- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.741
oh maşallah canım ne zor dimi çocukların hastalığı .niye bronşit oluyo ki aslında canım bronşit kolay kolay olmaz. ama sen kronik demiştin değilmi. alerjiden dolayımı oluyo .cnm bıze dusuk dozlu 5 günlük antınbıyotık verdı
grıp surubu
ventolın bronşları acıcı
bırde meyve ıcıne karıştırılan tup halınde bır ılac verdı
ınan canı pazartesı hırıldı kesık nefes alma cok oksurmesıne ragmen carsamba gunu arasın hıc bırseyı kalmadı
yanı demessın kı 48 saat oncekı aras
cok sukur rabbime
sonrada dr muza sonsuz teşekkürler ıkı kez bronsıt oldu ve ıkı defasındada ıkı güne toparladı heen yavrum
kızlar da malu sıtede grup kurmuşlardı en son cnm muhtemelen oradalar
ozledıkkk ama dımı o grubu
oh maşallah canım ne zor dimi çocukların hastalığı .niye bronşit oluyo ki aslında canım bronşit kolay kolay olmaz. ama sen kronik demiştin değilmi. alerjiden dolayımı oluyo .
canım arasın resimlerine abktım albumünüzden maşallah ona ya.
ay hakkatten özledim bende o grubu . bebekeri nasıl neler yapıyorlar merak ettim. hankar damı o gruptaki acaba.o arada gelir yazardı oda bıraktı.
cn ben dr a sormadım fakat bır yerde ıkı yas oncesı ayn ı ortada solumaması gerektıgını okumuştu bılmem doğru bılmem yanlış
ben soğan koydum devamlı okadar hasta olmasına rağmen yavrucak güzel uyudu
hem odadaki mıkrobu alıyor hemde bırun tıkanıklıgana falan cok ıyı gelıyor
soğanı odada nerye koydun canım. benimki park yatakta yatıyo baş ucuna koyayım dedim geçen korkudan uyuyamadım uyanırda ağzına atar diye. bazen hiç ağlamadan kalkıp yatağında oyun oynuyor ozaman farkında olamayabilirim.küçüktüde soğanlarım. birde çok yanına koydunmu gözlerini yakmazmı.
cnm bır tulbente koyup ağzını baglayabılırsın mesela delıklerınden koku yayılıyor he boylelıkle açıp oynamazda ben yastıgıının başucuna koydum o donede hep buyuk yastık kullandım hem oksurugunude engelliyor ınan cok rahat edıceksın ben söyleyen arkadaşıma cok dua ettım
bızımde yatagıız park yatak bu arada
hım anladım canım .deneyeyim.bir yerde okumuştum bende evet mikropları öldürüyormuş. peki soğan kokusuna ne yapıyosun :))
kız aras resimlerde hep çok şık. evde de hep böyle güzelmi giydiriyosun kot , tşört filan. ben evde hep eşofman giydiriyom.o yüzden geçen sene aldığım kotlar tulumlar , solopeti filan vardı. en fazla 2-3 giydirmeden sonra küçülenler arasına kaldırıldı. yazık oluyo aslında ama ne yapayım rahat etmez gibi geliyo sanki.artık 18-24 alıyorum. bu sene eşofmanların dışında alt olarak bir kot birde renkli kotlardan aldım 2 tane var. parka filan giderken giydiriyorum çocuğum eskitsin diye
of canım bugün çok moralim bozuldu ,
sabah erkenden hastaneye gittik emir bayramda çok fena oldu dahada arttı sanki hastalığı , Allah göstermesin snaki astım hastaları gibi hırlıyor öksürdükçe ağlama krizine giriyordu, aslında vaktim vardı ama onunla uğraşmaktan da hiç yazamadım sizlere.ağlamaktan gözleri şişti yavrumun gecenin bir yarısı öksürükten ağlıyor , uyanıyor, hırıltısı inan salona kadar geliyordu , neyse götürelim dedik tekrar, doktorumuz bugün ordaymış diye.
