2012 kasım bebekleri büyüyor..

işte çocuğun yürüyememesi değil ki olay korkması .. ayağa kalkınca yer yüksek gelio herhalde.. önceleri kalkınca inmesini bilmediği için düşüyodu ve ağlıyodu şimdi dizlerini büküyo yavaşça iniyo üç kağıtçı.. düz duvara bile kalkıyo ama korkuyorum bi yere çarpacak diye emeklerken bile o kadar hızlı gidiyoki dikkat etmiyo cadı.. elimiz kolumuz iyice uzadı herşeyi indiriyoruz aşağıya ya hoş akşamları keyfimiz hiç yok bizim üst dişler çok fena songül ya görünüyo ama bi tanesi anca yarılmış hala duruyo diğeri limon sürüyorum yarılsın diye ama bana mısın demio ne dişmiş yaa ne sümüğü bitti yavrumun ne ağrısı elimden bişey de gelmiyo jel falan fayda etmiyo üstlere... vecihi gibi üst dişler bu sefer çok fena geliyo

neyse ben kaçayım bi kaç işim var malum pazartesiye az kaldı iyi geceler görüşürüz

Evet evet cnm dogri soyluyorsun
BIZIMKI ARTIK EVI BASIMIZA YIKICAK SUPURGELIKLERI SOKUYOR
PROFOSYENEL EMEKLIYORLAR DEGOLMI
BURUN AKMASI TUKENMIS CANIM SONINDA
AY BU DISLERDE 2O ADET OLCCAK DAHA YOLUMUZ UZUN 12 TANECIK KALDI
Hemen gitmeyeydin iyiydi be canim

canımmm okadar duygulandımki anlatamam.... geçen sene bu zamanda senin doğuma girdiğini dün gibi hatırlıyorum, hemen yazmıştın doğumdan çıkınca bizi merakta bırakmamak için.heyecanla satırlarını okuyorduk.yazdıkların bizi nasılda heyecanlandırıyordu,bende miniğimi merak ediyor ,ne zaman dünyaya gelecek sağlıklımı olacak diye endişe ve heyecanla okuyordum.nasılda geçti zaman ...Allahım ne kadar güzel bu duygular Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İYİKİ DOĞDUN ARASIM , ALLAH SENİ AİLENE BAĞIŞLASIN

cok tesekkur ederım cnm ya gerceken
ınan ıkı gun once o sayfaları okudum gecenın bır vaktı senın destegını bır kez daha anımsadım farkettımkı ozaman gunduz ded gırıyormussun sımdı neden gırmıyorsun cn

bu arada kucuk adam nasıl

selam tatlım nasılsın ? of sorma o korku bende de var , yalnız değilsin. bir kötü haber okumayayım nasıl korkuyorum bir gör dediğin gibi uzun süre etkisnden çıkamıyorum. tüm evlatlara dua ediyorum Allahım kimseyi evlat acısıyla sınmasın canım. Rabbim kaldıramıycağımız yük vermesin.

besinlere gelince emir kaşar peynirini ve domatesi çok seviyor onun kahvaltısına değil ama bizimle masaya oturunca veriyorum ben . cevzii ise 7. aydan beri veriyorum ben.hatta 2 gündür inek sütüne sulandırarak başladık. akşamları muhallebi.yapıyorum inek sütüyle.zeytini tattırdım pek sevdiği söylenemez.

6. aydan sonra inek sütünü sulandırarak veriyorlar seninki 11. aydamı verebilirisn ama sen bilirsin tabi.

biizmki yürüyor inan canım hiç acele etme. çok zor oluyor işimiz aklım çıkıyor çok dengesiz yürüdüğü için heryere çarpıyor kafayı vuruyor. çok üzülüyorum öyle olunca da hep kendimi suçluyorum.bazı bebekler emeklemeden d,rek yürür. aklına kötü şey getirme.

kızla hepınze hayırlı gunler hastaneden yazıyorum dun aras bebek dunyaya geldı yavrum coksukuq coksaglklı 3780 gr 51 cm boynda kalp carpntı sebebı kordonun tam yerlesmlı boynuna dolanp oksıjensz kalmasndnms aman kzlar sonhaftalarda şakn ha 2 hafta beklemeyn dr cagrmasada ısrarla gdn herhafta sezeryn olck arkadaskarmda korkmasn sutumz erkn olmasna daır hemen geldı emstk 4 saat sonrada gezmeye basladm wçye gttm ve gece arası yardmsz alabldm yavrum emıyo ve uyuyo gece uydm uyandm hep onu izledm rabbme bınsukur 2.ye buguzel duyguyu tattrdı dogum yapan arkadaşlrmada gecms olsn

nerden buldun canım linkini banada atsana bir kaç kez okumak ,istedim ama bulamadım .2012 kasım annleri değilmiydi topiğin adı. çıkmadı.

