- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.601
denemediğim şey kalmad benmde ya ac da kalsa emerken uyuduğu için mecburen emzirmek zorunda kalıyorum ve karnı doyuyo ne kadar süt var orrasını bilmiyorum öle çok fazla olduğunu sanmıyorum ama vallahi artık çok sinirleniyorum ya sabrediyorum bu sefer yemedi ama sonra yiycek diyorum bütün bi gün geçiyo bişi yemeden
zorlasam hiç olmuyo eline bişi verince ağzıyla oynuyo sonra parça koparıp diline gelince elini sokup çıkarıyo çoğu zamn öle yiyim yutiim hiç bi çabası yok hala daha diş de yok
yemiyo die yediklerini de hep blendırdan geçiriyorum diğer türlü yemiyo lütfen blendırdan geçirme alışsın filan demeyin yeseydi zaten verirdim zaten yiyemediği içi mecbur kalıyorum diyorum ya ağzına gelen şeyi bile eliyle çıkarıyo yanımda yardım edecek hiç kimsemde yok yalnız başına artık sinirlerim oynadı iyice kaç çeşit şey yapıyorum ama olmuyo hepsi çöpe gidiyo
Cnm oncelikle oturdigim odadaki sus tarzi seyleero kaldirdim cunku ben idada degilken kendine zarar verebilir
Onunndisinsa banyi mutfak kapi kapali cekmecelere eli slklsmasin diye
Onun disinda zarae vermicek seyleri kaldirmadim sus cicek falan var cok ta engellemiyorum acijcasi
Ben mutfakta yAnindaysam kap kacak alip oynamasina kizmiyorum biliyorun ki bir donem.
Yarende cok karistirir eller alir karistirirdi
Ne mi oldi tamam bitti ak desemde yarene alirmi oynarmi
Aras vecen yarenin camasir cekmecesini bosaltiyordu beni gordugundeki o heyecami icin bile deger toplamak
Canlari sagolsun kuzum slnlr koymanind zamani gelicek ama dAha degil
Birak kesifetsin
Bende mudahale etmiyorum dagilsin heryer onemli degil gercekten suan onun kesif donemi her dokundugu.sey.zekasini kaslarini hayal gucunu calistirp gelismesine sebebtir bizim acimizdan daginik ortam gorunuo ama onlarin tarfindan bakip karismamak.gerek bence ben prize cop kovasina wcye ayakkabliga gittiginde falan hayir diorum yani zararli seylerde ozman geri.gelio.anlio ama herseyde hayir.dersen hayirdan anlamaz tabiki.bence
bu soruyu sormana çok sevndm bu konu benmde kafamı karıştırıyor
zarar verecek şeyler dışında ben herşeye izin veriyorum
bu konuda eşimle çok tartışıyoruz devamlı "çok yüz veriyosun herşeye elletme sonra başa çıkmayız" deyip duruyor
herşeye dokunmasına izin verdiğim için yanlş yaptığımı düşünüyordum ki burdaki sizin fikirlerinizi okuyana kadar
söz dinlemeyi öğretmek için daha erkendir umarım
şu an zaten hayırdan anlamıyorlar
canim gercekten cok sogukmus orasi Allah korusun tabi benim kucuk kardesimin eli sobadan yanmisti hatirliyorum.ne cok aglamisti simdi evler dogalgazli cok sukur ama genede dikkat etmeli
bizde tv sehpasinin dolaplarini cekmecelerini ortuleri bosalttik kaldirdik elifin oyuncaklarini koyduk cekmeceyi bi aciyo oyuncaklarini atiyo savuruyo
esyalari falan bosaltmayi bizimkide cok seviyo mutfak hqricinde bende mudahale etmiyorum mutfaktada ben uanindayim zaten
bende senin gibi dusunuyorum sekerim
