2012 kasım bebekleri büyüyor..

Keske aras emip.yatagina yatirdigimda heo boyle kendi uyusa bu ara slk tekrarlamaya basladi insalla devami gelir

6 alıkken bıraktı canım bi daha da almadı biberonlada içmiyor maalesef kasıkla yemek yiyo biberonu tek su içerken kullanıyoz

zor oluyodur senın ıcın bende bıberona alıstrmaya calstım ama benımkıde sadece su ıcıyo
1 ay sonra falan sute baslıcam ama nasıl ıcecek bılmyorum bıberon rahatlık ama alıstrmak zor ıste

Iyi geceler cnm
Cok sukur erdem.iyi rutin olmasi gereken tahlilleri vardi sukir temiz cikti

Sen nasilsin kaan nasol

çok şükür temiz çıkmasına sevindim, görürsen çok selamımı söylermisin songülüm

ben Allaha şükür iyiyim, bütün hafta griptim oğluşada geçti malesef düne kadar burnu falan akıyordu bugün biraz daha iyi
biz hala geceleri uykusuzlukla uğraşıyoruz canım ya, kaan ayağa kalkmayı öğrendiğinden beri gece uyandığı an ayağa kalkıyor bidahada uyumuyor

sen nasılsın? aras paşam nasıl? yarenin okulu nasıl gidiyor?

zor oluyodur senın ıcın bende bıberona alıstrmaya calstım ama benımkıde sadece su ıcıyo
1 ay sonra falan sute baslıcam ama nasıl ıcecek bılmyorum bıberon rahatlık ama alıstrmak zor ıste

evet zor canım süt içmesi gerekiyor ama içmiyor biberonla ağzına sıkıyorum oyunla öle içiyo anca
keşke alışsalar ben su içtiği biberonuna süt koydum hemen anladı içmedi

Tabikide sekerim sabah gunaydin mesajimdan sonra hemen selamini ileticem
Ay demek hastalar kervanina sizde katildiniz
Gecmis olsu
Yaren aras hepsi iyiler sukur cnm okulda iyi gidiyor

Kaan kalkinca uyumuyoemu bir daha eyvah doyorim insan yikilir o vakitte ole gorunce

sağol canım
sorma ya anlamadım gitti havada çok güzeldi burda nerden kaptım bilmiyorum,
hadi ben neysede kaanın olmasına çok üzüldüm ama geçti gibi çok şükür
maşallah ikisinede canım

sorma ya 3 haftadır sürüyor bu ve hala düzelme yok,
iki gündür kalktığında mama veriyorum (aç olmadığını bile bile) biberonla uyuyor iki üç saat sonra yine kalkıyor :26:

ben cıkıyorum kızlar esım ıstıyo pc yı
optum hayrlı geceler hepınıze
Iyi gecelercnm benim
evet zor canım süt içmesi gerekiyor ama içmiyor biberonla ağzına sıkıyorum oyunla öle içiyo anca
keşke alışsalar ben su içtiği biberonuna süt koydum hemen anladı içmedi

Insalla alusir cnm ben ablamin kizinin almadigini gorunce ara ara hep biberon verdim arasa sadece anne sutu aldigi donemfe bile

Ama ac demek yada emme ihtiyavi diyuyor cnm yoksa yemez
Ama yeniden uyumasi iyi dusunsene komple kalktigini

Ama ac demek yada emme ihtiyavi diyuyor cnm yoksa yemez
Ama yeniden uyumasi iyi dusunsene komple kalktigini

oda doğru canım ,
aylardır gece sudan başka bişey istemiyordu başladı yine,
bakalım bu dönem ne zaman bitecek :26:

songülüm bu arada ben yine hamileyim

Aaaaaaaa ay en onemli seyi nasil bu kadar mesaj tuttun icinde
Hemen ayrinti istiyorummmm

ne bilim canım ya daha kendimde inanamıyorum
biz ailecek çok sevindik çünki yaş farkı fazla istemiyorduk, beraber büyüsünler diyorduk eşimle,
Rabbim de nasip etti çok şükür,
bundada Allah nasip ederse 2014 Mayıs annesi olucam

canım gözün aydın rabbim hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inşallah rahat bi hamilelik geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…