2012 kasım bebekleri büyüyor..

gunaydin arkadaslar
yqsmincim nasilsin tatlim hayirli.yolculuklar ins rahat dirur bal bocigun
gulden ve masalece nasil gecti geceniz siz nasilsiniz

Biz iyiiz cnm masal birhaftadir eskiye dondu duzeldi yani aksam10uyutum gece bi kez kalkio 3gbi sutunu icip uyuo simdide uyuo daha oh nazar degmesih allhima sukur siz nsslsiniz sizn nsldi gecenz

gunaydin arkadaslaryqsmincim nasilsin tatlim hayirli.yolculuklar ins rahat dirur bal bocigungulden ve masalece nasil gecti geceniz siz nasilsiniz
iyiyim tatlım sen nasılsın ay inş. arabayı da pek sevdiği söylenemez bal böcüğümün ama durur inş teyzesi. masalın saçlarına maşallah cnm ama ben annesininkine bayıldım:) e kızı da annesine çekmiş o ayrı. biz gidip gelelim hayırlısıyla sana tecrübelerimizden bahsederiz cnm inş. yok cnm nerdeeee öyle arabada uyumayı seven bebek . hanımefendi camdan tutunup bakmayı sevio nasıl durcaksa öyle:)niye değiştinki gece bezini cnm ben yapsa da değişmiyorum zaten 5 gibi kalkıo o zaman değişiyorum ay gece değişsem hayatta uyumaz :)

Biz iyiiz cnm masal birhaftadir eskiye dondu duzeldi yani aksam10uyutum gece bi kez kalkio 3gbi sutunu icip uyuo simdide uyuo daha oh nazar degmesih allhima sukur siz nsslsiniz sizn nsldi gecenz
kız bebişin uyurken yatıp uyu ne güzel:) ayy 4 ten beri ayaktayım ya aklım fikrim uykuda vallahi. anlamıyorum ki ben bu kızı akşam dokuz gibi uyudu uyumadan önce 1 kase muhallebisini yedi, sonra emdi uyudu. gece 4 kez filan kalktı sanırım . e karnı da tok niye bu kadar sık uyanıo ki yani. sen gece ne sütü veriosun cnm ve ne kadar veriosun , doymadığından mı uyanıo ki acaba

Ara cnm yaa bizede hber ver ins iyidir bisey yoktur

arıyacam cnm...

cn 8de
kalkıyoya oyüzden iyice dolmuştu bezi gönlüm rağzı olmadı uyanmasını göze aldım mecbur..

hadi onlar emiyolarda kalkıyolar ee bizimkinene ne oluyo...

arıyacam cnm...cn 8de kalkıyoya oyüzden iyice dolmuştu bezi gönlüm rağzı olmadı uyanmasını göze aldım mecbur..hadi onlar emiyolarda kalkıyolar ee bizimkinene ne oluyo...
bilmiyorum ki cnm çözemiyorum ben bebişleri tecrübeli anneşere sormak lazım nerde bu songülllll:) ay benim ki 8 de uyansa yeter vallahi cnm doğdu doğalı bi kez 7 ye çeyrek kala kalktı gerisi en geç altı oldu o bile çok nadir. sabah ezanı okunmadan mutlaka kalkıo kuzum sanırsın ezanı o okuycak:)

gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler iyiler umarim biz 5 gundur anmemlerde kaliyoruz esim sehir disinda oldugu biraz daha yogun calisiyorum dolayisiyka nete giremiyorum
bu arada kizim annemin yaninda hic uyumak istemiyo eve gelir gelmez uyuyo veya kollarima alip sariinca uyuyo sizce neden boyle boyle olunca hic ilgilenemiyorum diye kendimi sucluyorum ne yapmaliyim

oyyy yerim ben o fıstığı..
cnm songülle konuştum yoğunluğundan giremiyomuş yarenin okulu falan oyüzden fırsat bulamıyorum dedi.
beysal da iyimiş ama cumaya kadar yoğunmuş sanıyorum ondan gelemiyomuş ama birazdan beysalıda arıyacam..

hakklısın ilgilenemeyince insan üzülüyo ama belki senin kokunu duyarak uyumak istiyo bide öyle düşün...

tatlin ayni elifte oyle tikabasa yiyo emiyi uyuyo ve kac kere kalkiyo saumiyom artik
gece biberonla muhallebi veriyorum almiyo artik ee tok karni ama illaki meme agzinda olcak emmesede oyle uyuyo cozemedim ben bu isi
canim seni ozluyodur ama kendinide suclama eve gelince bol bol oynayin vakit gecirin alusir ins
günaydın kızlar aklımdasınız ama berradan fırsat bulup yazamıyorum

gunaydin canim girmiyosun artik
buralarda sessiz hayalet topic oldu iyice

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben bu ara cok yogunum bana gun yetmez oldu artık
cok sık gıremıyorum

beysala gelınce kızlar erdemın tahlıllerı falan var dr bırsey soylememıs sonuclara gore bellı olucak cumaya kadar gıremıcek

guldennn ne cesaret gecenın 3 unde bez degıstırmekkkkkkkk
yasemınnn kız sabah ezanda kalkıyo demekk mınnos keske bıraz daha uzasa
yagmurcanddan sanada gunaydın fıstık
mcalece rıce ederım ne demek

reces ınan ol cok uzuldum rabbım sabırr versın

Herkese yazmışsın bi beni gecmissin ben geldim sen gittin :))
Masala da masalahh cok tatli

ne yapayım şekerim görsen bezini çok doluydu nil çok su içiyo oyüzden ana yüreyi işte
kendimin uykusuz kalmasını göze aldım ama yavrumu o bezle tutmak istemedim.(

bu arada kızlar yasmin izin alıp çıkmış salıgünü gelecek bilginiz olsun...

günaydın kızlar nasılsınız prensler prensesler nasıl
biz sabah 10 buçukta uyandık şükürler olsun artık uyku düzenimiz oturdu inşallah yine değişmez

Cok yedigsede uyuyqmaz ozeklikle muhallebi kimi cocugu rahatsiz eder hazimsizlik gaz olusur rahatsizlik verir surekli uyanir bence muhallebi yedirme bide oyle dene aksam hafif seyler ve meyve gbi emzir uyut bide sanirim neneyi biakana kadar kimisinin duzeni oturmazmis hep emmek istermis aclimtan degil aliskanliktanda uyaniodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…