- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.661
Ay evet aynen öyle bu sözü sevdim iyiyken en iyi kotuyken en kötü:))ama hepımızde oluyor cnm
ıyıyken en ıyı
kotuyke en kotu
evlılıgın tuzu bıberı
Ay evet aynen öyle bu sözü sevdim iyiyken en iyi kotuyken en kötü:))
Bak sana bisey anlatiim nerde hata yaptigimi söyle. Gecen gün bişey e cok kirildim kustum. Ama acayip kirildim agladim hatta öyle diyim sana. Ama o sanki hic bişey olmamis gibi davranıyor. Ne bi Özür ne bi gönlüm u almaya çalışma hic bisey yok. O konuştukça ben konusmamaya çalışıyorum ters cevap veriyorum ama sonunda sıkıldım ben de konusmaya basladim. Yani kusmem hic bi ise yaramadı
haha oynasın annesı keyfı yerındeyse
ne ıle ıynyor mesele
Keyfi yokken hic biseyle oynamaz pacamdan mizlsnir durur. Ama su an masallah diyim oyalandi baya. Sarj aletiyle oynuyo bi suredir:)
E konusmasam ne olacak kac gun küs durabilcez ki. Aman ya zor bu işler ben beceremiyorum sanırımcunku bılıyor sonunda konuşacağını sorun orada
Siringayla mi veriyorsun canım. Bizde yine başladı mücadele. Calpol de boyle yapmiyo ama antibiyotik tadini sevmiyo heraldeaman ıyı cnm ya demek gerçekten keyıflı
sarj aletı cok sevıyorlar kablo falann
arasta bu aksam uzun sure antıbıyorugun şırıngasıyla oynadı
E konusmasam ne olacak kac gun küs durabilcez ki. Aman ya zor bu işler ben beceremiyorum sanırım
Siringayla mi veriyorsun canım. Bizde yine başladı mücadele. Calpol de boyle yapmiyo ama antibiyotik tadini sevmiyo heralde
Evet bazı şeyleri n zamanla olduğunu anladim. Eskiden kusemezdim bole simdi hiç olmazsa kusebiliyorum buyuw basari:))bak önceden bende oleydım kusken cok huzusuz olur ağlardım hatta
ama zamanla bunları astım tabı haklıysam bu anlattıklarım haksızsam zaten bende yanaşırım
bır ozur almadan barısmam
evet cnm ıcınden kg sıne gore sırınga çıkıyor yavaş yavaş verıyorum
arasta bıtı çocuk ıcmekten
Evet bazı şeyleri n zamanla olduğunu anladim. Eskiden kusemezdim bole simdi hiç olmazsa kusebiliyorum buyuw basari:))
Hımm icinden mi cikti iyiymis.
Berra başladı ağlamaya canim. Bi daha uyutmaya çalışayım. Iyi geceler öpüyorum seni
Yok tatlim.cok korkuyor bir ara uc adim.atiuordu simdi oda yok
Sağlıkli olsunlarda elbet yururler canim efe daha adım bile atamıyorHaha o kagida sigan liste bakalim.valizlere sigicakmi
ooo heecan tavan yapti desene hadi hayirlisiyla gelin bakalim
masallah efeye koxaman opmys buyumus tombullasmis
Merhaba arkadaslar iyi bayramlar herkese bebisler ve sizler iyisiniz insallah bize bu bayram yine zehir oldu 3 gunde 4 defa hastaneye gittik kusma ve ishal sikayetiyle gunde 12-15 defa ishal mahvoldu kuzum rota salgini varmis asimizi oldugimuz halde cok kotu geciyo ve hic azalma olmuyo umarim bi an once gecer ama 10 gun dedi doktor dua edin kizum kolay atlatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?