gündüz giriyordum evet canım çünkü ozaman doğum izninde evdeydim.oh koca göbekle işleri bitirip oturuyordum pc nin başına her gün heyecanla bakardım doğuran varmı bebeğinden haberi olan varmı.ne kadar güzel günlerdi bende senin gibi okuyupda o günlere bir daha gidesim var yani.

hamileliğimizin ilk aylarında sende hiç gündüzz girmiyordun canım hatırıyorumusun, hep geceleri görürdüm seni.içimden bir çocuğun daha olduğu için anca vakit buluyor herhalde diyordum :)) o yüzden yareni hep 2 yaşında filan sanmıştım uzun süre :))

inşallah bende iş ortamımı ayarlamaya çalışıyorum ya sırf buraya gündüz girebilmek için bakalım inşallah olur . çünkü geceleri çocukdan fırsat bulamıyorum yazmaya . bazen işim çok geç bitiyor ozamanda pc yi açmaya halim klamıyo uyuyorum. en azından işten çalışırken girersem sizlerden ayrıda kalmamış olurum.

bu arada kucuk adam nasıl

of canım bugün çok moralim bozuldu ,

sabah erkenden hastaneye gittik emir bayramda çok fena oldu dahada arttı sanki hastalığı , Allah göstermesin snaki astım hastaları gibi hırlıyor öksürdükçe ağlama krizine giriyordu, aslında vaktim vardı ama onunla uğraşmaktan da hiç yazamadım sizlere.ağlamaktan gözleri şişti yavrumun gecenin bir yarısı öksürükten ağlıyor , uyanıyor, hırıltısı inan salona kadar geliyordu , neyse götürelim dedik tekrar, doktorumuz bugün ordaymış diye.

baktı , dimledi içiniz rahat olsun ciğerleri tertemiz dedi. grip mikrobu ses telelrine yerleştiği için bu şekidle dedi. kurup adlı bir grip mikrobuymuş bunun adı. bu şekilde olur dedi.nefesini açacak bir iğne yapıldı, ilaçlı solunum cihazı ile hava verdiler. 1 hafta on güne anca geçer öksürüğü dedi. çok sıkışırsa üsütnü sıkı giydirin soğuk havaya çıkarın dedi. camdan bile baktırsak olurmuş, buna soğuk hava buhaı diyoruz dedi. hakkattende çocuk dışarı çıkınca rahatlıyor , neyse havamız verildi.. iğnemiz yapıldı eve geldikk yavrum uyandı çorbasını yedirdim çok mutluydu günler sonra bayağa rahatlamıştı , arkadaşlar aradı gelip beni aldılar kahve içmeye dışarı çıkalım dedik bende gideyimde emir hava alsın dedim. neyse gittik çok huzurlu hiç sıkıntısı yok, uykusu geldi. mızmızlandı kucağıma filan aldım , oyalıyordum nasıl olduysa masanın üstüne oturttum tam o sırada da masaya çay gelmişti . sen elini bir attı yeni çay dökülmüş bardağa yandı yavrumun eli. hemen soğuk su tuttum, buz getiridfiler, silverdin krem filan ama nasıl ağlıyor yavrum görceksin.çok üzüldü çocuğum zaten günlerdir hastaydı , birde benim dikkatsizliğim yüzünden yavrumun eli yandı, kendimi çok suçladım niye masya oturtuyorum neden çayı çekmedim.normalde çok dikkat ederim ama işte olacağı varmış.

hala çok üzgünüm , aslında üüzülmekte doğru değil biliyorum Allah beterinden korusun ne hasta şifa bekleyen çocuklar var , ama işte anne yüreği kendimi çok suçladım onun üzülmesine çok üzülüyorum

neyseki iz filan kalmadı canım eczanede giderken bir krem daha aldım hücre yenileyici bir kremmiş. ondna mı bilmiyorum yada buz tuutuuk diyemi çok şükür geçti.

