- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.981
iyi geceler kızlar
songülcüm nasılsın uyudu mu aras paşamız
acaba 2013 e mı yazıcaktın kı cnm
bence dr n danısmalısın
iyim canım bende şimdi uyudu çok şükürıyıyım canım sen nasılsın uyudu pasam tusem uyudumu
ben resım goremedım gecen gece
iyim canım bende şimdi uyudu çok şükür
bak canım koydum tekrardan
saol teyzesi tam cimcime vallaay cok tatlı tam hayal ettıgım gıbı masalla
saol teyzesi tam cimcime valla
öle valla bi cilveler bi oyunlar yapıyo ki sorma gel beni ye diyocok tatlı zmaanları degılmı
Ah cnn
Ya anne kokusu anne duskunlugu cok baska birsey bu kavram.beni cok etkiliyor
Doymak mumkun degil gercekten insan her sabah ozlemis uyanior
öle valla bi cilveler bi oyunlar yapıyo ki sorma gel beni ye diyo
ewet her ann o oldu dogdugundan beri kokusu bile insana yetiyor sirf onu her an gorebilmek icin yatagimn hemen yanina ona bi yatak yaptim nefes alisi bile degisse uyaniyorum anne olmak bambaska bi duyguymus ve sanirim ben fazla duygusal ev hanimu olup cocuguna kendisi bakan anneleri kuskaniyorum
canım doya doya sev op kokla ıan bır sure sonra rahat rahat opemıyorsun
günler cok cabuk gecıyor ınsan ozluyor bu gunlerı cok hemde cok
Iyi geceler kızlar ben iki bebeyi de uyuttum cok şükür. Koca bebegin de kolu alciya alindi bi hafta raporlu.
Berra dun 1 de uyudu sabaha kadar kac kere uyandi bilmiyorum sayisini. Bizim sikintimiz dis degil sanırım ya bugün hemşire bi arkadas var ona gösterdim sertlesmis ama daha cikmaz dedi. Ne derdi vsr bilmiyorum surekli mizmiz öldürdü beni yorgunluktan.
Iyi geceler kızlar ben iki bebeyi de uyuttum cok şükür. Koca bebegin de kolu alciya alindi bi hafta raporlu.
Berra dun 1 de uyudu sabaha kadar kac kere uyandi bilmiyorum sayisini. Bizim sikintimiz dis degil sanırım ya bugün hemşire bi arkadas var ona gösterdim sertlesmis ama daha cikmaz dedi. Ne derdi vsr bilmiyorum surekli mizmiz öldürdü beni yorgunluktan.
kesınlıkle aynı fıkırdeyım ekım ayına oğlumun yası yaklaştıkça garıp oluyorumgerçekten günler çok çabuk geçiyo canım daha dün gibi sanki doğumunu beklemem kucağıma alışım ama şurda bi ay sonra tam bi yıl olucak ne ara geçti 11 ay bilmiyorum ama ne zaman kızıma baksam hep o ilk kucagıma aldığım gün aklıma geliyor anne olmak bambaşka bi duyguymuş gerçekten
öle gerçekten zaman şaka maka çabuk geçiyo ben bile bazen düşünüyorum okula gideceği zamanları gün gelicek bi bakıcaz büyümüşlerkesınlıkle aynı fıkırdeyım ekım ayına oğlumun yası yaklaştıkça garıp oluyorum
yâre desen okula gıdıyor ne zaman buyudu beım pamuğum her okul forma gıydırdıgımde ıcım garıp oluyor kulağım hep telefıda cok garıp annelık
sen benım yarenımı gordunmu teyzesı
canım ya cok yorucu bır geceymıs desene
ben bu durumu ablamı kızına benzetiyorum emmyeı bırakınca ablam cok rahatladı ıkı saatte bır emmeye kalkıordu
öle gerçekten zaman şaka maka çabuk geçiyo ben bile bazen düşünüyorum okula gideceği zamanları gün gelicek bi bakıcaz büyümüşler
yok canım görmedim
tusem canım ismi bende odasını ayırdım yoksa ufacık bi sese hemen uyanır bizimki normalde yatağında yatar ama dün uyandı ve yatmadı bende mecbur yanımda yatırdım tabi o rahat uyusun diye bende uyumadım yok canım çalışmıyorum ilk bebeğim tusem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?