2012 kasım bebekleri büyüyor..

Iyi akşamlar kizparw nasilsiniz son kez bakim dedim size:))

Biz hasta olduk yarın uçakta napacagiz meraklardayyim

wavs maşallah alpin uykusu düznli heralde canım. yoksa bana mı öyle geldi. sanki hep aynı saatlerde uyuyor. berraya hiç belli olmuyor bazen oluyo 8.30 da bazen de 12 de uyuyor ne zaman aklına eserse:)

ıyı aksamlar canım sımdıden hayırlı yolculuklar dıyım ılk durak neresı
bızım topıkte grıp salgını var tum bebısler hasta oldu

Sağol canimm ilk durak ankara kismetse:))

Grip olsa yine neyse kulaklarinda iltihap vücudunda sivilce gibi seylerw çıktı bide diş çıkarıyor ben yandime yarin

wavs maşallah alpin uykusu düznli heralde canım. yoksa bana mı öyle geldi. sanki hep aynı saatlerde uyuyor. berraya hiç belli olmuyor bazen oluyo 8.30 da bazen de 12 de uyuyor ne zaman aklına eserse:)

yok canım aksıne hıc duzenlı değil denk gelmıs olabılr bazen aynı saatler ama
mesela dun 11 de oncekı gun 12 de uyudu bayramda hepten değiştı duzenı yatma kalkma saatlerı hep değişır

yok canım aksıne hıc duzenlı değil denk gelmıs olabılr bazen aynı saatler ama
mesela dun 11 de oncekı gun 12 de uyudu bayramda hepten değiştı duzenı yatma kalkma saatlerı hep değişır
hımm bana öyle gelmiş demekki özgür çocuk bunlar istedikleri saate uyurlar napalım aman sağlıklı olsunlar da hastalık dönemi çok zor oluyo gece uykuları falan çok berbat oluyo

Aman bit telle konustum.cosmussunuz valla
Dilekefem demek gun geldi catti he hayirli yolculiklar canim
Minik.efeyede gecmis.olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…