- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.541
kızlar berraya artık gece yatmadan önce muhallebi veriyorum çok sevdi kaç aydır neden kaşık maması vermişim diyorum şimdi. ama berra cevizi çok sevdi ya neyin içine katsam severek yiyorsöylemeye korkuyorum ama maşallah yemek olayımız baya iyi gibi bu ara sankim inşallah daha iyi olarak devam eder
hımm şuna bak seenn bi de ösletmek için yapmış
iyidir çok şükür berra uyudu eşimi bekliyordum ben de. niye yazmıyorlar ki acaba.
sen nasılsın uyudumu aras paşa
oh masaalla kuzuya aman ıns devam eder
bende arasa ınek sutu ıle sade prınc unu yapıyorum sevıyo pasam
ben de sütle yapcam da süt konusunda çok sıkıntı yaşıyorum sanırım kutu süt vercem başka çare yok gibi çünkü düzenli olarak taze ve güzel açık süt bulamıyorum
resmen bıraktı benı gıttı
cnm o zman günlük sutker oluyor ya onda alırsın
ah hassas arkadaşım benı sagol varolAy kiyamam ben sana esim geldi pc yi elimden aldi. Ben de sana iyi geceler demek icin telden girdim. Ben gidiyom hadi sen de yat buralarda yslniz kalmana dayanamam
Günlük sut daha mi iyi canim ya yogurdu da onla yapiuordum burada bi sek bulabiliyorum. Oyle yapiim olmazsa hic biri icime sinmiyo ya napcan mecbur
Tuhh yaa keske icse prkmez damlat rengi tadi kokusu degisir meyve suyu damlat ben biara kayisi seftali suyy damlatiodum oyle iciodu ama sujur artik ucio bugun kahvlati etti oglen uyuturken icirdim uyudu simdi uyuturken yine icti bide aksam icer ohh bee yaa emmedigi icin cok uzulupdum sonucta sut cocouklari daha bunlar ama icmiodu seninki emiomu
Kizlar ben hep prima aktif kullandim acaba molfiks kullann varmi memnunmu indirim vardi molfixde nerak ettim ama almadim bi sorayim dedim topaklanma yapiomii prima kadar emicimi canbebe topaklaniodu cis yaptiginda ve emici degil di poposu buz gbi oluodu 1kez denemistim gecen ay hmn prima aldim geri.ama molfx nsl ki
resmen bıraktı benı gıttı
Kizlar ben hep prima aktif kullandim acaba molfiks kullann varmi memnunmu indirim vardi molfixde nerak ettim ama almadim bi sorayim dedim topaklanma yapiomii prima kadar emicimi canbebe topaklaniodu cis yaptiginda ve emici degil di poposu buz gbi oluodu 1kez denemistim gecen ay hmn prima aldim geri.ama molfx nsl ki
Meehaba kasim annecikleri nasil bakalim
iyi aksamlar kızlar nasılsınız biz nevşehir diz grip. olduk yine üst disleri çıkıyor rana. hanım ın yorucu. ya eve bi gitseydim detaylar eve gidince öptüm hepinizi
kızlar berraya artık gece yatmadan önce muhallebi veriyorum çok sevdi kaç aydır neden kaşık maması vermişim diyorum şimdi. ama berra cevizi çok sevdi ya neyin içine katsam severek yiyorsöylemeye korkuyorum ama maşallah yemek olayımız baya iyi gibi bu ara sankim inşallah daha iyi olarak devam eder
iyi geceler kızlar benim kız bugün gececi 10 da uyudu ama telefonun sesine uyandı maalesef ve hala uyumadı
Merhaba tatlım!
evet o molfix kulllanan benim. Oğlum doğduğundan beri hep prima kullanıyorum fakat dediğin gibi molfixte indirim olduğu için çekinerek molfix i denemek istedim. Asla prima ile yarışamayacağını biiliyordum ama yine de "sonuçta bebek bezi denemekten ne çıkar" diye düşündüm.
