2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ah cnn
Ya anne kokusu anne duskunlugu cok baska birsey bu kavram.beni cok etkiliyor
Doymak mumkun degil gercekten insan her sabah ozlemis uyanior

ewet her ann o oldu dogdugundan beri kokusu bile insana yetiyor sirf onu her an gorebilmek icin yatagimn hemen yanina ona bi yatak yaptim nefes alisi bile degisse uyaniyorum anne olmak bambaska bi duyguymus ve sanirim ben fazla duygusal ev hanimu olup cocuguna kendisi bakan anneleri kuskaniyorum

canım desee sende benım gıbı duygusal bakıyorsu bende gozumu açıp nefes alış verısını görsem yetıyor
canım calısma anlamında ole düşünme onun gelecegı ıcın fedakalrlık yapıyorsun o sekılde dusun tabı ınsan her anını yasamak ıster aıleler olarak geleceklerınıde düşünmek bızım gorevımız

canım doya doya sev op kokla ıan bır sure sonra rahat rahat opemıyorsun
günler cok cabuk gecıyor ınsan ozluyor bu gunlerı cok hemde cok

gerçekten günler çok çabuk geçiyo canım daha dün gibi sanki doğumunu beklemem kucağıma alışım ama şurda bi ay sonra tam bi yıl olucak ne ara geçti 11 ay bilmiyorum ama ne zaman kızıma baksam hep o ilk kucagıma aldığım gün aklıma geliyor anne olmak bambaşka bi duyguymuş gerçekten

Iyi geceler kızlar ben iki bebeyi de uyuttum cok şükür. Koca bebegin de kolu alciya alindi bi hafta raporlu.
Berra dun 1 de uyudu sabaha kadar kac kere uyandi bilmiyorum sayisini. Bizim sikintimiz dis degil sanırım ya bugün hemşire bi arkadas var ona gösterdim sertlesmis ama daha cikmaz dedi. Ne derdi vsr bilmiyorum surekli mizmiz öldürdü beni yorgunluktan.

iyi geceler canım çok geçmiş olsun eşine
bizimki de dün uyandı kaç kere baktım çare yok yanımızda uyudu sabah yatağına koydum ama iki saat sonra tekrardan kalktı bende ne derdi var bilmiyorum ama bazen yapıyolar işte böle napalım :))

iyi geceler canım tekrar gecmıs olsun ısın zorlastı ıkı bebeğer bakmak zor
bazen yapıyolar oyle gece cok kalkıyolar bende cozemedım

kesınlıkle aynı fıkırdeyım ekım ayına oğlumun yası yaklaştıkça garıp oluyorum
yâre desen okula gıdıyor ne zaman buyudu beım pamuğum her okul forma gıydırdıgımde ıcım garıp oluyor kulağım hep telefıda cok garıp annelık
sen benım yarenımı gordunmu teyzesı

canım ya cok yorucu bır geceymıs desene
ben bu durumu ablamı kızına benzetiyorum emmyeı bırakınca ablam cok rahatladı ıkı saatte bır emmeye kalkıordu

öle gerçekten zaman şaka maka çabuk geçiyo ben bile bazen düşünüyorum okula gideceği zamanları gün gelicek bi bakıcaz büyümüşler
yok canım görmedim

Son düzenleme:

Ayy ismi cok guzelmis fistigin.ee calismiomyssun bnde calismiom kimsemizde yok tanisalim beklerim pazar gunu denzkuye gdicez bayramdan sonra ayarlayalim gel bana olmazmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…