2012 kasım bebekleri büyüyor..

Günaydınnnnn kızlarrrr

ay hiç prima almadım ama bu reklamdan sonra gidip alasım geldii:))
ben hiç prima kullanmadım kızlar doğrusu kullanmayı da düşünmüyorum. biliyorsunuzdur belki prima hugies yahudi malı. ben o yüzden türk malı olması hasebiyle doğumdan beri molfix kullanıyorum. memnun muyum peki diğerleriyle kıyaslama yapamıycam ama sızdırma vs olmuyo pişik arada bezden kaynaklı olduğunu sanmıyorum genelde ilaç kullandığımız zamanlarda oluyo. tabi daha iyisi olsa türk malı olan fiyata bakmam onu alırım. çünkü molfix e çok çok iyi diyemem. ama eldekilerin en iyisi sanırım yani canbebeye göre falan daha iyi diye biliyorum.

günaydın canımm. muhallebiyi pirinç unu ve irmikle pişirip sonra içine ceviz ve pekmez katıyorum. yasmin anlatmıştı bi kere ondan ilham aldım:) bazen de muz koyuyorum

gunaydin kizlar
basakk her zaman gel nolur sabah sabah guldurdun beni seni ozluyoruz
:).)

gunaydin tatlim nasilsin hava ne kadar sogudu dimi

günaydın cnm evet ya çok soğuk gerçekten
bizim kalıferler hala yanmadı oyüzden eşim ufoyu duvara monta etti yoksa nil onu halleder allah korusun:):)

hahayt yaımda olman benı mutlu ettı basakımmm bır omuza cok ıhtu-ıyacım var koxa gıbegımle tasıyavılcekmısı:)

kim senmi göbeklisin:):):)
hahahahahahahayytttt

guaydın guldncım ıyı güldük dıı sabah sabah

günaydın şekerim çok soğuk çok sabah işe gelirken hava 4 dereceydi biliyomusunuzz
acıyın bana:):):)

nil kaşık mamasını yiyo hala ama bende arada deniyeyim bari
ya ben 1 yaşından sonra kahvalrtısını tek tek vermek istiyorum..
gerçi şimdide arada tek tek arada karıştırıyorum ama bakalım..
peynir pek sevmiyoruz..

berra da yemiyo normal peynir canım ama labne yiyor. ben de öyle bazen tek tek bazen karışım veriyorum.

Gunaydim.sekerim

Ah cnm cok sogul dimi ben klima actim inan
Bende arasi doyuriyorum.sonra bizim kahvaltidan veriyorum
Iki kezde arkadasimin tavsiyesi ile kahvaltilik gevrek verdim sutle
Malum bizim secenwk az
Icinde tahil grubu{misir yulaf vb.
Findik badem kuru meyveler beskeyici pek cok sey var
Okuduklarimdanda tahilli bir kahvaltinin saglikli oldugu yaziyor

berra da yemiyo normal peynir canım ama labne yiyor. ben de öyle bazen tek tek bazen karışım veriyorum.

bende pınar labne yada pnar beyaz veriyorum cnm..

bende bizim kahvaltıdan veriyorum ama hiç aklıma gelmemişti gevrek bende deniyeyim bkalım..

kızlar bebekleriniz çekmeceleri dolapları kitapları vs boşaltmaya başladığında müdahale ediyor musunuz? yapmaması için hayır diyip uzaklaştırıyor musunuz? ben pek müdahale etmemeye çalışıyorum tam keşfetme zamanları ya engel olmak istemiyorum ama heryere yetişemiyorum artık ev darma dağın oluyo ben topluyorum o dağıtıyor. ben pedagog adem güneşin kitaplarını okuyorum diğer pedagoglara göre çok farklı yaklaşımları var ve bana çok yakın geliyo düşünceleri. o çocuğa zarar vercek bi durum olmadığı sürece müdahale edilmemesi gerektiğin söylüyo. priz vs durumlarında ancak hayır demek gerekiyormuş. siz ne düşünüyorsunuz ve nasıl davranıyorsunuz bu konuda

cnm bende müdale etmemeye çalışıyorum
AMA CAM KAPAKLI TENCERELERİMİ İNDİRİNCE VE YAĞLARI
OZAMAN KAYITSIZ KALAMIYORUM ŞAHSEN HEHEHE:
ZATEN BİKERE YAĞVUKATIMIZ VAR..
:)):

AMA BAZI SINIRLARDA OLMALI BENCE HERŞEYEDE EVET DEMEYİ DÜŞŞÜNMÜYORUM BEN..