bende ortalığı dağıttığında dolapları açmaya çalıştığında falan kızmıyorum ama kendinin canını acıtacak bir şeye el uzattığında hayır diyorum özellikle prizlere Allahtan hepsi ulaşabileceği yerde değil bi tek bizim odadakine ulaşıyor orayada her zaman giremiyor yükseklik olduğu için
denemediğim şey kalmad benmde ya ac da kalsa emerken uyuduğu için mecburen emzirmek zorunda kalıyorum ve karnı doyuyo ne kadar süt var orrasını bilmiyorum öle çok fazla olduğunu sanmıyorum ama vallahi artık çok sinirleniyorum ya sabrediyorum bu sefer yemedi ama sonra yiycek diyorum bütün bi gün geçiyo bişi yemeden
zorlasam hiç olmuyo eline bişi verince ağzıyla oynuyo sonra parça koparıp diline gelince elini sokup çıkarıyo çoğu zamn öle yiyim yutiim hiç bi çabası yok hala daha diş de yok
yemiyo die yediklerini de hep blendırdan geçiriyorum diğer türlü yemiyo lütfen blendırdan geçirme alışsın filan demeyin yeseydi zaten verirdim zaten yiyemediği içi mecbur kalıyorum diyorum ya ağzına gelen şeyi bile eliyle çıkarıyo yanımda yardım edecek hiç kimsemde yok yalnız başına artık sinirlerim oynadı iyice kaç çeşit şey yapıyorum ama olmuyo hepsi çöpe gidiyo
bakalm güldencimçkeyfi yerinde şu anda.
yemek meselesi biz de yemyorz halaa....yapck bişey yok kabullenip yediği kadar yedriyorm
cnm hiç bişeymi yemiyo yoksa azmı yiyo tyyadasevdiği şeylerimi yemek istiyo?
cnm bişey yoktur bence.
nilde düşmüştü..
Masal gecen ay 1mtre yuksekten dustu besiginin en yuksek koruma ayarindaydi ama icindeki yastiga basip dusmus muhtemln doktora gturduk bos yere film cekmeylim radyasyn a geek yok dedi takip edin kusuo mu istahsizmi agluomu cok uutmayin quykuda sorun yasiomu nefes almada sikinti varmi die takip edin bi dgisklik varsa normlden getirin ozmn film cekelim dedi hic degisiklik uojtu gerek kalmadi allh koruyo bebisleri cnm uzulme tajip et genel durumunu biz hstaneye gttigmzde bi bebis 4.kattan dusmus burnu bile kanamamis herseyi tmizdi garanti olsun die yatirdilar hastaneye gozetim icin allh koruyo gercektn meleklerinizi
Cnm sakin sinirlnip zorla yedirmeye calusma yada bagirma ye die jesinlikle kasik fobisi olusur uzun yillar cekersin birak yemesin kaldir her seferinde ara ara gtir yemiosa yine kaldir boylelikle ilgilenmeyince o yicektir zamnla makarna yap koy plastik tabaga ortu yaz oturt yre doksun sa cdin biyandan da yicektir elma dilim patates havuc kabaklari hasla suda yada firinda pisir ver eline kendi yesin zmnla alisir cnm bizimki salcali makarna sewio salca dene tatlandir kasik yerine elinle vermeyi dene once tadina baktir sonra kasikla yaklas yedirme seklini zmnini degistir nebilim iste mutfakta yefiriosan idaya geyir tw ac eline sewdigi bisey ver bizimki moo mee miyav falan seslrine bayilir sen ona uy onun istedinde yefir ama sakin zorlama
Ya vallahisinirimiden catlayacagim yemiyo bu cocuk ya ne kadaf ugrasirsam ne denersem yemiyo yani ne yapacagimi sasirdim ya
yok cnm bi çocuk yemedimi yemiyo istediğini yap yiyeceği varsa ozaman zaten yiyo..
büyük olsa 34 gün verme bişey sonra yesin ama malesef daha çok küçükler..
cnm yanlız olmak çok zor annenlere falan gitsen biraz bayramda hani rahatlarsın diye diyorum insan yoruluyo gerçekten..
