- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.641
bilmiyorumki cnm nasıl olur..
doğum gününe gelince çok kalabalık oluyoruz çok kararsızım hala bi karar vermiş değilim ama pazartesi kıyafeti hazır olacak fotoğraf çekilecez
çünkü bardakları tabakları peçeteleri ve davettiyeleri ona göre olacakk..
menüye gelince hazır gibi benim menüm yani 1 2 deyişiklik yaparım herhalde..
poça, kurabiye1 yaş, tuzlu kurabiye, baklava, american salata, çi köfte, börekpaçanga, sarma, pasta
yani daha da ekleye bilirim tabiki ama ne ekliyeceğimi bilmiyorum..
güldencim kolay gelsin...valla hem çalışıp bi de ev işleri bi de çocuk gerçekten çok zor allah kolaylık versin
Ohhh nasil yapcan hepsini.yaa zor olmicakmi yardimci varmi ben tek basimim okadar yapamm yaa afiyett olsunn nilimde yesinn
plasebo ya yemiyo diye tıpraatma hem kendini hem onu dedim ya bizim ki de az yiyo ama bizim yemekleri yemeyi seviyo ona ayrı yapnca yemiyodu ben de kendi yemeklern de salçasını azalttım tuzu da sonradan ekliyorm birlikte yiyoruz.bi de ayrı yemek istemiyo hep birlikte otuıruyorz sofraya ben bi kendim yiyorum bi ona veriyorm...yalnızlığı çok iyi anlıyorm çünkü ben de seninle aynı durumdaym hele bi de uyemeyen uyumayan bi çocukla yalnız olmak gerçekten çok zor amasabır biz bunu kaldıramayacak olsak bu yük yüklenmezdi öyle düşünüp rahatlatmaya çalışıyorm kendimi....allahtan burası var
iyi ki varsınız arkadaşlar....
plasebo ya yemiyo diye tıpraatma hem kendini hem onu dedim ya bizim ki de az yiyo ama bizim yemekleri yemeyi seviyo ona ayrı yapnca yemiyodu ben de kendi yemeklern de salçasını azalttım tuzu da sonradan ekliyorm birlikte yiyoruz.bi de ayrı yemek istemiyo hep birlikte otuıruyorz sofraya ben bi kendim yiyorum bi ona veriyorm...yalnızlığı çok iyi anlıyorm çünkü ben de seninle aynı durumdaym hele bi de uyemeyen uyumayan bi çocukla yalnız olmak gerçekten çok zor amasabır biz bunu kaldıramayacak olsak bu yük yüklenmezdi öyle düşünüp rahatlatmaya çalışıyorm kendimi....allahtan burası var
iyi ki varsınız arkadaşlar....
Allah yardimciniz olsun canim ya gercektwn bebekle.ugrasmak zorken bide.yemeyen.uyumayan.daha.zorluyo.insani
ama.onlar.bizim yavrularimiz canlarimiz Allah sabrini veriyo ne.kadar zorlasada cok.seviyoruz onlari
eger elif olmasaydi ne.yapardim bilmiyorum onu.icime sokasim.geliyo
cok sukurki sagliklari yerinde arkadaslar nice hasta engelli bebekler var ve anneler.icin cok.daha.zor.bi.durum sabir edelm gececek bu gunlerde ve bi bakicaz buyumus kocaman olmus ve bize ihtiyaclari kalmamis emibimki bu gunleri.ozlicez
Allah yardimciniz olsun canim ya gercektwn bebekle.ugrasmak zorken bide.yemeyen.uyumayan.daha.zorluyo.insani
ama.onlar.bizim yavrularimiz canlarimiz Allah sabrini veriyo ne.kadar zorlasada cok.seviyoruz onlari
eger elif olmasaydi ne.yapardim bilmiyorum onu.icime sokasim.geliyo
cok sukurki sagliklari yerinde arkadaslar nice hasta engelli bebekler var ve anneler.icin cok.daha.zor.bi.durum sabir edelm gececek bu gunlerde ve bi bakicaz buyumus kocaman olmus ve bize ihtiyaclari kalmamis emibimki bu gunleri.ozlicez
öyle tabi ya 10 aydır zombi gibi dolaşıyorm ama gözlerimin içine bakıp gülüyo ya yetiyor.tabi malesef bazı geceler sinirlenyorm ama son zamanlar da onu da atlatmaya başladım çünkü farkına vardım ki az kaldı yakında öptürmycek bile kendini belki sarılmamızı istemycek off anne yaa diycek o yüzden ufack tefeckken şimdi oya doya öpüyormmm..oyy kuzum ya öpesim geldi bak yine:)
ayyy çok kıskandım yaaaaa:):)
benim içinde öp cnm bende öpmeyi çok seviyorum bidekafasından öpmeye bayılıyorum..
