- 2 Mayıs 2012
- 1.106
- 11
- 158
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.781
Kızlar hayırsız arkadaşınızdan hepinize kocaman merhabalar.takvime bakarken arasımız aklıma geldi.eve bugün geldik anca girebildim nete. kuzucuğumun doğum gününü kocaman kutluyorum.anne babası ablası ve tüm sevdikleriyle sağlıklı bir ömür diliyorum paşaya.resimlerini gördüm de maaşallah her zaman ki gibi çok yakışıklı
2 çocukla işe başlayınca çok yoğun bir tempodayım kızlar günler nasıl geçiyor anlamıyorum.hepinizden özür diliyor ve çok öpüyorum.her zaman aklımdasınız.söz bundan sonra daha sık girmeye çalışıcam sizleri çok özlüyorum
Nasilsiniz guzel bayanlar....
ıyıyız hayatım kk da gezıp duruyoru sen nasılsın bakayım sağlık durumunuz nasııl
Fena degiliz. Selim in burnu akiyor. Hiriltimsi birseylerde var. Gece odaya akilli kremden koyuyorum rahat ediyor. Ama uyuyana kadar cektirmesi devam ediyor.sende ne var ne yok
Viksin biraz daha form degistirmisi.icinde biberiye yagi nane yagi vs yaglarda var. Ogretmen degistiriyorsunuz dimi
hım fayda ettımı cnm eczaneden akıllı krem olarak mı alıcaz eger soğan kadar etkılıyse ne mutlu bıze
cıgerlerımıze ısledı kac gece valla
ınsalla cnm ya ıstıyoruz bız esım cok kararlı ben destekliyorum ayy ayyy su ısıde atlatsak bızım ıcın cok onemlı
Sogandan daha etkili.soganda denedim iki uc gece ama bu daha rahatlatiyor.evet eczanede akilli krem diye iste verirler
ınsalla yasamayız gerek kalmaz ama kalırsada alrım mutlaka
dr a goturmucekmısın c nm
Babamiz gerek yok demisti . Banada geciyor gibi geliyor. Hirilti burnunda sumuk mu kuruyor ne oluyor kremle onuda rhatlatiyoruz o yuzden goturmem simdilik.
aman canım ıyı olsunda ben korkar oldum hastaalıktan
Evet hastalanmayan kalmadi baksana bebislerimizden
Benimkide bir haftadir ne yiyor ne emiyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?