2012 kasım bebekleri büyüyor..

Boy var kılo yok malesef 48 cm dogmustu sımdı 72 cm ama kılo yok 7500 fılandır gecen ay o kadardı bakalım memleke gıdınce bı doktora danısacam

Cnm kilosuda sinirin altinda degil boyuda uzun gelisim var demektir yani doktorlsr hic bisey onermio bu durumda cunku hersey normal donem donem istahsiz olabilir inatlasabilr kimi cocuk hic yemz ama gelisimi durmaz dedi gercekten seninku ywmedigi halde gelisim var gayet saglikli cnm hic uzulme bnce ama balij yagi vitamin falan demissin doktora danis bdkakim icin rahat etsin

Sobgulun tavsiyesiyle kolay siliniomus ya osekilde yap hmn biter camlarinda snde az yorulur nilede vakit kalir haklisin cnm calisirkn camla ugrasmak yersiz zaten bebekler daha onemli

deniyecem bakalım onu cnm:
evet evin içinin temizliği önemli ama dışarıya pek bakmıyorum vallaha ne yalan söyliyeyim kızım herşeyden önemli çünkü..

Saol cnm iciriom onada bakalim simdilik.biseyi yok.acaba sogan suyunu.bendemi.icsem ya ya dogumgunu demisken menu.belirledinizmi bende napsam due dusunuom

Saol cnm iciriom onada bakalim simdilik.biseyi yok.acaba sogan suyunu.bendemi.icsem ya ya dogumgunu demisken menu.belirledinizmi bende napsam due dusunuom

bilmiyorumki cnm nasıl olur..

doğum gününe gelince çok kalabalık oluyoruz çok kararsızım hala bi karar vermiş değilim ama pazartesi kıyafeti hazır olacak fotoğraf çekilecez
çünkü bardakları tabakları peçeteleri ve davettiyeleri ona göre olacakk..
menüye gelince hazır gibi benim menüm yani 1 2 deyişiklik yaparım herhalde..

poça, kurabiye1 yaş, tuzlu kurabiye, baklava, american salata, çi köfte, börekpaçanga, sarma, pasta
yani daha da ekleye bilirim tabiki ama ne ekliyeceğimi bilmiyorum..

canim cok gecmis olsun sen ictiklerini icmeye devam et bide masal.uyurken balin icine karabibrr koy bi tatli kasigi al gir yorganin altina bir guzel terle pda cok iyi geliyp cabucak atlatirsin insallah vasalada ihlamur icir limonlu pnada gecmesin
Evet haftanın son gunu yatmak istıyorum hergun 6 da kalk ıse gel yoruldum valla. Yarın temızlık ve utu var yapabılırsem allah hepımıze guc versın
Allah kolaylik versin tatlim ben temizlk yapmaktan biktim hergun yap gene ayni nasil.kirlenir toz olur bu kadar cabuk anlamiyorum elifte var diye hergun yapmaya calisiyorum sikildim valla

deniyecem bakalım onu cnm:
evet evin içinin temizliği önemli ama dışarıya pek bakmıyorum vallaha ne yalan söyliyeyim kızım herşeyden önemli çünkü..
bencede canim nil daha onemli bugunler geri gelmiyo malesef bosver baska seyleri

bende gelicem bende

gel şekerim yeterki sen gel:..

Soguk bir cuma gununden merhabalar
Bir anda kis geldi kizlar actik dogalgazi
Sizin yasadiginiz sehirlerde durum nasil

Canim benim gercekten yasadigin cok can slklcl insanin ruh hali cok.bozuluyor yarende cok yasadim agladigimi cok bilirim ama bisa tiprarmisim kendimi bak simdi onunden aliyoruz fazla kacirinca o derece

Birde arasa alerji icin hastaneye goturdigumuzde kg almayan pek cok couk vardi sabitlenmis kg keri alerjisi olan besinleri tuketnek bebegin kg alomina engelmis
Yinr okulda karsilatik bir yasinda bebegi olan bir anneyle kg si 7.5 kg de takilmis kalmis dr uc kere tuketmek uZere mama vermia bebek 2 3 ayda 9 kg ye yaklasmis faydasini cok gormus
Sen yine bir genel.muayneden gecir cnm
Bu arada sabahin 6 sinda kalk heleki kis gunu cok zor

Gecmis olsun insalla hemen toparlanirsin masal a gecemedeb
Ben iki kezdir sogani yapiyorum masalada ver sonucta zarari olan birsey degil
Arad tam iyi oldu oksuruk yok denilcek kadar az iken yaren oksurmwyw baslasi arasta ayni
Tek.umudum su grip asisi yaren icin

