- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.581
cnm bnde aktif bebek kullanıyorum ve deyiştirmeyi düşünmüyorum riske gerek yk bence 3 4 lira ucuz diye..ü
sonra alıcağın pişik kıremleri sana daha pahalıya patlar
ayrıca çekiceğinede hiç dayanamazsın bence..
iyiyiz cnm sen nasılsın zor dimi hem okula başlayan bi çocuk hemde yürümeye başlayan allah yardımcı olsun arkadaşım..
geçmiş olsun cnm sabırsızlıkla bekliyoruz öpüyorum..
nasıl muhallebi yapıyosun nurcum,?
kıyamam ya arıyan kimdi
neçok söylendin dimi ben böyle bi durumda çok kızıyorum...
kız sen primadan %mi aldın ne hahahaha:):)
şaka biyana bencede pirima..
allah iyuiliğini versin emi
kız songülü bırakan eşi değil nur terketmiş onu :):):):)
kızlarrr herkese kocaman bi günaydın umarım herkes iyidir..[/QUOTE
annemlerdi canım gerçekten biraz fazla söylendim çünkü daha yeni uyutmuştum ve gece ikiye kadar sallamak zorunda kaldım zor uyudu
bu arada herkese günaydın kızlar
canim gercekten cok sogukmus orasi Allah korusun tabi benim kucuk kardesimin eli sobadan yanmisti hatirliyorum.ne cok aglamisti simdi evler dogalgazli cok sukur ama genede dikkat etmeli:).)
günaydın cnm evet ya çok soğuk gerçekten
bizim kalıferler hala yanmadı oyüzden eşim ufoyu duvara monta etti yoksa nil onu halleder allah korusun:):)
kim senmi göbeklisin:):):)
hahahahahahahayytttt
günaydın şekerim çok soğuk çok sabah işe gelirken hava 4 dereceydi biliyomusunuzz
acıyın bana:):):)
bizde tv sehpasinin dolaplarini cekmecelerini ortuleri bosalttik kaldirdik elifin oyuncaklarini koyduk cekmeceyi bi aciyo oyuncaklarini atiyo savuruyokızlar bebekleriniz çekmeceleri dolapları kitapları vs boşaltmaya başladığında müdahale ediyor musunuz? yapmaması için hayır diyip uzaklaştırıyor musunuz? ben pek müdahale etmemeye çalışıyorum tam keşfetme zamanları ya engel olmak istemiyorum ama heryere yetişemiyorum artık ev darma dağın oluyo ben topluyorum o dağıtıyor. ben pedagog adem güneşin kitaplarını okuyorum diğer pedagoglara göre çok farklı yaklaşımları var ve bana çok yakın geliyo düşünceleri. o çocuğa zarar vercek bi durum olmadığı sürece müdahale edilmemesi gerektiğin söylüyo. priz vs durumlarında ancak hayır demek gerekiyormuş. siz ne düşünüyorsunuz ve nasıl davranıyorsunuz bu konuda
Cnm oncelikle oturdigim odadaki sus tarzi seyleero kaldirdim cunku ben idada degilken kendine zarar verebilir
Onunndisinsa banyi mutfak kapi kapali cekmecelere eli slklsmasin diye
Onun disinda zarae vermicek seyleri kaldirmadim sus cicek falan var cok ta engellemiyorum acijcasi
Ben mutfakta yAnindaysam kap kacak alip oynamasina kizmiyorum biliyorun ki bir donem.
Yarende cok karistirir eller alir karistirirdi
Ne mi oldi tamam bitti ak desemde yarene alirmi oynarmi
Aras vecen yarenin camasir cekmecesini bosaltiyordu beni gordugundeki o heyecami icin bile deger toplamak
Canlari sagolsun kuzum slnlr koymanind zamani gelicek ama dAha degil
Birak kesifetsin
kızlar bebekleriniz çekmeceleri dolapları kitapları vs boşaltmaya başladığında müdahale ediyor musunuz? yapmaması için hayır diyip uzaklaştırıyor musunuz? ben pek müdahale etmemeye çalışıyorum tam keşfetme zamanları ya engel olmak istemiyorum ama heryere yetişemiyorum artık ev darma dağın oluyo ben topluyorum o dağıtıyor. ben pedagog adem güneşin kitaplarını okuyorum diğer pedagoglara göre çok farklı yaklaşımları var ve bana çok yakın geliyo düşünceleri. o çocuğa zarar vercek bi durum olmadığı sürece müdahale edilmemesi gerektiğin söylüyo. priz vs durumlarında ancak hayır demek gerekiyormuş. siz ne düşünüyorsunuz ve nasıl davranıyorsunuz bu konuda
kızlarr günaydınn.yaa kızım uyanmış hiç sesi gelmiyodu ya<taktan yere düştüü.çok moralim bozukkk
ya o boyuta gelse ben de dayanamam zaten yağ falan ayyy:) sınırlar tabiki olmalı ama şu an anlıycak yaşları değil canım ya istediğin kadar sınır koy gözünün içine baka baka gidiyo yine aynı şeyleri yapıyo berra:) mesela prizlerle baş edemedim ben bzimkiler hep aşağıda berraya hayır dedikçe kıymetlendi. kapak aldım da rahatladım valla
Cnm oncelikle oturdigim odadaki sus tarzi seyleero kaldirdim cunku ben idada degilken kendine zarar verebilir
Onunndisinsa banyi mutfak kapi kapali cekmecelere eli slklsmasin diye
Onun disinda zarae vermicek seyleri kaldirmadim sus cicek falan var cok ta engellemiyorum acijcasi
Ben mutfakta yAnindaysam kap kacak alip oynamasina kizmiyorum biliyorun ki bir donem.