ya o boyuta gelse ben de dayanamam zaten yağ falan ayyy:) sınırlar tabiki olmalı ama şu an anlıycak yaşları değil canım ya istediğin kadar sınır koy gözünün içine baka baka gidiyo yine aynı şeyleri yapıyo berra:) mesela prizlerle baş edemedim ben bzimkiler hep aşağıda berraya hayır dedikçe kıymetlendi. kapak aldım da rahatladım valla

Cnm oncelikle oturdigim odadaki sus tarzi seyleero kaldirdim cunku ben idada degilken kendine zarar verebilir
Onunndisinsa banyi mutfak kapi kapali cekmecelere eli slklsmasin diye
Onun disinda zarae vermicek seyleri kaldirmadim sus cicek falan var cok ta engellemiyorum acijcasi
Ben mutfakta yAnindaysam kap kacak alip oynamasina kizmiyorum biliyorun ki bir donem.
Yarende cok karistirir eller alir karistirirdi
Ne mi oldi tamam bitti ak desemde yarene alirmi oynarmi
Aras vecen yarenin camasir cekmecesini bosaltiyordu beni gordugundeki o heyecami icin bile deger toplamak
Canlari sagolsun kuzum slnlr koymanind zamani gelicek ama dAha degil
Birak kesifetsin

Bende mudahale etmiyorum dagilsin heryer onemli degil gercekten suan onun kesif donemi her dokundugu.sey.zekasini kaslarini hayal gucunu calistirp gelismesine sebebtir bizim acimizdan daginik ortam gorunuo ama onlarin tarfindan bakip karismamak.gerek bence ben prize cop kovasina wcye ayakkabliga gittiginde falan hayir diorum yani zararli seylerde ozman geri.gelio.anlio ama herseyde hayir.dersen hayirdan anlamaz tabiki.bence

Ya kiyafetkeri cikarmk masalnda en sewdigi sey yaaa bayilio bnde beni girunce heycanlanip daha hizli bosaltmaya clismasini gormeye bayiliyorum nolcak toplariz 5dak is o istedini yapsin yetrki ona zarar vercek seyde dkkat etmk

Ya kiyafetkeri cikarmk masalnda en sewdigi sey yaaa bayilio bnde beni girunce heycanlanip daha hizli bosaltmaya clismasini gormeye bayiliyorum nolcak toplariz 5dak is o istedini yapsin yetrki ona zarar vercek seyde dkkat etmk

Ne anliyorlarsa degilmi
Ama o ifafe yeter zateb
Ay yaren esimin arkadasi geldifinde iceriye benim camasirimi gwtiriyordu tam kapida yakaladim ay rezillik bir bucuk yasinda yoktu bak o geldi aklima

Son düzenleme:
T
Ben 2aydir tek tek veriorum karisik sryleri sewmio artik tabagina domtes sakatalik rendeliorum peynir yumurta pekmez koyuyorum bazeen patatesde hasliorum bazen yumurtayi kasar yada normal peynirle omlet yapiorum az yagda elimle parcalayip veriorum bizimki.tahilli gece.muhallebisi disinda hic bir mama muhallebi turu karosimlari sewmio tahil sagligi icin almak zorunda oldugnan arada bi 7tahilli gece mhallebisin sabah yediriorum peynir bizimkie iciminki sewdi pinar sevmedi koy peyniri ni sewdi labne sevmedi yani deneyin marka degistir cnm farkedio bende domtes rendesinin yanina koyuorum peyniri domatea suyuyla karisinca erio ozmanda yiyo digr turlu damagina yapisio ondan istemio bizimki zeytinde yedriorum

Ne anliyorlarsa degilmi
Ama o ifafe yeter zateb
Ay yaren esimin arkadasi geldifinde iceriye benim camasirimi gwtiriyordu tam kapida yakaladim ay rezillik bir bucuk yasinda yoktu bak o geldi aklima

Aynen o ifadeyi degismem biseye ayy cok fena yanliz.mqsqlda sutyenle oynamaya.bayilio saatlerce oynuo onla unutturmam lazim desene alir gtirir bizimkide:)

vay o kadar etkiledim yaniii
bunu prima şirketine ileteyim belki bi reklam payı alırım
sende güzel düşünüyosn tatlım:13:alıştığın bez en iyisi

bu soruyu sormana çok sevndm bu konu benmde kafamı karıştırıyor
zarar verecek şeyler dışında ben herşeye izin veriyorum

bu konuda eşimle çok tartışıyoruz devamlı "çok yüz veriyosun herşeye elletme sonra başa çıkmayız" deyip duruyor

herşeye dokunmasına izin verdiğim için yanlş yaptığımı düşünüyordum ki burdaki sizin fikirlerinizi okuyana kadar

söz dinlemeyi öğretmek için daha erkendir umarım
şu an zaten hayırdan anlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…