- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.241
sağol cnm allah razı olsun. sabah ki neşeleri bi başka oluor di mi :) maşallah onlaraayyy çocukla kk ya girmek çok zor ben bırak pc yi teli elime alamıyorum zeynep ilay varken. kendileri tam bir telefon hasatsı malesef
Iyki dogdun gulden
iyiki dogdun gulden
Yasin kac oldu guldennnnn:)
sorma cnmm yaaa ateşi çok yükseldi bal böcüğümün , ben küçükken çok havale geçirmişim o yüzden sanırım daha da çok korkuyorum ateşten:18:eşimde sağolsun dediğin gibi tuzu biberi oldu. neyse ki fitil işe yaradı ve ateşi düştü uyudu yavrum.bu herşeye değer şükürler olsun
eşime gelince sabah konuşmadım işe gelince aradı açmadım mail atmış. açık açık özür dilemiş çocuk kucağımda baygın gibi olunca çok korktum o nedenle saçmaladım özür dilerim filan gibi şeyler yazmış. eşim pek özür dilemez yani gelir arılır filan onu özürden sayar genelde ben de dayanamam barışırım zaten. ama bu sefer çok kırıldım çünkü annesi varken olması beni çok üzdü. :2:mailine de cevap vermedim.
Hahayttt kiz yasemin fena bir kadin olmus sanki yahu
Eskiden boyle degildi.dimi beysal:)
nnilde tam telefon delisi vallaha..
sağol cnm daha 18 olmadım:):):)
34 olmuşum cnm..
songül ne yaptın yarenin öğretmeni işini cnm?
yani çağırmadınız tabi hep birbirinize gidip geliosunuz bi de buyur sende geçerken uğra demediniz
valla sessiz sakin kadın bak nasılda fettan oldu heeeeHahayttt kiz yasemin fena bir kadin olmus sanki yahu
Eskiden boyle degildi.dimi beysal:)
yani çağırmadınız tabi hep birbirinize gidip geliosunuz bi de buyur sende geçerken uğra demediniz
Ay daglara taslara benim en cok korktugum seydir
Acilr bile gitseb fitil atiyorlad canim.39 a gelnis iyi yapmissin
Esine gelince cnm bizde zaman zaman fevri davranabioiyoruz stresli zamanlarda cok uzatma bak ozur dilemeyen adamda ozzur dilemis
Ama yaptigi yanlis tabiki birde kv varken
Haha size gulden abla diyeebilirrmiyim:)
Canim gozlemlicem.simdilik ogretmeni
valla sessiz sakin kadın bak nasılda fettan oldu heeee
hadi canım ordan hep davet ettik songülüme katılıyom sen 1 kez bile davet ettinmiii hı söle bakalım
Aaa neden ole.olduki onceden ziyaretci ziyeretci duru arada bir parmak kaldirip birsey sorardi simdi tripcan oldu
Evet evet hic davet edilmedik yazik bize dimi
Ay dur kiz vazgectim hemen barismaaynen cnm aynen. ben tek kelime etmedim o söylendi kızdı gittin çocuğu hasta ettin diye. kvm sağolsun bi güzel fırçaladı oğlunu saçmalıyorsun inancın yok mu senin olacak olduktan sonra evden çıkarmsan da olur diye. ben zaten çok korktum zeynebin ateşi düştü ama ben çok ağladım geceo kadar kolay değil
diyebilirsiniz efemmmmmm:):):)
ben geliyorum oraya songül şu öğretmene bi görüneyim bakayım ben
bu çocuk daha 1e gidiyo hadi biraz büyük olsa tamam
ki ben yarenin çok yaramaz bi çocuk olduğunu düşünmüyorum
ben onun bi kulağını çekeyim bakayım
dememki bu öğretmen şidete evet diyenlerden..
Asil sen birkez buyur etmedin heo bekledim.en bekledim
valla sessiz sakin kadın bak nasılda fettan oldu heeee
hadi canım ordan hep davet ettik songülüme katılıyom sen 1 kez bile davet ettinmiii hı söle bakalım
Ay dur kiz vazgectim hemen barisma
Eeni kotu anne ilan etmis
Cok aglatmis kiyamam ya hem bebegine uzul hemde laf ywdigine
Ya bilmiyirum cnm.ogretmen bize hep siddetin yanlis.oldugunu anlatab bir ogretmen guvenimi kazanmis bir ogretmen
Yarende etkilenmemis cani.acimamis kucuk bir uyari olarak algilamis
Ama offf iste gozlemlicem durumu
ur doğum günü çocuğu olarak bende karışayım ben davet ettimde sanki geldiniz hahahahahahaha::).)
Aaa neden ole.olduki onceden ziyaretci ziyeretci duru arada bir parmak kaldirip birsey sorardi simdi tripcan oldu
Evet evet hic davet edilmedik yazik bize dimi
ama benim arkadaşlarıma ne olmuş kiii benim canım çok sıkkın normalde onlar bana sevkat verirdi ama
çok uzun zaman oldu siteye girmeyeli....Yoğunluktan hiç fırsat bulamadım...Tanıdıklar var Beysalcımm nasılsın canımm bebişin nasıl..Şükür kasım bebekleri büyüyor yaşına girecekler. Çok kader arkadaşlığı yaptık bu sitede herkesin evlatlarını anne babasına bağışlasın rabbim
ama benim arkadaşlarıma ne olmuş kiii benim canım çok sıkkın normalde onlar bana sevkat verirdi ama
hemende duygumuzu sömürürmüş kıyamam ben sana canım arkadaşım üzülecek bişi yok eşin özür dilemiş bal böcüüğün en kısa sürede iyileşecek ama bizden kurtulamassııın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?