- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.941
iyiydi canım gezmelerdeydik. bi çocuk vardı iki yaşında rahat bırakmadı yavrumu sürekli sıkıştırıyo zor kurtardım elinden.
sen naptın bakalım
Hazir uykusuzken yap bir adet daha cnm bunyede alisti
ay o da alışırda evde de isterse diye korkuyorum kardeşimi çok sallardık öyle çok yorucu bişey hiç sevmiyorumm
Sabah bugunlerde 11 i buluyor uyanmasi ama gece dalmis derin uykusu yok. Sabaha karsi birara daliyor hissediyorum artik bende bitiyorum. Bir yada iki saat oluyor. Sonrasinda 11 e kadar yine yarim saate bir pişpişlemeyle. En duzensiz biziz uykuda sanirim. Hic uyku yok. Ikinci dusunur oldum gozum kesmiyor
Gecen biri ara verdim simdi korkuyorum da dedi :/ selim ne guzel supriz oldu onlemimide almisim bana kalirsa kalir bu :))
oluyordu tabıde gelmez oldu gecelerı
Sende iyi geziyorsun bakiyirumda
Iyi yapiyorsun ben bu ara farkindaysaniz evde takiliyorum
Berraya vurdumu yoksa cnm
Ben evdeydim iste bildiguniz gibi
Aaa ciddi ciddi verdin ara demkki valla bravo sana
haklısın aslında ama o sallama şkli ben de fobi olmuş herhal:))Haha yok cnn hergun yapicaksinki alisicak
Gittigim yerde ancak
Evde ben nerde sallicam bir basima
benimde çok geliyo bu sıkıntıları tekrar mı yaşıycam diye düşünüyorum. şimdi hep büyüyünce daha kolay olacak diye teselli ediyorum kendimi ama ikinci de dön baştan olacak ne biliim zor yaaBugünlerde zorlandigimdan mıdır nedir ikinci gelip duruyor aklima :)
eh gezmeye çalışıyorum. çok sıkılıyorum yoksa. mesela bugün eşim 9 da geldi. bütün gün evde olsam patlardım eminim.
ay vuruyor sandım ama annesi seviyo böyle biraz sert seviyo falan dedi oyuncak falan atıyo ne biliim küçük olunca o da tedirgin oldum
haklısın aslında ama o sallama şkli ben de fobi olmuş herhal:))
benimde çok geliyo bu sıkıntıları tekrar mı yaşıycam diye düşünüyorum. şimdi hep büyüyünce daha kolay olacak diye teselli ediyorum kendimi ama ikinci de dön baştan olacak ne biliim zor yaa
Zor olur tabi onlar icin valla calisan annelerimizin isi zor erkende yatiyorkar
Iyi yapiyorsun bende gezmeZsem patlayabilirim
Tabi kucuklerden korumak lazim cunku bilmiyorlar zarar vericeklerini
kızlar ben kaçiim artık uykusuz kalmıyalım hadi sizde yatın bebişleriniz uyumuşken
Bugünlerde zorlandigimdan mıdır nedir ikinci gelip duruyor aklima :)
kızlar ben kaçiim artık uykusuz kalmıyalım hadi sizde yatın bebişleriniz uyumuşken
Songul nasilsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?