bu arada akşam koşuyodu resmen koşarken kafasını mutfak dolabına çok fena çarptı..
ayyy çok kıskandım yaaaaa:):)
benim içinde öp cnm bende öpmeyi çok seviyorum bidekafasından öpmeye bayılıyorum..
bu arada akşam koşuyodu resmen koşarken kafasını mutfak dolabına çok fena çarptı..
sinüzit var mı peki.eğilince falan artıyor mu bi de şöyle ellerinle bastırınca artıyo mu ağrı
Nil yurumeyi cozdude kosmaya mi.basladi ohhhh masallh bizimki.daha tam cozemedi.adimlar artio ama.daha oyle tam anlamiyla yuruyemio suse kalka buyucekler artik kazalar artio yuruyunce normal bm gazeteyi islatip.koyun yapissin carptigi yerine ozman morarmio sismio hic
oyy yavrumm ya bişey yoktur umarım
Aynen oyle cnm ya sinuzit dimi zaten tikali burnum genzime.akio ondan bas agrimda var
tam 1 ayda çözdü canım tamamen masalda öyle çözecektir
evet çözüncede tuta bilene aşk olsun kazalar artıyo gerçekten..
bak bu gazete olayını duymamıştım..
allahım beterinden korusun düşe kalka büyecekler ama yeterki szararlı bişey olmasın..
bayağı ağkladı cnm ama sonra sustu camdan baktık takipteydim ama çok şükür bişey yoktu
ya düştü sonra 5 dakka geçmedi koşmaya devam
resmen zıplıyo artık ayakta biliyomusunuz tutunmadan zıplıyo hop yerde çok komik oluyo:):):)
bu arada beysalla konuştum erdem iyimiş bugün 3te gidecekler doktoruna bakalım inşallah güzel
haberlerle dönecekler...
evet cnm sinüzit ve antibiyotk kullanman gerekk.emziriyor muydun sen
ay çok şükür maşallah.meryem tay tay duramıyo ama yerden kendü,s, kalkıyo tutunarak bi de kolyuğun kenarında falan yürüyo..bizim ki ne zaman çözer acaba tamanlamıyla
yok cnm bi çocuk yemedimi yemiyo istediğini yap yiyeceği varsa ozaman zaten yiyo..
büyük olsa 34 gün verme bişey sonra yesin ama malesef daha çok küçükler..
cnm yanlız olmak çok zor annenlere falan gitsen biraz bayramda hani rahatlarsın diye diyorum insan yoruluyo gerçekten..
canim Allah yardimcin olsun.eminim.cok.zordur bazen elifte.yemiyo.cok.uzuluyorum ama.disi cikacak.oluyo cikinca yavas yavas.normale.donuyo
sizin yediklerinizden.yiyosa onlardan vermeye calis ben.kiyma koyarsam daha.guzel ye.ne bilim aklima gelenler bunlar
Ayy cok zor cnm isin yaa allh sabir versin.bebisine istah versin bian once ins ama nolur kizma bagirma bu gecici bi donem ken kalici hale gelmesin degisiklik iyidir ailen gelse sen gtsen yada kalabalikta daha istahli.oluolar ozeniolar herkesin yedigini.gorunce nebilim bm aklimada bisey gelmioki cok zor
canım çok zor gerçekten Allah kolaylık versin. ama üzme bu kadar kendini. sen elinden geleni yap yemeklerini hazırla sabırla yemezse de açlıktan ölmez ya emiyo sonuçta emmeyi bırakınca biraz daha düzene girer inşallah. mecburen yer bişeyler
saolun kızlar ya kk olmasa ne yapcam bilmiyorum
dun cnm gerçektenn çok sıkıldı size yazınca ve cvplerı görünce biraz daha rahatladım sanırım zamnla olacak mecburen denemeye devm ediyorum zaten erken ve düşük kilolu doğdugu için normal kiloda doğan çocukları yakalamamız zamn alacak
böyle düşününce mantıklı geliyo tabi ama arada bi sinirlendikçe bu düşünceler kalmıyo tabi
ben kendimi sabırlı bilirim yani gece kalkmalarına ne biliim herşeye sabır gösteriyorum ama yememesi beni sinirlendiriyo bi de özel eğitim öğretmeniyim ben engelli çocuklarla uğraşırken böle zorlanmıyorum ama eymenin yemeğine sıra gelince çizgimden çıkıyorum
bebişlerin ortalığı karıştırmasıyla ilgili şeyler yazılmış bende kendi pedegojik bilgilerime dayanarak çocugun şu an için mümkün olduğunca özgür hareket etmesi gerektiğini biliyorum kendine zarar verecek şeyleri ortadan kaldırdım ve nerdeyse tüm evi dolaşıyo