Yarende cok karistirir eller alir karistirirdi
Ne mi oldi tamam bitti ak desemde yarene alirmi oynarmi
Aras vecen yarenin camasir cekmecesini bosaltiyordu beni gordugundeki o heyecami icin bile deger toplamak
Canlari sagolsun kuzum slnlr koymanind zamani gelicek ama dAha degil
Birak kesifetsin
Bende mudahale etmiyorum dagilsin heryer onemli degil gercekten suan onun kesif donemi her dokundugu.sey.zekasini kaslarini hayal gucunu calistirp gelismesine sebebtir bizim acimizdan daginik ortam gorunuo ama onlarin tarfindan bakip karismamak.gerek bence ben prize cop kovasina wcye ayakkabliga gittiginde falan hayir diorum yani zararli seylerde ozman geri.gelio.anlio ama herseyde hayir.dersen hayirdan anlamaz tabiki.bence
Ya kiyafetkeri cikarmk masalnda en sewdigi sey yaaa bayilio bnde beni girunce heycanlanip daha hizli bosaltmaya clismasini gormeye bayiliyorum nolcak toplariz 5dak is o istedini yapsin yetrki ona zarar vercek seyde dkkat etmk
T
Ben 2aydir tek tek veriorum karisik sryleri sewmio artik tabagina domtes sakatalik rendeliorum peynir yumurta pekmez koyuyorum bazeen patatesde hasliorum bazen yumurtayi kasar yada normal peynirle omlet yapiorum az yagda elimle parcalayip veriorum bizimki.tahilli gece.muhallebisi disinda hic bir mama muhallebi turu karosimlari sewmio tahil sagligi icin almak zorunda oldugnan arada bi 7tahilli gece mhallebisin sabah yediriorum peynir bizimkie iciminki sewdi pinar sevmedi koy peyniri ni sewdi labne sevmedi yani deneyin marka degistir cnm farkedio bende domtes rendesinin yanina koyuorum peyniri domatea suyuyla karisinca erio ozmanda yiyo digr turlu damagina yapisio ondan istemio bizimki zeytinde yedriorum
cnm bnde aktif bebek kullanıyorum ve deyiştirmeyi düşünmüyorum riske gerek yk bence 3 4 lira ucuz diye..ü
sonra alıcağın pişik kıremleri sana daha pahalıya patlar
ayrıca çekiceğinede hiç dayanamazsın bence..
iyiyiz cnm sen nasılsın zor dimi hem okula başlayan bi çocuk hemde yürümeye başlayan allah yardımcı olsun arkadaşım..
geçmiş olsun cnm sabırsızlıkla bekliyoruz öpüyorum..
nasıl muhallebi yapıyosun nurcum,?
kıyamam ya arıyan kimdi
neçok söylendin dimi ben böyle bi durumda çok kızıyorum...
kız sen primadan %mi aldın ne hahahaha:):)
şaka biyana bencede pirima..
allah iyuiliğini versin emi
kız songülü bırakan eşi değil nur terketmiş onu :):):):)
kızlarrr herkese kocaman bi günaydın umarım herkes iyidir..[/QUOTE
annemlerdi canım gerçekten biraz fazla söylendim çünkü daha yeni uyutmuştum ve gece ikiye kadar sallamak zorunda kaldım zor uyudu
bu arada herkese günaydın kızlar
günaydın cnm..
