- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.161
biz dr dan geldik.. ilk gribimizi olmuşuz. ateşimiz de 37.2 ydi tabi bu düşmüş hali. iştahımız yok. allaha şşükür boğazımızda herhangi bir şey yok. dr muz ilaç önermedi sadece burnu için serum fizyolojik önerdi. bizde eve döndüğümüzde burun akıntımız eşliğinde ilk soğan suyumuzu içtikçok ağladı kuzum
Erkekler pek ilgikenmez romantik duygusal seylerle en sewdigi yemekleri yap yas pasta yap ustune isminizi falan yaz size ozel susle guzel bi masa kur qyatak odanizada ozel ortunuzu ser ilk gunku heycanlar cagrisim yapsin mumlari hazirla yak kalpli balonlaa yazi yaz sende ozel gceligini giy kizinada soyle uyusun ogun:)yada ewe gelince banyoya girer dolabini acar esofmanini giyer buralara not birak praya git buraya git gbi yonlendircegin merak etcegi notlar birak heryere en sonunu kendi uzerine sakla oyun bitti beni kqzandin seni cok ozledim gbi seyler yaz nebilim iste yani ucunda sen ve yemek olssun erkek anca bu suprizden hoslanir
biz dr dan geldik.. ilk gribimizi olmuşuz. ateşimiz de 37.2 ydi tabi bu düşmüş hali. iştahımız yok. allaha şşükür boğazımızda herhangi bir şey yok. dr muz ilaç önermedi sadece burnu için serum fizyolojik önerdi. bizde eve döndüğümüzde burun akıntımız eşliğinde ilk soğan suyumuzu içtikçok ağladı kuzum
kızlar ben size ne zamandır sorcam unutuyorum. berra babasıyla beni yanyana görünce çıldırıyor. yanyana oturduğumuzu sarıldığımızı falan görsün Allahım nasıl tarif edeyim size öyle bi bağırıp ağlayarak yanımıza geliyo ki neden böyle yaptığını anlayamadım. kıskanıyor mu acaba. sizin bebeklerinizde yapıyor mu böyle? adamla yanyana oturmaya korkar olduk valla
Gecmis olsun cnm sogan suyu kullan yetio zaten ilaca gerek yok bol vitamin alsin meyve yedir su cok icir bisey kalmz ben gtip oldum masala gecmesin die sogan suyu icirdim bol.meyve burun akintisiyla atlatti hasta olmadan bizim dun atesim38.5du banyo yaptirdim yatirdim sabh baktim yine var amabi baktim dis patlamis ustten zaten hasta degildi tek ates vardi oda yaklari bacqklari soguk ust tarqftanatesi vardi distenmis diger iki diste ates olmamistibiz dr dan geldik.. ilk gribimizi olmuşuz. ateşimiz de 37.2 ydi tabi bu düşmüş hali. iştahımız yok. allaha şşükür boğazımızda herhangi bir şey yok. dr muz ilaç önermedi sadece burnu için serum fizyolojik önerdi. bizde eve döndüğümüzde burun akıntımız eşliğinde ilk soğan suyumuzu içtikçok ağladı kuzum
nurum sanki nili annlattın cnm kesinlikle istemiyo nilde bizim yan yana olmamızı
bide eşiminde benimde başka bi çocuk aldığını görmeye tahamül edemiyo..
günaydın canlarım
Reces canım geçmişi okumayınca geç haberim oldu başın sağolsundefnem inşallah boğazlarından dolayı emmiyordur.geçer
hevin canım bi karşılaşamadık
dilek hoşgeldin cnaım bebişin nasıl
yasminim biz eğitim sandıydık ooh sefan olsun ailenle gezmişsin ne güzel adapazarınada uğrayaydın iyidi :)
güldenim dr. nereye gidiyr?
mertur canım bayadır senle görüşemedik beyefendi nasıllar?
yağmur cnaım sen işe başladın dimi nasıl gidiyor?
selnec minam inşallah en kısa zamanda iyileşir
nutraks en kısa zamanda eski düzenine döner yavrum inş
masal ben o kızı yerim haberin olsun :)
boncuk senin gece kuşun kaçtaa yattı akşam
songülüüüüm ben bu paşayı yarın yerim elime geçince atı bırakmamış boynu büküp uyumuş kuzu diğer resimde dün gibi bir cesaret gelip görüşmüştük canım benim.
katreinur nerelerdee
kızlar alıntı yapamadım aklımda kaldığınca hepinize yazdm kiğmseyi unutmak istemem arada atladığım olduysa alınmayın uykusuzluk vallaaaa
selneccim cok gecmis olsun csnim.elif minaya ins cabucak atlatir bebekler biz buyukler gibi aci cekmiyo onlar Allah tarafindan daha cabuk toparlaniyo iyilesiyo canim sıkma canini cabucak iyi olacak ins
recesim defnede emecek ins sen kendini toparla bebegin icin uzulmeyi birak emmiyosa sag sutun kesilmesin gerci bunada sukur nerdeyse bir yasinda olqcaklar o kadar emdiler
selam kızlar
selnec canım çok üzüldüm elif minaya. geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. nazar oldu heralde kuzuma.
