2012 kasım bebekleri büyüyor..

inşallah toparlar kuzucukk...
dilekefe günaydın.geldin mi sen türkiyeye yanlış mı hatırlıyorum

selneccim cok gecmis olsun csnim.elif minaya ins cabucak atlatir bebekler biz buyukler gibi aci cekmiyo onlar Allah tarafindan daha cabuk toparlaniyo iyilesiyo canim sıkma canini cabucak iyi olacak ins
recesim defnede emecek ins sen kendini toparla bebegin icin uzulmeyi birak emmiyosa sag sutun kesilmesin gerci bunada sukur nerdeyse bir yasinda olqcaklar o kadar emdiler

oo super dinlenmissin aslinda gene cok uyanmis ama iki saat net uyumak bile ilac gibi geliyo dimi aman masallah diyelimde nazar degmesin
Herkese günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir eskisi gibi pek giremiyorum internete maalesef
gunaydin canim unuttun bizi artik sen
canim elide eskisinden daha cok agzinda arkalar cikqcak galiba ona yoruyorum ben hevesle agzini aciyo ilk kasikta sonra acmiyo heralde aciyo yerken diye dusunuyorum
butun bebisler yesin uzmesinler annelerini

gunsydin kiz bu kadar seyi alinti yapnadan aklinda nasil ttuttun valla bravo
is iyi canim bayram tatiline girdik bayramdan sonra artik yogun bi sekilde baslar
superman pasa nasillar

supermanıım teyzesi geldi izin alıp onunla çok mutlu artık sevinç çığlıklarımı dersin etrafa saçılan tükürüklermi anltmam imkansız şımarıyoruz teyzesi yani

vallahi maşallah hafızana cnm
e adapazrına çağıran oldu da biz mi gelmedik di mi ama

cnm nilin doktoru yoğun bakım doktoru olarak devam edecekmiş görevine yine aynı hastanede olacak ama polikinliği olmayacak

Günaydınnn canim efe iyi teyzesii yaramazliklara devam siz nasılsiniz nilim nasil dogum gunleride yaklasiyor:)))
22 sinde tr yeye gelecegiz allahin izniyle zamanim alışveris temizlikle geciyor heyecan basti

Hosbulduk canimm efem iyi teyzesi sukur siz nasılsiniz erdemim nasil oldu:))

inşallah toparlar kuzucukk...
dilekefe günaydın.geldin mi sen türkiyeye yanlış mı hatırlıyorum
Günaydınnn canim Yok gelmedim daha ama az kaldi cnm:))

supermanıım teyzesi geldi izin alıp onunla çok mutlu artık sevinç çığlıklarımı dersin etrafa saçılan tükürüklermi anltmam imkansız şımarıyoruz teyzesi yani
simarcak tabi bi evin bi oglu amaaann buyuyolar zaten simdiki simarikliklari bile cok tatli yerim onu ben

ay dimi ne heyecanlisindir simdi ozlemissindirde buralari
elifim iyi cok sukur biraz istahsiz bu aralar ama gececek insallah

'Vecealna Nevmeküm Sübata' canım bunu 11 defa oku inşallah hemencik uyur meleğin
çok geçmiş olsun inşallah seninki de iyileşir tusemin de burnu akıyo iki gündür öksürüyor bende dün başladım soğan suyu vermeye inşallah fayda eder
bu arada herkese günaydın güzel anneler

canım 11 buçuk gibi uyudu ama birde yine uyandı sonra uyudu tekrardan sabahta 9 kalktık öksürüğümüz var biraz o rahatsız ediyo uyandırıyor kuzumu

ay valla güzel uyuduk dedim gördünüz kaç kere kalktığımızı:)ama buna da şükürrr...ayy dilara şarkısı çalıyo kıvırtıyo benki de yiyesim geliyoo

kızlar yaa kocişim yok kaç gündür yarın gelecek galiba haber de alamıyorum ama ona bi sürpriz hazrlayım diyorm ne yapayım ya fikir verin biraz

biz dr dan geldik.. ilk gribimizi olmuşuz. ateşimiz de 37.2 ydi tabi bu düşmüş hali. iştahımız yok. allaha şşükür boğazımızda herhangi bir şey yok. dr muz ilaç önermedi sadece burnu için serum fizyolojik önerdi. bizde eve döndüğümüzde burun akıntımız eşliğinde ilk soğan suyumuzu içtik çok ağladı kuzum

kızlar yaa kocişim yok kaç gündür yarın gelecek galiba haber de alamıyorum ama ona bi sürpriz hazrlayım diyorm ne yapayım ya fikir verin biraz

Erkekler pek ilgikenmez romantik duygusal seylerle en sewdigi yemekleri yap yas pasta yap ustune isminizi falan yaz size ozel susle guzel bi masa kur qyatak odanizada ozel ortunuzu ser ilk gunku heycanlar cagrisim yapsin mumlari hazirla yak kalpli balonlaa yazi yaz sende ozel gceligini giy kizinada soyle uyusun ogun:)yada ewe gelince banyoya girer dolabini acar esofmanini giyer buralara not birak praya git buraya git gbi yonlendircegin merak etcegi notlar birak heryere en sonunu kendi uzerine sakla oyun bitti beni kqzandin seni cok ozledim gbi seyler yaz nebilim iste yani ucunda sen ve yemek olssun erkek anca bu suprizden hoslanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…