2012 kasım bebekleri büyüyor..

aldığın tulumun ıcı nasıl benımkınn ıcı elyaf sankı pek anlamam ama
yapacak sey cokta yapacak ınsan yok
benimkide oyle canm pamuktan qma elif terleyen bi cocuk ben dr sormustum drr ailede terleyen birileri vardir ona cekmistir dedi ben dedim bana cekmis kuzum keske babasiba cekseydi o hic terlemez
nerdesiniz kızlar sizde mi sorun yaşıosunuz yoksa kk ya girerken

bende bazen sayfa acilma sorunu yasiyorum canim

kizlar bu arqda beysal nerde bi kac gundur goremiyorum onu ben mi kacirdim yoksam

yok cnm beysal 2 gündür yok umarım erdem paşam iyidir..

bide erdemi istanbula getirecekti onunla ilgilide bişey yazmamış..

kızlar doğumdan beri neredeyse ilk kez adet gibi adet oluyorum ama inanılmaz çok oluyo hiç hatırlamıyorum bu kadar çok kanamam olduğunu halim kalmadı artık inanın 10-15 dk bir wc de alıyorum soluğu rahatsız oluyorum temizlemeden duramıyorum ped rahatsız ediyo
bi de oğluşum ateşlendi sabah doktora falan gittik 38,8 olmuşateşi hemen soyduk sildik falan suyla indi biraz bebeklerde ateş kaç olunca tehlikeliydi kızlar? oğlum bir hafta önce grip oldu ama geçmemişti bi iyi bi kötü oluyo inş. geçer artık

kızlarrrr nasılsınız pc yi eşim götürdü bugün giremedm.geçmişi okuyamadım.ya bizim gecelerimiz tam anlamıyla kabusa döndüü mahvoldum ya.akşam olunca stresi başlıyoooo..ayy dua edin de biz de düzelelim artkk

geçmiş olsun cnm şimdi nasıllsınız

Yukselmis atesi ama dr lara gore 39.5 hatta 40 tehlike. Tabi yukseldiginde atesi takip etmek gerek allah muhafaza birden yukselirse diye ... gecmis olsn

Nereye goturdu vermeseydin :) alisinca akli kaliyor insanin
Ne oluyor ki geceleri ?

Son düzenleme:

vallaha cnm benim için nilin ateşi 37.5 olunca tehlike demek açıkçası
oyüzden hememmüdale ediyorum çok yükselmesini bekleyince düşürmeside zor oluyor
allahıma şükür daha hiç öyle ateşlenmedik ama artık sanıyorum bu daha sık olucak doktorumuz 1 yaşından sonra bebeklerin daha çok hastlana bildiklerini söyledi..
ve nil artık hep yerlerde nekadar koruya bilirimki..

oy kıyamam ya belkimde diştir cnm gerçi sen dhaityi bilirsin ama nebileyim işte..
bilemedim
ama bi dönem nilde öyleydi ardından diş geldi gerçi belkide tesadüftü..

bu arada herkese günaydın..
kızlar buraya ne oluyo böyle bakyim hiç kimsecikler uramıyo artık yaaaaaa:
sabah heyecanla gelip bakıyorum neler yazıldı diye ama bi bakıyorum hiç bişey yokkkk::Ç

yok cnm beysal 2 gündür yok umarım erdem paşam iyidir..bide erdemi istanbula getirecekti onunla ilgilide bişey yazmamış..
çok merak ettim cnm yaa numarası vardı sanırım sen de arayıp bizi de haberdar et olmas mı
Gunaydin kizlar biz album yaptik songul teyzemz saolsun :)tskkrler songulllll teyzesiii
ayyy maşallah kuzumaa ama annesine de maşallah saçlarına bayıldım:)
bu arada herkese günaydın..kızlar buraya ne oluyo böyle bakyim hiç kimsecikler uramıyo artık yaaaaaa:sabah heyecanla gelip bakıyorum neler yazıldı diye ama bi bakıyorum hiç bişey yokkkk::Ç
aynen cnm ölü toprağı serpilmiş gibi oldu burası
bende iyice merak ettim rahatsız etmek istemedim ama bugün arıyacam..
haber beklliorum cnm sendenherkese günaydın kızlarrr... biz yarın sabah istanbula yola çıkıyoruz kızımla ilk defa bu kadar uzun yolculuk yapcaz umarım çok sorun çıkmaz 12 saat biter mi bebişle

gunaydin arkadaslar
yqsmincim nasilsin tatlim hayirli.yolculuklar ins rahat dirur bal bocigun
gulden ve masalece nasil gecti geceniz siz nasilsiniz

Bebisimin saclarinami tatlim daha da uzadi artik bi gorsenix 3/5tane bagliom cok sirin oluo ayy haftaya bizde bayram icin gdicez denizlite6saatlik yol cekilmio artik oturmazda kucakda eskisi gbi surekli uyumuoda offf napcaz bilmiom ben simdiden gerginim o konuda sana allh kolayluk versin cnm yaaa

cnm günaydın sorun çımaz inşallah bide arabada uyumayı severse ozaman rahat ederissigerçi biz gece gitmemize rağmen nil uyumamıştı yolculuk boyunca toplasan 2 saat anca uyudu..

gunaydin arkadaslar
yqsmincim nasilsin tatlim hayirli.yolculuklar ins rahat dirur bal bocigun
gulden ve masalece nasil gecti geceniz siz nasilsiniz

günaydn cnm nil akşam 10 buçukta uyudu
ama nil erken uyuyunca gece çok sık uyanıyo bide ben onun bezini deyiştirdim 3te nil uyandı başladı konuşmaya..
öyle işte..
ama fena değildi sadece sürekli kalktığım için biraz sersem oldum okadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…