- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.221
gunaydın kızlar bugün iş yerinde denetim var başım çatlıyor çok kötü aürıyor bugün 4. gün geçmedi şimdi içtim bir minoset artık geçer inşallah.
erdem paşam bana yaklaşık 3 aydır bilinçli annnneee diyor hatta aşk yaşıyoruz o anne diyor ben oğğlum diyorum böle yarım saat geçiyor :) babamızda çatlıyor tabi geçen yine bir aşk yaşama anındayken baba de oğlum dedi babamız erdem babaya döndü ı ıh dedi bana döndü name ile annnee dedi ben zevkten 4 köşe babada kıskançlıktan ehehehhehe
iyki doğdun güldeeeeennn mutlu yılllar güldeeeenn iyki doğdun iyki doğdun iyki doğduun güldeeeennnn
oy oy oy doğum günün kutlu olsun mutlu on senelerce sana bocuktan kuş yaptım konacak pencerenehadi bakalım belki de akşama o güzel hediyeyi alırsın ve nilim senin gözlerine bakarak anneeeee der oh ne iyi olur
günaydın kızlaarrr
gülden canım doğum günün kutlu olsunsağlıkla mutlulukla nice yıllar geçirirsin inşallah
günaydın kızlaarrr
gülden canım doğum günün kutlu olsunsağlıkla mutlulukla nice yıllar geçirirsin inşallah
sağol cnm nasılsın?
berracık nasıl?
günaydın canım evet görüşemedik bayadır. geçmiş olsun kuzuna canım ya inşallah çabucak toparlanır. berra yeni uyandı babasıyla oynuyor. 5 dk izin verin bana biraz kızlarla muhabbet ediim dedim:) sürem dolar birazdan:)günaydın cnm nasılsın görüşemedik uzun zamandır, kuzu ne yapıo nasıl
ya kızlarr maşallah bebeişlerinize. berranın dil gelişimi biraz geri sanırım çok uzun süre ses çıkarmamıştı. agu falan dememişti yani. geç başladık seslere. şimdi de bilinçli olarak söylediği hiç bi kelime yok. ağlarken peşimde memmemmem diye dolaşıyo sadece anne mi demek istiyo meme mi istiyo anlayamıyorum. bababa dedede gibi şeyler söylüyo ama hiç biri bilinçli değil.
iyiyim canım şükür. berra hanımla gecelerimiz berbat her saat başı uyanıyor ve emmek istiyor. emzik de kabul etmiyo küçük hanım. ay büyüdükçe kolaylaşacak derken zorlaşıyo sanki. önceden ilk uykusunda beş saat uyur sonra da iki saate bi uyanırdı şimdi o uykuları özlüyorum
sen nasılsın canım prenses nasıl burnu akıyo diyordun iyi oldu mu biraz daha
günaydın canım evet görüşemedik bayadır. geçmiş olsun kuzuna canım ya inşallah çabucak toparlanır. berra yeni uyandı babasıyla oynuyor. 5 dk izin verin bana biraz kızlarla muhabbet ediim dedim:) sürem dolar birazdan:)
ay bugünde kimseciklr yok iice cnm sıkıldı
CNim gecmis.olsun dun benimde basim.acaip.agirdi
Iyi etmissin ilac icmekle isyerinde cekilmez hen is cikisa kadar iyi.olmalisin haha
songüüül sana yasmini şikayet edeyimm biz adapazarına çağğırmamışız yasminiiiiiöyle diyoooo
Canim.ya balbocegi baya hasta demekki cok.uzuldum gercekteb ateside baya yukselmis insalla hemen toparlanir kiyamam
Esinde tuz biber olmus olacagi varsa 4 duvar icindede okuyir
Kus kiz konisma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?