- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.501
bende iyice merak ettim rahatsız etmek istemedim ama bugün arıyacam..
gunaydin arkadaslar
yqsmincim nasilsin tatlim hayirli.yolculuklar ins rahat dirur bal bocigun
gulden ve masalece nasil gecti geceniz siz nasilsiniz
masallah masala cok tatli guzelligini annesinden almis belli
iyiyim tatlım sen nasılsın ay inş. arabayı da pek sevdiği söylenemez bal böcüğümün ama durur inş teyzesi.gunaydin arkadaslaryqsmincim nasilsin tatlim hayirli.yolculuklar ins rahat dirur bal bocigungulden ve masalece nasil gecti geceniz siz nasilsiniz
masalın saçlarına maşallah cnm ama ben annesininkine bayıldım:) e kızı da annesine çekmiş o ayrı. biz gidip gelelim hayırlısıyla sana tecrübelerimizden bahsederiz cnm inş.Bebisimin saclarinami tatlim daha da uzadi artik bi gorsenix 3/5tane bagliom cok sirin oluo ayy haftaya bizde bayram icin gdicez denizlite6saatlik yol cekilmio artik oturmazda kucakda eskisi gbi surekli uyumuoda offf napcaz bilmiom ben simdiden gerginim o konuda sana allh kolayluk versin cnm yaaa
yok cnm nerdeeee öyle arabada uyumayı seven bebek . hanımefendi camdan tutunup bakmayı sevio nasıl durcaksa öyle:)niye değiştinki gece bezini cnm ben yapsa da değişmiyorum zaten 5 gibi kalkıo o zaman değişiyorum ay gece değişsem hayatta uyumaz :)cnm günaydın sorun çımaz inşallah bide arabada uyumayı severse ozaman rahat ederissigerçi biz gece gitmemize rağmen nil uyumamıştı yolculuk boyunca toplasan 2 saat anca uyudu..günaydn cnm nil akşam 10 buçukta uyuduama nil erken uyuyunca gece çok sık uyanıyo bide ben onun bezini deyiştirdim 3te nil uyandı başladı konuşmaya..öyle işte..ama fena değildi sadece sürekli kalktığım için biraz sersem oldum okadar..
kız bebişin uyurken yatıp uyu ne güzel:) ayy 4 ten beri ayaktayım ya aklım fikrim uykuda vallahi. anlamıyorum ki ben bu kızı akşam dokuz gibi uyudu uyumadan önce 1 kase muhallebisini yedi, sonra emdi uyudu. gece 4 kez filan kalktı sanırım . e karnı da tok niye bu kadar sık uyanıo ki yani. sen gece ne sütü veriosun cnm ve ne kadar veriosun , doymadığından mı uyanıo ki acabaBiz iyiiz cnm masal birhaftadir eskiye dondu duzeldi yani aksam10uyutum gece bi kez kalkio 3gbi sutunu icip uyuo simdide uyuo daha oh nazar degmesih allhima sukur siz nsslsiniz sizn nsldi gecenz
Ara cnm yaa bizede hber ver ins iyidir bisey yoktur
iyiyim tatlım sen nasılsın ay inş. arabayı da pek sevdiği söylenemez bal böcüğümün ama durur inş teyzesi. masalın saçlarına maşallah cnm ama ben annesininkine bayıldım:) e kızı da annesine çekmiş o ayrı. biz gidip gelelim hayırlısıyla sana tecrübelerimizden bahsederiz cnm inş.yok cnm nerdeeee öyle arabada uyumayı seven bebek . hanımefendi camdan tutunup bakmayı sevio nasıl durcaksa öyle:)niye değiştinki gece bezini cnm ben yapsa da değişmiyorum zaten 5 gibi kalkıo o zaman değişiyorum ay gece değişsem hayatta uyumaz :)
kız bebişin uyurken yatıp uyu ne güzel:) ayy 4 ten beri ayaktayım ya aklım fikrim uykuda vallahi. anlamıyorum ki ben bu kızı akşam dokuz gibi uyudu uyumadan önce 1 kase muhallebisini yedi, sonra emdi uyudu. gece 4 kez filan kalktı sanırım . e karnı da tok niye bu kadar sık uyanıo ki yani. sen gece ne sütü veriosun cnm ve ne kadar veriosun , doymadığından mı uyanıo ki acaba
bilmiyorum ki cnm çözemiyorum ben bebişleri tecrübeli anneşere sormak lazım nerde bu songülllll:) ay benim ki 8 de uyansa yeter vallahi cnm doğdu doğalı bi kez 7 ye çeyrek kala kalktı gerisi en geç altı oldu o bile çok nadir. sabah ezanı okunmadan mutlaka kalkıo kuzum sanırsın ezanı o okuycak:)arıyacam cnm...cn 8de kalkıyoya oyüzden iyice dolmuştu bezi gönlüm rağzı olmadı uyanmasını göze aldım mecbur..hadi onlar emiyolarda kalkıyolar ee bizimkinene ne oluyo...
