- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.101
saol canım aynen ya uykusu var uyuyo da ama bi öksürüyor hemen açıyo gözlerini gülden soğan suyunu dedi bugün onu verdim bakalım inşallah işe yarar
saol canım aynen ya uykusu var uyuyo da ama bi öksürüyor hemen açıyo gözlerini gülden soğan suyunu dedi bugün onu verdim bakalım inşallah işe yarar
bi sıkıntısı mı var ki ya yoksa nazar mı ettiler çocuğu bizimki de öleydi nefesi kuvvetli birine okut canım belki nazar vardır
ay cok uzuldum ama ıcımden de ya aras olsaydı dıye gecırmedım degıl
teşekkür ederız teyzesı
gecmıs olsun cnm ne gerek vardı anne anne grıp olmaa
İyi geceler kızlar. Acimi paylaşan herkesten allah razı olsun.
Defne hasta ama çok şükür düne göre daha iyi. Yalnız bizim bir sorunumuz var. Defne birkaç gündür emmeyi bıraktı. Sanırım üzüntüden sütüm acıdı . Çok üzgünum ama elimden bişey gelmiyor.
geçmişi okuyamadım. İnşallah herkes iyidir.
İyi geceler kızlar. Acimi paylaşan herkesten allah razı olsun.
Defne hasta ama çok şükür düne göre daha iyi. Yalnız bizim bir sorunumuz var. Defne birkaç gündür emmeyi bıraktı. Sanırım üzüntüden sütüm acıdı . Çok üzgünum ama elimden bişey gelmiyor.
geçmişi okuyamadım. İnşallah herkes iyidir.
ver canım aras bu kez onunla ıyı oldu
alp tuğra oldu ılk ondan gectı bana eğer ondan bana gecoyosa tabı
ay inşallah canım iyileşene kadar verdin mi yoksa belli bi gün mü verdin
esın de hazır olda beklesı geliyor grıp
bugun ıse gıtmeden once boğazım acıyo dıyodu
gece gelınce bakalım nasıl
geçenlerde meryemim de burnu akıyodu öksürüyodu songülcümün tavsiyesiyle akşam bi çay kaşığı soğan suyu içirdim sabaha burnu falan akmıyordu.öksürük de çok azalmıştı.iki güne geçti.kesinlikle deneyin derim bende
ıyı aksamlar canım
uzulunce sut acımı oluyomuskı
sen emzırmek ısteyınce napıyo ağlıyomu
canım benım kolay sey atlatmadınız aslında
üzüntüden sut acımamı oluyormuş cnm
belkıde sutu kesıldı ondan mı ıstmıyorkı
belkıde boğazları acıyordur emerken
geçenlerde meryemim de burnu akıyodu öksürüyodu songülcümün tavsiyesiyle akşam bi çay kaşığı soğan suyu içirdim sabaha burnu falan akmıyordu.öksürük de çok azalmıştı.iki güne geçti.kesinlikle deneyin derim bende
Kızlar eğer süt kesilmezse acıyabiliyormus. Süt var ama defne memeyi görmek bile istemiyor. Emmek istediginde ise bir iki çektikten sonra yüzü burusuyor. Dr da belki boğazındandir dedi ama bu gidişle süt de kalmayacak.
4 gun verılmesı yeterlıymıs cnm
Aksiyon Mobil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?