2012 kasım bebekleri büyüyor..

masalın faceıne benide ekleee noluuur göreyim kuzuyuu

Buran vermektte sakinca yoktur sanirim.ozelden yazmam zor oluo isteyen istek gndersin eklerim masakin resimkeri.ora hep.guncel cunku ailem ordan goruo masali aysegul.suleyman senocak ismim eklerim isteyeni beysal.gonder ekliyeyim gulden bende istiom adresini

iyiydi canim elifi dusunmekle gecti mamasini yedimi ne kadar uyudu kakasini yaptimi derken aksam oldu kavustum kuzuma ama o beni pek ozlenemis yuzume bile bakmadi :-(

iyiydi canim elifi dusunmekle gecti mamasini yedimi ne kadar uyudu kakasini yaptimi derken aksam oldu kavustum kuzuma ama o beni pek ozlenemis yuzume bile bakmadi :-(
bende istiyorum resim gormek benide ekle

kızlar merhaba nasılsınız ya biz bi haftadır zombi gibiyiz:)kafayı yedi yiyecem yanii..ve babamız yine gitti bugün bu haftada yok yine bi başımıza kaldık kuzucumla.....sizler nasılsınız okuyamadım hepsini çok birikmiş..
beysalcım hoşgeldin erdemcik nasıl

erdemcik iyi teyzesi geceleri annee die ağlıyor 3. dişimiz çıktı 8 tane iğne vuruldu uğraşıyoruz işte napalım kuzucum hasta olunca neşesi olmuyor

sağol cnm
gülden agrasatay benim adresim ekleye bilirsin..

çok beğendim tam prenses kıyafeti

sağol teyzesi.

5 dakkada baka bazen iyi oluyo..
kıyamam ya zor gerçekten tekbaşına en azından eşin olunca bi
kizlar bebelerimiz ordek yumurtasi yiyebilirmi

bilmiyorumki cnm..
bu arada kabul ettim isteyini şekerim..

canım gezmeletdeydım bıara ama sımdı burdayım alp hasta sumuklu bocek oldu arada oksuruyo sımdılık pedıtus verıyorum ılerlerse oksuruğu dr a goturcem
nıl ede gecmıs olsun ıshal olmus neysekı gecmıs

sağol cn alpimede geçmiş olsun
bizim isalin sebebi belli oldu kızlar üsten gelen 2 diş:):):)

kızlar
kızıma babaannemiz Playskool ilk bisikletimi aldı bu arada bakmak isterseniz ebebekte indirimde bilginize.
birde Playskool yaramaz topları aldık oda bizden hediye..

Kizlar bugun komsumuzun kizinin digumgunuydu gittik hic huysuzluk yapmadi oynadi pasta yedi.makarna salatsi yedi sarma yedi oysa yemek yedirip goturmustum simdi uyudu masal artik aksam 10 da yatio sabah 6ya kadr kalkmio 6da mamasini icip 9a kadar uyuo cok iyiz bu aa 10gunu gecio bu duzeni cok sevdim ama 2disimiz var yajinda digerleri gelir uykku duzenimiz gider ins gtnez ilk disinde cok kolaydi haberim olmamaisti.ikinci diste yemedi.uyumadi.simdi.cok.iyiyiz ama bajalim dger disler zorlamaz ins kuzumu:)

kızlar
kızıma babaannemiz Playskool ilk bisikletimi aldı bu arada bakmak isterseniz ebebekte indirimde bilginize.
birde Playskool yaramaz topları aldık oda bizden hediye..

Gule gule kullansin doya doya oynasin ins ben artik akmiom.otuncak aldirmiomda tencere tava kagit kalem kablo bunlarla oynuo oyuncaklarina bakmio bile yazik buyunce alcam artik bizde ilk arabam pepenin var onu aldik cok sewio kendi ustune binio ayaklariyla kaktirio kaslari icin cok iyi bisey

aferin masala:

bizde tencerelerle oynamayı çok seviyoruz
bitane ablamın kızına bitane nile veriyorum bide kaşık deyme keyiflerine:):)
ama biz oyuncaklarıda seviyoruz..

maşallah canım nazar değmesin inşallah bu düzenini sürdürür
bizim cadı da dün gecenin üçünde uyandı salladım yine uyandı baktım olmuyo uyudu bizim yanımızda ama ne yatış yani kapladı her yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…