- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.461
günaydın cnmmm. maşallah alp tuğraya cnm en azından sabah uyumuş annesi. benim kız kaçta yatarsa yatsın sabah 5 buçuk demeden ayakta sabah ezanına kalkıo kızım:) ay nasıl uyutcam bu kızı ben hadi haftaiçi neyse de haftasonu çok zor oluo yaa her daim sersem gibi geziyorumgunaydın kızlargulden yasmın yağmur merturreces canım basınsağolsun Allah sabır versınbende tulum aldım bıkere gıydırdım daha uyuturken enseden terlemeye basladı bende cıkardım ıcıne ne gıydırsem bılemedımkızlar oğlum bugun rekor jırdı 10 gıbı uyudu gece ,10.30 gıbı kalktı sabah ama gece 100 kere uyanmasını ağlamsnı saymazsak ben yıne sersem
günaydın cnmmm. maşallah alp tuğraya cnm en azından sabah uyumuş annesi. benim kız kaçta yatarsa yatsın sabah 5 buçuk demeden ayakta sabah ezanına kalkıo kızım:) ay nasıl uyutcam bu kızı ben hadi haftaiçi neyse de haftasonu çok zor oluo yaa her daim sersem gibi geziyorumsizin memleketler sıcak benim anladığım kadarıyla lızlar. ben tulumun içine ince uzun kollu pijama giydiriyorum terlemio hiç. gece yüzüne dokunuyorum buz gib oluo yavrum
günaydın cnm nilde alp tura gibi
rken yatsa bile annesi uyumasın die ne gerekirse yapıyo sağolsun:):)
cok sukur iyiyiz tatlim elif uyuyo uyanir birazdan evde bi sessizluk hakim basimi dinliyorum
gunaydin canim cok guzel uyumus alpim bizim kiz dokuzda uyudi yedide kalkti ama gece iyi uyuduk mutluyuz
sende uyu biraz o uyuyunca dinlen yoksa bu yaramazlarla gun gecmex
günaydın cnmmm. maşallah alp tuğraya cnm en azından sabah uyumuş annesi. benim kız kaçta yatarsa yatsın sabah 5 buçuk demeden ayakta sabah ezanına kalkıo kızım:) ay nasıl uyutcam bu kızı ben hadi haftaiçi neyse de haftasonu çok zor oluo yaa her daim sersem gibi geziyorumsizin memleketler sıcak benim anladığım kadarıyla lızlar. ben tulumun içine ince uzun kollu pijama giydiriyorum terlemio hiç. gece yüzüne dokunuyorum buz gib oluo yavrum
ay bilmiyorum ama okadarda sıcak değil cnm
galiba nilde bi sorun var hep terliyo..
kızlar adet oldum gece gözüm aydın bu arada benim sancım çok oldu yine :26:
bende hafta sonu nil uyuyunca bişeyler yapayım diyorum ama bazen çok yorgun düşüyorum yatıyorum onunla birlikte..
merturum bende denesemmi acaba o tulumu??
terle ilgili doktoruna soralım cnm
öp bal böcüğünü diyecem ama gelince görücen neyse akşam öpersin şekerim..
fatoş gözün aydın...
benım bıle canım cekmıyo artık bıseyler yapmak sen calısıyosun normal canım
hayatı 2ye ayırmak lazım bebıs olmadan once bebıs olduktan sonra
hayat gercekten cok değşıyo enazndan bana gore oyle
bende hafta sonu nil uyuyunca bişeyler yapayım diyorum ama bazen çok yorgun düşüyorum yatıyorum onunla birlikte..
fatoş gözün aydın...
