2012 kasım bebekleri büyüyor..

geçmiş olsun cnm umarım geçer..
ya babanıızı bilmem ama bende çok kıskandımmmmm:):)

iyki doğdun güldeeeeennn mutlu yılllar güldeeeenn iyki doğdun iyki doğdun iyki doğduun güldeeeennnn

teşekkür ederim cnmmmm:

günaydın kızlaarrr

gülden canım doğum günün kutlu olsun sağlıkla mutlulukla nice yıllar geçirirsin inşallah

ya kızlarr maşallah bebeişlerinize. berranın dil gelişimi biraz geri sanırım çok uzun süre ses çıkarmamıştı. agu falan dememişti yani. geç başladık seslere. şimdi de bilinçli olarak söylediği hiç bi kelime yok. ağlarken peşimde memmemmem diye dolaşıyo sadece anne mi demek istiyo meme mi istiyo anlayamıyorum. bababa dedede gibi şeyler söylüyo ama hiç biri bilinçli değil.

sağol cnm nasılsın?

berracık nasıl?

iyiyim canım şükür. berra hanımla gecelerimiz berbat her saat başı uyanıyor ve emmek istiyor. emzik de kabul etmiyo küçük hanım. ay büyüdükçe kolaylaşacak derken zorlaşıyo sanki. önceden ilk uykusunda beş saat uyur sonra da iki saate bi uyanırdı şimdi o uykuları özlüyorum

sen nasılsın canım prenses nasıl burnu akıyo diyordun iyi oldu mu biraz daha

günaydın cnm nasılsın görüşemedik uzun zamandır, kuzu ne yapıo nasıl
günaydın canım evet görüşemedik bayadır. geçmiş olsun kuzuna canım ya inşallah çabucak toparlanır. berra yeni uyandı babasıyla oynuyor. 5 dk izin verin bana biraz kızlarla muhabbet ediim dedim:) sürem dolar birazdan:)

kızlarr ben kaçıyorum kuzuma kahvaltısını yaptıriim öğleden sonra da gezmeye gitcez gelemem belki iyi bakın kendinize

acele etme annesi
zamanla söyliyecektir cnm

yok yok zorlaşıyo daha çok nilde sürekli uyanıyo
ve uyanır uyanmaz beşiğinde ayağı kalkıyo
he he diyo hemen yanımıza alırsam uyuyo almazsam uyumuyo
ve bu gecede 4 5defa tekrar ediyo.
burnumuz akmaya devam ediyo cnm malesef.

sağol cnm allah razı olsun. sabah ki neşeleri bi başka oluor di mi :) maşallah onlara ayyy çocukla kk ya girmek çok zor ben bırak pc yi teli elime alamıyorum zeynep ilay varken. kendileri tam bir telefon hasatsı malesef

Canim.ya balbocegi baya hasta demekki cok.uzuldum gercekteb ateside baya yukselmis insalla hemen toparlanir kiyamam
Esinde tuz biber olmus olacagi varsa 4 duvar icindede okuyir
Kus kiz konisma

CNim gecmis.olsun dun benimde basim.acaip.agirdi
Iyi etmissin ilac icmekle isyerinde cekilmez hen is cikisa kadar iyi.olmalisin haha

songüüül sana yasmini şikayet edeyimm biz adapazarına çağğırmamışız yasminiiiii öyle diyoooo

Canim.ya balbocegi baya hasta demekki cok.uzuldum gercekteb ateside baya yukselmis insalla hemen toparlanir kiyamam
Esinde tuz biber olmus olacagi varsa 4 duvar icindede okuyir
Kus kiz konisma

sorma cnmm yaaa ateşi çok yükseldi bal böcüğümün , ben küçükken çok havale geçirmişim o yüzden sanırım daha da çok korkuyorum ateşten:18:eşimde sağolsun dediğin gibi tuzu biberi oldu. neyse ki fitil işe yaradı ve ateşi düştü uyudu yavrum.bu herşeye değer şükürler olsun
eşime gelince sabah konuşmadım işe gelince aradı açmadım mail atmış. açık açık özür dilemiş çocuk kucağımda baygın gibi olunca çok korktum o nedenle saçmaladım özür dilerim filan gibi şeyler yazmış. eşim pek özür dilemez yani gelir arılır filan onu özürden sayar genelde ben de dayanamam barışırım zaten. ama bu sefer çok kırıldım çünkü annesi varken olması beni çok üzdü. :2:mailine de cevap vermedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…