2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm ıyı olana kadar koydum ay koca kıs cekılez ınnkı

neden kapsonsuz cnm
şişme ya canım kapşonu arkada çok fazlalık oluyo çocuk otururken i kalkarken arkasında çok kalın bir şey rahatsız ediyo. kesinlikle kapşonlı alma bende kestirtmeyi düşünüyorum.zaten çok gereksiz evin içinde kapşon. dışarı çıkarken zaten taksanda çok kalın olduğu için rahatsız ediyo.

benımkı ıyı canım bugun huysuzdu neden anlamadım uyuyo sımdı
songulle gecen bıseyler konusmustuk oyuzden yazdım
ınsan bazen yoruluyo bunalıyo
olur arad bir canım be dikkat ettim ya gü içinde yediklerinden , yada yerde gezdiği için gazı oluyo yada dişleri rahatsız edebiliyo.

bende

taamdır cnm kesınlıkle kapsonlu yok
avmlerde cok rahat oluyor sısme yelek gecen hastanede gordum bırınde canım cektı oysakı bızımde pıpımız var dedım:)
lcw de vardı acaba kapsonlumuydu kapsonsuzmuydu

kızlar kusura bamayın emir uyandı emzirdim geldim ama yataım artık geç oldu.iyi geceler ,
songül ben resimleri hala göremedim.

selam kızlarr

ya kızlar moralim çok bozuk. bi şurup içirmek bu kadar zor olablir mi? ağzına bi şekilde versek bile olduğu gibi dışarı çıkarıyo. nasıl içireceğimi şaşırdım. şırıngada olmuyo. ağzına değdiği an çıkarıyo hiç bi şekilde içmiyo sinirden ağlıycaktım bir az önce. yarında içecek tamam ama o iki kere bile gözümde büyüyor.

songül canım albüme baktım maşallah ne yakışıklı olmuş aras öyle doğduğunda çok çirkinmiş:)) ay tutup ısırasım geldi yaa bozuk moralimi düzeltti

Canim.yemegine katsan olmazmi

aynı şey bizde de oluyo bazen dikkatini dağıtarak içir balkonda dene ne bileyim yani dikkati dağılınca ne içtiğini blimiyo benim kız çoğu zaman öyle yediriyorum valla pepeyi dene diyecem ama tv izletmiyorum diyosun pepe olmasa rana hiç bişey yemezdi bugün 1 köfte yedirdim izletmeden baktım çıkarıyo açtım netten 3 tane yedi hem de oynaya oynaya hipnoz olur geriler diye düşünmüyorum ben çünkü kız gördüğü anda başlıyo oynamaya bi de öyle dene canım gerçekten sinir bozucu çünkü seni çooook iyi anlıyorum

Caanim hastayken arasinda 4 ilaci vardi hep tv ilw icirdim
Yemeklerinide ole yedirdim hastayken gercwkten etkili oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…