- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.761
kızlar merhaba
bugun ilk is gunum boncuğumu cok özledim
gecede uyumadı ise gelmek cok zor olsada kızımdan ayrı olmak cok zor geldi
kızlar benim 3tane kalbim olmuş gordunuzmu
beysal cok sevindim canım erdemimin iyi olmasına dualarım hep erdemle canım
wavss geçmiş olsun kış geldi artık hastalıklar artacak
songulum arasta hasta olmasa bari
bocugummm geçmiş olsun tatlım iyiki bişey olmamış kuzuna
masalece sen nasıl oldun biraz daha iyimisin
sagol canim elifi ozlemekle gecti gunum ama o brnsiz gayet mutluymussaol Rabbim korudu valla o halde görünce aklım çıktı
hayırlı olsun canım ilk iş günün ilk gün biraz zor olur senin için aklın hep onda şimdi :)) niye uyumadı ki bi sıkıntısı mı vardı
başka dişi çıkmayan kaldı mı bimiyorum ama sonunda bizimde dişimiz çıktı
sagol canim elifi ozlemekle gecti gunum ama o brnsiz gayet mutluymus
bilmiyorumki canim usudu heralde gazi vardi o sikinti yapti sanirsam
hayirli olsun inciniz bundan sonra mamalari yetistiremiceksin kuzuya
biz bugün berraya mont aldık kızlar. babası astronot mont almak istedi ama yürüyünce falan sorun olur düşüncesiyle ben istemedim. lcw nınkiler buranın kış şartlarına göre bize daha doğrusu babamıza ince geldi. bulabildiğimiz en kalın kabanı aldık. çok beğendiğimi söyleyemem ama napalım kuzucuk üşümesin de önemli olan o. 80 liracık verdik minnacık şeye
sagol canim elifi ozlemekle gecti gunum ama o brnsiz gayet mutluymus
bilmiyorumki canim usudu heralde gazi vardi o sikinti yapti sanirsam
hayirli olsun inciniz bundan sonra mamalari yetistiremiceksin kuzuya
Canim.benim.ya haberlerin guzelGünaydın kizlar bir süredir giremedim canim sıkkın dı dun guzel haberler aldim cok şükür öpüyorum hepinizi oğlum ve ben iyiyiz merak eden etmeyen herkese cok tesekkurler
Canim.cok.hareketli olup yemek yemeginde.kg almamasida kacinilmaz oluyor tabi saglikli olsun cnm en basi oCanım bızde elzıgdakı doktor fantomAlt dıye bısey vermıstı esım tek sorunu kılo almamaksa ek bıseye gerek yok dıyerek almamıstık o zaman. Cok hareketlı durdurqmıyoruz yerınde altını actıgımda poposu acık kacıyo dusun yanı. 5 aylıktan berı yurutecteyız. Doktora götürdüm kayserıde boyu uzuyo demekkı gelısıyo dedı doktor kılo sorun degıl dedı. Bıraz tombul olsa keske :)
Valla 6 da kalkmak öldürüyo benı. Ama öğleden sonra evdeyım kızımla ılgıleneyım dıye ben sectım sabahcılıgı ..
Yarenın durumu nasıl okulla arası nasıl???? Bıze akıllı tahta koyuldu dunl pazartesı gunu orda derse baslıcam.
