- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.781
Canim.surup kullaniyormusun
Ay bizim.araata hep.ole.yapiyordu bu ara kalkmiyor insalla devam.eder
Aynen canimhoş geldin canım
ohh ne güzel iki kardeş oynuyolar bi yere gidince uyku saatleri değişiyo mecburen
kullanıyorum canım gribimiz geçti bu seferde burun akıntımız başladı elletmiyo da burnunu cadı kıyametleri koparıyor
bizimki de dün çok iyi uyudu ama bugün niyeyse kalktı şimdi de dolanıyo etrafta bakalım biraz geçsin de yine sallıycam
bizimki de 10 buçuk gibi uyumuştu ama sonra uyandı şimdi sallıyorum bakalım ne zaman uyuyacak
inşallah canım bende burnunu durduramıyom sildirmiyor da burnunu
Sormq canim daha cok.ufaklar onlar bu tarz asilamak cok gereksiz
Demek sumuk devam ilac kullabiyorsun ya canim cabuk toparlanir
Benceee canim.kiyafetleri sakla ileride lazin olucak
Geldim canim aras pasa uyumadi
Bugun oturmadaydik.uyki duzenimiz.farklo.oldu gec uyandi.uykudan haftasomu ders olayimiZda slklslk degil abla.kardes oynuyorlar
Aynen canim
orada.cok.mutluydi aras bende mutlu tabi
Belli olmuyor canim iste ruh halleri bir haftaya kadar aras nerdeysd hergece yatinca kalkarfo geri
Ay burun silmek
Bez degistirmek
Kiyafet degistirmek
Tirnak kesmek facia
ınsallah canım cabuk gecer
yıen gezmelerdeydın yanı masallah sana benım kapınn onune cıkasım gelmıyo coğu zaman
aynen canım ya tam bi facia burun sildirmiyor üstünü değiştirmek istemiyo bez değiştirirken gitmeye kalkıyo napcaz bilmiyorum :))
aynen sıldırmıyo zorla sılıyorum ılacta zorla ıcıyo yemekte zorla hersey zorla yanı
Sorma cnm 5 adet gun olunca boyle oluyir ama bazen canim.istemiyor gitmiyorum
Buguj esimin tarafi ile toplandim kacirmadim:)
Bizdede slklnti cok inanki enerjim dusuyor resmem altina yaptiginda karalar bagliyor beni
Ust degisirken ben boynundan sokuyorum o cikartiyor sipam benim
benım ruhum yaslanmıs valla canım hıcbısey yamak ıstemıyo coğu zamn boyle sen 5 tane gune gıdıyosun
bende üstünü değiştirirken bi ayağını giydiriyorum o diğerini çıkarıyo hiç durmuyolar artık valla
bende bağırış çağırışlarla siliyorum hiç elletmiyo burnunu ilacı ağzını tutup içirebiliyorum anca Allahtan yemekte bi sorunumuz yok bizim
Cnm.esim getor gotir yapiyir sagolsun insan icine jarismak iyo geliyor bana
Bu ara enerjim cok dusuk dun vitamine baslafim reklamda cikan varya
ağzını kapatıyo bende memesını verır gıbı yapıyorym ağznı acıyo hopp ıcırırıyorum
ohh neguzel yeme problemnız yok
ağzını kapatıyo bende memesını verır gıbı yapıyorym ağznı acıyo hopp ıcırırıyorum
ohh neguzel yeme problemnız yok
esın sağolsun ozaman
ben genelde hep evdeyım ama benı boğuyo bazen
oğluyla futbol oynayan kadın reklamımı
evet canım Allahtan yeme problemimiz yok sadece süt içmiyoruz onu da yemeklerine katıp veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?