- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.901
ıyıyım canım uyudu 10,30 gıbı sen naslsın
berra uyumustur heralde
öyle ya gece bi süre uyanmasa kaç kere kontrol ediyoruz. aklım almıyo ya nasıl mama yedirmeye çalışmış o kadar gün sonra hala yaşayacağını mı düşünüyormuş. ay sinirlerim bozuldu iyice
Iyi akşamlar kizparw nasilsiniz son kez bakim dedim size:))
Biz hasta olduk yarın uçakta napacagiz meraklardayyim
Iyi akşamlar kizparw nasilsiniz son kez bakim dedim size:))
Biz hasta olduk yarın uçakta napacagiz meraklardayyim
ıyı aksamlar canım sımdıden hayırlı yolculuklar dıyım ılk durak neresı
bızım topıkte grıp salgını var tum bebısler hasta oldu
Hakkınızı helal edin:)))gidipte dönmemek var nede olsa
Ne guzel erken uyuyorlar masallah
wavs maşallah alpin uykusu düznli heralde canım. yoksa bana mı öyle geldi. sanki hep aynı saatlerde uyuyor. berraya hiç belli olmuyor bazen oluyo 8.30 da bazen de 12 de uyuyor ne zaman aklına eserse:)
Ne guzel erken uyuyorlar masallah
Sağol canimm ilk durak ankara kismetse:))
Grip olsa yine neyse kulaklarinda iltihap vücudunda sivilce gibi seylerw çıktı bide diş çıkarıyor ben yandime yarin
iyi akşamlar canım geçmiş olsun kolay geçer yolculuğunuz inşallah. kaç saat sürüyor
hımm bana öyle gelmiş demekki özgür çocuk bunlar istedikleri saate uyurlar napalım aman sağlıklı olsunlar da hastalık dönemi çok zor oluyo gece uykuları falan çok berbat oluyoyok canım aksıne hıc duzenlı değil denk gelmıs olabılr bazen aynı saatler ama
mesela dun 11 de oncekı gun 12 de uyudu bayramda hepten değiştı duzenı yatma kalkma saatlerı hep değişır
selim uyumadı mı canım
evet haklısın canım Allah kolaylık versin inşallah yolculuk çok zor gerçektenIyi akşamlar canim inşallah geçer hemenn
3 saat suruyore ucakw canım ama butunw gunw yolda olacağız maglum
selım eymen uyumadmı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?