Canim ilk is gunun hayirli.olsun hersey minigin icin unutmakızlar merhaba
bugun ilk is gunum boncuğumu cok özledim
gecede uyumadı ise gelmek cok zor olsada kızımdan ayrı olmak cok zor geldi
kızlar benim 3tane kalbim olmuş gordunuzmu
beysal cok sevindim canım erdemimin iyi olmasına dualarım hep erdemle canım
wavss geçmiş olsun kış geldi artık hastalıklar artacak
songulum arasta hasta olmasa bari
bocugummm geçmiş olsun tatlım iyiki bişey olmamış kuzuna
masalece sen nasıl oldun biraz daha iyimisin
Ooo ciddimi haydi hayirli olsunbaşka dişi çıkmayan kaldı mı bimiyorum ama sonunda bizimde dişimiz çıktı
Canim.gule guke kullansin minik kus burda c&a vardi kapandi ben ordan almistim harika seyler vardibiz bugün berraya mont aldık kızlar. babası astronot mont almak istedi ama yürüyünce falan sorun olur düşüncesiyle ben istemedim. lcw nınkiler buranın kış şartlarına göre bize daha doğrusu babamıza ince geldi. bulabildiğimiz en kalın kabanı aldık. çok beğendiğimi söyleyemem ama napalım kuzucuk üşümesin de önemli olan o. 80 liracık verdik minnacık şeye
bende gecen gun aldım lcw den 44 lıraydı sanırım benımde cok hosuma gıtmedı ama secenek sınrlı olunca aldım mecburen
gule gule gıysın kuzum montunu hersene mont alırz artık sımdı alınan sonra gıyılmıyo sımdıden bırsuru kucuk gelen kıyafetı var
Canim.benim.ya haberlerin guzel
Olmasi cok iyi.oldu
Seni cok.ozledik
Canim.cok.hareketli olup yemek yemeginde.kg almamasida kacinilmaz oluyor tabi saglikli olsun cnm en basi o
Ogretmen olup sabahci olmak senin icin buyuk avantaj
Bizim okulda kura sistemi.olucak dediler sabahco oglenci belirlenmesinde ama bir baktim ki tum bayan ogretmenler sabahci erkek ler ise oglenci ben secerek.oldugunu dusundum
Yaren simdilik iyi canim odevlwrini yapiyor ogretmenini cok seviyor son odevini yaomakta biraz zorlandi sanki aynisini yapmakta denix dalgalarinin sildik ben gosterdim falan daha iyi yapti
Cuma gunu geldigunde uzgundu biraz arkadasi ile tartismis arkadasi ATATURK kur an lari yakti demis ufacik cocugun aklina sokmuslar kotuleemis yaren de ATATURK bizi dusmanlardan kurtardi falan derken birinci sinifta bu tarz tartisma yasamislar hic hosuma gitmedi bu durum
Canim ilk is gunun hayirli.olsun hersey minigin icin unutma
Ooo ciddimi haydi hayirli olsun
Canim.gule guke kullansin minik kus burda c&a vardi kapandi ben ordan almistim harika seyler vardi
Gule gule giyisin cnm
Nasil oldu bugun alptugra
Bende aksam bir hurc dayimin bebegine vermek uzere ayirfim birde duygulandim
biz bugün berraya mont aldık kızlar. babası astronot mont almak istedi ama yürüyünce falan sorun olur düşüncesiyle ben istemedim. lcw nınkiler buranın kış şartlarına göre bize daha doğrusu babamıza ince geldi. bulabildiğimiz en kalın kabanı aldık. çok beğendiğimi söyleyemem ama napalım kuzucuk üşümesin de önemli olan o. 80 liracık verdik minnacık şeye
yaren kuzum guzel soylemıs nebıcım seyler oğretıyolar kucucuk cocuklara
aynı canım bugunde sumuklu bocek oldu Allahtan ates yok
ıyı yapmısın canım vermek lazım tabı baskalırda sebeplensın yenıdır zaten onlar bızımkıler bırazdaha dursun nolur nolmaz
canım geçmiş olsun bizimkinin de burnu akıyo hastalıktan kurtuldu bu sefer de burnu akmaya başladı :))
11 gıbı uyudu canım senın kuzuda uyudumu
sağol canım bızımkıde gecer ınsallah daha fazla ılerlemeden
Sormq canim daha cok.ufaklar onlar bu tarz asilamak cok gereksizyaren kuzum guzel soylemıs nebıcım seyler oğretıyolar kucucuk cocuklara
aynı canım bugunde sumuklu bocek oldu Allahtan ates yok
ıyı yapmısın canım vermek lazım tabı baskalırda sebeplensın yenıdır zaten onlar bızımkıler bırazdaha dursun nolur nolmaz
nasılsınız kızlar uyuttunuz mu kuzucukları
bizimki de 10 buçuk gibi uyumuştu ama sonra uyandı şimdi sallıyorum bakalım ne zaman uyuyacak
inşallah canım bende burnunu durduramıyom sildirmiyor da burnunu
Sormq canim daha cok.ufaklar onlar bu tarz asilamak cok gereksiz
Demek sumuk devam ilac kullabiyorsun ya canim cabuk toparlanir
Benceee canim.kiyafetleri sakla ileride lazin olucak
Geldim canim aras pasa uyumadi
Bugun oturmadaydik.uyki duzenimiz.farklo.oldu gec uyandi.uykudan haftasomu ders olayimiZda slklslk degil abla.kardes oynuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?