2012 kasım bebekleri büyüyor..

canim gercekten cok sogukmus orasi Allah korusun tabi benim kucuk kardesimin eli sobadan yanmisti hatirliyorum.ne cok aglamisti simdi evler dogalgazli cok sukur ama genede dikkat etmeli
bizde tv sehpasinin dolaplarini cekmecelerini ortuleri bosalttik kaldirdik elifin oyuncaklarini koyduk cekmeceyi bi aciyo oyuncaklarini atiyo savuruyo
esyalari falan bosaltmayi bizimkide cok seviyo mutfak hqricinde bende mudahale etmiyorum mutfaktada ben uanindayim zaten

bende senin gibi dusunuyorum sekerim

bende ortalığı dağıttığında dolapları açmaya çalıştığında falan kızmıyorum ama kendinin canını acıtacak bir şeye el uzattığında hayır diyorum özellikle prizlere Allahtan hepsi ulaşabileceği yerde değil bi tek bizim odadakine ulaşıyor orayada her zaman giremiyor yükseklik olduğu için

kızlarr günaydınn.yaa kızım uyanmış hiç sesi gelmiyodu ya<taktan yere düştüü.çok moralim bozukkk

cnm bende pirizlere kapak koydum
zaten sınır derken ondan bahsediyorumyoksa ben istediğim kadar hayır diyeyim gözümün içine bakıp yine yapıyo oyüzden bende ortadan kaldırıyorum bazı şeyleri
ama mesela çöp dolabı var onu açmasına izin vermiyorum
ve cam tencerelerin olduğu dolaplara yoksa bulduğunu atıyo ..
yoksa kıyafetleri zaten hiç saymıyorum..

bende kaldırdım süs eşyalarını zaten çokta sevmem yok fazla
biz oturma odasındaki tv sehpasınıda kldırdık camlıydı çünkü iyikide kaldırmışım
aynısından abloamlarda var gidince hep oraya gidiyo korkuyorum patlatıyo sürekli..

televizyonuda duvara sabştledik kendine zarar vermesin diye her dakka yanında olamıya bilriz ki ben zaten çalışıyorum

bizimki geri falan gelmiyo vallaha..

Ya kiyafetkeri cikarmk masalnda en sewdigi sey yaaa bayilio bnde beni girunce heycanlanip daha hizli bosaltmaya clismasini gormeye bayiliyorum nolcak toplariz 5dak is o istedini yapsin yetrki ona zarar vercek seyde dkkat etmk

ee domatez rendesini nasıl kendisi yiyo cnm kaşıklamı yoksa domatez rendesini senmiveriyosun?

günaydın canım nasıl düşmüş yataktan bişey yoktur umarım moralini bozma canı acısaydı ağlardı zaten annesi :)

ay ağladı zaten yavrum yaa...zor susturdum.şimdi neşesi yerinde

kızlarr günaydınn.yaa kızım uyanmış hiç sesi gelmiyodu ya<taktan yere düştüü.çok moralim bozukkk

Kızlar ımdat ben hala ceydaya yrmek yedıremıyorum yemek ıstemıyo napmalıyım 10 aylık olduk ya sınır edıyo benı

bakalm güldencimçkeyfi yerinde şu anda.

yemek meselesi biz de yemyorz halaa....yapck bişey yok kabullenip yediği kadar yedriyorm

Kızlar ımdat ben hala ceydaya yrmek yedıremıyorum yemek ıstemıyo napmalıyım 10 aylık olduk ya sınır edıyo benı

cnm hiç bişeymi yemiyo yoksa azmı yiyo tyyadasevdiği şeylerimi yemek istiyo?

yemek meselesi biz de yemyorz halaa....yapck bişey yok kabullenip yediği kadar yedriyorm

cnm bişey yoktur bence.
nilde düşmüştü..