80li paket aldım, memnun kalmadığımı anladığım zaman paketin içinde 79 tane bez vardı
kısacası emiciliği iyi değil ıslak kalıyor oğlumun popo ve pipişinde hafif kırmızılıklar oldu
evet o da bi bez idare ediyor ama prima ile yarışamaz
zaten primanın ayrı bi kalitesi var beze dokunduğunda kokladığında anlıyor insan
vel hasılı kelam şu anda molfix bitsin diye zırf fırt değiştiriyorum bebeğin altını
zaten oğlumun kaliteli bezini değiştirdiğim için kendimi kötü hissediyorum
prima buraya yumruk havaya:92::92::92::92:
primadan vazgeçme popo pişirme
prima sen bizim herşeyimizsin
I LOVE YOU PRİMAAAAA
eee olacağı buydu sonunda bıraktı kaçtı adam dimi
Dudaklar şişme döt kocaman göbek senden önce gidiyo
Adam kaçmayıp napsın
zaten eve geç geliyodu sonunda bıraktı gitti
neyse sağlık olsun ben yanındayım her zaman
cnm bnde aktif bebek kullanıyorum ve deyiştirmeyi düşünmüyorum riske gerek yk bence 3 4 lira ucuz diye..ü
sonra alıcağın pişik kıremleri sana daha pahalıya patlar
ayrıca çekiceğinede hiç dayanamazsın bence..
iyiyiz cnm sen nasılsın zor dimi hem okula başlayan bi çocuk hemde yürümeye başlayan allah yardımcı olsun arkadaşım..
geçmiş olsun cnm sabırsızlıkla bekliyoruz öpüyorum..
nasıl muhallebi yapıyosun nurcum,?
kıyamam ya arıyan kimdi
neçok söylendin dimi ben böyle bi durumda çok kızıyorum...
kız sen primadan %mi aldın ne hahahaha:):)
şaka biyana bencede pirima..
allah iyuiliğini versin emi
kız songülü bırakan eşi değil nur terketmiş onu :):):):)
kızlarrr herkese kocaman bi günaydın umarım herkes iyidir..
Merhaba tatlım!
evet o molfix kulllanan benim. Oğlum doğduğundan beri hep prima kullanıyorum fakat dediğin gibi molfixte indirim olduğu için çekinerek molfix i denemek istedim. Asla prima ile yarışamayacağını biiliyordum ama yine de "sonuçta bebek bezi denemekten ne çıkar" diye düşündüm.
80li paket aldım, memnun kalmadığımı anladığım zaman paketin içinde 79 tane bez vardı
kısacası emiciliği iyi değil ıslak kalıyor oğlumun popo ve pipişinde hafif kırmızılıklar oldu
evet o da bi bez idare ediyor ama prima ile yarışamaz
zaten primanın ayrı bi kalitesi var beze dokunduğunda kokladığında anlıyor insan
vel hasılı kelam şu anda molfix bitsin diye zırf fırt değiştiriyorum bebeğin altını
zaten oğlumun kaliteli bezini değiştirdiğim için kendimi kötü hissediyorum
prima buraya yumruk havaya:92::92::92::92:
primadan vazgeçme popo pişirme
prima sen bizim herşeyimizsin
I LOVE YOU PRİMAAAAA
eee olacağı buydu sonunda bıraktı kaçtı adam dimi
Dudaklar şişme döt kocaman göbek senden önce gidiyo
Adam kaçmayıp napsın
zaten eve geç geliyodu sonunda bıraktı gitti
neyse sağlık olsun ben yanındayım her zaman
cnm bnde aktif bebek kullanıyorum ve deyiştirmeyi düşünmüyorum riske gerek yk bence 3 4 lira ucuz diye..ü
sonra alıcağın pişik kıremleri sana daha pahalıya patlar
ayrıca çekiceğinede hiç dayanamazsın bence..
iyiyiz cnm sen nasılsın zor dimi hem okula başlayan bi çocuk hemde yürümeye başlayan allah yardımcı olsun arkadaşım..
geçmiş olsun cnm sabırsızlıkla bekliyoruz öpüyorum..
nasıl muhallebi yapıyosun nurcum,?
kıyamam ya arıyan kimdi
neçok söylendin dimi ben böyle bi durumda çok kızıyorum...
kız sen primadan %mi aldın ne hahahaha:):)
şaka biyana bencede pirima..
allah iyuiliğini versin emi
kız songülü bırakan eşi değil nur terketmiş onu :):):):)
kızlarrr herkese kocaman bi günaydın umarım herkes iyidir..
gunaydin kizlar
basakk her zaman gel nolur sabah sabah guldurdun beni seni ozluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?