bilmiyorum ki cnm çözemiyorum ben bebişleri tecrübeli anneşere sormak lazım nerde bu songülllll:) ay benim ki 8 de uyansa yeter vallahi cnm doğdu doğalı bi kez 7 ye çeyrek kala kalktı gerisi en geç altı oldu o bile çok nadir. sabah ezanı okunmadan mutlaka kalkıo kuzum sanırsın ezanı o okuycak:)
gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler iyiler umarim biz 5 gundur anmemlerde kaliyoruz esim sehir disinda oldugu biraz daha yogun calisiyorum dolayisiyka nete giremiyorum
bu arada kizim annemin yaninda hic uyumak istemiyo eve gelir gelmez uyuyo veya kollarima alip sariinca uyuyo sizce neden boyle boyle olunca hic ilgilenemiyorum diye kendimi sucluyorum ne yapmaliyim
tatlin ayni elifte oyle tikabasa yiyo emiyi uyuyo ve kac kere kalkiyo saumiyom artikkız bebişin uyurken yatıp uyu ne güzel:) ayy 4 ten beri ayaktayım ya aklım fikrim uykuda vallahi. anlamıyorum ki ben bu kızı akşam dokuz gibi uyudu uyumadan önce 1 kase muhallebisini yedi, sonra emdi uyudu. gece 4 kez filan kalktı sanırım . e karnı da tok niye bu kadar sık uyanıo ki yani. sen gece ne sütü veriosun cnm ve ne kadar veriosun , doymadığından mı uyanıo ki acaba
canim seni ozluyodur ama kendinide suclama eve gelince bol bol oynayin vakit gecirin alusir insgunaydin kizlar nasilsiniz bebisler iyiler umarim biz 5 gundur anmemlerde kaliyoruz esim sehir disinda oldugu biraz daha yogun calisiyorum dolayisiyka nete giremiyorum
bu arada kizim annemin yaninda hic uyumak istemiyo eve gelir gelmez uyuyo veya kollarima alip sariinca uyuyo sizce neden boyle boyle olunca hic ilgilenemiyorum diye kendimi sucluyorum ne yapmaliyim
günaydın kızlar aklımdasınız ama berradan fırsat bulup yazamıyorum
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben bu ara cok yogunum bana gun yetmez oldu artık
cok sık gıremıyorum
beysala gelınce kızlar erdemın tahlıllerı falan var dr bırsey soylememıs sonuclara gore bellı olucak cumaya kadar gıremıcek
guldennn ne cesaret gecenın 3 unde bez degıstırmekkkkkkkk
yasemınnn kız sabah ezanda kalkıyo demekk mınnos keske bıraz daha uzasa
yagmurcanddan sanada gunaydın fıstık
mcalece rıce ederım ne demek
reces ınan ol cok uzuldum rabbım sabırr versın
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben bu ara cok yogunum bana gun yetmez oldu artık
cok sık gıremıyorum
beysala gelınce kızlar erdemın tahlıllerı falan var dr bırsey soylememıs sonuclara gore bellı olucak cumaya kadar gıremıcek
guldennn ne cesaret gecenın 3 unde bez degıstırmekkkkkkkk
yasemınnn kız sabah ezanda kalkıyo demekk mınnos keske bıraz daha uzasa
yagmurcanddan sanada gunaydın fıstık
mcalece rıce ederım ne demek
reces ınan ol cok uzuldum rabbım sabırr versın
kız bebişin uyurken yatıp uyu ne güzel:) ayy 4 ten beri ayaktayım ya aklım fikrim uykuda vallahi. anlamıyorum ki ben bu kızı akşam dokuz gibi uyudu uyumadan önce 1 kase muhallebisini yedi, sonra emdi uyudu. gece 4 kez filan kalktı sanırım . e karnı da tok niye bu kadar sık uyanıo ki yani. sen gece ne sütü veriosun cnm ve ne kadar veriosun , doymadığından mı uyanıo ki acaba
Aynen allh nazardan korusun seinkiyle benimki ayni znlara duzenine kavustu ohh sukur bizimki gece bikez kalkio allhtan rahatim artik yaagünaydın kızlar nasılsınız prensler prensesler nasıl
biz sabah 10 buçukta uyandık şükürler olsun artık uyku düzenimiz oturdu inşallah yine değişmez
Herkese yazmışsın bi beni gecmissinben geldim sen gittin :))
Masala da masalahh cok tatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?