2012 kasım bebekleri büyüyor..

selam kızlar

selnec canım çok üzüldüm elif minaya. geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. nazar oldu heralde kuzuma.

reces canım kuzenine de çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. etkisinde kurtulmak çok zor oluyor. özellikle genç ölümü çok zor. ama defne için üzülmemye çalış canım senin üzüntünden etkileniyordur yavrum.

hasta olan bebişlerimiz varmış. hepinize çok çok geçmiş olsun kızlarr. Rabbim şifa versin en kısa zamanda

kızlar ben size ne zamandır sorcam unutuyorum. berra babasıyla beni yanyana görünce çıldırıyor. yanyana oturduğumuzu sarıldığımızı falan görsün Allahım nasıl tarif edeyim size öyle bi bağırıp ağlayarak yanımıza geliyo ki neden böyle yaptığını anlayamadım. kıskanıyor mu acaba. sizin bebeklerinizde yapıyor mu böyle? adamla yanyana oturmaya korkar olduk valla

oyyy kıyamam ben kuzuya ya inşallah en kısa zamanda iyileşir..

ay canm harika yazmışsın söyleyim de uyusun kız....işin kötüsü burası öyle bi yer ki bi oteldeyiz yani gidebileceğimiz pek fazla odamız falan yok:)yemek çalışmalarına başladım ben de ama bakalım diğerleri olurmu

nurum sanki nili annlattın cnm kesinlikle istemiyo nilde bizim yan yana olmamızı
bide eşiminde benimde başka bi çocuk aldığını görmeye tahamül edemiyo..

Gecmis olsun cnm sogan suyu kullan yetio zaten ilaca gerek yok bol vitamin alsin meyve yedir su cok icir bisey kalmz ben gtip oldum masala gecmesin die sogan suyu icirdim bol.meyve burun akintisiyla atlatti hasta olmadan bizim dun atesim38.5du banyo yaptirdim yatirdim sabh baktim yine var amabi baktim dis patlamis ustten zaten hasta degildi tek ates vardi oda yaklari bacqklari soguk ust tarqftanatesi vardi distenmis diger iki diste ates olmamisti

nurum sanki nili annlattın cnm kesinlikle istemiyo nilde bizim yan yana olmamızı
bide eşiminde benimde başka bi çocuk aldığını görmeye tahamül edemiyo..

ay gerçekten mi canım yaa nolcak peki hep böyle mi devam edecek acaba. bak ona dikkat etmedim hiç başka çocuk almadım sanırım son zamanlarda.

Ogretmen yarenin kulagini cekmis konusuyormus derste

Hepinize teşekkür ederim kızlar. Allah razi olsun.

hasta bebislere geçmiş olsun.

nur cnm aynı durum bizde de var. Defne benim başka birine sarılmama dayanamıyor. Sadece ona sarılabilirim.

Songül yarene kiyamam kim bilir kendini nasıl hissetmistir.

Kızlar dün gece sabaha kadar uyumadim. Defne çok huzursuzdu. Sürekli uyandı. Bir de 3.5 ta yataktan düştü. Sabah 6.5 ta yattım 8 e kadar ne uyuyabildiysem. Ben gece lavaboya gidince defne uyanmış, yataktan inmeye çalışırken kendini yerde buldu. Nasıl korktum. Yavrum dakikalarca içini çekerek ağladı. Rabbim hepimizin bebeğini korusun.

selnec minaya geçmiş olsun cnm. İnşallah tez zamanda iyileşir. Allah beterinden saklasin. Mina şimdi nasıl?

canım geçmiş olsun yüksek değil mi defnenin yatağı o da korkmuştur düşünce annesi canım benim ya

Ah canim.benim gecmis olsun cok uzuldim neyseki buryerine birsey olmamis
Grubi nasil oldu

ayy canım ya kıyamam
kulak çeken öğrenmen mi kalmış ya nasıl bi öğretmen o birinci sınıf daha düzgünce söleseymiş ya fıstığa böle davranılmaz ki

Sorma cnm yani normalmi bakmaliyim.yoksa yapilan oldukca yanlismi onu cozmeye cakusiyorum gozlemlemek istiyirum
Ogretmenimizin yasi okdukca buyik eskide kalmis olabikir aslinda
.yarene endisemi hoc hissettirmedim cunku belli kotu hissetmemis hic acimadi falan dedi
Cok zaman gecincede agzini aradigimda cok sevdigini soyluyoor
Urkmus olsa hemen anlarim
Ama elimde olmadan canimslklldi

tabi sıkılır canım bana göre kesinlikle yanlış bu çocuk daha birinci sınıfa yeni başlamış okula adepte olmaya çalışıyo öğretmenin yaşı da büyük diyosun bunu bilmesi gerek ve ona göre davranmalı kulağını çekene kadar düzgün bi sekilde anlatsa olmuyo muymuş yani Allah korusun okuldan soğutur böle davranarak

Yaren hassas davranmamis ustunde durmadi
Ama hassas bir coxuk oluo okuldanda soguyabilir.henuz bir ay oldu baslayali
Yaren konusmustur hareketkidw bir cocuk farkindayim ama ne bileyim benimde canim slklldi bu duruma zaten basim agriyir gunduzden beri birde bu eklendi
Keske ogretmen arkadaslarimi gelsede birde onlarin gozunden bakabilsek

yani canım hassas bi çocuk olsa hemen etkilenir ilk defa okul ortamına giriyor daha bi ay olmuş alışması gerekiyor bunun için de zaman var
gelsinler de onlara da bi sor canım bakalım ne diycekler

yani canım hassas bi çocuk olsa hemen etkilenir ilk defa okul ortamına giriyor daha bi ay olmuş alışması gerekiyor bunun için de zaman var
gelsinler de onlara da bi sor canım bakalım ne diycekler

Evet
Ben ilkokulda cok zor 5 yil gecirdim en buyuk korkim.yarenin de bu tarz seyler yasamasi artik ogretmenlerimiz kesinlikle siddeti onaylaamiyir bunu bilmek.beni rahatlatsada uzerimde hep bir tedirginlik var

Evet
Ben ilkokulda cok zor 5 yil gecirdim en buyuk korkim.yarenin de bu tarz seyler yasamasi artik ogretmenlerimiz kesinlikle siddeti onaylaamiyir bunu bilmek.beni rahatlatsada uzerimde hep bir tedirginlik var

tedirginlik olur tabiki canım bir ayda kulak çekmek mi olur büyük çocuk ta değiller ki bunlar daha küçükler öle hemen adapte olamazlar bende okul ortamında çalıştım birinci sınıfa giden çocukları biliyorum nasıl olduklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…