- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.561
Merhaba tatlım!
evet o molfix kulllanan benim. Oğlum doğduğundan beri hep prima kullanıyorum fakat dediğin gibi molfixte indirim olduğu için çekinerek molfix i denemek istedim. Asla prima ile yarışamayacağını biiliyordum ama yine de "sonuçta bebek bezi denemekten ne çıkar" diye düşündüm.
80li paket aldım, memnun kalmadığımı anladığım zaman paketin içinde 79 tane bez vardı
kısacası emiciliği iyi değil ıslak kalıyor oğlumun popo ve pipişinde hafif kırmızılıklar oldu
evet o da bi bez idare ediyor ama prima ile yarışamaz
zaten primanın ayrı bi kalitesi var beze dokunduğunda kokladığında anlıyor insan
vel hasılı kelam şu anda molfix bitsin diye zırf fırt değiştiriyorum bebeğin altını
zaten oğlumun kaliteli bezini değiştirdiğim için kendimi kötü hissediyorum
prima buraya yumruk havaya:92::92::92::92:
primadan vazgeçme popo pişirme
prima sen bizim herşeyimizsin
I LOVE YOU PRİMAAAAA
cnm bnde aktif bebek kullanıyorum ve deyiştirmeyi düşünmüyorum riske gerek yk bence 3 4 lira ucuz diye..ü
sonra alıcağın pişik kıremleri sana daha pahalıya patlar
ayrıca çekiceğinede hiç dayanamazsın bence..
iyiyiz cnm sen nasılsın zor dimi hem okula başlayan bi çocuk hemde yürümeye başlayan allah yardımcı olsun arkadaşım..
geçmiş olsun cnm sabırsızlıkla bekliyoruz öpüyorum..
nasıl muhallebi yapıyosun nurcum,?
kıyamam ya arıyan kimdi
neçok söylendin dimi ben böyle bi durumda çok kızıyorum...
kız sen primadan %mi aldın ne hahahaha:):)
şaka biyana bencede pirima..
allah iyuiliğini versin emi
kız songülü bırakan eşi değil nur terketmiş onu :):):):)
kızlarrr herkese kocaman bi günaydın umarım herkes iyidir..
:).)gunaydin kizlar
basakk her zaman gel nolur sabah sabah guldurdun beni seni ozluyoruz
gunaydin tatlim nasilsin hava ne kadar sogudu dimi
hahayt yaımda olman benı mutlu ettı basakımmm bır omuza cok ıhtu-ıyacım var koxa gıbegımle tasıyavılcekmısı:)
guaydın guldncım ıyı güldük dıı sabah sabah
Günaydınnnnn kızlarrrr
ay hiç prima almadım ama bu reklamdan sonra gidip alasım geldii:))
ben hiç prima kullanmadım kızlar doğrusu kullanmayı da düşünmüyorum. biliyorsunuzdur belki prima hugies yahudi malı. ben o yüzden türk malı olması hasebiyle doğumdan beri molfix kullanıyorum. memnun muyum peki diğerleriyle kıyaslama yapamıycam ama sızdırma vs olmuyo pişik arada bezden kaynaklı olduğunu sanmıyorum genelde ilaç kullandığımız zamanlarda oluyo. tabi daha iyisi olsa türk malı olan fiyata bakmam onu alırım. çünkü molfix e çok çok iyi diyemem. ama eldekilerin en iyisi sanırım yani canbebeye göre falan daha iyi diye biliyorum.
günaydın canımm. muhallebiyi pirinç unu ve irmikle pişirip sonra içine ceviz ve pekmez katıyorum. yasmin anlatmıştı bi kere ondan ilham aldım:) bazen de muz koyuyorum
nil kaşık mamasını yiyo hala ama bende arada deniyeyim bari
ya ben 1 yaşından sonra kahvalrtısını tek tek vermek istiyorum..
gerçi şimdide arada tek tek arada karıştırıyorum ama bakalım..
peynir pek sevmiyoruz..
Günaydınnnnn kızlarrrr
ben hiç prima kullanmadım kızlar doğrusu kullanmayı da düşünmüyorum. biliyorsunuzdur belki prima hugies yahudi malı. ben o yüzden türk malı olması hasebiyle doğumdan beri molfix kullanıyorum. memnun muyum peki diğerleriyle kıyaslama yapamıycam ama sızdırma vs olmuyo pişik arada bezden kaynaklı olduğunu sanmıyorum genelde ilaç kullandığımız zamanlarda oluyo. tabi daha iyisi olsa türk malı olan fiyata bakmam onu alırım. çünkü molfix e çok çok iyi diyemem. ama eldekilerin en iyisi sanırım yani canbebeye göre falan daha iyi diye biliyorum.
günaydın canımm. muhallebiyi pirinç unu ve irmikle pişirip sonra içine ceviz ve pekmez katıyorum. yasmin anlatmıştı bi kere ondan ilham aldım:) bazen de muz koyuyorum
peynir pek sevmiyoruz..
berra da yemiyo normal peynir canım ama labne yiyor. ben de öyle bazen tek tek bazen karışım veriyorum.