baktı , dimledi içiniz rahat olsun ciğerleri tertemiz dedi. grip mikrobu ses telelrine yerleştiği için bu şekidle dedi. kurup adlı bir grip mikrobuymuş bunun adı. bu şekilde olur dedi.nefesini açacak bir iğne yapıldı, ilaçlı solunum cihazı ile hava verdiler. 1 hafta on güne anca geçer öksürüğü dedi. çok sıkışırsa üsütnü sıkı giydirin soğuk havaya çıkarın dedi. camdan bile baktırsak olurmuş, buna soğuk hava buhaı diyoruz dedi. hakkattende çocuk dışarı çıkınca rahatlıyor , neyse havamız verildi.. iğnemiz yapıldı eve geldikk yavrum uyandı çorbasını yedirdim çok mutluydu günler sonra bayağa rahatlamıştı , arkadaşlar aradı gelip beni aldılar kahve içmeye dışarı çıkalım dedik bende gideyimde emir hava alsın dedim. neyse gittik çok huzurlu hiç sıkıntısı yok, uykusu geldi. mızmızlandı kucağıma filan aldım , oyalıyordum nasıl olduysa masanın üstüne oturttum tam o sırada da masaya çay gelmişti . sen elini bir attı yeni çay dökülmüş bardağa yandı yavrumun eli. hemen soğuk su tuttum, buz getiridfiler, silverdin krem filan ama nasıl ağlıyor yavrum görceksin.çok üzüldü çocuğum zaten günlerdir hastaydı , birde benim dikkatsizliğim yüzünden yavrumun eli yandı, kendimi çok suçladım niye masya oturtuyorum neden çayı çekmedim.normalde çok dikkat ederim ama işte olacağı varmış.
hala çok üzgünüm , aslında üüzülmekte doğru değil biliyorum Allah beterinden korusun ne hasta şifa bekleyen çocuklar var , ama işte anne yüreği kendimi çok suçladım onun üzülmesine çok üzülüyorum
neyseki iz filan kalmadı canım eczanede giderken bir krem daha aldım hücre yenileyici bir kremmiş. ondna mı bilmiyorum yada buz tuutuuk diyemi çok şükür geçti.
canım kuzumun doğum gunu kutlu olsun anck gırebıldım
ask yasamıyoruz canm bızden gectı
annemdeyım mısafırler vardı sonra bız gıottık oyuzden gıremedım
Allahım kuzularını sana bağıslasın nıce doğumgunlerı olsun hep bırlıkte
ah cnm kokuyu sorma ınan emzırırken gozum yanıyor esım dıyorkı bır gıdım soğan yesem laf eddersın sığan bombası atılmış gıbı oda dıyor ama evlat ıste
cn resımler genelde seçmece arası evde esortman gıyıyor hep bızıde üstler 18.24 ama alatlar 12_18 bende renklı kotlardan esortmanlardan aldım
slopet tarzı cabuk kuculuyor ondan bende almadım bu snee hıc
sımdı sısme yelekte hevesı var onu da aldımmı tamamdır
sagol cn benım ınan olkı gozşerım aramadı desem yalan olur bak:)
deemk annedeydınız
ask konusunda haklısın cn aa bu yastan sonra olurmu hıc
canım cok cok gecmıs olsun tum bebısler hastalandı buara
emırde ıyılesır annesı ınsallah
elıde yanmıs yazık kuzuma nekadr dıkkat etsende olacak olan oluyo ıste canım
ay nasıl bir nimet bu soğan , her derde deva. Süreklimi kaç gün koyuyosun . Bütün kış mı koycaz aslında mikrop kırıyosa bütün kış almıycaksın odadan .bende hiç sevmem soğan kokusunu .
şişme yelek bize hediye gelmişti. Ama kapşonu var . Alırsan kapşonsuz al.geçen sene küçüktü kulanamadı. Dur aklıma gtirdin bende çıkarayım çok sıcak tutuyo onlar.
çok sağol canım. Allahım hepimizin evlatlarına şifa versin. dediğin gibi olacak la öleceğe çare yokmu derlerdi. doğru.senin bıdık nasıl canım.
niye aşkk bizden geçti diyorsun canım baktımda daha 3 yıllık evliymişsin.
canım ya ınan gıremedım alp tuğrada sağolsun bugun cok huysuzdu neden bılmıyorum
doğumgunu yapmadın dımı daha
sevıyorum kız ben kocacığımı
ne kadar hos bunu okumak
yok henız yapmadım sekerım
nezaman yapıcan pekı bıletımı ayarlıyım sımdıden
Albumede baktım sevınc huzun bırarada yasadım necabuk gectı gunler ınsallah hep bırlıkte buyuturuz kuzularımzı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?