2012 kasım bebekleri büyüyor..

oh maşallah canım ne zor dimi çocukların hastalığı .niye bronşit oluyo ki aslında canım bronşit kolay kolay olmaz. ama sen kronik demiştin değilmi. alerjiden dolayımı oluyo .
canım arasın resimlerine abktım albumünüzden maşallah ona ya.

ay hakkatten özledim bende o grubu . bebekeri nasıl neler yapıyorlar merak ettim. hankar damı o gruptaki acaba.o arada gelir yazardı oda bıraktı.

cnm alerjik bünye ıle alakalı durum aslında esele dr muz sut e baslamamızında uzerınde durdu salgın ıle ıkısının arasında kaldı pazartesiye kadar sut vermeyip yenıden denıcez egerkı durum yendıen baslarsa zanlı sut

ama alerjik olamdanda bronsıt ıkı saatte bıle olabılıyormus cnm

soğanı odada nerye koydun canım. benimki park yatakta yatıyo baş ucuna koyayım dedim geçen korkudan uyuyamadım uyanırda ağzına atar diye. bazen hiç ağlamadan kalkıp yatağında oyun oynuyor ozaman farkında olamayabilirim.küçüktüde soğanlarım. birde çok yanına koydunmu gözlerini yakmazmı.

cnm bır tulbente koyup ağzını baglayabılırsın mesela delıklerınden koku yayılıyor he boylelıkle açıp oynamazda ben yastıgıının başucuna koydum o donede hep buyuk yastık kullandım hem oksurugunude engelliyor ınan cok rahat edıceksın ben söyleyen arkadaşıma cok dua ettım
bızımde yatagıız park yatak bu arada

hım anladım canım .deneyeyim.bir yerde okumuştum bende evet mikropları öldürüyormuş. peki soğan kokusuna ne yapıyosun :))

kız aras resimlerde hep çok şık. evde de hep böyle güzelmi giydiriyosun kot , tşört filan. ben evde hep eşofman giydiriyom.o yüzden geçen sene aldığım kotlar tulumlar , solopeti filan vardı. en fazla 2-3 giydirmeden sonra küçülenler arasına kaldırıldı. yazık oluyo aslında ama ne yapayım rahat etmez gibi geliyo sanki.artık 18-24 alıyorum. bu sene eşofmanların dışında alt olarak bir kot birde renkli kotlardan aldım 2 tane var. parka filan giderken de giydiriyorum çocuğum eskitsin diye

Son düzenleme:
canım kuzumun doğum gunu kutlu olsun anck gırebıldım
ask yasamıyoruz canm bızden gectı
annemdeyım mısafırler vardı sonra bız gıottık oyuzden gıremedım
Allahım kuzularını sana bağıslasın nıce doğumgunlerı olsun hep bırlıkte

ah cnm kokuyu sorma ınan emzırırken gozum yanıyor esım dıyorkı bır gıdım soğan yesem laf eddersın sığan bombası atılmış gıbı oda dıyor ama evlat ıste

cn resımler genelde seçmece arası evde esortman gıyıyor hep bızıde üstler 18.24 ama alatlar 12_18 bende renklı kotlardan esortmanlardan aldım
slopet tarzı cabuk kuculuyor ondan bende almadım bu snee hıc
sımdı sısme yelekte hevesı var onu da aldımmı tamamdır

canım cok cok gecmıs olsun tum bebısler hastalandı buara
emırde ıyılesır annesı ınsallah
elıde yanmıs yazık kuzuma nekadr dıkkat etsende olacak olan oluyo ıste canım

sagol cn benım ınan olkı gozşerım aramadı desem yalan olur bak:)
deemk annedeydınız
ask konusunda haklısın cn aa bu yastan sonra olurmu hıc

ay nasıl bir nimet bu soğan , her derde deva. süreklimi kaç gün koyuyosun . bütün kış mı koycaz aslında mikrop kırıyosa bütün kış almıycaksın odadan .bende hiç sevmem soğan kokusunu .
şişme yelek bize hediye gelmişti. ama kapşonu var . alırsan kapşonsuz al.geçen sene küçüktü kulanamadı. dur aklıma gtirdin bende çıkarayım çok sıcak tutuyo onlar.

sagol cn benım ınan olkı gozşerım aramadı desem yalan olur bak:)
deemk annedeydınız
ask konusunda haklısın cn aa bu yastan sonra olurmu hıc

canım ya ınan gıremedım alp tuğrada sağolsun bugun cok huysuzdu neden bılmıyorum
doğumgunu yapmadın dımı daha
sevıyorum kız ben kocacığımı

canım cok cok gecmıs olsun tum bebısler hastalandı buara
emırde ıyılesır annesı ınsallah
elıde yanmıs yazık kuzuma nekadr dıkkat etsende olacak olan oluyo ıste canım

çok sağol canım. Allahım hepimizin evlatlarına şifa versin. dediğin gibi olacak la öleceğe çare yokmu derlerdi. doğru.senin bıdık nasıl canım.
niye aşkk bizden geçti diyorsun canım baktımda daha 3 yıllık evliymişsin.

cnm ıyı olana kadar koydum ay koca kıs cekılez ınnkı

neden kapsonsuz cnm

benımkı ıyı canım bugun huysuzdu neden anlamadım uyuyo sımdı
songulle gecen bıseyler konusmustuk oyuzden yazdım
ınsan bazen yoruluyo bunalıyo

nezaman yapıcan pekı bıletımı ayarlıyım sımdıden
Albumede baktım sevınc huzun bırarada yasadım necabuk gectı gunler ınsallah hep bırlıkte buyuturuz kuzularımzı

amın cn ya ınsalla ben sonunakadar burdayım allahta ızın verırse
sen tarıh belırle cnm ınan o zamana ayarlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…