canim Allah yardimcin olsun.eminim.cok.zordur bazen elifte.yemiyo.cok.uzuluyorum ama.disi cikacak.oluyo cikinca yavas yavas.normale.donuyo
sizin yediklerinizden.yiyosa onlardan vermeye calis ben.kiyma koyarsam daha.guzel ye.ne bilim aklima gelenler bunlar
Ayy cok zor cnm isin yaa allh sabir versin.bebisine istah versin bian once ins ama nolur kizma bagirma bu gecici bi donem ken kalici hale gelmesin degisiklik iyidir ailen gelse sen gtsen yada kalabalikta daha istahli.oluolar ozeniolar herkesin yedigini.gorunce nebilim bm aklimada bisey gelmioki cok zor
kızlar oğlum 1 hafta geçmesine rağman iyileşmeyince tekrar gittim dr.a ilacı değiştiricez dedi croxilex diye ilaç verdi salı günü başladım sabah akşam veriliyor o gün bişey yoktu dün ishal başladı bugün her tarafına taşırarak ishali çok oldu akşam ilacını zorla verdim arkamı dönmemle bir kustu anlatamam sonra hiç etkisi kalmadı diye yine verdim 5-10 dk sonra yine kustu az uz değil ilaç anladığımız kadarıyla çok ağır geldi bebeğime vermiycem artık ayy yazık çocuğa 9-10 gündür bıktı ilaçtan burnunun sümüğü bi bitse sizin bebişler böyle hasta olunca kullandığınız bi yöntem varmı burnu için falan nolur yardım edin
Bı kac kasık alıyo sonra yemıyo kacmaya calısıyo neler denedım neler oyuncaklar hayvan seslerı pepee ve keloğlan bolumlerını ındırdım ona baksın yesın dıye yok donem donem sabıtıyo yemıyo valla sıkıstmakta ıstemıyorum ama ana yuregı ac gezmesıne de gonlum razı gelmıyo. Bız emmıyoruz da ufak tefek kaldık moralım bozuluyo goren 10 aylık demez yanı balık yagı mı alsam acaba dıyorum o ıstah acıyomus ya ??? Ne dersınız kızlar
kızlar oğlum 1 hafta geçmesine rağman iyileşmeyince tekrar gittim dr.a ilacı değiştiricez dedi croxilex diye ilaç verdi salı günü başladım sabah akşam veriliyor o gün bişey yoktu dün ishal başladı bugün her tarafına taşırarak ishali çok oldu akşam ilacını zorla verdim arkamı dönmemle bir kustu anlatamam sonra hiç etkisi kalmadı diye yine verdim 5-10 dk sonra yine kustu az uz değil ilaç anladığımız kadarıyla çok ağır geldi bebeğime vermiycem artık ayy yazık çocuğa 9-10 gündür bıktı ilaçtan burnunun sümüğü bi bitse sizin bebişler böyle hasta olunca kullandığınız bi yöntem varmı burnu için falan nolur yardım edin
Bı kac kasık alıyo sonra yemıyo kacmaya calısıyo neler denedım neler oyuncaklar hayvan seslerı pepee ve keloğlan bolumlerını ındırdım ona baksın yesın dıye yok donem donem sabıtıyo yemıyo valla sıkıstmakta ıstemıyorum ama ana yuregı ac gezmesıne de gonlum razı gelmıyo. Bız emmıyoruz da ufak tefek kaldık moralım bozuluyo goren 10 aylık demez yanı balık yagı mı alsam acaba dıyorum o ıstah acıyomus ya ??? Ne dersınız kızlar
gunaydin guzel anneler
cumaniz mubarek olsun
gunaydin guzel anneler
cumaniz mubarek olsun
Gunaydin cnm seninde cumain mubarek olsun allhim dualarini kabul etsin elif nasil napio fistigimz
Gunaydin cnm ins nilde uslu durur ve sen yetrince uyursun trmizliktede yorma okadr kendini temizdir zaten eminim ben hoc ozel bayram icin die tmzilik yapmam rutin zaten cam silme perde yikama olayim var ayda bi yaparim ee surekli toz slma vileda supurge zaten hergun olmasa bile gun asiri yapiom malum masal heryere dojunuo die ee ne kalioki geriye ee.ewin seklinide ben devamli degistirdgim.icin :)alt ust dip.kosede temizleenio oyuzden ozel bayram icin die hic temizlik yapmiorum ben ki zaten bayramda ewimde olmuyoruz memelejte gdioz oyuzden de sansliyim sanirim ama yapmaxdim yani memlekete gtmesekde zaten bebek olan ev temizdir sadece daginiktir oa toplanir yani yprma kendini dinlen cnm yaakızlar herkese kocaman bi günaydın nasılsınız bakalım?
