2012 kasım bebekleri büyüyor..

ama hepımızde oluyor cnm
ıyıyken en ıyı
kotuyke en kotu
evlılıgın tuzu bıberı
Ay evet aynen öyle bu sözü sevdim iyiyken en iyi kotuyken en kötü:))

Bak sana bisey anlatiim nerde hata yaptigimi söyle. Gecen gün bişey e cok kirildim kustum. Ama acayip kirildim agladim hatta öyle diyim sana. Ama o sanki hic bişey olmamis gibi davranıyor. Ne bi Özür ne bi gönlüm u almaya çalışma hic bisey yok. O konuştukça ben konusmamaya çalışıyorum ters cevap veriyorum ama sonunda sıkıldım ben de konusmaya basladim. Yani kusmem hic bi ise yaramadı

cunku bılıyor sonunda konuşacağını sorun orada

Keyfi yokken hic biseyle oynamaz pacamdan mizlsnir durur. Ama su an masallah diyim oyalandi baya. Sarj aletiyle oynuyo bi suredir:)

aman ıyı cnm ya demek gerçekten keyıflı
sarj aletı cok sevıyorlar kablo falann
arasta bu aksam uzun sure antıbıyorugun şırıngasıyla oynadı

aman ıyı cnm ya demek gerçekten keyıflı
sarj aletı cok sevıyorlar kablo falann
arasta bu aksam uzun sure antıbıyorugun şırıngasıyla oynadı
Siringayla mi veriyorsun canım. Bizde yine başladı mücadele. Calpol de boyle yapmiyo ama antibiyotik tadini sevmiyo heralde

E konusmasam ne olacak kac gun küs durabilcez ki. Aman ya zor bu işler ben beceremiyorum sanırım

bak önceden bende oleydım kusken cok huzusuz olur ağlardım hatta
ama zamanla bunları astım tabı haklıysam bu anlattıklarım haksızsam zaten bende yanaşırım
bır ozur almadan barısmam

bak önceden bende oleydım kusken cok huzusuz olur ağlardım hatta
ama zamanla bunları astım tabı haklıysam bu anlattıklarım haksızsam zaten bende yanaşırım
bır ozur almadan barısmam
Evet bazı şeyleri n zamanla olduğunu anladim. Eskiden kusemezdim bole simdi hiç olmazsa kusebiliyorum buyuw basari:))

Evet bazı şeyleri n zamanla olduğunu anladim. Eskiden kusemezdim bole simdi hiç olmazsa kusebiliyorum buyuw basari:))

evet zamanla guclu olmayı ogrenıyorsun oncelerden ona buna ağlardım sımdı daha gucluyum ve anladım ağlamak yerıne guclu kararlı ve bellı cızgısı olmak cok daha ıse yarıyor
he benden ozur dıler hatasından dolayı cok kızgınsam o dakıka degıl ama sınırım gecınce yumuşarım ama hata kabul etmeyip oda trıpcansa gerı adım atmam

nur cum bızde benzer seyler yasıyoruz bende kusuyorum onun pek umrunda olmuyo e nezamna kadarda konusmıcaz ınsanın canı sıkılıyo evde onlar ıste yeterınce konustukları ıcın enerjı gıdıyo zaten
neyse bnlar derın konular konus konus bıtmez hakkımzda hayrlısı
kızlar ben yatıyorum optum sızı hayırlı geceler

Yok tatlim.cok korkuyor bir ara uc adim.atiuordu simdi oda yok

Haha o kagida sigan liste bakalim.valizlere sigicakmi
Sağlıkli olsunlarda elbet yururler canim efe daha adım bile atamıyor

ooo heecan tavan yapti desene hadi hayirlisiyla gelin bakalim

masallah efeye koxaman opmys buyumus tombullasmis

Evet canim kardeşlerimi görecegim 2 bucukr sene oldu gormeyeli heyecan çook efeyle heyecan dahada artıyor))

Büyüdü teyzesii kilosuda yemeside iyi çok şükür canim

Sen nasılsin bayram nasıl geçti elifimle

günaydın kızlar nasılsınız
bizdeki gelişmeleri sizlerle de paylaşmak istedim tusem artık kendi başına 6-7 adım atıyo yavaş yavaş yürüycez galiba dengesini sağlamak için kollarını iki yana açıyo öle bi tatlı oluyo ki onun da çok hoşuna gidiyo

Merhabalar ...
Herkesde yurume denemeleri baslamis . Bizimki kaldiramiyor kicini usengec cok :))

Merhaba arkadaslar iyi bayramlar herkese bebisler ve sizler iyisiniz insallah bize bu bayram yine zehir oldu 3 gunde 4 defa hastaneye gittik kusma ve ishal sikayetiyle gunde 12-15 defa ishal mahvoldu kuzum rota salgini varmis asimizi oldugimuz halde cok kotu geciyo ve hic azalma olmuyo umarim bi an once gecer ama 10 gun dedi doktor dua edin kizum kolay atlatsin

Aa cnm ya gercekrwn cok cok uzuldum.rabbim sifa verir insalla tez zamanda
Asi oldugunuz halde oldi birde dwmek
Yavruxak nasil hirpalandi kimbilir
Dualarim minigunle cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…