reces canım kuzenine de çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. etkisinde kurtulmak çok zor oluyor. özellikle genç ölümü çok zor. ama defne için üzülmemye çalış canım senin üzüntünden etkileniyordur yavrum.
hasta olan bebişlerimiz varmış. hepinize çok çok geçmiş olsun kızlarr. Rabbim şifa versin en kısa zamanda
kızlar ben size ne zamandır sorcam unutuyorum. berra babasıyla beni yanyana görünce çıldırıyor. yanyana oturduğumuzu sarıldığımızı falan görsün Allahım nasıl tarif edeyim size öyle bi bağırıp ağlayarak yanımıza geliyo ki neden böyle yaptığını anlayamadım. kıskanıyor mu acaba. sizin bebeklerinizde yapıyor mu böyle? adamla yanyana oturmaya korkar olduk valla
Ogretmen yarenin kulagini cekmis konusuyormus derste
Ogretmen yarenin kulagini cekmis konusuyormus derste
Hepinize teşekkür ederim kızlar. Allah razi olsun.
hasta bebislere geçmiş olsun.
nur cnm aynı durum bizde de var. Defne benim başka birine sarılmama dayanamıyor. Sadece ona sarılabilirim.
Songül yarene kiyamam kim bilir kendini nasıl hissetmistir.
Kızlar dün gece sabaha kadar uyumadim. Defne çok huzursuzdu. Sürekli uyandı. Bir de 3.5 ta yataktan düştü. Sabah 6.5 ta yattım 8 e kadar ne uyuyabildiysem. Ben gece lavaboya gidince defne uyanmış, yataktan inmeye çalışırken kendini yerde buldu. Nasıl korktum. Yavrum dakikalarca içini çekerek ağladı. Rabbim hepimizin bebeğini korusun.
selnec minaya geçmiş olsun cnm. İnşallah tez zamanda iyileşir. Allah beterinden saklasin. Mina şimdi nasıl?
Hepinize teşekkür ederim kızlar. Allah razi olsun.
hasta bebislere geçmiş olsun.
nur cnm aynı durum bizde de var. Defne benim başka birine sarılmama dayanamıyor. Sadece ona sarılabilirim.
Songül yarene kiyamam kim bilir kendini nasıl hissetmistir.
Kızlar dün gece sabaha kadar uyumadim. Defne çok huzursuzdu. Sürekli uyandı. Bir de 3.5 ta yataktan düştü. Sabah 6.5 ta yattım 8 e kadar ne uyuyabildiysem. Ben gece lavaboya gidince defne uyanmış, yataktan inmeye çalışırken kendini yerde buldu. Nasıl korktum. Yavrum dakikalarca içini çekerek ağladı. Rabbim hepimizin bebeğini korusun.
selnec minaya geçmiş olsun cnm. İnşallah tez zamanda iyileşir. Allah beterinden saklasin. Mina şimdi nasıl?
ayy canım ya kıyamam
kulak çeken öğrenmen mi kalmış ya nasıl bi öğretmen o birinci sınıf daha düzgünce söleseymiş ya fıstığa böle davranılmaz ki
Sorma cnm yani normalmi bakmaliyim.yoksa yapilan oldukca yanlismi onu cozmeye cakusiyorum gozlemlemek istiyirum
Ogretmenimizin yasi okdukca buyik eskide kalmis olabikir aslinda
.yarene endisemi hoc hissettirmedim cunku belli kotu hissetmemis hic acimadi falan dedi
Cok zaman gecincede agzini aradigimda cok sevdigini soyluyoor
Urkmus olsa hemen anlarim
Ama elimde olmadan canimslklldi
tabi sıkılır canım bana göre kesinlikle yanlış bu çocuk daha birinci sınıfa yeni başlamış okula adepte olmaya çalışıyo öğretmenin yaşı da büyük diyosun bunu bilmesi gerek ve ona göre davranmalı kulağını çekene kadar düzgün bi sekilde anlatsa olmuyo muymuş yani Allah korusun okuldan soğutur böle davranarak
Yaren hassas davranmamis ustunde durmadi
Ama hassas bir coxuk oluo okuldanda soguyabilir.henuz bir ay oldu baslayali
Yaren konusmustur hareketkidw bir cocuk farkindayim ama ne bileyim benimde canim slklldi bu duruma zaten basim agriyir gunduzden beri birde bu eklendi
Keske ogretmen arkadaslarimi gelsede birde onlarin gozunden bakabilsek
yani canım hassas bi çocuk olsa hemen etkilenir ilk defa okul ortamına giriyor daha bi ay olmuş alışması gerekiyor bunun için de zaman var
gelsinler de onlara da bi sor canım bakalım ne diycekler
Evet
Ben ilkokulda cok zor 5 yil gecirdim en buyuk korkim.yarenin de bu tarz seyler yasamasi artik ogretmenlerimiz kesinlikle siddeti onaylaamiyir bunu bilmek.beni rahatlatsada uzerimde hep bir tedirginlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?