Ah cnm cok sogul dimi ben klima actim inan
Bende arasi doyuriyorum.sonra bizim kahvaltidan veriyorum
Iki kezde arkadasimin tavsiyesi ile kahvaltilik gevrek verdim sutle
Malum bizim secenwk az
Icinde tahil grubu{misir yulaf vb.
Findik badem kuru meyveler beskeyici pek cok sey var
Okuduklarimdanda tahilli bir kahvaltinin saglikli oldugu yaziyor
kızlar bebekleriniz çekmeceleri dolapları kitapları vs boşaltmaya başladığında müdahale ediyor musunuz? yapmaması için hayır diyip uzaklaştırıyor musunuz? ben pek müdahale etmemeye çalışıyorum tam keşfetme zamanları ya engel olmak istemiyorum ama heryere yetişemiyorum artık ev darma dağın oluyo ben topluyorum o dağıtıyor. ben pedagog adem güneşin kitaplarını okuyorum diğer pedagoglara göre çok farklı yaklaşımları var ve bana çok yakın geliyo düşünceleri. o çocuğa zarar vercek bi durum olmadığı sürece müdahale edilmemesi gerektiğin söylüyo. priz vs durumlarında ancak hayır demek gerekiyormuş. siz ne düşünüyorsunuz ve nasıl davranıyorsunuz bu konuda
cnm bende müdale etmemeye çalışıyorum
AMA CAM KAPAKLI TENCERELERİMİ İNDİRİNCE VE YAĞLARI
OZAMAN KAYITSIZ KALAMIYORUM ŞAHSEN HEHEHE:
ZATEN BİKERE YAĞVUKATIMIZ VAR..
:)):
AMA BAZI SINIRLARDA OLMALI BENCE HERŞEYEDE EVET DEMEYİ DÜŞŞÜNMÜYORUM BEN..
kızlar bebekleriniz çekmeceleri dolapları kitapları vs boşaltmaya başladığında müdahale ediyor musunuz? yapmaması için hayır diyip uzaklaştırıyor musunuz? ben pek müdahale etmemeye çalışıyorum tam keşfetme zamanları ya engel olmak istemiyorum ama heryere yetişemiyorum artık ev darma dağın oluyo ben topluyorum o dağıtıyor. ben pedagog adem güneşin kitaplarını okuyorum diğer pedagoglara göre çok farklı yaklaşımları var ve bana çok yakın geliyo düşünceleri. o çocuğa zarar vercek bi durum olmadığı sürece müdahale edilmemesi gerektiğin söylüyo. priz vs durumlarında ancak hayır demek gerekiyormuş. siz ne düşünüyorsunuz ve nasıl davranıyorsunuz bu konuda
ya o boyuta gelse ben de dayanamam zaten yağ falan ayyy:) sınırlar tabiki olmalı ama şu an anlıycak yaşları değil canım ya istediğin kadar sınır koy gözünün içine baka baka gidiyo yine aynı şeyleri yapıyo berra:) mesela prizlerle baş edemedim ben bzimkiler hep aşağıda berraya hayır dedikçe kıymetlendi. kapak aldım da rahatladım valla
Cnm oncelikle oturdigim odadaki sus tarzi seyleero kaldirdim cunku ben idada degilken kendine zarar verebilir
Onunndisinsa banyi mutfak kapi kapali cekmecelere eli slklsmasin diye
Onun disinda zarae vermicek seyleri kaldirmadim sus cicek falan var cok ta engellemiyorum acijcasi
Ben mutfakta yAnindaysam kap kacak alip oynamasina kizmiyorum biliyorun ki bir donem.
Yarende cok karistirir eller alir karistirirdi
Ne mi oldi tamam bitti ak desemde yarene alirmi oynarmi
Aras vecen yarenin camasir cekmecesini bosaltiyordu beni gordugundeki o heyecami icin bile deger toplamak
Canlari sagolsun kuzum slnlr koymanind zamani gelicek ama dAha degil
Birak kesifetsin
Ya kiyafetkeri cikarmk masalnda en sewdigi sey yaaa bayilio bnde beni girunce heycanlanip daha hizli bosaltmaya clismasini gormeye bayiliyorum nolcak toplariz 5dak is o istedini yapsin yetrki ona zarar vercek seyde dkkat etmk
peynir pek sevmiyoruz..
Ne anliyorlarsa degilmi
Ama o ifafe yeter zateb
Ay yaren esimin arkadasi geldifinde iceriye benim camasirimi gwtiriyordu tam kapida yakaladim ay rezillik bir bucuk yasinda yoktu bak o geldi aklima
gunaydin kizlar
basakk her zaman gel nolur sabah sabah guldurdun beni seni ozluyoruz
Günaydınnnnn kızlarrrr
Ne anliyorlarsa degilmi
Ama o ifafe yeter zateb
Ay yaren esimin arkadasi geldifinde iceriye benim camasirimi gwtiriyordu tam kapida yakaladim ay rezillik bir bucuk yasinda yoktu bak o geldi aklima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?