genelde problemli çocuklarla çalışıyorum ben çalıştığım yer sebebiyle okulda evde sorun yaşayan pek çok aile geliyo ve genel olarak gözlemlediğimşey çocuk ne kadar engellenirse o kadar sorun çıkarıyo yani ağlamayı diretmeyi öğreniyo bişeyi vermek istemiyosam mesela gözüne soka soka elinden almıyorum başka bişiye dikkat çekip o arada onu yok ediyorum gibi mesela
bi de dikkat ettiğim bişi daha var o da ağlarken onun istediği şeyi yapmıyorum mesela mama sandalyesine oturmak istemiyo ağlamaya başlıyo ağlarken kesinlikle almıyorum kucağıma eline bişi verip onu oyalayıp susturup öle alıyorum ve ağlama davranışı çok azaldı bu şekilde çünkü ağlayarak bişiyi yaptıramadığını kendide görüyo
araba koltuğuna da bu şekilde alıştı maşallah artık öne oturmaya başladım hatta eğer acıkmadıysa sessizce oturuyo tabi bi aydır yavaş yavaş kademeli bi şkeilde bu duruma geldik
benm eşimde psikolojik danışman ve bi şekilde çocugu bildiklerimiz doğrultusunda yetiştirmeye çalışıyoruz sırf bu yüzden iznime devm ediyorum kendim bakıyorum eymene ama emin olun burdanda çok şey öğreniyorum burdada çok bilinçli anneler var
fırsat bulmuşken biraz yazayım dedim belki sizde benm yazdıkarımdan yararlanırsınız die
hepinizi çok öpüyorum ve çok seviyorum
saolun kızlar ya kk olmasa ne yapcam bilmiyorum
dun cnm gerçektenn çok sıkıldı size yazınca ve cvplerı görünce biraz daha rahatladım sanırım zamnla olacak mecburen denemeye devm ediyorum zaten erken ve düşük kilolu doğdugu için normal kiloda doğan çocukları yakalamamız zamn alacak
böyle düşününce mantıklı geliyo tabi ama arada bi sinirlendikçe bu düşünceler kalmıyo tabi
ben kendimi sabırlı bilirim yani gece kalkmalarına ne biliim herşeye sabır gösteriyorum ama yememesi beni sinirlendiriyo bi de özel eğitim öğretmeniyim ben engelli çocuklarla uğraşırken böle zorlanmıyorum ama eymenin yemeğine sıra gelince çizgimden çıkıyorum
bebişlerin ortalığı karıştırmasıyla ilgili şeyler yazılmış bende kendi pedegojik bilgilerime dayanarak çocugun şu an için mümkün olduğunca özgür hareket etmesi gerektiğini biliyorum kendine zarar verecek şeyleri ortadan kaldırdım ve nerdeyse tüm evi dolaşıyo
genelde problemli çocuklarla çalışıyorum ben çalıştığım yer sebebiyle okulda evde sorun yaşayan pek çok aile geliyo ve genel olarak gözlemlediğimşey çocuk ne kadar engellenirse o kadar sorun çıkarıyo yani ağlamayı diretmeyi öğreniyo bişeyi vermek istemiyosam mesela gözüne soka soka elinden almıyorum başka bişiye dikkat çekip o arada onu yok ediyorum gibi mesela
bi de dikkat ettiğim bişi daha var o da ağlarken onun istediği şeyi yapmıyorum mesela mama sandalyesine oturmak istemiyo ağlamaya başlıyo ağlarken kesinlikle almıyorum kucağıma eline bişi verip onu oyalayıp susturup öle alıyorum ve ağlama davranışı çok azaldı bu şekilde çünkü ağlayarak bişiyi yaptıramadığını kendide görüyo
araba koltuğuna da bu şekilde alıştı maşallah artık öne oturmaya başladım hatta eğer acıkmadıysa sessizce oturuyo tabi bi aydır yavaş yavaş kademeli bi şkeilde bu duruma geldik
benm eşimde psikolojik danışman ve bi şekilde çocugu bildiklerimiz doğrultusunda yetiştirmeye çalışıyoruz sırf bu yüzden iznime devm ediyorum kendim bakıyorum eymene ama emin olun burdanda çok şey öğreniyorum burdada çok bilinçli anneler var
fırsat bulmuşken biraz yazayım dedim belki sizde benm yazdıkarımdan yararlanırsınız die
hepinizi çok öpüyorum ve çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?