- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.641
Ay ne olur yapsan yahu
Mutlicak ise gitsin hadi ozlicem demede bir cilveli gonder
ay kız adam zaten uykulu uykulu gıdıyo ıse nasıl cılve yapayım
optum hayırlı ısler dedım gonderdım
E tamam bak opmus hayirli isler demissin kv olsa aferin derdi
okadarnı yapıyoruz tabıkı
ama bazen yapmadğımda oluyo acıkcası tartısmıssak
kız kv nerden cıktı anlamadım
anlamazkı sanmam pek
kız sen adamı sokamı uğratacan
bu kıza nolmus boyle der
evet soyledklernı yapıcam ama sımdı değil msj olayı falan bı yapayım bakayım ne tepkı verecek
haha tartışmışsak varya ben kapıyada gıtmem yerimden kımıldamam bıle kustummu cok fenayımdır
benım kv hep bıze gençlere der esınızı guleryuzle gonderıp guleryuzle karşılayın dıye aklıma o geldı
sen yap sonucu haber et merak ettim
ben yatar kızlar sabah erkenden kalkarız yine valla gözümden uyku akıyo sohbete dahil olamadım kız kardeşimin slayt gösterisi vardı onu yazdırdı gece gece 40 sayfa tuttu parmaklarım ağrıdı öptüm hepinizi görüşmek üzere
haha tartışmışsak varya ben kapıyada gıtmem yerimden kımıldamam bıle kustummu cok fenayımdır
benım kv hep bıze gençlere der esınızı guleryuzle gonderıp guleryuzle karşılayın dıye aklıma o geldı
azcık birbirimize benziyoruz hee
benim koca bana hiç küsmez hep ben küsüyom ya :))küsme fırsatı vermeyeceksin adamlara
amannn kız ben senı gıttı bıldım artık yaü
of ama bu haksızlık zaten cok gorusemıyoruz bır onbes dakıka uzatmaları oynayalımmm
sen yap sonucu haber et merak ettim
ben yatar kızlar sabah erkenden kalkarız yine valla gözümden uyku akıyo sohbete dahil olamadım kız kardeşimin slayt gösterisi vardı onu yazdırdı gece gece 40 sayfa tuttu parmaklarım ağrıdı öptüm hepinizi görüşmek üzere
ay kız yatmazsam burdakilerin istekleri bitmeyecek patlamış mısır istiyo kardeşim bu saatte düşün
Ay kizlar yetişti m mi size benim yaramazi uyutmaya çalışıyorum ama mümkün değil uyumuyo
Yok yaa uyumuyo nasıl uyutcam bilmem. İlacın etkisiyle sanırım keyfi de yerinde oynamak istiyor bu vakitte iyi mikım gıder songul arkadaşım gıtmez bılırkı nur ıyı geceler demeden gıtmez
uyumadımı
Yok yaa uyumuyo nasıl uyutcam bilmem. İlacın etkisiyle sanırım keyfi de yerinde oynamak istiyor bu vakitte iyi mi
Tabi canim gitmemeye çalışırım öyle
Aaa sizdedemi var canim bu tarz sorunlar
keyfı yerınde ıse bırak oynasın annesı
E tabi oluyor canim istrr istemez kiriyoruz birbirimizi bazen. Ben de cok kusuyorum ama nedense hic bi ffaydası olmuyo
Oynuyo bakalim ne kadar oturcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?