2012 kasım bebekleri büyüyor..

ay canım ya kıyamam kuzuma inşallah çabucak atlatır. berra da bugün 6 7 defa yaptı. bak rota diyince korktum.

Aras uyandida cnm
Emzirdim.salincaga aldim
Takip et cnm
Rezene patayes princ ber

hımm geldin demek tamam veriim canım da ah ahhh benim kuzu yese bi de iyice bıraktı yemeyi içmeyi. kaşığı gördüğü anda kafayı çeviriyor. kaç gündür sade emmeyle duuruyor diyebilirim. bugün bi kepçe tarhana çorbası yedi nasıl sevindim görmelisin. mutfak hazırlanıp yenmemiş mamalarla doluyo önce dökmeye kıyamıyorum belki yer umuduyla sonra bulaşıkları yerleştirirken hepsi çöpe

Bizdede durum ayni cnm bu aksam oki tas yemegi zor yedi ama biliyorum agzinin tadi yok
Iyi olunca baslar annesi

Bizim yine aglama krizleriyle uyumaya baslamamizla ev halki teyakkuzda..oyle bir aci aglamasi var ki anlatamam

İyi geceler kızlar
gözümen uyku akıyor ama paşamız uykuya geçtiğinden beri 20 defa uyanmıştır harareti mi var anlamadım içmediği kadar su içti
şimdide uyanık uyumasını bekliyorum

Songülüm doğumgününüz kutlu olsun canım,
Rabbim Aras paşaya upuzuun sağlıklı ömürler nasip etsin
vay be bir sene ne çabuk geçti,
daha dün gibi sanki doktordan gelip bize olanları anlatman, ertesi gün Arasın doğması

Gecen sene bugun ufacik bir bebek dogdu
Annesi babasi ablasi adini ARAS koydu
Sadece annesinin olan ARAS artik herkesin bir cani oldu
Annesi aldi kucagina mis gibi kokladi ole bir baktiki annesinin gozunun icine senmisin koruyucu melegim.der gibi
Hele o kucucuk ellerinle parmagimi simsiki tutusun
Sutumu kana kana icisin
1 senede bana yasattigin tarif edileemmez tum.duygular rabbimin bana en buyuk armagini
Daha 1 yilimiz bitti canim oglum kimbilir annecigine ne guzellikler yasaticaksin
Canim.oglum tum guzellikler iyilikler hep senin olsun hayat sana sans mutluluk huzur getirsin
Melegin omru yettigince hep yaninda olucakAnnecim omru bittigindede gozu arkada kalicak
Binlerce sukurler olsun seni veren rabbime
Seni seviyorum ARASIM hemde cokkkkkkk
(Iyiki dogurmusum)

Son düzenleme:

2o keremi.uyandi aa kUzumu yedirdin canim pasaya okadar ici yabdi

Cok.tesekkur ederim.canim.guzel dileklwrin icin
Inan gecen gece saat kaca kadar okudum o eski sayfalari arasin dogum haberini vrdigimi senin yaZdiklarinda vardi hatta
Gunler cabuk gwciyor hevinim.hemde cok cabuk

Ne güzel duygularını yazmissin canimm çook duygulandım sabah sabah

Arasim doğum günü kutlu olsun annesi nice nice yıllara
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim canim arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…