- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.441
gunaydin tatlim.afiyet olsun bal bocugune bu sene bahcede bizde yetistidik domates elifin corvalarina koydum ama.sadece o kadar
kizlar bugun sali calikusu var izledinizmi cok severim ben calikusunu cok guzeldi
bilmiyorum cnm neden ama nile uzun kollu gidiriyorum üzerinide örtüm ama bi kalktı inanılmaz terlemişti oyüzden o tulumlar bana çok kalın geldi ben onun içine nili çıt çıtlı badiyle sokmam lazım ozamanda çıktığında üşür yani ben daha ince istiyom ..
hoşgeldin cnm ohhh aferin elife desene annesini üzmedi
nil iyi cnm
sanki yürümeyi çözmüş gibi akşam geri geri gidiyodu :):)
cnm ben malesef dizi izleyemiyorum nilden
malum onu zaten 2 3 saat görüyorum ondada yemek falan derken sonra nille oynuyorum ve dizi izleyemiyorum
en çok sevdiğim dizi arka sokaklardı gerç onunda tadı yok artık onu bile izleyemiyorum..
masallah nilime cozmus demek annesi geri geri gittigine gore
haklisin canim bende oyle yapardim senin yerinde olsaydim ama bizim kiz uyuyo o saatlerde bende basini kacirsamda izkemeye calisiyorum
Gulden senin tulum nasil bilmiyorum ama birde omuzdan citcitli asagi dogru genis aciliyor ayak kismi oval yandan da fermuari oluyor o sekilde tulumlar var. English home dan almistim selim e. Bende soguk bir gece de selim i uzeri acik gorunce hemen ertesi gunu tulumuna koydum. Sicak gibi olan gecelerde kisa kollu giydiriyorum. Simdlilik iyi geldi bize
cnm o tulumdanda var bende ingiliş homdan aldım ama nil ayağı kalkıyo park yatağında ve otulumla dengesini sağlıyamaz diye
gecenin bi yarısı hop nil ayakta yada oyturuyo.
giydirmiyorum oyüzden ayaklı tulum istiyorum
geçen sene çok işime yaradı o tulum..
işte alıcağım ayaklı tulumunda o incelikte olmasını istiyorum ama bilmiyorum..
bula bilecekmiyim..
Kızlar günaydın ben çok kötüyum. Gece ıstanbulda polis olan kuzenimin başından vuruldugunu öğrendim. Ameliyata almışlar ama sabah vefat haberini aldık. Kardeşim gibiydi.ağlamaktan kendime gelemedim
Bizimkilerin en olmaz yapamaz dediklerimizi yapma kabiliyetleri var. Benimkide aynen dedigin gibi gece ayaga dikilir . Gezerek aglar. Oturur aglar cok ilginc sekillerde gordum selim i. Ama o tulm engel olmuyor ona hic. Herseyi onunlada yapabiliyor :)
degisiklik olur benxede ama cok sanimiler cok sevdim benayyy işte düşe kalka yürüyoruz cnm..
sankki aydan şenerli çalı kuşunu azıcık hatırlıyorum ama herhalde deyişir içeliği
çünkü yaprak dökümüde aşkı memnuda deyişmişti..
merturcum nasilsin canim selim nasilGulden senin tulum nasil bilmiyorum ama birde omuzdan citcitli asagi dogru genis aciliyor ayak kismi oval yandan da fermuari oluyor o sekilde tulumlar var. English home dan almistim selim e. Bende soguk bir gece de selim i uzeri acik gorunce hemen ertesi gunu tulumuna koydum. Sicak gibi olan gecelerde kisa kollu giydiriyorum. Simdlilik iyi geldi bize
canim basin sagolsun ne olmys ki esimde soylemedi biseyKızlar günaydın ben çok kötüyum. Gece ıstanbulda polis olan kuzenimin başından vuruldugunu öğrendim. Ameliyata almışlar ama sabah vefat haberini aldık. Kardeşim gibiydi.ağlamaktan kendime gelemedim
ay ne oldu ki bu kk ya ya. ben yazıyorum o geri atıyo. yağmurcandan on kez yazdım cnm yaaa... ay ne yazdığımı da unuttum artık
Kızlar günaydın ben çok kötüyum. Gece ıstanbulda polis olan kuzenimin başından vuruldugunu öğrendim. Ameliyata almışlar ama sabah vefat haberini aldık. Kardeşim gibiydi.ağlamaktan kendime gelemedim
Iyiym sen nasilsin. Elif nasil
degisiklik olur benxede ama cok sanimiler cok sevdim ben
merturcum nasilsin canim selim nasil
seni burqlarda gormek ne guzel
canim basin sagolsun ne olmys ki esimde soylemedi bisey
aklina gelince yaz merak ettim simdi
ay cnm ya rabbim şehitlik mertebesi nasip etsin inş. çok üzüldüm rabbim sabır versinKızlar günaydın ben çok kötüyum. Gece ıstanbulda polis olan kuzenimin başından vuruldugunu öğrendim. Ameliyata almışlar ama sabah vefat haberini aldık. Kardeşim gibiydi.ağlamaktan kendime gelemedim
gunaydın kızlar
gulden yasmın yağmur mertur
reces canım basınsağolsun Allah sabır versın
bende tulum aldım bıkere gıydırdım daha uyuturken enseden terlemeye basladı bende cıkardım ıcıne ne gıydırsem bılemedım
kızlar oğlum bugun rekor jırdı 10 gıbı uyudu gece ,10.30 gıbı kalktı sabah ama gece 100 kere uyanmasını ağlamsnı saymazsak ben yıne sersem
cok sukur iyiyiz tatlim elif uyuyo uyanir birazdan evde bi sessizluk hakim basimi dinliyorumIyiym sen nasilsin. Elif nasil
gunaydın kızlar
gulden yasmın yağmur mertur
reces canım basınsağolsun Allah sabır versın
bende tulum aldım bıkere gıydırdım daha uyuturken enseden terlemeye basladı bende cıkardım ıcıne ne gıydırsem bılemedım
kızlar oğlum bugun rekor jırdı 10 gıbı uyudu gece ,10.30 gıbı kalktı sabah ama gece 100 kere uyanmasını ağlamsnı saymazsak ben yıne sersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?