kızlarr günaydınn.yaa kızım uyanmış hiç sesi gelmiyodu ya<taktan yere düştüü.çok moralim bozukkk
cnm yüksekmiydi düştüğü yer bide kafasını çarpmışmı?
korkma..
bişey olmaz inşallahü
burda hepimizin çocuğu o yataktan mutlaka bikere düştü herhalde..
günaydın canım nasıl düşmüş yataktan bişey yoktur umarım moralini bozma canı acısaydı ağlardı zaten annesi :)
cnm bende pirizlere kapak koydum
zaten sınır derken ondan bahsediyorumyoksa ben istediğim kadar hayır diyeyim gözümün içine bakıp yine yapıyo oyüzden bende ortadan kaldırıyorum bazı şeyleri
ama mesela çöp dolabı var onu açmasına izin vermiyorum
ve cam tencerelerin olduğu dolaplara yoksa bulduğunu atıyo ..
yoksa kıyafetleri zaten hiç saymıyorum..
bende kaldırdım süs eşyalarını zaten çokta sevmem yok fazla
biz oturma odasındaki tv sehpasınıda kldırdık camlıydı çünkü iyikide kaldırmışım
aynısından abloamlarda var gidince hep oraya gidiyo korkuyorum patlatıyo sürekli..
televizyonuda duvara sabştledik kendine zarar vermesin diye her dakka yanında olamıya bilriz ki ben zaten çalışıyorum
bizimki geri falan gelmiyo vallaha..
ee domatez rendesini nasıl kendisi yiyo cnm kaşıklamı yoksa domatez rendesini senmiveriyosun?
günaydın cnm..
cnm yüksekmiydi düştüğü yer bide kafasını çarpmışmı?
korkma..
bişey olmaz inşallahü
burda hepimizin çocuğu o yataktan mutlaka bikere düştü herhalde..
iki karış var.kafasını vurdu mu bilmiyorm ki pat diye ses geldi koştum gittim ağlıyodu.morluk falan olmadı biyerinde ama bilemyorm...
ay ağladı zaten yavrum yaa...zor susturdum.şimdi neşesi yerinde
cnm bende pirizlere kapak koydum
zaten sınır derken ondan bahsediyorumyoksa ben istediğim kadar hayır diyeyim gözümün içine bakıp yine yapıyo oyüzden bende ortadan kaldırıyorum bazı şeyleri
ama mesela çöp dolabı var onu açmasına izin vermiyorum
ve cam tencerelerin olduğu dolaplara yoksa bulduğunu atıyo ..
yoksa kıyafetleri zaten hiç saymıyorum..
bende kaldırdım süs eşyalarını zaten çokta sevmem yok fazla
biz oturma odasındaki tv sehpasınıda kldırdık camlıydı çünkü iyikide kaldırmışım
aynısından abloamlarda var gidince hep oraya gidiyo korkuyorum patlatıyo sürekli..
televizyonuda duvara sabştledik kendine zarar vermesin diye her dakka yanında olamıya bilriz ki ben zaten çalışıyorum
bizimki geri falan gelmiyo vallaha..
ee domatez rendesini nasıl kendisi yiyo cnm kaşıklamı yoksa domatez rendesini senmiveriyosun?
iki karış var.kafasını vurdu mu bilmiyorm ki pat diye ses geldi koştum gittim ağlıyodu.morluk falan olmadı biyerinde ama bilemyorm...
cnm sanmıyorum bişey olacağını ama istersen sen yine tkipte ol..
Kızlar ımdat ben hala ceydaya yrmek yedıremıyorum yemek ıstemıyo napmalıyım 10 aylık olduk ya sınır edıyo benı
bakalm güldencimçkeyfi yerinde şu anda.
yemek meselesi biz de yemyorz halaa....yapck bişey yok kabullenip yediği kadar yedriyorm
bakalm güldencimçkeyfi yerinde şu anda.
yemek meselesi biz de yemyorz halaa....yapck bişey yok kabullenip yediği kadar yedriyorm
Masal gecen ay 1mtre yuksekten dustu besiginin en yuksek koruma ayarindaydi ama icindeki yastiga basip dusmus muhtemln doktora gturduk bos yere film cekmeylim radyasyn a geek yok dedi takip edin kusuo mu istahsizmi agluomu cok uutmayin quykuda sorun yasiomu nefes almada sikinti varmi die takip edin bi dgisklik varsa normlden getirin ozmn film cekelim dedi hic degisiklik uojtu gerek kalmadi allh koruyo bebisleri cnm uzulme tajip et genel durumunu biz hstaneye gttigmzde bi bebis 4.kattan dusmus burnu bile kanamamis herseyi tmizdi garanti olsun die yatirdilar hastaneye gozetim icin allh koruyo gercektn meleklerinizi
Kızlar ımdat ben hala ceydaya yrmek yedıremıyorum yemek ıstemıyo napmalıyım 10 aylık olduk ya sınır edıyo benı
cnm hiç bişeymi yemiyo yoksa azmı yiyo tyyadasevdiği şeylerimi yemek istiyo?
cnm bişey yoktur bence.
nilde düşmüştü..
