2012 kasım bebekleri büyüyor..

aaaayy kimleri görüyorum canım nasılsın minik kuzun nasıl neler yapıyorsunuz öle ce e yapıp kaçma anlat bakalım neler yapıyorsun biz büyüyoruz biraz rahatsızız ama iyiyiz çok şükür anne demeye başladı yaramazlıklar son raddede görmen laızm teyzesi sizde neler var ne yok

ha ha yetiş güldenim kurtar beniiii

geldim şekerim..

ama benim arkadaşlarıma ne olmuş kiii benim canım çok sıkkın normalde onlar bana sevkat verirdi ama

oyyyy kıyamam ya duygusala bağladı arkadaşım bak gördünüzmü..

ben hatırlayamadım ama hoşgeldiniz.
amin allahım bebişlerimizi bize bizide onlara bağışlasın..
kimseyi ayırmasın..

ayy canım sevindim iyi olmanıza..Bizde büyüyoruz teyzesi.. Benim kız çok cadı..benimki biraz zor anne der baba aşığı ilk kelimesi baba oldu..yapışık ikiz gibiler babadan ayrıldığında çıldırıyor cadı..beni gülerek işe gönderiyor babamızın ise yakasına yapışıyor gitme diye bu işte bi gariplik var şekerim sanki adam doğurdu

minik cadıya bak sen bizimki tam tersi :) benim yakama yapışıyor işten beraber geliyoruz eşimle onu eliyle ittirip benim için ağlıyor :) aman sağlıklı olsunlar tek derdimiz bu olsun dimi ama :)

minik cadıya bak sen bizimki tam tersi :) benim yakama yapışıyor işten beraber geliyoruz eşimle onu eliyle ittirip benim için ağlıyor :) aman sağlıklı olsunlar tek derdimiz bu olsun dimi ama :)

aynen canım onların o hali beni mutlu ediyor açıkçası çok sevimli oluyorlar senin oğluşun ekimin son haftasımı doğmuştu kuşum öyle hatırlıyorum gruptan erken doğum yapanlardandın

aynen canım onların o hali beni mutlu ediyor açıkçası çok sevimli oluyorlar senin oğluşun ekimin son haftasımı doğmuştu kuşum öyle hatırlıyorum gruptan erken doğum yapanlardandın

30 ekim teyzesi az kaldı seninki ne zaman doğmuştu bak benim doğumdan sonra tam takip edemedim bir süre

bizde hiç istemiyoz babamızı ben varsam gözü görmüyo ama ben yoksam ozaman babayı istiyo..

Ay bizdede onun erkek versiyonu var ay insan bu kadarki sever babasinu yahu
Insan annesinin arkasindan aglar dimi.kizi okula.gonderiyorum.o babasimin kucakta el salliyor
Ama babasi gidicekse evi ayaga kaldiriyor

bizde hiç istemiyoz babamızı ben varsam gözü görmüyo ama ben yoksam ozaman babayı istiyo..
benim bazen işime geliyor canım çok bunalıyor insan bazen baba gelince benim dinlenme vaktim başlıyor iyi oluyor
30 ekim teyzesi az kaldı seninki ne zaman doğmuştu bak benim doğumdan sonra tam takip edemedim bir süre

bizimde 7 kasım canım yaşları ömürleri sağlıklı uzun olsun inş. ee başladımı parti hazırlıkları hamarat hatun

buarada ben bi yemeğe çıkayım şekerler girerim yine fırsatını bulunca bebeişlere ve kendinize iyi bakın

cok gemıs olsun canım
esınıde fazla takma evdede olsan dısarıda cıksan olacağı varsa oluyo
bız sımdıye kadar kackere antbıyotık kullandık ve hep evdeydık yanı olunca evdede oluyo
hemen atlatr zeynep ınsallah

yakındır canım duyman gercekten cok guzel bıseymıs
gece bazen uyanıyo ağlıyo ozamn bıle anne dıyo

masallah zeynep hanıma konusmayı bayağ ılerletmıs

tünaydın cnm..

yakındır canım duyman gercekten cok guzel bıseymıs
gece bazen uyanıyo ağlıyo ozamn bıle anne dıyo

yaaaa bende istiyom bendeeeee:

yarencim cnm bu tarz durumlarda öncelikle çocuğun yalan söyleme ihtimalini düşünmek gerek. ben kızın için konuşmuyorum ama genel olarak bu durumlarda bu ihtimal düşünülmeli.okulu öğretmeni arkadaşlarını sevmemesi,evde ilgi çekmek istemesi,derslerin zaman zaman zor gelmesi,ödev yapmak istememes, kıskançlık bunun gibi durumlarda çocuklar çok rahat yalan söylerler.ama tabi yanlış anlama doğruda söylüyo olabilir.
önce bence kızınla bu konuyu konuş.. konuyu aç olayın nasıl olduğunu anlattır biraz anlatımlarından köşeye sıkıştırmaya çalış.. aralarda bazı şeyleri yakalarsan bunu 'aslında böyle birşey olmadı ama sen hayal gücünü kullanarak bunları söylüyor olabilir misin' gibi şeyler söyle yani cümle tarzın böyle olsun.. aslında öğretmenle konuşulması gereken bi konu bu ama öğretmeni ve öğretmenin tarzını bilmediğim için tam bi öneride bulunmak çok zor..
hocam bi problemimiz var bana yardım edermisiniz sizinle açıkça konuşabilirmiyim de
kızım bana böyle söyledi öncelikle yalan söyleyebileceğini biiliyorum o da benm için sorun, diğer türlüsünde de sizi böyle zora sokacak davranışlarda bulunuyorsa bu konuda benm yapabileceğim birşey var mı diye size danışmaya geldim de canım...
öğretmenn tavrı zaten belli olur..
genel mantık böyle bi sorunu çözmemde bana yardım edin şeklinde olursa öğretmenle zıtlaşmazsınız..
benm yöntemim böyle derse, siz bu tarz problemleri benmle paylaşırsanız bende evde kızmla konuşarak bu sorunları halletmeye çalışırım.. konuşmaması gerektiği gibi konuşurum filan diyebilirsin
ama yinede cnm öğretmeni tanımadığım için orta yollu bi öneride bulunuyorum cnm ben..yine aklına takılan bişi olursa sor bana cnm

Haha bulursin da gorusursun ben yine gezecegim kiskanmada
çok pis kıskanıyorum seniiiiiiiii:) benim yerime de keyif yap cnm

amannn cnm kızım ii olsun da gerisi teferruat. eve gittim çok az yemek yarım da muz yedi çok şükür çünkü hiç bişey yemiyor e burun tıkalı ememior uyuyamıor . en azından birazcık karnı doydu çok şükür.alpt tuğra nasıl cnm
masallah zeynep hanıma konusmayı bayağ ılerletmıs

ay sorma teyzesi bayağı bayağı bilinçli şeyler söylüo en önemlisi de tabi ki anneeeeeeeeee

azda olsa yemıs ya cnım bunada sukur hastayken bızım bıle bısey yıyesımz gelmıyo
alp tuğra nın ara ara burnu akıyo oksuruyo tam gecmedı hastalığı uyuyo sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…