- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.621
Boy var kılo yok malesef 48 cm dogmustu sımdı 72 cm ama kılo yok 7500 fılandır gecen ay o kadardı bakalım memleke gıdınce bı doktora danısacam
Sobgulun tavsiyesiyle kolay siliniomus ya osekilde yap hmn biter camlarinda snde az yorulur nilede vakit kalir haklisin cnm calisirkn camla ugrasmak yersiz zaten bebekler daha onemli
geçmiş olsun cnm inşallah geçmez ..
masalada ıhlamur içir bence..
cnm benim burda bi arkadaşımvar kızı 15 aylık ve 8 buçuk kilo oyüzden oda aynı sorunları yaşıyo sen onun gidince bütün tahlillerini yaptır doktoruyladakonuş nediyecek bakalım
aman sağlıklı olsunda zayıf olsun yapıcak bişey yok..
offf aynı sorunlar bendede var cnm umarım yaparım şimdi annem aradı onlarda tatlı yapacaklarmış yarın offf bilmiyorum bakalım ne yapıcaz..
nilin doğum günü içinde tatlı yapıcaz çünkü..
Saol cnm iciriom onada bakalim simdilik.biseyi yok.acaba sogan suyunu.bendemi.icsem ya ya dogumgunu demisken menu.belirledinizmi bende napsam due dusunuom
canim cok gecmis olsun sen ictiklerini icmeye devam et bide masal.uyurken balin icine karabibrr koy bi tatli kasigi al gir yorganin altina bir guzel terle pda cok iyi geliyp cabucak atlatirsin insallah vasalada ihlamur icir limonlu pnada gecmesinOhh coj sewindim iyi olmaniza afiyet olsun elifime yarasin bizimki uyuo birazdan kalkar ven grib oldum oyuzden uyandim oksuruk bogazm agrio sismis burnum akio tikanio ilac kullaniom masala femeden atlatayim die ama hala gecmedi ihlamur bal limon papatya ne varsa iciom ama hala gecmedi 4gundur boyleyim basimda kalkmio agridan ama masalla ilgilnmek zorundayim ona gecmez ins tam bayramda gelio hasta olmaz ins daha masal hic hasta olmadi olursa agir gecer die jorkuom simdiden sogan suyu iciriom bagisikligi guclensin die varmi baska bnm icin tavsiyen onuda deneyeyim
Allah kolaylik versin tatlim ben temizlk yapmaktan biktim hergun yap gene ayni nasil.kirlenir toz olur bu kadar cabuk anlamiyorum elifte var diye hergun yapmaya calisiyorum sikildim vallaEvet haftanın son gunu yatmak istıyorum hergun 6 da kalk ıse gel yoruldum valla. Yarın temızlık ve utu var yapabılırsem allah hepımıze guc versın
bencede canim nil daha onemli bugunler geri gelmiyo malesef bosver baska seylerideniyecem bakalım onu cnm:
evet evin içinin temizliği önemli ama dışarıya pek bakmıyorum vallaha ne yalan söyliyeyim kızım herşeyden önemli çünkü..
bilmiyorumki cnm nasıl olur..
doğum gününe gelince çok kalabalık oluyoruz çok kararsızım hala bi karar vermiş değilim ama pazartesi kıyafeti hazır olacak fotoğraf çekilecez
çünkü bardakları tabakları peçeteleri ve davettiyeleri ona göre olacakk..
menüye gelince hazır gibi benim menüm yani 1 2 deyişiklik yaparım herhalde..
poça, kurabiye1 yaş, tuzlu kurabiye, baklava, american salata, çi köfte, börekpaçanga, sarma, pasta
yani daha da ekleye bilirim tabiki ama ne ekliyeceğimi bilmiyorum..
