2012 kasım bebekleri büyüyor..

Simdi ayaklarimda biraktigim anda uyaniyor. Dun gecede hep boyleydi
Sabaha kadar salladim.dalamiyor bugunlerde

ay canım ya kıyamam bi sıkıntısı mı var acaba. yine iyi ayakta sallayabiliyorsun berra iki dk yatmıyo hop kalkıp hemen kaçıyo. tek uyuma yöntemimiz emmek başka yolu yookk

ay canım ya kıyamam bi sıkıntısı mı var acaba. yine iyi ayakta sallayabiliyorsun berra iki dk yatmıyo hop kalkıp hemen kaçıyo. tek uyuma yöntemimiz emmek başka yolu yookk

Ay bizimkide ayakta durmuyor asla heken kalkiyor
Emerwkte uyumuyor salincakta sadece
Bazende yanlislikla yatagindaa:)

Son düzenleme:

Benimki bugunlerde emmiyor da dis geliyor zannimca. Birde hastaligimiz ustune geldi

duzene gırmıyo bı turlu su uyku
sabah kacta kalkıyo pekı erken kalkmasa barı

Sabah bugunlerde 11 i buluyor uyanmasi ama gece dalmis derin uykusu yok. Sabaha karsi birara daliyor hissediyorum artik bende bitiyorum. Bir yada iki saat oluyor. Sonrasinda 11 e kadar yine yarim saate bir pişpişlemeyle. En duzensiz biziz uykuda sanirim. Hic uyku yok. Ikinci dusunur oldum gozum kesmiyor

gittiğin yerlerde nasıl uyutuyorsun canım yaa ben çok zorlanıyorum çünkü değişik yerlerde emmek istemiyor çevresini inceleyecek meraklı

Haha kolunu sarip kucagimda salliyorum
Ama gecen sakarya bulusmasinda nisanisa tuttu uxundan salladik battaniyede bir dakikada uyudu bir daha gittigim yerde ole yapicam cok rahat oldu

Hazir uykusuzken yap bir adet daha cnm bunyede alisti

gece zor oluyo ya sureklı uyan sureklı uyan
selım ın huyu heralde boyle bı sıkntsı olsa hergece yapmaz heralde
necabuk dusundun kız ıkıncıyı

Haha kolunu sarip kucagimda salliyorum
Ama gecen sakarya bulusmasinda nisanisa tuttu uxundan salladik battaniyede bir dakikada uyudu bir daha gittigim yerde ole yapicam cok rahat oldu
ay o da alışırda evde de isterse diye korkuyorum kardeşimi çok sallardık öyle çok yorucu bişey hiç sevmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…