- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.121
Naber kizlar..
Gecmise pek bakamadim. Arasin resmini gordum bi tekheyy gidi gunler nasil cabuk gecti
evet cnm nedense hep kız tarafı daha bi düşkün oluo gibi gelio bana bebişlere... benim kızımın kıyafet sponsoru teyzesi desem yeri. ne görsem aklıma zeynep ilay gelio dio ablam sağolsun:) ben de yeğenlerin olduğunda öyle olurdum hep başka bi duygu teyze olmak raabbim hepsine sağlık sıhhat versin inş.Ayy ozel araba rahat oluo bizde arbyla gdice durduk kundakta sallyip uyuttuk geri dewam faln derkn iyiydi otodada sallioz ama artik buyudu daracik alanda agir olunca sallnmio yoruluo insan bakalim ya allh yardimd eder ins ohh teyzeler cok dusunceli oluo yaaa cok sewindim adiniza bende ayri.kalamiom esimden git ailenin yanina kafa dinle.dio ama ben onu birakamiom
ayyy o ev sahibi ne yaptı kız 7 çocuklaSagol.cnm benim ay guzeldi 7 tane cocuk vardi en buyugu 3 yasinda. Yoktu dusun hepsi cocuk odasinda oyuncak.icinde aras hep.orada durmak istedi arasi birine tembuhedeyim.dedim ama baktim ama kendime muhatap bulamadim haha
Aras cok.komikti onlar yatakta zipliyor arasta biryere tutunmus cok guldum.terledi gomlek falan xikti
Sonunda tekerlekli bir oyun sepeti vardi icinde uyudu
Su andada uyumakta yorgun dustu cocucak
maşallah benim paşama nasıl da uyuya kalmış...
ayyy bize de yaz cnm o duayı bizde okuyalım uyuyalım rahat rahatcanım ben bugün bi dua yazmıştım sana onu okudun mu bi dene istersen inşallah uyanmaz da sende dinlenirsin
size geçmiş olsun darısı da bize inş. zeynep ilayım hasta gece çok ateşlendi ateş düşürücü verdim burnu tamamen tıkalı hiç nefes alamıo ve genzi çok dolu. kuzum ilk kez grip oluo ağlayıp durdu gece boyu. bende soğan suyu versem yeterli olur mu ki sabah biraz kuşburnu verdim ishali de var. of hiç uyumadık nasıl akşam olcak bugün:44:geçenlerde meryemim de burnu akıyodu öksürüyodu songülcümün tavsiyesiyle akşam bi çay kaşığı soğan suyu içirdim sabaha burnu falan akmıyordu.öksürük de çok azalmıştı.iki güne geçti.kesinlikle deneyin derim bende
Gecmise bakmaya calisiyorum da hevin bizle birlikte bi tane dogurdu simdi ikincisi mi geliyor yoksa bugun tatli cok yedim sekerim cikti da yanlis mi anliyorum
evet cnm nedense hep kız tarafı daha bi düşkün oluo gibi gelio bana bebişlere... benim kızımın kıyafet sponsoru teyzesi desem yeri. ne görsem aklıma zeynep ilay gelio dio ablam sağolsun:) ben de yeğenlerin olduğunda öyle olurdum hep başka bi duygu teyze olmak raabbim hepsine sağlık sıhhat versin inş.
bende küçükken dizime yatırıp sallıyordum araçta oturur vaziyette e artık sığmıokoluma yatırıp hızlı hızlı pış pış yapıp uyuttum ben de sonrada dizime yastığı koyup yatırdım dene istersen cnm
ayyy o ev sahibi ne yaptı kız 7 çocuklatabi çocukların keyfi yerindedir o ayrı
maşallah benim paşama nasıl da uyuya kalmış...
ayyy bize de yaz cnm o duayı bizde okuyalım uyuyalım rahat rahat
size geçmiş olsun darısı da bize inş. zeynep ilayım hasta gece çok ateşlendi ateş düşürücü verdim burnu tamamen tıkalı hiç nefes alamıo ve genzi çok dolu. kuzum ilk kez grip oluo ağlayıp durdu gece boyu. bende soğan suyu versem yeterli olur mu ki sabah biraz kuşburnu verdim ishali de var. of hiç uyumadık nasıl akşam olcak bugün:44:
ayyy helal olsun ii cesaret vallahi hevincim... aslında çok güzel ama bize çoook zor gelio
gunaydin canim gecmis olsun bebislerin cogu hasta bu gunlerde ins cabucak iyilesir zaynep
ve cabucak aksam olsun sanada
günaydın cnm sağolasın ağzından bal damlıo valahi inş. tüm bebişler şifa bulsunelifim nasıl cnm sen nasılsın ...
canlar günaydın.....bugün meryemim 10 da uyudu arada mızmızlandı ama geçen gecelerdeki gibi savaş açmadı bana.1 de kalktı 3 te kalktı 5 te kalktı 6.5 ta kaltı 8 de kalktı şimdi yine uyuyo....çok şükür dinlenmişimbiraz.akşam okuyan dua eden herkese teşekkürler...her akşam beklerim artık ben:)
hasta bebeciklere allah şifa versin..burnu tıkalıyken nasıl olur bilmiyorm bizimki akıyodu.ama bence deneyin derim vakit kaybetmeden mucize ilaç SOĞAN suyu:)
Herkese selamlar..
Bu aralar sıkıntılı giremiyorum buraya..Umarım herkes iyidir, kuzucuklarımızın sağlığı, sıhhati yerindedir inşallah..
Biz kötüyüz
Cumartesi günü Minanın kolu yandı, ben işteyken babaannesinde çaydanlıktan su dökülmüş kuzumun koluna..İşten bi geldim ki bana şok..Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi, korusun onları, tırnakları bile kırılmasın..
Allah' a emanet olun..
Eki Görüntüle 825851
İyi geceler kızlar. Acimi paylaşan herkesten allah razı olsun.
Defne hasta ama çok şükür düne göre daha iyi. Yalnız bizim bir sorunumuz var. Defne birkaç gündür emmeyi bıraktı. Sanırım üzüntüden sütüm acıdı . Çok üzgünum ama elimden bişey gelmiyor.
geçmişi okuyamadım. İnşallah herkes iyidir.
Naber kizlar..
Gecmise pek bakamadim. Arasin resmini gordum bi tekheyy gidi gunler nasil cabuk gecti
gunaydin guzel anneler
havalar yumusadi coksukur insan daha bi mutlu uyaniyo
canlar günaydın.....bugün meryemim 10 da uyudu arada mızmızlandı ama geçen gecelerdeki gibi savaş açmadı bana.1 de kalktı 3 te kalktı 5 te kalktı 6.5 ta kaltı 8 de kalktı şimdi yine uyuyo....çok şükür dinlenmişimbiraz.akşam okuyan dua eden herkese teşekkürler...her akşam beklerim artık ben:)
hasta bebeciklere allah şifa versin..burnu tıkalıyken nasıl olur bilmiyorm bizimki akıyodu.ama bence deneyin derim vakit kaybetmeden mucize ilaç SOĞAN suyu:)
Herkese günaydın kızlar umarım hepiniz iyisinizdireskisi gibi pek giremiyorum internete maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?