2012 kasım bebekleri büyüyor..

aynen cnm valla ıcım sıstı

cnm ınan daha ortada hıc bırsey yk dogumgunu ıcın zaten ufak çaplı olucak
senın varı plan

sorma cnm yaa bayramda bizim iş büyüdü. ben şöyle 10-12 kişilik bi doğum günü planlıyordum kendi aramızda olcaktı hala dayı filan işte. ama bayramda kendilerini doğum gününe dahil eden halalarımız teyzelerimiz olunca şimdiden çocuk hariç 25 i buldu kişi sayımız doğum günü için buzdolabına yapışan magnetler var ya ondan yaptırayım diyorum ama kesin değil. sabahtan beri de tütü takım bakıyorum netten, sanırım onuda kendim yapcam bakalım nasıl olcak hem kendi emeğimle olması da daha ii olcak. doğum günü pastasını 1 yazan şekilde yaptırmayı düşünüyorum. menüde de kesinleşen şeyler çiğköfte, patatesli börek, zeytinyağlı sarma, makarna salatası, büsküvili cevizli toplar bi de patates çanakları... ama değişik şeylerde olsun istiyorum öneriniz varsa bekliyorumm

şekerim patatezli böğrek yerine peynirli böğrek olsun bence
sonuçta patatezli çanaklarda olacakya ondan diyorum...
gerçi sana yetişemedim ama yarında yazarım artıkk..

Kiz senin hazirliklar benimlinden saglam bak
Guldenin dedigingibi iki patetesli olmassa daha uygun olur
Magnetlerden arkadasimda dagitmisti hala.dolabimda bende dagitmak.icin istiyorum birseyler
Cnm aile arasi derken bizde 2o 25 kisi oluruz

Öyle de canım sabahın 6 sında kalk okula gıt saat 12 de gel ceydayla ilgilen ev temızlığı yemek bulasık derken aksamı aksam yapıyorum. Kv sagolsun hıcbır ıse yardım etmıyo. Üstüne üstük bıde ben okuldan geldıgımde benden kahvaltı hazırlamamı beklıyo . Ama napalım dayancaz artık bır yıl.
Okulda olaylar olmasına uzuldum yaren olumsuz etkılenmesın sakın.

Cnm zor inanki anlattiklarin okulda kafada oldukca yoruluyor tabo
Kv ev islerine yardimci olmuyormu cnm
Birde kahvalti bekliyor he valla iyimis

Yaren gecrn bir costu cnm da simdi iyi gibi
Pekala 25 gunlik ogrencilere
Sac cekme
Kulak cekme
Kafaya kitapla vurmak
Sizi asacahim.demesine sen nasil bakiyorsun cnm
Yada konustuklarinda falan sen nasil tepki veriyorsun

songül öğretmenin değişmemesine üzüldm canım. ama hayırlısı çok mecbur kalırsanız okul değiştirilir başka çarelere bakılır. şimdilik gözlemlemek lazım

Dayak ile egitim nerde kaldi ben senin yerinde olsam gondermem o okula yarencim. Yaren e yapilmasada ayni ortamda baska birine yapilmasindan da etkilenir insan

Dayak ile egitim nerde kaldi ben senin yerinde olsam gondermem o okula yarencim. Yaren e yapilmasada ayni ortamda baska birine yapilmasindan da etkilenir insan

biz şu an duygularımızla böyle düşünüyoruz ama eminim zor bi karardır songülün dediği gibi servisle dolaşmak da çok yıpratıcı. inşallah güzel bi çare bulunur

kızlar ya bebeğini evde bırakıp tatile giden öğretmeni okudunuz mu. o kadar üzüldüm ki anlatamam bi insan bu kadar insafsız olabilir mi aklım almıyo yaa bakamayacaksın madem birinin kapısına bırak da git aklıma geldikçe kötü oluyorum

ay hıc sorma zaten aksamdan berı kendıme gelemedım nasıl bı ınsandır o nasıl bırakıpta gıder kucucuk cocuğu
bendaha bırakıpta wc ye zor gıdıyorum ağlarsa dıye kadın nerelere gıtmıs
bıde demıskı geldıkten sonra mama yedrmeye calstım yemedı somrada hastaneye goturdum demıs

öyle ya gece bi süre uyanmasa kaç kere kontrol ediyoruz. aklım almıyo ya nasıl mama yedirmeye çalışmış o kadar gün sonra hala yaşayacağını mı düşünüyormuş. ay sinirlerim bozuldu iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…