2012 kasım bebekleri büyüyor..

İyi geceler kızlar. Acimi paylaşan herkesten allah razı olsun.
Defne hasta ama çok şükür düne göre daha iyi. Yalnız bizim bir sorunumuz var. Defne birkaç gündür emmeyi bıraktı. Sanırım üzüntüden sütüm acıdı . Çok üzgünum ama elimden bişey gelmiyor.
geçmişi okuyamadım. İnşallah herkes iyidir.

cnm ınan olkı cok uzuldum gecmıs olsun yavrumun canı nasılda yandı kımbılır
babannesıde ne kadar uzuldu vıcdan azabı duydu kımbılır

bi sıkıntısı mı var ki ya yoksa nazar mı ettiler çocuğu bizimki de öleydi nefesi kuvvetli birine okut canım belki nazar vardır

bilmiyorm ki anlamıyorm desem bir aya kadar babannesi vardı o da bilemedi.gerçi babası da kaç yaşına kadar bağırmış.babasına çekmiş diyodu kvm:)kızın kaşı gözü herşeyi ben ..uykusuzluk baba..keşke çocukluğu bana çekseymiş:)nazar edecek kimse de yokki canm pek kimseyi görmüyoruz

ıyı aksamlar canım
uzulunce sut acımı oluyomuskı
sen emzırmek ısteyınce napıyo ağlıyomu

canım benım kolay sey atlatmadınız aslında
üzüntüden sut acımamı oluyormuş cnm
belkıde sutu kesıldı ondan mı ıstmıyorkı
belkıde boğazları acıyordur emerken

saol canım aynen ya uykusu var uyuyo da ama bi öksürüyor hemen açıyo gözlerini gülden soğan suyunu dedi bugün onu verdim bakalım inşallah işe yarar

geçenlerde meryemim de burnu akıyodu öksürüyodu songülcümün tavsiyesiyle akşam bi çay kaşığı soğan suyu içirdim sabaha burnu falan akmıyordu.öksürük de çok azalmıştı.iki güne geçti.kesinlikle deneyin derim bende

aaa bak cok sevındım gerçekten
bende arasta faydasını gordum cıddı burnu akıyordu

ıyı aksamlar canım
uzulunce sut acımı oluyomuskı
sen emzırmek ısteyınce napıyo ağlıyomu

canım benım kolay sey atlatmadınız aslında
üzüntüden sut acımamı oluyormuş cnm
belkıde sutu kesıldı ondan mı ıstmıyorkı
belkıde boğazları acıyordur emerken

Kızlar eğer süt kesilmezse acıyabiliyormus. Süt var ama defne memeyi görmek bile istemiyor. Emmek istediginde ise bir iki çektikten sonra yüzü burusuyor. Dr da belki boğazındandir dedi ama bu gidişle süt de kalmayacak.

inşallah canım başladık bakalım bugün bizimkinin de burnu akıyo bugünde öksürük başladı

he anladım bekledıgı ıcın
olsun cnm bak yasına geldı sukur okadar emdı sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…