- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.621
Aaa dur bu baslangic gerwkiyorsa ugrasicaz:)
Dur kiz yangina korukle gitme adam hakediyirdur belki.
Vala birakmamali dogtu diyon niye evlendik yahi ana baba evi birakipta
bizim uyuyalı bi saat oluyo teyzesi uyuttu bugün sabah uyutması hariç hep teyzesi uyuttu rahattım bugün keyfi yerindeydi ama her yerimiz sümük oldu ya bütün kanepe yastıklar üst baş ne sümükmüş arkadaş bitmedi gitti bi de bişi sölim kızlar bebekler 1 yaşından sonra daha sık hasta oluyorlarmış bağşıklık yüzünden
hoşbuldum canım arkadaşımaman yarın bitti bayram yeter artık valla zaten çok soğuk havalar burası böyle soğuksa oralar nasıl bilmem dikkat etmek lazım bizim kız yirmi gün olacak hala sümüklü ben bıktım sümüğünü silmekten o bıkmadı salmaktan artık hınkırmayı da öğrendi ama ya
kucuk bebeğım 9.30 da uyudu ama buyuğu ondan once uyudu gece calısıyoda
bizim uyuyalı bi saat oluyo teyzesi uyuttu bugün sabah uyutması hariç hep teyzesi uyuttu rahattım bugün keyfi yerindeydi ama her yerimiz sümük oldu ya bütün kanepe yastıklar üst baş ne sümükmüş arkadaş bitmedi gitti bi de bişi sölim kızlar bebekler 1 yaşından sonra daha sık hasta oluyorlarmış bağşıklık yüzünden
hoşbuldum canım arkadaşımaman yarın bitti bayram yeter artık valla zaten çok soğuk havalar burası böyle soğuksa oralar nasıl bilmem dikkat etmek lazım bizim kız yirmi gün olacak hala sümüklü ben bıktım sümüğünü silmekten o bıkmadı salmaktan artık hınkırmayı da öğrendi ama ya
bazen insan uğraşmaktan yoruluyor. ne biliim ya benim eşim zor biri öyle kolay etkileyemezsin yani.
E tamam.iste isteye isteye seve seve evlenmissin
Adamalar arada isve cilve neseli yuzu gulen kadon ister fikir fikirr
bazen insan uğraşmaktan yoruluyor. ne biliim ya benim eşim zor biri öyle kolay etkileyemezsin yani.
bence görüşerek evlendiyse insan eski günleri düşünerek gaza gelmeli yani onları hatırlayarak ve de hatırlatarak ben geçen gün balayı resimlerimizi açtım çok hoşuna gitti yeniden gidelim mi bile dedi
ah ah ben neler ıstıyorum kımbılır
Aaa nasio calisma saatleri
Ne istiyorsun kiz anlar hele
Bizbizeyiz surada
soyle canım
carsamba gunlerı ızınlı esım bıde 3 vardıye calısıyo her hafta değişiyo vardıyesı
bu hafta gece calısıyo sabah gelıyo
ben anlayıs ıstıyorum yardım ıstıyorum bıraz rahatlık ıstıyorum ruhum yoruldu beee
Himm anladim cnm kacta gidip.kacta gekicek
Hay Allah konusuyirmusunuz cnm bu konulari guzel ve sakince
yooo konusabılsek belkı boyle olmaz
23.10 gıbı cıkar evden sabah 8.30 gıbı gelır canım
Anlatsan yorildugunu anlayis istedigini falan
Cnm.birazdan gidicek ya guzelce op ozleyecegimi soylesene
Yadq isveli cilveli yollada sasirsin bi adam
anlamazkı sanmam pek
kız sen adamı sokamı uğratacan
bu kıza nolmus boyle der
evet soyledklernı yapıcam ama sımdı değil msj olayı falan bı yapayım bakayım ne tepkı verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?