyo soğan suyunu..
bu arada bende nile hafta sonu ayakkkabı aldım ama satıcılara sorsam öyle olmasa bile amatomik derler ama ben içine baktım gerçekten anlatılan gibi oyüzden içim rahat aldım ama biraz pahalıydı gerçekten
şu e bebeği daha önce göreydim iyidi..

aferin bal böcüğüne
demek sütü içti..

oh gulke güle gıysun
canım gerçekten pahalı zaten sınırlıymış kıme dedıysem alamamış bıtmıs

soğan suyunu içecek mi.içine bişeyler koyuyor musunuz

Cok sewindim cnm bncde bisey olmaz zatende sinlioz iste soktoru yoksa koyde bizim bebeklere dogunca veriplar emmiosa falan bizim babannemizin inekleri var ciftcilik yapio dedemiz bayramda 11aylik olcak zaten ozamn en tazesinden dedesinin ineginin sutunu icircem kizima keske koydeolsak ohhh mis gbi icerdi kuzum taze meyve sebze yerdi en organiginden:)gerci dondurucuya attim hep bezelye fasulye barbunya misir hep babannesi yetistirdi konserve hosaflar receller yapti gonderdi.tarhanalar hep kendi yapti bu konuda sansliyim sanirim

bence de şanslısın affiyett olsun...gerçi hakkını yemeyeym benm kv m de sağolsun yapıyo getiriyo ama onun kendsi yetiştirmiyoo..pek de organk değil yanii

yuupppiiii artık bizim de tulumumuzz var....lcw dan aldıkkk bizde..giydirdim yatırdım şimdi bakalım hayrlısı bu gece nasıl uyuyacakk

meryem de öksürüyo ya.burnu da akıyo.ateş yok iştahta eh ona göre fena değil.bakalım soğan verdm bende şifa olsun

yuupppiiii artık bizim de tulumumuzz var....lcw dan aldıkkk bizde..giydirdim yatırdım şimdi bakalım hayrlısı bu gece nasıl uyuyacakk

ohh güle güle giyisin umarım sever tulumu bana kalın geldi onlarya nil çok terliyo akşamda terlemişti gece 4te üzerini deyiştirdim..

Selam annecikler nasilsiniz. Uzun bir aradan sonraa merhaba :) unutmadiniz umarim beni

ohhhohhh hoşgeldin cnm nerelerdesin sen ya selim nasıl?

kızlar herkese günaydın akşam hiç sohpet olmamış sanıyorum burda..
nur songül vaws recis
hadi özcenan zaten seminerdeydi sanıyorum:
kızlar bari gündüz gelin:

oh yarsın kuzuma bak o konuda biz çok şanslıyız cnm babaannemiz buranın ilçesinde oturuyo köyde de bağ evimiz var yazın orda yetiştirio sebze meyve bizde yiyoruz organik organik en önemlisi de kuzum yio:) ağlıklı sağlıklı meyveler sebzeler özellikle de domatese bayılıo köyden gelenin kokusunu alıo sanırım marketten almıştım bi kere onu yemedi sıpacık:)
oh güle güle giysin kuzum inş. aynı tulumdan aldık biz de yumuşacık:) bizim burası soğuk ben giydiriyroum çokda rahat ediyorum cnm siz de edersiniz inş.
meryem de öksürüyo ya.burnu da akıyo.ateş yok iştahta eh ona göre fena değil.bakalım soğan verdm bende şifa olsun
geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin inş. günaydın cnm niye terlio ki nil o kadar ya çok mu sıcak sizim orası yada kalorifer filan mı yanıo evdekimsecikler yokmuş akşamda ne oluo ki buraya

gunaydin guldencim
bak geldim.ben nasilsin
biz.cok.mutluyuz cunku.guzel bi gece gecirdik masallah nil nasil sizin.geceniz.nasildi

gunaydin tatlim.afiyet olsun bal bocugune bu sene bahcede bizde yetistidik domates elifin corvalarina koydum ama.sadece o kadar

kizlar bugun sali calikusu var izledinizmi cok severim ben calikusunu cok guzeldi

bilmiyorum cnm neden ama nile uzun kollu gidiriyorum üzerinide örtüm ama bi kalktı inanılmaz terlemişti oyüzden o tulumlar bana çok kalın geldi ben onun içine nili çıt çıtlı badiyle sokmam lazım ozamanda çıktığında üşür yani ben daha ince istiyom ..

gunaydin guldencim
bak geldim.ben nasilsin
biz.cok.mutluyuz cunku.guzel bi gece gecirdik masallah nil nasil sizin.geceniz.nasildi

hoşgeldin cnm ohhh aferin elife desene annesini üzmedi
nil iyi cnm
sanki yürümeyi çözmüş gibi akşam geri geri gidiyodu :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…