canim cok gecmis olsun sen ictiklerini icmeye devam et bide masal.uyurken balin icine karabibrr koy bi tatli kasigi al gir yorganin altina bir guzel terle pda cok iyi geliyp cabucak atlatirsin insallah vasalada ihlamur icir limonlu pnada gecmesin
Allah kolaylik versin tatlim ben temizlk yapmaktan biktim hergun yap gene ayni nasil.kirlenir toz olur bu kadar cabuk anlamiyorum elifte var diye hergun yapmaya calisiyorum sikildim valla
bencede canim nil daha onemli bugunler geri gelmiyo malesef bosver baska seyleri
bende gelicem bende
Gecmis olsun insalla hemen toparlanirsin masal a gecemedeb
Ben iki kezdir sogani yapiyorum masalada ver sonucta zarari olan birsey degil
Arad tam iyi oldu oksuruk yok denilcek kadar az iken yaren oksurmwyw baslasi arasta ayni
Tek.umudum su grip asisi yaren icin
kızlar oğlum 1 hafta geçmesine rağman iyileşmeyince tekrar gittim dr.a ilacı değiştiricez dedi croxilex diye ilaç verdi salı günü başladım sabah akşam veriliyor o gün bişey yoktu dün ishal başladı bugün her tarafına taşırarak ishali çok oldu akşam ilacını zorla verdim arkamı dönmemle bir kustu anlatamam sonra hiç etkisi kalmadı diye yine verdim 5-10 dk sonra yine kustu az uz değil ilaç anladığımız kadarıyla çok ağır geldi bebeğime vermiycem artık ayy yazık çocuğa 9-10 gündür bıktı ilaçtan burnunun sümüğü bi bitse sizin bebişler böyle hasta olunca kullandığınız bi yöntem varmı burnu için falan nolur yardım edin
Soguk bir cuma gununden merhabalar
Bir anda kis geldi kizlar actik dogalgazi
Sizin yasadiginiz sehirlerde durum nasil
canim cok gecmis olsun sen ictiklerini icmeye devam et bide masal.uyurken balin icine karabibrr koy bi tatli kasigi al gir yorganin altina bir guzel terle pda cok iyi geliyp cabucak atlatirsin insallah vasalada ihlamur icir limonlu pnada gecmesin
Allah kolaylik versin tatlim ben temizlk yapmaktan biktim hergun yap gene ayni nasil.kirlenir toz olur bu kadar cabuk anlamiyorum elifte var diye hergun yapmaya calisiyorum sikildim valla
bencede canim nil daha onemli bugunler geri gelmiyo malesef bosver baska seyleri
bende gelicem bende
Saol cnm ins gecmez ayy benim sinuzt gbi bi agrim var kafam burnum alnim oralar cok agriocaım geçmiş olsun öncelikle.geçenlerde bizim de burnumuz akıyodu öksürüyoduk.songüllün tavsiyesiyle soğan suyu içirdim sadece bir kez verdim ondan mı oldu bilemiyorum ama akşam verdim sabah burnu akmıyodu.hapşurmuyordu.öksürük vardı sadece o da çook azalmıştı iki gündür çok şükür o da yok ben de diyorm ben de mi içsem kız atlattı ben atlatamadım çünkü:) bi dene bence.
songülcümm;sağol iyi çok şükür bi sıkıntı yok daha doğrusu düşmekten kaynaklı bişey yok yoksa dün gece 1 de uyuduk 7 ye kadar saat başık kalktık:)gayet normal yani bizim içinn:)
masalece: çok geçmiş olsun geçmez umarım masala.ban de atlatamadım ağrı sızı yok ama akmıyo burnum tıkalımeryeme tekrar bulaştrmam umarm ben de..
Saol cnm ins gecmez ayy benim sinuzt gbi bi agrim var kafam burnum alnim oralar cok agrio
Soguk bir cuma gununden merhabalar
Bir anda kis geldi kizlar actik dogalgazi
Sizin yasadiginiz sehirlerde durum nasil
Yagmurcandan sanasa gunaydin sekerim
Guldenim valla ben calismis olsam asla cam perde olaylarina girmezdim en azindan aydabirkez kadin al xnm.mukemmel.olmak.zorunda.degilsin hem.ia hem.ev hem.cocuk zor yano
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?