- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.761
goremedım ben
şişme ya canım kapşonu arkada çok fazlalık oluyo çocuk otururken i kalkarken arkasında çok kalın bir şey rahatsız ediyo. kesinlikle kapşonlı alma bende kestirtmeyi düşünüyorum.zaten çok gereksiz evin içinde kapşon. dışarı çıkarken zaten taksanda çok kalın olduğu için rahatsız ediyo.cnm ıyı olana kadar koydum ay koca kıs cekılez ınnkı
neden kapsonsuz cnm
olur arad bir canım be dikkat ettim ya gü içinde yediklerinden , yada yerde gezdiği için gazı oluyo yada dişleri rahatsız edebiliyo.benımkı ıyı canım bugun huysuzdu neden anlamadım uyuyo sımdı
songulle gecen bıseyler konusmustuk oyuzden yazdım
ınsan bazen yoruluyo bunalıyo
goremedım ben
amın cn ya ınsalla ben sonunakadar burdayım allahta ızın verırse
sen tarıh belırle cnm ınan o zamana ayarlarım
şişme ya canım kapşonu arkada çok fazlalık oluyo çocuk otururken i kalkarken arkasında çok kalın bir şey rahatsız ediyo. Kesinlikle kapşonlı alma bende kestirtmeyi düşünüyorum.zaten çok gereksiz evin içinde kapşon. Dışarı çıkarken zaten taksanda çok kalın olduğu için rahatsız ediyo.
Olur arad bir canım be dikkat ettim ya gü içinde yediklerinden , yada yerde gezdiği için gazı oluyo yada dişleri rahatsız edebiliyo.
Bende
aynen bende burdayım canım allahın ıznıyle
ah canım keske oyle bı ımkanım olsa hemen gelırdım ınan bılıyosun
keske cm keske
bu aksam beysal geldı erdem ıle cok mutlu oldum
neguzel canım
beysal bızı temsıl edıyo
sohbet guzel ama ben yatayım artık kızzlar
optum sızlerı ıyı geceler
gunaydin canlar
bugun buranin son sessiz gunu yarin gene canlanir sohpet akar gunduzleri
herkese iyi pazarlar
Yaren in annesi MAYA
Turkiz in annesi CARMENARES
Nerelersesiniz
selam kızlarr
ya kızlar moralim çok bozuk. bi şurup içirmek bu kadar zor olablir mi? ağzına bi şekilde versek bile olduğu gibi dışarı çıkarıyo. nasıl içireceğimi şaşırdım. şırıngada olmuyo. ağzına değdiği an çıkarıyo hiç bi şekilde içmiyosinirden ağlıycaktım bir az önce. yarında içecek tamam ama o iki kere bile gözümde büyüyor.
songül canım albüme baktım maşallah ne yakışıklı olmuş aras öyle doğduğunda çok çirkinmiş:)) ay tutup ısırasım geldi yaa bozuk moralimi düzeltti
selam kızlarr
ya kızlar moralim çok bozuk. bi şurup içirmek bu kadar zor olablir mi? ağzına bi şekilde versek bile olduğu gibi dışarı çıkarıyo. nasıl içireceğimi şaşırdım. şırıngada olmuyo. ağzına değdiği an çıkarıyo hiç bi şekilde içmiyosinirden ağlıycaktım bir az önce. yarında içecek tamam ama o iki kere bile gözümde büyüyor.
aynı şey bizde de oluyo bazen dikkatini dağıtarak içir balkonda dene ne bileyim yani dikkati dağılınca ne içtiğini blimiyo benim kız çoğu zaman öyle yediriyorum valla pepeyi dene diyecem ama tv izletmiyorum diyosun pepe olmasa rana hiç bişey yemezdi bugün 1 köfte yedirdim izletmeden baktım çıkarıyo açtım netten 3 tane yedi hem de oynaya oynaya hipnoz olur geriler diye düşünmüyorum ben çünkü kız gördüğü anda başlıyo oynamaya bi de öyle dene canım gerçekten sinir bozucu çünkü seni çooook iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?