- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.521
kız bebişin uyurken yatıp uyu ne güzel:) ayy 4 ten beri ayaktayım ya aklım fikrim uykuda vallahi. anlamıyorum ki ben bu kızı akşam dokuz gibi uyudu uyumadan önce 1 kase muhallebisini yedi, sonra emdi uyudu. gece 4 kez filan kalktı sanırım . e karnı da tok niye bu kadar sık uyanıo ki yani. sen gece ne sütü veriosun cnm ve ne kadar veriosun , doymadığından mı uyanıo ki acaba
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım ben bu ara cok yogunum bana gun yetmez oldu artık
cok sık gıremıyorum
beysala gelınce kızlar erdemın tahlıllerı falan var dr bırsey soylememıs sonuclara gore bellı olucak cumaya kadar gıremıcek
guldennn ne cesaret gecenın 3 unde bez degıstırmekkkkkkkk
yasemınnn kız sabah ezanda kalkıyo demekk mınnos keske bıraz daha uzasa
yagmurcanddan sanada gunaydın fıstık
mcalece rıce ederım ne demek
reces ınan ol cok uzuldum rabbım sabırr versın
Aynen allh nazardan korusun seinkiyle benimki ayni znlara duzenine kavustu ohh sukur bizimki gece bikez kalkio allhtan rahatim artik yaa
Aksm 7-8gbi yemegini yio bizle 9gbi meyve yiyoz birlikte 10gbi yatarkende bebelc devm sutu hzrliom 250 ml icinede bebe biskuvisi atiom 2-3tne yatarkn 150ml falan icip uyuo kalanida gece3-4te kalktiginda veriom soguk icio oyle cnm
ne güzel seninki süt içiyor ben bi türlü içiremiyorumbiberonla sadece su içiyor
Ne tesafuf bizimkide su disinda.bisey icmiodu.bende.uzuluodum bari.yemek rmediginde.sut icirirdim meyve suyu falan die uzuluodum 3gundur icio kendi uyanikken.ama ben 3gun oncesine kadr onu aygimda uytuodum besigine yatirmadan once.o uyurken.emzgini cikarip biberonla iciriodum sutu uyurken iciodu oyle yap bide belki seninkide icer
vallaha cnm benim için nilin ateşi 37.5 olunca tehlike demek açıkçası
oyüzden hememmüdale ediyorum çok yükselmesini bekleyince düşürmeside zor oluyor
allahıma şükür daha hiç öyle ateşlenmedik ama artık sanıyorum bu daha sık olucak doktorumuz 1 yaşından sonra bebeklerin daha çok hastlana bildiklerini söyledi..
ve nil artık hep yerlerde nekadar koruya bilirimki..
oy kıyamam ya belkimde diştir cnm gerçi sen dhaityi bilirsin ama nebileyim işte..
bilemedim
ama bi dönem nilde öyleydi ardından diş geldi gerçi belkide tesadüftü..
kız bebişin uyurken yatıp uyu ne güzel:) ayy 4 ten beri ayaktayım ya aklım fikrim uykuda vallahi. anlamıyorum ki ben bu kızı akşam dokuz gibi uyudu uyumadan önce 1 kase muhallebisini yedi, sonra emdi uyudu. gece 4 kez filan kalktı sanırım . e karnı da tok niye bu kadar sık uyanıo ki yani. sen gece ne sütü veriosun cnm ve ne kadar veriosun , doymadığından mı uyanıo ki acaba
Kızlar günaydın ben çok kötüyum. Gece ıstanbulda polis olan kuzenimin başından vuruldugunu öğrendim. Ameliyata almışlar ama sabah vefat haberini aldık. Kardeşim gibiydi.ağlamaktan kendime gelemedim
keşke içse canım neler denedim yok hemen anlıyo onun süt olduğunu biberonla içirmek büyük rahatlık ama bizimki içmiyor suyu içtiği biberonuna süt koydum belki içer diye hemen anladı emziği de zor aldı ama onu da bıraktı sütü biberonla ağzına sıkıyorum oyunla öle hemen açıyo ağzını cadı benim kız
iyi aksamlar kızlar nasılsınız biz nevşehir diz grip. olduk yine üst disleri çıkıyor rana. hanım ın yorucu. ya eve bi gitseydim detaylar eve gidince öptüm hepinizi
kızlar ne edıyonuz aşağıda haydı yukarıya
yakaladım seniiii. nerelere kayboldun bakiim senbu topic yaren2007 siz çok sessiz kalıyo bu kadar ihmal etme buraları:)
ozleyı dedım benı azcık:)
ee ne yapıyorsun bakalım obet tutuyorum gelen gıdıyor yahu yazmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?