- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.961
Buran vermektte sakinca yoktur sanirim.ozelden yazmam zor oluo isteyen istek gndersin eklerim masakin resimkeri.ora hep.guncel cunku ailem ordan goruo masali aysegul.suleyman senocak ismim eklerim isteyeni beysal.gonder ekliyeyim gulden bende istiom adresini
canım bende istek yolladım haberin olsun bi sakıncası yoktur umarım
maşallah canım nazar değmesin inşallah bu düzenini sürdürür
bizim cadı da dün gecenin üçünde uyandı salladım yine uyandı baktım olmuyo uyudu bizim yanımızda ama ne yatış yani kapladı her yeri
Biz masalka ayni odada sadece tatilde yattik onun disinda yatakta hic yatmadik.beraber daha alismasin.die kokuma alisirsa.ister die hemde rahat yatamam o uyancak die kipirdayamam bile oyuzden.mumkun.degil yatmam ayri.odaa yatio besiginde 1kez kalko dis donemi bile 3/4kez kalkar yanimda.olsa onun her mizirtisini aglio sanip beslemeye kalkarim dahaa bolerim uykusunu.die hic yatmadik gercek aglayinca duyuom ufak.mizirtilarini.duymadigim icin oda geri uyumayi ogrenio bence biz bu durumdan cok.memnunuz bu ara senin bebisin adi neydi kacirmisim tek
cocukmu calisiomuydun
Cnm nslsin defne nsl
Cnm iyi olmaya çalışıyorum. Kuzenimin ölümüne alışamadım. Aklıma geldikce hem dua ediyorum hem de ağlamaya başlıyorum. Defneyi bugün dr a götürdum. Laranjit olmuş. Kuzenimin cenazesinde teyzemin gelinine bıraktım. Onun da 2 tane oğlu var ilkokula giden. Onlardan virüs kapmış.
Sen nasılsın cnm, masal nasıl?
iyi geceler kizlar isten cikip kizimi alip eve geldim 10 dakika oynadiktan sonra uyudu ben de sizlere bi selam.veriym istedim
Cnm iyi olmaya çalışıyorum. Kuzenimin ölümüne alışamadım. Aklıma geldikce hem dua ediyorum hem de ağlamaya başlıyorum. Defneyi bugün dr a götürdum. Laranjit olmuş. Kuzenimin cenazesinde teyzemin gelinine bıraktım. Onun da 2 tane oğlu var ilkokula giden. Onlardan virüs kapmış.
Sen nasılsın cnm, masal nasıl?
Merhaba cnm.minige doyamadin desene
minigime hic doyamiyorum ki hergun boyle annemde hic uyumuyo sanirim benim kokumu istiyo eve gelir gekmez de yatiyoruz
İsim ne cnm hic mahsuy yok memnun.olurum orda daha aktifim.ailem orayi takip ettigi icin masali ordan goruolar oyuzden nm sen ankaradamisin yanlis okumadiysam.bende ankrda demetevlerde oturuorum.ayy nolur tanisalim ankaradaysan ismin ne burada ben.aysegul
kizlar selam 36+2yiz bugun adet sancisi gibi kasik agriyor. Bunlar normal mi?
Biz masalka ayni odada sadece tatilde yattik onun disinda yatakta hic yatmadik.beraber daha alismasin.die kokuma alisirsa.ister die hemde rahat yatamam o uyancak die kipirdayamam bile oyuzden.mumkun.degil yatmam ayri.odaa yatio besiginde 1kez kalko dis donemi bile 3/4kez kalkar yanimda.olsa onun her mizirtisini aglio sanip beslemeye kalkarim dahaa bolerim uykusunu.die hic yatmadik gercek aglayinca duyuom ufak.mizirtilarini.duymadigim icin oda geri uyumayi ogrenio bence biz bu durumdan cok.memnunuz bu ara senin bebisin adi neydi kacirmisim tek
cocukmu calisiomuydun
sende benim gibisin desene canım benim ailemde İstanbul da ordan görüşüyoruz bizde ankara etimesguttayım bende sena memnun oldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?