Masal gecen ay 1mtre yuksekten dustu besiginin en yuksek koruma ayarindaydi ama icindeki yastiga basip dusmus muhtemln doktora gturduk bos yere film cekmeylim radyasyn a geek yok dedi takip edin kusuo mu istahsizmi agluomu cok uutmayin quykuda sorun yasiomu nefes almada sikinti varmi die takip edin bi dgisklik varsa normlden getirin ozmn film cekelim dedi hic degisiklik uojtu gerek kalmadi allh koruyo bebisleri cnm uzulme tajip et genel durumunu biz hstaneye gttigmzde bi bebis 4.kattan dusmus burnu bile kanamamis herseyi tmizdi garanti olsun die yatirdilar hastaneye gozetim icin allh koruyo gercektn meleklerinizi

gerçekten çok zor ya allahım hepsini korusun..

Cnm sakin sinirlnip zorla yedirmeye calusma yada bagirma ye die jesinlikle kasik fobisi olusur uzun yillar cekersin birak yemesin kaldir her seferinde ara ara gtir yemiosa yine kaldir boylelikle ilgilenmeyince o yicektir zamnla makarna yap koy plastik tabaga ortu yaz oturt yre doksun sa cdin biyandan da yicektir elma dilim patates havuc kabaklari hasla suda yada firinda pisir ver eline kendi yesin zmnla alisir cnm bizimki salcali makarna sewio salca dene tatlandir kasik yerine elinle vermeyi dene once tadina baktir sonra kasikla yaklas yedirme seklini zmnini degistir nebilim iste mutfakta yefiriosan idaya geyir tw ac eline sewdigi bisey ver bizimki moo mee miyav falan seslrine bayilir sen ona uy onun istedinde yefir ama sakin zorlama

canim.gecmis olsun Allah korumus masali.ama.kimbilir ne kadr korkmussunuzdurRabbim bi daha gostermesin.ins

denemediğim şey kalmad benmde ya ac da kalsa emerken uyuduğu için mecburen emzirmek zorunda kalıyorum ve karnı doyuyo ne kadar süt var orrasını bilmiyorum öle çok fazla olduğunu sanmıyorum ama vallahi artık çok sinirleniyorum ya sabrediyorum bu sefer yemedi ama sonra yiycek diyorum bütün bi gün geçiyo bişi yemeden
zorlasam hiç olmuyo eline bişi verince ağzıyla oynuyo sonra parça koparıp diline gelince elini sokup çıkarıyo çoğu zamn öle yiyim yutiim hiç bi çabası yok hala daha diş de yok
yemiyo die yediklerini de hep blendırdan geçiriyorum diğer türlü yemiyo lütfen blendırdan geçirme alışsın filan demeyin yeseydi zaten verirdim zaten yiyemediği içi mecbur kalıyorum diyorum ya ağzına gelen şeyi bile eliyle çıkarıyo yanımda yardım edecek hiç kimsemde yok yalnız başına artık sinirlerim oynadı iyice kaç çeşit şey yapıyorum ama olmuyo hepsi çöpe gidiyo

yok cnm bi çocuk yemedimi yemiyo istediğini yap yiyeceği varsa ozaman zaten yiyo..
büyük olsa 34 gün verme bişey sonra yesin ama malesef daha çok küçükler..
cnm yanlız olmak çok zor annenlere falan gitsen biraz bayramda hani rahatlarsın diye diyorum insan yoruluyo gerçekten..

canim.gecmis olsun Allah korumus masali.ama.kimbilir ne kadr korkmussunuzdurRabbim bi daha gostermesin.ins

Ayy allhim kimseye yasatmasin korkusu yetio zaten ya nsl aglayatak anlttiom esime anlamadida mesaj attim o nobetteydi hmn geldi oda cok korkmus nsl sarilio masala hrywrini kontrol edio kirik acisi morluk sisilik varmi die uff o korjuyu anlatamm yaaa

canim Allah yardimcin olsun.eminim.cok.zordur bazen elifte.yemiyo.cok.uzuluyorum ama.disi cikacak.oluyo cikinca yavas yavas.normale.donuyo
sizin yediklerinizden.yiyosa onlardan vermeye calis ben.kiyma koyarsam daha.guzel ye.ne bilim aklima gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…