2012 kasım bebekleri büyüyor..

Aksm 7-8gbi yemegini yio bizle 9gbi meyve yiyoz birlikte 10gbi yatarkende bebelc devm sutu hzrliom 250 ml icinede bebe biskuvisi atiom 2-3tne yatarkn 150ml falan icip uyuo kalanida gece3-4te kalktiginda veriom soguk icio oyle cnm

Haklisin cpk zor olsa gerk okul bebek ev ama yakinda oturtursun.duzene merak.etme basladimi.odevleri.yarenin seviomu okulu beysalinda iyi olmasina sewindim.ins sonuvlarda iyi cikar

Aksm 7-8gbi yemegini yio bizle 9gbi meyve yiyoz birlikte 10gbi yatarkende bebelc devm sutu hzrliom 250 ml icinede bebe biskuvisi atiom 2-3tne yatarkn 150ml falan icip uyuo kalanida gece3-4te kalktiginda veriom soguk icio oyle cnm

ne güzel seninki süt içiyor ben bi türlü içiremiyorum biberonla sadece su içiyor

ne güzel seninki süt içiyor ben bi türlü içiremiyorum biberonla sadece su içiyor

Ne tesafuf bizimkide su disinda.bisey icmiodu.bende.uzuluodum bari.yemek rmediginde.sut icirirdim meyve suyu falan die uzuluodum 3gundur icio kendi uyanikken.ama ben 3gun oncesine kadr onu aygimda uytuodum besigine yatirmadan once.o uyurken.emzgini cikarip biberonla iciriodum sutu uyurken iciodu oyle yap bide belki seninkide icer

keşke içse canım neler denedim yok hemen anlıyo onun süt olduğunu biberonla içirmek büyük rahatlık ama bizimki içmiyor suyu içtiği biberonuna süt koydum belki içer diye hemen anladı emziği de zor aldı ama onu da bıraktı sütü biberonla ağzına sıkıyorum oyunla öle hemen açıyo ağzını cadı benim kız

dişi çıktı cnm ya.üstünü örtüyodm uyanıyodu dün de tulum aldık ama alışamadı herhalde ama bugün fena değildi.12 de uyudu 2,5 da kalktı 5 te kalktı 7 de kalktı sonra da 12 de:))ki bugün çok güzel uyudu bence:)

yok canm ya bizimki de öyle nasıl doymycak ne kadar mideleri var sanki.ama huy işte ya da üşüyo falan mı ben de çözemedim hala.gerçi ben 3 4 kez kalkınca şükrediyorm.çünkü bazen 4e kadar uyumuyıo

Kızlar günaydın ben çok kötüyum. Gece ıstanbulda polis olan kuzenimin başından vuruldugunu öğrendim. Ameliyata almışlar ama sabah vefat haberini aldık. Kardeşim gibiydi.ağlamaktan kendime gelemedim

cnm allah rahmet eylesin.çok üzüldümm

yasmincm iyi yolculuklar şimdiden.inşallah durur.valla biz o kadar uzun yolculuk yaptık ki.sıkılıyorlar ama durur inşallahg

Kizlar ben hep prima aktif kullandim acaba molfiks kullann varmi memnunmu indirim vardi molfixde nerak ettim ama almadim bi sorayim dedim topaklanma yapiomii prima kadar emicimi canbebe topaklaniodu cis yaptiginda ve emici degil di poposu buz gbi oluodu 1kez denemistim gecen ay hmn prima aldim geri.ama molfx nsl ki

Tuhh yaa keske icse prkmez damlat rengi tadi kokusu degisir meyve suyu damlat ben biara kayisi seftali suyy damlatiodum oyle iciodu ama sujur artik ucio bugun kahvlati etti oglen uyuturken icirdim uyudu simdi uyuturken yine icti bide aksam icer ohh bee yaa emmedigi icin cok uzulupdum sonucta sut cocouklari daha bunlar ama icmiodu seninki emiomu

iyi aksamlar kızlar nasılsınız biz nevşehir diz grip. olduk yine üst disleri çıkıyor rana. hanım ın yorucu. ya eve bi gitseydim detaylar eve gidince öptüm hepinizi

kızlar berraya artık gece yatmadan önce muhallebi veriyorum çok sevdi kaç aydır neden kaşık maması vermişim diyorum şimdi. ama berra cevizi çok sevdi ya neyin içine katsam severek yiyor söylemeye korkuyorum ama maşallah yemek olayımız baya iyi gibi bu ara sankim inşallah daha iyi olarak devam eder

ozleyı dedım benı azcık:)

ee ne yapıyorsun bakalım obet tutuyorum gelen gıdıyor yahu yazmadan

hımm şuna bak seenn bi de ösletmek için yapmış

iyidir çok şükür berra uyudu eşimi bekliyordum ben de. niye yazmıyorlar ki acaba.

sen nasılsın uyudumu aras paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…