Dene bence gulden tulum rahat . Onu giydirmedigim zaman arkami donmek istemiyorum selim donerse uzeri acilirsa goreyim diye. Tulum olunca icim rahat ediyor
canim elifte cok terliyo tulumu bi gece giydirdim ben icinede kplsuz giydirdim sadece ama gece bi kalkti altindakinin sirti tamamen islanmis sadece ense degil yni aslinda bizde yorganla yatiyoruz cok sicakda degil ama kalin geldi isteay bilmiyorum ama okadarda sıcak değil cnm
galiba nilde bi sorun var hep terliyo..
o uyuyuncada ben bıseyler yıyorum yada baska seyler yapıyorum cnım
cok nadır uyurum gunduz cok uykum varsa yatarım
ayyy kesinlikle bebeiş öncesi ve sonrası çok deyişiyo hemde..
ya en basiti hayata bakış açın bile deyişiyo..
eskiden temiz olduğumu düşündüğüm ben şuanda kendimi çok pasaklı hissediyorum..
canim elifte cok terliyo tulumu bi gece giydirdim ben icinede kplsuz giydirdim sadece ama gece bi kalkti altindakinin sirti tamamen islanmis sadece ense degil yni aslinda bizde yorganla yatiyoruz cok sicakda degil ama kalin geldi iste
bende ne kadar uykum olursa olsun ev isi falan yapiyorum yapacak biseyler illaki oluyor hic uyumam
bence de yapısal cnm biz büyüklerde de bazsı çok terler bazısı az. ben mesela hiç terlediğimi hatırlamam hasta olur millet ter atar ya bende o bile yok. kızımda bana çekmiş herhalde.Selim de terliyor cok. Tulumda da yuzu buz gibi oldugu zaman ensede ter oluyor. Dediginiz gibi yapisal bencede. Ama ense boyunda ter olsada kullaniyorum tulumu. Sirtina havlu , pecete .. koyuyorum . Zaten saatte bir uyandigindan degistiriyorum sirtindakini .. devam :) yoksa uzeri acik yatiyor oyle görünce de uzuluyorum cok
ay öpmez miyim öptüm teyzesi bol bol emiştik ben geldim o uyuyordubende hafta sonu nil uyuyunca bişeyler yapayım diyorum ama bazen çok yorgun düşüyorum yatıyorum onunla birlikte..
fatoş gözün aydın...
kesinlikle haklısın tatlım tmamen birbirinden farklı iki hayat oluşuobenım bıle canım cekmıyo artık bıseyler yapmak sen calısıyosun normal canım
hayatı 2ye ayırmak lazım bebıs olmadan once bebıs olduktan sonra
hayat gercekten cok değşıyo enazndan bana gore oyle
aynen cnm yaa kendi temizliğime bile yetişemiycem yakında nerdeyseayyy kesinlikle bebeiş öncesi ve sonrası çok deyişiyo hemde..
ya en basiti hayata bakış açın bile deyişiyo..
eskiden temiz olduğumu düşündüğüm ben şuanda kendimi çok pasaklı hissediyorum..
sanki bizim evi tarif ediyorsun temiz ama dağınıkaynen bende temızlık benım ıcın cok onemlıdır hamıleyken bıle delı gıbı temızlık yapardım
ama sımdı gelde gor evı nekadr yapsanda bebıs sağolsun heryer el ızı o
yuncaklar etrafta
benim ki %100 pamuk cnm öyle yazıo yani içinde ondan terletmio olabiliraldığın tulumun ıcı nasıl benımkınn ıcı elyaf sankı pek anlamam ama
yapacak sey cokta yapacak ınsan yok
bence de yapısal cnm biz büyüklerde de bazsı çok terler bazısı az. ben mesela hiç terlediğimi hatırlamam hasta olur millet ter atar ya bende o bile yok. kızımda bana çekmiş herhalde.
ay öpmez miyim öptüm teyzesi bol bol emiştik ben geldim o uyuyordu
kesinlikle haklısın tatlım tmamen birbirinden farklı iki hayat oluşuo
aynen cnm yaa kendi temizliğime bile yetişemiycem yakında nerdeyse
sanki bizim evi tarif ediyorsun temiz ama dağınık
benim ki %100 pamuk cnm öyle yazıo yani içinde ondan terletmio olabilir
yok cnm çok nadirdir benim terlemem kırkı yılda bir desem yeri. millet sıcak der çatlar terler ben de tık yok:) lohusayken annem sürekli terliyceksin ki lohusalığın çıksın dedi durdu e ben hiç terlemedim:)benımkındede %100 pamuk yazıyo ben daha gıydırmedım bugece gıydıreyımneguzel canım hıc terlememen lohusaykendemı terlemedın,ben acayıp terledım ozamanben kısın bıle terlerım ozellkle koltuk altı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?