2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım bende istek yolladım haberin olsun bi sakıncası yoktur umarım

canım bende istek yolladım haberin olsun bi sakıncası yoktur umarım

İsim ne cnm hic mahsuy yok memnun.olurum orda daha aktifim.ailem orayi takip ettigi icin masali ordan goruolar oyuzden nm sen ankaradamisin yanlis okumadiysam.bende ankrda demetevlerde oturuorum.ayy nolur tanisalim ankaradaysan ismin ne burada ben.aysegul

Biz masalka ayni odada sadece tatilde yattik onun disinda yatakta hic yatmadik.beraber daha alismasin.die kokuma alisirsa.ister die hemde rahat yatamam o uyancak die kipirdayamam bile oyuzden.mumkun.degil yatmam ayri.odaa yatio besiginde 1kez kalko dis donemi bile 3/4kez kalkar yanimda.olsa onun her mizirtisini aglio sanip beslemeye kalkarim dahaa bolerim uykusunu.die hic yatmadik gercek aglayinca duyuom ufak.mizirtilarini.duymadigim icin oda geri uyumayi ogrenio bence biz bu durumdan cok.memnunuz bu ara senin bebisin adi neydi kacirmisim tek
cocukmu calisiomuydun

Oooo kizlar bugin girmedim eklemeler falan baya aktif bir gun gecirmissiniz ohhhh iyi etmissiniz

Ne var ne yok bakalim bugun ananeme gittik aktif degildim

Sizler nasilsiniz bakimmm

Ay valla ben asla yapamazdim gibi geliyoe bizim.prensese bile iki kez kalkar bakarim
Sukur arasta bir yada iki kez emmeye kalkar enfazla illa gozumu actigimda arasi gorucem nefesini gorucem ozaman huZurlu oluyorum
Senin burcun ne canim herseye mantiken bakabiliyorsiun bazi yerlerde avantaj olabilir ben cok duygusalim mesela sukur dezavantajimi yasamadim
Iste ole bende duygusala baglamis moddayim

Cnm nslsin defne nsl

Cnm iyi olmaya çalışıyorum. Kuzenimin ölümüne alışamadım. Aklıma geldikce hem dua ediyorum hem de ağlamaya başlıyorum. Defneyi bugün dr a götürdum. Laranjit olmuş. Kuzenimin cenazesinde teyzemin gelinine bıraktım. Onun da 2 tane oğlu var ilkokula giden. Onlardan virüs kapmış.
Sen nasılsın cnm, masal nasıl?

Cnm.cok uxuldum.kuzeninw cok gencmis birde nur icinde yatsin insalla
Ay defnecik hasta oldu demek gecmis olsun
Okuka giden cocuk ve bebek hastalik anlaminsa zor

iyi geceler kizlar isten cikip kizimi alip eve geldim 10 dakika oynadiktan sonra uyudu ben de sizlere bi selam.veriym istedim

reces basin sagolsun allah rahmet eylesin sizlere de sabrini verir insallah cok uzuldum

tekrar basısağolsun canım zor tabı Allahım sabır versın
defneyede gecmıs olsun atlatr ınsallah kısa zamnda

gulden gecmis olsun ben ishal durumunsa pirinc unu muhallebisini biraz kati yapiyorum iyi gelio

sende benim gibisin desene canım benim ailemde İstanbul da ordan görüşüyoruz bizde ankara etimesguttayım bende sena memnun oldum canım

tusem canım ismi bende odasını ayırdım yoksa ufacık bi sese hemen uyanır bizimki normalde yatağında yatar ama dün uyandı ve yatmadı bende mecbur yanımda yatırdım tabi o rahat uyusun diye bende uyumadım yok canım çalışmıyorum ilk bebeğim tusem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…