2012 kasım bebekleri büyüyor..

iyi geceler kızlar
geç kaldım bugün herkesler gitmiş
az sitede dolanayım bende yatıcam, oğluş bu gecede huysuzluk yapacak belli yatırdığımdan beri bilmem kaç defa uyandı

Naber kizlar..
Gecmise pek bakamadim. Arasin resmini gordum bi tek heyy gidi gunler nasil cabuk gecti

Gecmise bakmaya calisiyorum da hevin bizle birlikte bi tane dogurdu simdi ikincisi mi geliyor yoksa bugun tatli cok yedim sekerim cikti da yanlis mi anliyorum

Naber kizlar..
Gecmise pek bakamadim. Arasin resmini gordum bi tek heyy gidi gunler nasil cabuk gecti

günaydın cnm naber nasılsın selim nasıl?

herkese kocaman bi günaydın kızlar umarım keyifler yerindeymiş
nil akşam yine çok sık uyandı
akşam onu bi arkadaşımızın kızının doğum gününe götürdüm allahım 1 saniye durmadı hep kendinden büyük çocukların yanına gidiyo hiç kendi gibi bebeklerle işi olmuyo..
bu arada doktorumuz artık polikinliği bırakıyomuş
çok üzüldüm bugün çağrmış bizi ama ben çalıştığım için gidemiyorum malesef eşimve bakıcı teyzemiz götürecek
zaten burnumuz iyice tavan yaptı acayip akıyo ama ateşimiz yok bende ilaç vermedim bakalım bide o görsün nediyecek..

evet cnm nedense hep kız tarafı daha bi düşkün oluo gibi gelio bana bebişlere... benim kızımın kıyafet sponsoru teyzesi desem yeri. ne görsem aklıma zeynep ilay gelio dio ablam sağolsun:) ben de yeğenlerin olduğunda öyle olurdum hep başka bi duygu teyze olmak raabbim hepsine sağlık sıhhat versin inş.
bende küçükken dizime yatırıp sallıyordum araçta oturur vaziyette e artık sığmıokoluma yatırıp hızlı hızlı pış pış yapıp uyuttum ben de sonrada dizime yastığı koyup yatırdım dene istersen cnm

ayyy o ev sahibi ne yaptı kız 7 çocukla tabi çocukların keyfi yerindedir o ayrı
maşallah benim paşama nasıl da uyuya kalmış...

canım ben bugün bi dua yazmıştım sana onu okudun mu bi dene istersen inşallah uyanmaz da sende dinlenirsin
ayyy bize de yaz cnm o duayı bizde okuyalım uyuyalım rahat rahat

size geçmiş olsun darısı da bize inş. zeynep ilayım hasta gece çok ateşlendi ateş düşürücü verdim burnu tamamen tıkalı hiç nefes alamıo ve genzi çok dolu. kuzum ilk kez grip oluo ağlayıp durdu gece boyu. bende soğan suyu versem yeterli olur mu ki sabah biraz kuşburnu verdim ishali de var. of hiç uyumadık nasıl akşam olcak bugün:44:
Gecmise bakmaya calisiyorum da hevin bizle birlikte bi tane dogurdu simdi ikincisi mi geliyor yoksa bugun tatli cok yedim sekerim cikti da yanlis mi anliyorum

ayyy helal olsun ii cesaret vallahi hevincim... aslında çok güzel ama bize çoook zor gelio

gunaydin canim gecmis olsun bebislerin cogu hasta bu gunlerde ins cabucak iyilesir zaynep
ve cabucak aksam olsun sanada

günaydın cnm sağolasın ağzından bal damlıo valahi inş. tüm bebişler şifa bulsun elifim nasıl cnm sen nasılsın ...

iyiyiz cok.sukur elif istahsiz iki gundur hic bisey yemiyo oyunla iki uc kasik anca disimi cikacak bilmiyorum ki oyle huysuzluguda yok ama
daha kahvaltisini vermedim bekliyorum iyice aciksin bakalim yicekmi

canlar günaydın.....bugün meryemim 10 da uyudu arada mızmızlandı ama geçen gecelerdeki gibi savaş açmadı bana.1 de kalktı 3 te kalktı 5 te kalktı 6.5 ta kaltı 8 de kalktı şimdi yine uyuyo....çok şükür dinlenmişimbiraz.akşam okuyan dua eden herkese teşekkürler...her akşam beklerim artık ben:)
hasta bebeciklere allah şifa versin..burnu tıkalıyken nasıl olur bilmiyorm bizimki akıyodu.ama bence deneyin derim vakit kaybetmeden mucize ilaç SOĞAN suyu:)

oh dinlenmene sevindim cnm insana ilaç gibi gelio vallahi. soğan suyunu da öğlen dr a gidip geldikten sonra vercem inş. burun tıkanıklığı bi açılsa da rahat nefes alsa kuzum bari

Herkese günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir eskisi gibi pek giremiyorum internete maalesef

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm kuzuma inşallah bir an önce iyileşir rabbim beterinden korusun(aminn)

Canım basinsagolsun mekanı cennet olsun ((

Insallah defnem de emmeye devam eder :)))

Naber kizlar..

gunaydin guzel anneler
havalar yumusadi coksukur insan daha bi mutlu uyaniyo

günaydın cnm elifime ne olduki nilde çok ihştasız.
bugün doktor amcasını ziyarete gidecek..

günaydın cnm
aferin güzel bi gece olmuş sevindim..

Herkese günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdir eskisi gibi pek giremiyorum internete maalesef

günnaydın cnm efe nasıl nezaman geliyosun sen türkiyeye..

günaydın canlarım
Reces canım geçmişi okumayınca geç haberim oldu başın sağolsun defnem inşallah boğazlarından dolayı emmiyordur.geçer

hevin canım bi karşılaşamadık
dilek hoşgeldin cnaım bebişin nasıl
yasminim biz eğitim sandıydık ooh sefan olsun ailenle gezmişsin ne güzel adapazarınada uğrayaydın iyidi :)
güldenim dr. nereye gidiyr?
mertur canım bayadır senle görüşemedik beyefendi nasıllar?
yağmur cnaım sen işe başladın dimi nasıl gidiyor?
selnec minam inşallah en kısa zamanda iyileşir
nutraks en kısa zamanda eski düzenine döner yavrum inş
masal ben o kızı yerim haberin olsun :)
boncuk senin gece kuşun kaçtaa yattı akşam
songülüüüüm ben bu paşayı yarın yerim elime geçince atı bırakmamış boynu büküp uyumuş kuzu diğer resimde dün gibi bir cesaret gelip görüşmüştük canım benim.
katreinur nerelerdee
kızlar alıntı yapamadım aklımda kaldığınca hepinize yazdm kiğmseyi unutmak istemem arada atladığım olduysa alınmayın uykusuzluk vallaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…