2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim.surup kullaniyormusun
Ay bizim.araata hep.ole.yapiyordu bu ara kalkmiyor insalla devam.eder

kullanıyorum canım gribimiz geçti bu seferde burun akıntımız başladı elletmiyo da burnunu cadı kıyametleri koparıyor
bizimki de dün çok iyi uyudu ama bugün niyeyse kalktı şimdi de dolanıyo etrafta bakalım biraz geçsin de yine sallıycam

hoş geldin canım
ohh ne güzel iki kardeş oynuyolar bi yere gidince uyku saatleri değişiyo mecburen
Aynen canim
orada.cok.mutluydi aras bende mutlu tabi

Belli olmuyor canim iste ruh halleri bir haftaya kadar aras nerdeysd hergece yatinca kalkarfo geri
Ay burun silmek
Bez degistirmek
Kiyafet degistirmek
Tirnak kesmek facia

Son düzenleme:

ınsallah canım cabuk gecer
yıen gezmelerdeydın yanı masallah sana benım kapınn onune cıkasım gelmıyo coğu zaman

Aynen canim
orada.cok.mutluydi aras bende mutlu tabi

Belli olmuyor canim iste ruh halleri bir haftaya kadar aras nerdeysd hergece yatinca kalkarfo geri
Ay burun silmek
Bez degistirmek
Kiyafet degistirmek
Tirnak kesmek facia

aynen canım ya tam bi facia burun sildirmiyor üstünü değiştirmek istemiyo bez değiştirirken gitmeye kalkıyo napcaz bilmiyorum :))

aynen canım ya tam bi facia burun sildirmiyor üstünü değiştirmek istemiyo bez değiştirirken gitmeye kalkıyo napcaz bilmiyorum :))

Bizdede slklnti cok inanki enerjim dusuyor resmem altina yaptiginda karalar bagliyor beni
Ust degisirken ben boynundan sokuyorum o cikartiyor sipam benim

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar

geçmişi okurken beysalı merak edenler olmuş erdeme bişey mi oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…