Masal gecen ay 1mtre yuksekten dustu besiginin en yuksek koruma ayarindaydi ama icindeki yastiga basip dusmus muhtemln doktora gturduk bos yere film cekmeylim radyasyn a geek yok dedi takip edin kusuo mu istahsizmi agluomu cok uutmayin quykuda sorun yasiomu nefes almada sikinti varmi die takip edin bi dgisklik varsa normlden getirin ozmn film cekelim dedi hic degisiklik uojtu gerek kalmadi allh koruyo bebisleri cnm uzulme tajip et genel durumunu biz hstaneye gttigmzde bi bebis 4.kattan dusmus burnu bile kanamamis herseyi tmizdi garanti olsun die yatirdilar hastaneye gozetim icin allh koruyo gercektn meleklerinizi
Cnm sakin sinirlnip zorla yedirmeye calusma yada bagirma ye die jesinlikle kasik fobisi olusur uzun yillar cekersin birak yemesin kaldir her seferinde ara ara gtir yemiosa yine kaldir boylelikle ilgilenmeyince o yicektir zamnla makarna yap koy plastik tabaga ortu yaz oturt yre doksun sa cdin biyandan da yicektir elma dilim patates havuc kabaklari hasla suda yada firinda pisir ver eline kendi yesin zmnla alisir cnm bizimki salcali makarna sewio salca dene tatlandir kasik yerine elinle vermeyi dene once tadina baktir sonra kasikla yaklas yedirme seklini zmnini degistir nebilim iste mutfakta yefiriosan idaya geyir tw ac eline sewdigi bisey ver bizimki moo mee miyav falan seslrine bayilir sen ona uy onun istedinde yefir ama sakin zorlama
denemediğim şey kalmad benmde ya ac da kalsa emerken uyuduğu için mecburen emzirmek zorunda kalıyorum ve karnı doyuyo ne kadar süt var orrasını bilmiyorum öle çok fazla olduğunu sanmıyorum ama vallahi artık çok sinirleniyorum ya sabrediyorum bu sefer yemedi ama sonra yiycek diyorum bütün bi gün geçiyo bişi yemeden
zorlasam hiç olmuyo eline bişi verince ağzıyla oynuyo sonra parça koparıp diline gelince elini sokup çıkarıyo çoğu zamn öle yiyim yutiim hiç bi çabası yok hala daha diş de yok
yemiyo die yediklerini de hep blendırdan geçiriyorum diğer türlü yemiyo lütfen blendırdan geçirme alışsın filan demeyin yeseydi zaten verirdim zaten yiyemediği içi mecbur kalıyorum diyorum ya ağzına gelen şeyi bile eliyle çıkarıyo yanımda yardım edecek hiç kimsemde yok yalnız başına artık sinirlerim oynadı iyice kaç çeşit şey yapıyorum ama olmuyo hepsi çöpe gidiyo
canim.gecmis olsun Allah korumus masali.ama.kimbilir ne kadr korkmussunuzdurRabbim bi daha gostermesin.ins
denemediğim şey kalmad benmde ya ac da kalsa emerken uyuduğu için mecburen emzirmek zorunda kalıyorum ve karnı doyuyo ne kadar süt var orrasını bilmiyorum öle çok fazla olduğunu sanmıyorum ama vallahi artık çok sinirleniyorum ya sabrediyorum bu sefer yemedi ama sonra yiycek diyorum bütün bi gün geçiyo bişi yemeden
zorlasam hiç olmuyo eline bişi verince ağzıyla oynuyo sonra parça koparıp diline gelince elini sokup çıkarıyo çoğu zamn öle yiyim yutiim hiç bi çabası yok hala daha diş de yok
yemiyo die yediklerini de hep blendırdan geçiriyorum diğer türlü yemiyo lütfen blendırdan geçirme alışsın filan demeyin yeseydi zaten verirdim zaten yiyemediği içi mecbur kalıyorum diyorum ya ağzına gelen şeyi bile eliyle çıkarıyo yanımda yardım edecek hiç kimsemde yok yalnız başına artık sinirlerim oynadı iyice kaç çeşit şey yapıyorum ama olmuyo hepsi çöpe gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?