çok şükür bugün haftanın songünü artık çok yoruldum uyumak istiyorum
ama yarında işlerimvar temizlik yapmam lazım malum bayram geliyo..
Gunaydin cnm ins nilde uslu durur ve sen yetrince uyursun trmizliktede yorma okadr kendini temizdir zaten eminim ben hoc ozel bayram icin die tmzilik yapmam rutin zaten cam silme perde yikama olayim var ayda bi yaparim ee surekli toz slma vileda supurge zaten hergun olmasa bile gun asiri yapiom malum masal heryere dojunuo die ee ne kalioki geriye ee.ewin seklinide ben devamli degistirdgim.icin :)alt ust dip.kosede temizleenio oyuzden ozel bayram icin die hic temizlik yapmiorum ben ki zaten bayramda ewimde olmuyoruz memelejte gdioz oyuzden de sansliyim sanirim ama yapmaxdim yani memlekete gtmesekde zaten bebek olan ev temizdir sadece daginiktir oa toplanir yani yprma kendini dinlen cnm yaa
elif iyi cok sukur teyzesi uyandi oynuyo birazdan kahvalti yapicaz sen nasilsin masal nasil uyuyomu hala
Cnm sen zorlama bosver yedigi kadr istedigi zamn yesin sen ustune dustukce inatlasir gecer bu donemi de balik yagi 1yasindan once doktor onerirse oyle kullanin diolar bi doktorunuza danis cnm kilosu boyu kac belki sana oyle geliodur
ur yemio die
cnm bencede 1 çay kaşığı soğann suyunu dene 5 gün boyunca bakalım..
ama bencede doktora götür tekrar
antibiyotikse genelde antibiyotikler isal ypıyolar zaten ama bide kusuyo diysun doktoruna mutlaka danış cnm..
kilosu boyu nedir cnm..
doktorunuza sor bakalım nediyecek ozaten seni yönlendirir muhtemelen..
yok cnm ya 2 ay oldu belkide fazlası camlarım silinmiyo malesef
ben hem cam silmeyi sevmiyorum hemde zamanım yok çalıştığım için yapamıyorum nile daha çok zaman ayırmak istiyorum çünkü süpürge tamam silme toz almada camlar korkutuyo beni..
Ohh coj sewindim iyi olmaniza afiyet olsun elifime yarasin bizimki uyuo birazdan kalkar ven grib oldum oyuzden uyandim oksuruk bogazm agrio sismis burnum akio tikanio ilac kullaniom masala femeden atlatayim die ama hala gecmedi ihlamur bal limon papatya ne varsa iciom ama hala gecmedi 4gundur boyleyim basimda kalkmio agridan ama masalla ilgilnmek zorundayim ona gecmez ins tam bayramda gelio hasta olmaz ins daha masal hic hasta olmadi olursa agir gecer die jorkuom simdiden sogan suyu iciriom bagisikligi guclensin die varmi baska bnm icin tavsiyen onuda deneyeyim
Boy var kılo yok malesef 48 cm dogmustu sımdı 72 cm ama kılo yok 7500 fılandır gecen ay o kadardı bakalım memleke gıdınce bı doktora danısacam
Evet haftanın son gunu yatmak istıyorum hergun 6 da kalk ıse gel yoruldum valla. Yarın temızlık ve utu var yapabılırsem allah hepımıze guc versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?