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/508080-2012-kasim-anneleri-paylasim-alani.html

ah ah kımler vardı dıı cnm ya
saymakla bıtmez hep hayal ederdık beraber buyutecegıızı yenı arkadaşlar katıldı onlarıda cok sevdık ama dıgerlerıylede bu kadar koucagımız aklıma gelmezdı hıc
bu grup gebelıgın ılk zamanlarında başlayarak arkadaşlığımızın devam ettıgı grup

cnm ben sımdılerdede gunduz cok gırmıyorum telden arada kaçamak yapıyorum esım evde oluyır bırlıkte daha zok zaman gecırıyoruz
sende ısten gırsen arada ıyı olur aslında yerı geliyor günlerce haber alamıyoruz senden

amann nasıl kotu bır gunus cnm benım ya cok cok uzuldum buyuk gecıs olsun
olacağı varmış cn ama dedıgın gıbı vok dıkkaet etmelı
bızımde dr muz ya buzdolabı kapagu nı acın ya balkona cıkın demıstı
hava alırken ne yaptı cnm arasa 3 kez verıldı bırınde uyuyordu kalanda ağladı maalesef
sımdı ıyı degılmı

çok dikkatli olmamız gereken günler geldi artık. canım maşallah bir saniye eli kolu durmuyor, evde de hep yüürmek istiyor o yürüyro ben onun arkasından arada işte ufak kazalarda olabiliyor.

biz ilk kez hava aldık canım nasıl oluyor bilmiyorum hemşire maske taktırımı dedi. yok dedim maskeyle durmaz tamam ozaman dedi. bir mekine getirdiler önümüze hava üflüyo onu soluyacağı yakınlıkta yüzüne tuttu babası. benim kucağımdaydı ilaç olan hortumuda ben aldım dudaklarının tam altına tutacaksınız dediler. ben de onu tuttup havayla birlikte ilacı solumuş oldu.10 dk sürdü yok ağlamadı. çok şükür hortumu filan çekiştirmeye çalışıyordu. heryerde böylemi oluyor bilmiyorum canım sizinki nasıl dı ki.

çok şükür şimdi iyi nasılda iyi geldi iyikide gitmişiz..

cnm bızde msskeyı bır sure sonra çıkardık hortum gıbı bırseyden ufledı burnuna tuttuk nasıl burnu aktı anlataam 20 dlk ara ıle 3 kes verıldı sonfra dr yenıden dınledı açılıştı baya bronşları
bız ılac tedavı devam ettık
aslında anlatılan vaka aynı ama bızım bronsıt ılac tedavı aldınızmı sımdı ıyı mı

verdiğim ilaçlara devam ediceksiniz bıakmayın dedi.zor bir mikrop ancak geçer dedi. hava ve iğne onu rahatlatacak dedi. sadece hava üflerken ilaç verdiler.yok bizde burun akmadı hiç. onun dışında size sonrasında nasıl ilaçla tedavi verdiler, aras nasıl şimdi

songülcüm bu eski arkadaşlar nerdeler ya çok merak ediyorum hep sorcam sana bir türlü olmadı mounsun88 vardı hatırlıyormusun en aktifimizdi.esra , annesinin birtanesi , emeki, melike87,akılıma nickleri daha gelmeyenler,,

ben odasına kaynamış suya viks koyuyorum canım sormayı unutum doktorasenin bilgin varmı doğrumu yapıyorum acaba.

cnm bıze dusuk dozlu 5 günlük antınbıyotık verdı
grıp surubu
ventolın bronşları acıcı
bırde meyve ıcıne karıştırılan tup halınde bır ılac verdı
ınan canı pazartesı hırıldı kesık nefes alma cok oksurmesıne ragmen carsamba gunu arasın hıc bırseyı kalmadı
yanı demessın kı 48 saat oncekı aras
cok sukur rabbime
sonrada dr muza sonsuz teşekkürler ıkı kez bronsıt oldu ve ıkı defasındada ıkı güne toparladı heen yavrum

kızlar da malu sıtede grup kurmuşlardı en son cnm muhtemelen oradalar
ozledıkkk ama dımı o grubu

ben odasına kaynamış suya viks koyuyorum canım sormayı unutum doktorasenin bilgin varmı doğrumu yapıyorum acaba.

cn ben dr a sormadım fakat bır yerde ıkı yas oncesı ayn ı ortada solumaması gerektıgını okumuştu bılmem doğru bılmem yanlış
ben soğan koydum devamlı okadar hasta olmasına rağmen yavrucak güzel uyudu
hem odadaki mıkrobu alıyor hemde bırun tıkanıklıgana falan cok ıyı gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…