- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.261
çok uzun zaman oldu siteye girmeyeli....Yoğunluktan hiç fırsat bulamadım...Tanıdıklar var Beysalcımm nasılsın canımm bebişin nasıl..Şükür kasım bebekleri büyüyor yaşına girecekler. Çok kader arkadaşlığı yaptık bu sitede herkesin evlatlarını anne babasına bağışlasın rabbim
dur bu trip tutmadı hemen başka bulayım
ben çıkıyorum canlarım öğleden sonra kaybolmayın görüşelim inş. gidip kuzumu göreyim
Aaaa ben bu nick i hatirliyorum bir sene oncesinden
ha ha yetiş güldenim kurtar beniiii
ama benim arkadaşlarıma ne olmuş kiii benim canım çok sıkkın normalde onlar bana sevkat verirdi ama
çok uzun zaman oldu siteye girmeyeli....Yoğunluktan hiç fırsat bulamadım...Tanıdıklar var Beysalcımm nasılsın canımm bebişin nasıl..Şükür kasım bebekleri büyüyor yaşına girecekler. Çok kader arkadaşlığı yaptık bu sitede herkesin evlatlarını anne babasına bağışlasın rabbim
aaaayy kimleri görüyorum canım nasılsın minik kuzun nasıl neler yapıyorsunuz öle ce e yapıp kaçma anlat bakalım neler yapıyorsun biz büyüyoruz biraz rahatsızız ama iyiyiz çok şükür anne demeye başladı yaramazlıklar son raddede görmen laızm teyzesi sizde neler var ne yok
ayy canım sevindim iyi olmanıza..Bizde büyüyoruz teyzesi.. Benim kız çok cadı..benimki biraz zor anne der baba aşığı ilk kelimesi baba oldu..yapışık ikiz gibiler babadan ayrıldığında çıldırıyor cadı..beni gülerek işe gönderiyorbabamızın ise yakasına yapışıyor gitme diye bu işte bi gariplik var şekerim sanki adam doğurdu
minik cadıya bak sen bizimki tam tersi :) benim yakama yapışıyor işten beraber geliyoruz eşimle onu eliyle ittirip benim için ağlıyor :) aman sağlıklı olsunlar tek derdimiz bu olsun dimi ama :)
aynen canım onların o hali beni mutlu ediyor açıkçası çok sevimli oluyorlarsenin oğluşun ekimin son haftasımı doğmuştu kuşum öyle hatırlıyorum gruptan erken doğum yapanlardandın
ayy canım sevindim iyi olmanıza..Bizde büyüyoruz teyzesi.. Benim kız çok cadı..benimki biraz zor anne der baba aşığı ilk kelimesi baba oldu..yapışık ikiz gibiler babadan ayrıldığında çıldırıyor cadı..beni gülerek işe gönderiyorbabamızın ise yakasına yapışıyor gitme diye bu işte bi gariplik var şekerim sanki adam doğurdu
evet yarencimmm2012 Kasım anneleri bölümünden hatırlıyorsun canım..
benim bazen işime geliyor canım çok bunalıyor insan bazen baba gelince benim dinlenme vaktim başlıyor iyi oluyorbizde hiç istemiyoz babamızı ben varsam gözü görmüyo ama ben yoksam ozaman babayı istiyo..
30 ekim teyzesi az kaldı seninki ne zaman doğmuştu bak benim doğumdan sonra tam takip edemedim bir süre
sağol cnm dün başladık soğan suyuna inş. faydası olur. gece çok ateşlendi zeynep ilay ilk defa 38.8 i gördü ateşi dişte filan hiç böyle olmamaıştı. burnumuz akıyor genzimiz dolu. sen söyleyince aklıma geldi iştahsızlık ve hafif ishali de var acaba dişte mi yolda ki ateş bu kadar yükseldi ikisi birleşince. çok korktum gece yaaa acile gitcektik kvm bizdeydi allahtan sakiinleştirdi. ateş düşürücü vermeye çalıştık içmedi en sonunda fitil verdim dayanamadım. üstüne bi de eşimle tartıştık istanbula gittin çocuğu hasta ettin dedi.berbat bi gece geçirdik yani buna şükür tabi.buarada szie de geçmiş olsun cnm
oy kuzum yaaa kıyamam
sağol cnm amin
herkese günaydın kızlarrr
bilmiyorum cnm muhtemelen geçecek çünkü ablamın kızıda öyle yapıyodu..
nasıl yani yaaaa:
ben bunu kabul etmiyorum
bence gidip konuş cnm en azından tepkisiz kalmıyacağını anlasın..
biz onların bi saçının teline zarar gelmesin diye uraşıyoruz
yok böyle bişey kabuletmiyorummmm:
kıyammam alpime ya
yerim ben onu
nil hala anne demiyo ağlarken anne ve annane diyo..
siz söyleyince farkettim kızlar ben kızımdan haberler vermemişim uzun zamandır. Zeynep ilayım benim bal böcüğüm uzun zamandır bilinçli olarak anne dio son bi haftadır, babası : annesiiiiiiiiii diye bağırınca o da ona eşlik edio anneeeeeeeeee diye:baba, annennen, dede, abbaa, daadı (dayı hastası kendileri) babek, mammammam ve bi de son bi kaç günün favorisi anneee memmemmem kurban olurum onları verene annesine çekmiş kuzum çenesi hızlı çalışıo
cok gemıs olsun canım
esınıde fazla takma evdede olsan dısarıda cıksan olacağı varsa oluyo
bız sımdıye kadar kackere antbıyotık kullandık ve hep evdeydık yanı olunca evdede oluyo
hemen atlatr zeynep ınsallah
yakındır canım duyman gercekten cok guzel bıseymıs
gece bazen uyanıyo ağlıyo ozamn bıle anne dıyo
çok pis kıskanıyorum seniiiiiiiii:) benim yerime de keyif yap cnmHaha bulursin da gorusursun ben yine gezecegim kiskanmada
amannn cnm kızım ii olsun da gerisi teferruat. eve gittim çok az yemek yarım da muz yedi çok şükür çünkü hiç bişey yemiyor e burun tıkalı ememior uyuyamıor . en azından birazcık karnı doydu çok şükür.alpt tuğra nasıl cnmcok gemıs olsun canım
esınıde fazla takma evdede olsan dısarıda cıksan olacağı varsa oluyo
bız sımdıye kadar kackere antbıyotık kullandık ve hep evdeydık yanı olunca evdede oluyo
hemen atlatr zeynep ınsallah
masallah zeynep hanıma konusmayı bayağ ılerletmıs
çok pis kıskanıyorum seniiiiiiiii:) benim yerime de keyif yap cnm
amannn cnm kızım ii olsun da gerisi teferruat. eve gittim çok az yemek yarım da muz yedi çok şükür çünkü hiç bişey yemiyor e burun tıkalı ememior uyuyamıor . en azından birazcık karnı doydu çok şükür.alpt tuğra nasıl cnm
ay sorma teyzesi bayağı bayağı bilinçli şeyler söylüo en önemlisi de tabi ki anneeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?