- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.941
masalın faceıne benide ekleee noluuur göreyim kuzuyuu
cnm ayy şu ekleme işini bi çözemedi bu insan ayy her işi çözüyom ama bak bukonuda beceriksizim itiraf ediyommm:
ama benimfaceden eklersen göre bilirsin cnm..
yağmurum teşekkkür ederim evet bebişlerin hastlanması çok kötü oluyo gerçekten
bu arada ilk işgünün nasıl geçti cnm..
cnm ayy şu ekleme işini bi çözemedi bu insan ayy her işi çözüyom ama bak bukonuda beceriksizim itiraf ediyommm:
ama benimfaceden eklersen göre bilirsin cnm..
yağmurum teşekkkür ederim evet bebişlerin hastlanması çok kötü oluyo gerçekten
bu arada ilk işgünün nasıl geçti cnm..
kızlar merhaba nasılsınız ya biz bi haftadır zombi gibiyiz:)kafayı yedi yiyecem yanii..ve babamız yine gitti bugün bu haftada yok yine bi başımıza kaldık kuzucumla.....sizler nasılsınız okuyamadım hepsini çok birikmiş..
beysalcım hoşgeldin erdemcik nasıl
Nil duzelmis birz cnm sewondim tamemn gecer ins hmncik ama yaa.bizde bakalimmm nolur face adresini.bende istiom bizde dun eklemistik kiyafetini masalin faceye bende tutu etek yaptim kendim babasida zibinin ustune masal ece 1yasina yazdi tac yapcam bide bakalim biz wrken.kutlucaz bayramda memelekette kutlicaz cunku ankara a kimsemiz.ok yalniz olmayalim dogum gunumuzde die resimleeimiz olsun die erkn kutlcaz
çok beğendim tam prenses kıyafeti
kızlar merhaba nasılsınız ya biz bi haftadır zombi gibiyiz:)kafayı yedi yiyecem yanii..ve babamız yine gitti bugün bu haftada yok yine bi başımıza kaldık kuzucumla.....sizler nasılsınız okuyamadım hepsini çok birikmiş..
beysalcım hoşgeldin erdemcik nasıl
kizlar bebelerimiz ordek yumurtasi yiyebilirmi
canım gezmeletdeydım bıara ama sımdı burdayım alp hasta sumuklu bocek oldu arada oksuruyo sımdılık pedıtus verıyorum ılerlerse oksuruğu dr a goturcem
nıl ede gecmıs olsun ıshal olmus neysekı gecmıs
sağol cn alpimede geçmiş olsun
bizim isalin sebebi belli oldu kızlar üsten gelen 2 diş:):):)
dıs gelıyo yanı bız 6 da kaldık bayağdır cıkarmıyo
kızlar
kızıma babaannemiz Playskool ilk bisikletimi aldı bu arada bakmak isterseniz ebebekte indirimde bilginize.
birde Playskool yaramaz topları aldık oda bizden hediye..
cnm sizin yine iyi 6 dişinizvar bizim daha 2ydi şimdi 4 oldu
ama daha gelecekler yerleri çok belli olan dişlerimz var gelsn uykusuz gecelerrrr:):)
Kizlar bugun komsumuzun kizinin digumgunuydu gittik hic huysuzluk yapmadi oynadi pasta yedi.makarna salatsi yedi sarma yedi oysa yemek yedirip goturmustum simdi uyudu masal artik aksam 10 da yatio sabah 6ya kadr kalkmio 6da mamasini icip 9a kadar uyuo cok iyiz bu aa 10gunu gecio bu duzeni cok sevdim ama 2disimiz var yajinda digerleri gelir uykku duzenimiz gider ins gtnez ilk disinde cok kolaydi haberim olmamaisti.ikinci diste yemedi.uyumadi.simdi.cok.iyiyiz ama bajalim dger disler zorlamaz ins kuzumu:)
Gule gule kullansin doya doya oynasin ins ben artik akmiom.otuncak aldirmiomda tencere tava kagit kalem kablo bunlarla oynuo oyuncaklarina bakmio bile yazik buyunce alcam artik bizde ilk arabam pepenin var onu aldik cok sewio kendi ustune binio ayaklariyla kaktirio kaslari icin cok iyi bisey
kızlar
kızıma babaannemiz Playskool ilk bisikletimi aldı bu arada bakmak isterseniz ebebekte indirimde bilginize.
birde Playskool yaramaz topları aldık oda bizden hediye..
Kizlar bugun komsumuzun kizinin digumgunuydu gittik hic huysuzluk yapmadi oynadi pasta yedi.makarna salatsi yedi sarma yedi oysa yemek yedirip goturmustum simdi uyudu masal artik aksam 10 da yatio sabah 6ya kadr kalkmio 6da mamasini icip 9a kadar uyuo cok iyiz bu aa 10gunu gecio bu duzeni cok sevdim ama 2disimiz var yajinda digerleri gelir uykku duzenimiz gider ins gtnez ilk disinde cok kolaydi haberim olmamaisti.ikinci diste yemedi.uyumadi.simdi.cok.iyiyiz ama bajalim dger disler zorlamaz ins kuzumu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?