- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.201
gıcık yapınca kotu oluyo oksuruyo sonra ağlıyo uyanıyo ayağa kalkıyo
kızlar ben sıze bırsey solemeyı unuttum alp tuğra bı suredır anne dıyo ve bılınclı pesımde anneanne dıye dolanıyo cok guzell
bakalım kızlar ne dıcek onlarında fıkrı onemlı benım ıcın
ya öğretmende gerçekten sert ve yarenı urkute bır ogretmen değil ondan dolayı hemen atılmak ıstemıyorum
acaba yaren sızı uzdumu kulağını cekmıssınız gıbı bır yaklaşsam ozmanda yarenı degılde ogretmenı düşünüyor gbı oluyor degılmu
adamda yumuşak yuzlu bır adam
amannn bılemedım he fazla seslı dusundum
a yok bu hafat yoğun gectı ınan evımı ozledım
ay ben alısverısı bır basıma yapmayı cok severımkafam karısmadan
aaa süper bır habar bu ne kadar mutlu oluyorsun kımbılır
ay aras bana nennen dıyor bu ara bırde meme dıyor haha hanı dıyorduk ya ne zman baslıcak emmek ısteyınce tatlı hallerı başladı sanrım aras canı sıkılıca geliyor emmeye cok mutlu oluyorum
kızlar ben çıkıyorum cimcimem erken kalkıyo iyi geceler size
benımde acaıp uykum geldı kızlar bende kacıyorumm
mutlu oluyorum gercekten
oy kuzum benım emmeye gelıyo demek bız daha oralara gelemeık bakalım ama bunada sukur
Gecmis olsun cnm sogan suyu kullan yetio zaten ilaca gerek yok bol vitamin alsin meyve yedir su cok icir bisey kalmz ben gtip oldum masala gecmesin die sogan suyu icirdim bol.meyve burun akintisiyla atlatti hasta olmadan bizim dun atesim38.5du banyo yaptirdim yatirdim sabh baktim yine var amabi baktim dis patlamis ustten zaten hasta degildi tek ates vardi oda yaklari bacqklari soguk ust tarqftanatesi vardi distenmis diger iki diste ates olmamisti
oy kuzum yaaa kıyamamOgretmen yarenin kulagini cekmis konusuyormus derste
sağol cnm amingecmıs olsun
ınsalla kızlar hemen toparlanır
ay gerçekten mi canım yaa nolcak peki hep böyle mi devam edecek acaba. bak ona dikkat etmedim hiç başka çocuk almadım sanırım son zamanlarda.
Ogretmen yarenin kulagini cekmis konusuyormus derste
gıcık yapınca kotu oluyo oksuruyo sonra ağlıyo uyanıyo ayağa kalkıyo
kızlar ben sıze bırsey solemeyı unuttum alp tuğra bı suredır anne dıyo ve bılınclı pesımde anneanne dıye dolanıyo cok guzell
sağol cnm dün başladık soğan suyuna inş. faydası olur. gece çok ateşlendi zeynep ilay ilk defa 38.8 i gördü ateşi dişte filan hiç böyle olmamaıştı. burnumuz akıyor genzimiz dolu. sen söyleyince aklıma geldi iştahsızlık ve hafif ishali de var acaba dişte mi yolda ki ateş bu kadar yükseldi ikisi birleşince. çok korktum gece yaaa acile gitcektik kvm bizdeydi allahtan sakiinleştirdi. ateş düşürücü vermeye çalıştık içmedi en sonunda fitil verdim dayanamadım. üstüne bi de eşimle tartıştık istanbula gittin çocuğu hasta ettin dedi.berbat bi gece geçirdik yani buna şükür tabi.buarada szie de geçmiş olsun cnm
oy kuzum yaaa kıyamam
sağol cnm amin
herkese günaydın kızlarrr
bilmiyorum cnm muhtemelen geçecek çünkü ablamın kızıda öyle yapıyodu..
nasıl yani yaaaa:
ben bunu kabul etmiyorum
bence gidip konuş cnm en azından tepkisiz kalmıyacağını anlasın..
biz onların bi saçının teline zarar gelmesin diye uraşıyoruz
yok böyle bişey kabuletmiyorummmm:
kıyammam alpime ya
yerim ben onu
nil hala anne demiyo ağlarken anne ve annane diyo..
siz söyleyince farkettim kızlar ben kızımdan haberler vermemişim uzun zamandır. Zeynep ilayım benim bal böcüğüm uzun zamandır bilinçli olarak anne dio son bi haftadır, babası : annesiiiiiiiiii diye bağırınca o da ona eşlik edio anneeeeeeeeee diye:baba, annennen, dede, abbaa, daadı (dayı hastası kendileri) babek, mammammam ve bi de son bi kaç günün favorisi anneee memmemmem kurban olurum onları verene annesine çekmiş kuzum çenesi hızlı çalışıo
ayyy zaten böyle zamanda bide onlar karışmıyomu iyice sinir oluyo insan..
aynını benimkide yaprdı eminim.
oyüzden takılma
ben nili yanıma alıyorum diye bile söyleniyo geçende çok fena kapışmıştık
dedim sen bundan sonra nil huzursuz olunca salona git lütfen dedim
o bana kıyamıyomuş ama
ben nil için herşeyi yaparım dedim..
bu arada herkese günaydın kızlarrrr:
yaaaa nilde bilinçli anne desin amaaaa:
bende istiyom bende..
nilde ben, baba, mama, dede, gel, bebe, ve abla diyo ama anne demiyo en azından bilinçli demiyo.
sorma cnm bi de kv m in yanında laf etmesi çok zoruma gittiama kv m de sağolsun eşimin burnundan getirdi ne saçmalıosun diye. ben tek kelime etmedim annesi var diye. sabahda peşimde dolanıo işte zeynep kucağımda baygın gibiydi de çok korktum da ondan saçamladım da. hiç cevap vermedim. sanki benden daha çok korktu , konuşmama kararı aldım özür dileyinceye kadar , gerçi o sabah söylediklerini özürden sayıyor eminim o da ayrı tabi.
der cnm merak etme. yakın zamanda hemde. baksana bi sürü şey söylüo belki doğum günü hediyesi vermek için bekletiyordur annesini.
zeynep ilay mey ve del de diyo tabi bunlar zeynepcesi , türkçesi ver ve gel
oy oy oy doğum günün kutlu olsun mutlu on senelerce sana bocuktan kuş yaptım konacak pencerenekesinlikle kimse bizden daha fazla üzülemez ama anlamıyolar..
benim kvalidemde öyle bi durumda eşime kızar..
bencede konuşmacnm..
bilmiyorum
aslında bana bugün anne dese daha çok sevinirdim
bugün benim doğum günümde..
ay maşallah erdemime ya bak hayırlı evlat kimin emek verdiğini bilio:)gunaydın kızlar bugün iş yerinde denetim var başım çatlıyor çok kötü aürıyor bugün 4. gün geçmedi şimdi içtim bir minoset artık geçer inşallah.
erdem paşam bana yaklaşık 3 aydır bilinçli annnneee diyor hatta aşk yaşıyoruz o anne diyor ben oğğlum diyorum böle yarım saat geçiyor :) babamızda çatlıyor tabi geçen yine bir aşk yaşama anındayken baba de oğlum dedi babamız erdem babaya döndü ı ıh dedi bana döndü name ile annnee dedi ben zevkten 4 köşe babada kıskançlıktan ehehehhehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?