Canim gecmis olsun aksam.nasil.gectininsalla sorun yoktur sizin yataktan mi dustu
Yarrnde on aylikken iki kez kendi yatagindan atlamisti hemde en yuksek kademede sirf o yuzden arasa oark yatak aldin yarenin yatagi krem rengi olmasina ragmen kullanmadim

Yagmurcandan sanasa gunaydin sekerim
Guldenim valla ben calismis olsam asla cam perde olaylarina girmezdim en azindan aydabirkez kadin al xnm.mukemmel.olmak.zorunda.degilsin hem.ia hem.ev hem.cocuk zor yano

Bende 2gundriciriom cnm biseyi yok o hasta degilde korkuom haftaya yola cikcaz hic hasta olmadi agir gecerse nasil.6saat yol cekilcek die ins hasta olmaz bende iylessem bii

caım geçmiş olsun öncelikle.geçenlerde bizim de burnumuz akıyodu öksürüyoduk.songüllün tavsiyesiyle soğan suyu içirdim sadece bir kez verdim ondan mı oldu bilemiyorum ama akşam verdim sabah burnu akmıyodu.hapşurmuyordu.öksürük vardı sadece o da çook azalmıştı iki gündür çok şükür o da yok ben de diyorm ben de mi içsem kız atlattı ben atlatamadım çünkü:) bi dene bence.

songülcümm;sağol iyi çok şükür bi sıkıntı yok daha doğrusu düşmekten kaynaklı bişey yok yoksa dün gece 1 de uyuduk 7 ye kadar saat başık kalktık:)gayet normal yani bizim içinn:)

masalece: çok geçmiş olsun geçmez umarım masala.ban de atlatamadım ağrı sızı yok ama akmıyo burnum tıkalımeryeme tekrar bulaştrmam umarm ben de..

Saol cnm deneyeyim balla karabiberi bende nane limon karabiber kaynartim icip yatcaktim onuda yapayim

mdrcnn:bizde 8 kg 67 cm boy.şimdiye kadar kaç dr gördü hepsi baştan beri mi böyle diye soruyo yani hani şu parametre varya % 25 30 falan diyorlar.ona bakıyorlar bizim ki de ikinci aydan beri hep %25 oranında gidiyordu o yüzden bişey önermemişlerdi bebeğin normali doğalı yapısı bu dediler.ama şimdi yeni taşındığımız yerdeki dr vitamin şurubu başlayalım dedi çünkü bizimöki de yemiyo hiç bişey.sabah iki mak 5 lokma bişey yiyo 2 kaşık kadar yoğurt yiyo yarm kase çorba ya yiyo ya yemiyo bu kadar yani.vitamin şurubu iştahı açarmış bakalm dişi çıkıyodu geçen o yüzden hemen başlamadık bir haftaya kadar başlayacağız..bi de bizimki de bazen kaşığı görür görmez kafayı çeviriyo ben de elimle veriyorm o zaman yada kendi eline verirsen oynarken falan atıyorlar ağpzına biraz ama her çocuk farklı.allah yard olsun yemeyen uyumayan çocukla uğraşması gerçekten çok zor

Saol cnm ins gecmez ayy benim sinuzt gbi bi agrim var kafam burnum alnim oralar cok agrio

güldencim kolay gelsin...valla hem çalışıp bi de ev işleri bi de çocuk gerçekten çok zor allah kolaylık versin

Soguk bir cuma gununden merhabalar
Bir anda kis geldi kizlar actik dogalgazi
Sizin yasadiginiz sehirlerde durum nasil

burasıda çok soğuk bu sabah kaliferleri yakmışlardı ama hepsi hava yapmış eşime dedm en aından oturma odasıyla mutfağı al şimdilik nil üşümesin diğerlerini akşam hallederiz aartık..

Yagmurcandan sanasa gunaydin sekerim
Guldenim valla ben calismis olsam asla cam perde olaylarina girmezdim en azindan aydabirkez kadin al xnm.mukemmel.olmak.zorunda.degilsin hem.ia hem.ev hem.cocuk zor yano

yapmaya çalışıyorum canım ama gerçekten çokzor zaten camlar için kadıngeliyo ama her ay alamıyorum malum bakıcıyafalanda para veriyorum..
zor oluyo yani..
bu arada nilin doğum günü için derin bi temizlik yapıcaz bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…