- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.921
Aman bit telle konustum.cosmussunuz valla
Dilekefem demek gun geldi catti he hayirli yolculiklar canim
Minik.efeyede gecmis.olsun
Simdi ayaklarimda biraktigim anda uyaniyor. Dun gecede hep boyleydi
Sabaha kadar salladim.dalamiyor bugunlerde
Kimle konuşuyordun bu kadar
ay canım ya kıyamam bi sıkıntısı mı var acaba. yine iyi ayakta sallayabiliyorsun berra iki dk yatmıyo hop kalkıp hemen kaçıyo. tek uyuma yöntemimiz emmek başka yolu yookk
Dayimim esi ile cnm benim.kaynattik biraz
Simdi uyudu da erken uyumus hali bugun. Gece 1 i buluyor uyumasi normalde
hoşgeldin şekerim
ay canım ya kıyamam bi sıkıntısı mı var acaba. yine iyi ayakta sallayabiliyorsun berra iki dk yatmıyo hop kalkıp hemen kaçıyo. tek uyuma yöntemimiz emmek başka yolu yookk
gittiğin yerlerde nasıl uyutuyorsun canım yaa ben çok zorlanıyorum çünkü değişik yerlerde emmek istemiyor çevresini inceleyecek meraklıAy bizimkide ayakta durmuyor asla heken kalkiyor
Emerwkte uyumuyor salincakta sadece
gecmıs olsun canım dr a gıttnzmı
duzene gırmıyo bı turlu su uyku
sabah kacta kalkıyo pekı erken kalkmasa barı
gittiğin yerlerde nasıl uyutuyorsun canım yaa ben çok zorlanıyorum çünkü değişik yerlerde emmek istemiyor çevresini inceleyecek meraklı
Gittik canim bir sürü ilaç mecbur
Kızlar ben cikiyorum kendinize kuzucuklara çok çok iyi bakın 37 gün sonra olmezsek görüşüruz allaha emanet olun
Sabah bugunlerde 11 i buluyor uyanmasi ama gece dalmis derin uykusu yok. Sabaha karsi birara daliyor hissediyorum artik bende bitiyorum. Bir yada iki saat oluyor. Sonrasinda 11 e kadar yine yarim saate bir pişpişlemeyle. En duzensiz biziz uykuda sanirim. Hic uyku yok. Ikinci dusunur oldum gozum kesmiyor
Gittik canim bir sürü ilaç mecbur
Kızlar ben cikiyorum kendinize kuzucuklara çok çok iyi bakın 37 gün sonra olmezsek görüşüruz allaha emanet olun
iyiydi canım gezmelerdeydik. bi çocuk vardı iki yaşında rahat bırakmadı yavrumu sürekli sıkıştırıyo zor kurtardım elinden.Hosbuldum sekerim hununuz nasil gecti
Sabah bugunlerde 11 i buluyor uyanmasi ama gece dalmis derin uykusu yok. Sabaha karsi birara daliyor hissediyorum artik bende bitiyorum. Bir yada iki saat oluyor. Sonrasinda 11 e kadar yine yarim saate bir pişpişlemeyle. En duzensiz biziz uykuda sanirim. Hic uyku yok. Ikinci dusunur oldum gozum kesmiyor
Ozcananinda gece sohpeti guzel oluyordy degilmi
ay o da alışırda evde de isterse diye korkuyorum kardeşimi çok sallardık öyle çok yorucu bişey hiç sevmiyorummHaha kolunu sarip kucagimda salliyorum
Ama gecen sakarya bulusmasinda nisanisa tuttu uxundan salladik battaniyede bir dakikada uyudu bir daha gittigim yerde ole yapicam cok rahat oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?