2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar hayırsız arkadaşınızdan hepinize kocaman merhabalar.takvime bakarken arasımız aklıma geldi.eve bugün geldik anca girebildim nete. kuzucuğumun doğum gününü kocaman kutluyorum.anne babası ablası ve tüm sevdikleriyle sağlıklı bir ömür diliyorum paşaya.resimlerini gördüm de maaşallah her zaman ki gibi çok yakışıklı

2 çocukla işe başlayınca çok yoğun bir tempodayım kızlar günler nasıl geçiyor anlamıyorum.hepinizden özür diliyor ve çok öpüyorum.her zaman aklımdasınız.söz bundan sonra daha sık girmeye çalışıcam sizleri çok özlüyorum

cok teşekkür ederım hayatım
ozlettın kendını herzaman beklerız aa koly degıl ev ıs okul çocuklar

ıyıyız hayatım kk da gezıp duruyoru sen nasılsın bakayım sağlık durumunuz nasııl

Fena degiliz. Selim in burnu akiyor. Hiriltimsi birseylerde var. Gece odaya akilli kremden koyuyorum rahat ediyor. Ama uyuyana kadar cektirmesi devam ediyor.sende ne var ne yok

Fena degiliz. Selim in burnu akiyor. Hiriltimsi birseylerde var. Gece odaya akilli kremden koyuyorum rahat ediyor. Ama uyuyana kadar cektirmesi devam ediyor.sende ne var ne yok

canım hırıltı tarzı başladıysa bence hemn gotur
dr 3 günde bellı eder demıtı bıze 3.gun ıyıye gııyorsa ıyı dha kotu olduysa gerilemez ıste o zaman getırın demıstı
akıllı krem neymıs anlat bakalım bız yurdum usulü soğan koyduk ve koktuk aa cok ıse yaradu
bana gelınce ıyıyı hayatım yarın ıcın heyecanlıyım okul olayı malum

Viksin biraz daha form degistirmisi.icinde biberiye yagi nane yagi vs yaglarda var. Ogretmen degistiriyorsunuz dimi

Viksin biraz daha form degistirmisi.icinde biberiye yagi nane yagi vs yaglarda var. Ogretmen degistiriyorsunuz dimi

hım fayda ettımı cnm eczaneden akıllı krem olarak mı alıcaz eger soğan kadar etkılıyse ne mutlu bıze
cıgerlerımıze ısledı kac gece valla

ınsalla cnm ya ıstıyoruz bız esım cok kararlı ben destekliyorum ayy ayyy su ısıde atlatsak bızım ıcın cok onemlı

Sogandan daha etkili.soganda denedim iki uc gece ama bu daha rahatlatiyor.evet eczanede akilli krem diye iste verirler

kızlarrrr
herkese kocaman bi günaydın:
iyi haftalar:
umarım bayramınız güzel geçmiştir be bi sorun yoktur.:
ben bayramda yazamadım malesef size
nil hanımla koşturduk hep
çokö yaramaz bi kızım var benim artıkkk:
ee herkes iyidir umarım
bu arada evdeydik biz 1 2 akraba ziyareti ve 1 doğum gününe katıldık okadar onundışında kızımla vakit geçirdikkk:
güzeldi ..

herkese günaydın kızlar biz geldik hem de bir sürü resimle, albüm yaptık bakarsanız seviniriz:)
bayramımız hastalıkla mücadeleyle geçti ama yine de güzeldi...
geçmiş bakamadım hiç herkes iidir umarım. özledim vallahi...
erken gelinde kaynatalım azıcık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…