2012 kasım bebekleri büyüyor..

kızlar bır hızla sıparısımıde verdım onlar cıktı aradan
cok seker oldu sankı
kızımada bır tane yaptırdı
bırde aılcek resıden buzdolabına yapısturırız

HEDIYE VERILCEKLERI JILETINLIYORLAR COK TATLI

Son düzenleme:
haha doğru valla
canım doğru soyluyorsun gerçekten zaman cok cabuk gecıyor annelık bambaşka bırsey
bak aras geldı yasına ne anladım kı
rabbı evlatlarımıza uzun ourler versın ınsalla

İnşallah cnm Rabbim hayirli uzun omurler versin canları sağolsun da biz herseye Raziyiz artik sen kendi canindan sorumlu olmuyorsun evladinin cani senin canindan daha ustun daha kiymetli ona gelen bana gelsin diyorum iste baska otesi yok cok cabuk geciyor gozunun onunde buyuyor herseyine sahit oluyorsun Rabbim vermis oldugu emanetleri korusun insallah cnm

Hayirdir ne sipariş ettin

ınsalla cnm benım ya

az once foto gosterdım ya canım bır yas magnetı dogumgununde dağıtmak ıcın

ınsalla cnm benım ya

az once foto gosterdım ya canım bır yas magnetı dogumgununde dağıtmak ıcın

Himm anladim cnm guzel olur hemde hatira kalir bir iki tanede sakla anbesi burdada kimse kalmamis neyse cnm bende cikiyorum kendine ve kuzucuklarina iyi bak Rabbime emanet olun saglicakla kalin ha bu arada yarenin ogretneni de asabiymis biraz once duydum gecmis olsun boyle gitmez ufacik yavrulara kiyilmaz ben annesi olarak kiyamam vurmaya bi badkasinin vurmasina tahammul edemem ya uyarin yada sikayet edin hadi öpüldün byyyy

nasılya nerde anne aç bırakmış yavrusunu
allahım ya ben böyle şeyleri duymaya bile tahamül edemiyorum..

kızlarrr günaydınnnnn nasılsınız bakalım
ben pek iyi değildim ablamın eşi hastanede yatıyor kanda 2 değeri yüksek çıktığı için birdde sırtı ağrıyodu şimdi araştırılıyor
ama çok şükür bu sabah birazz daha düşmüşler sevindim
yoksa bende doğum günü sevinci falan kalmamıştı yani
ama şimdi devam..
bu arada davetiyelerimiz tamam
şimdi sırada diğer işlervar
songülüm gelince menünüde yazarmısın acep?

günaydın kızlar gülden maşallah azimle ilerliyorrsun doğum günü konsuunda :) ne zaman yapıcaksın ben 9 kasımda yapıcam
menüm az çok belli
doğum günü pastam çilekli olacak
patatesli- kıymalı börekler
milföyden zeytin ezmeli börek
şekilli değişik tarzda kurabiyeler(yaptıracam)
kısır/sarma karar veremedim
bu şekilde olacak sanırım
:) senin menüde neler olacak gülden

songülüm magnetlere bayıldım hatta kıskandım :) kaça yaptırdın kaç tane yaptırdın :) yapmıyacam diyorumda içimdede kalıcak gibi karar veremeiyorum :) bakalım

kızlar nasılsınız biz maşallah dün gece iyiydik çok şükür

evet cnm azimliyim inşallah bi terslik çımazda herşey istediğim gibi olur
bide eniştemin sonuçlar güzel çıksın ozaman süper olacak
ben 3 kasımda ypıcam tatlım. pazar günü olma sebebiyle..
menüme gelince: 1 ve kelebekl pasta, şekilli kurabiyeler bendede, hatta kadın aklıma girdi kelebekli kek bile yapıyomuş üzeri çukulata kaplı .
çiği köfte, american salata, peynirli böğrek, poça
hatta poçaları poşetlemeyi düşünüyorum üzerinede nilin ilk adım poçası yazdırmayı planlıyorum ama kesin değil:
sarma, baklava, sosisli sprail milföy, ve kanape
şimdilik aklıma gelenler bukadar canım ama deyişik fikirlere açığım..

şekerim patatezli böğrek yerine peynirli böğrek olsun bence
sonuçta patatezli çanaklarda olacakya ondan diyorum...
gerçi sana yetişemedim ama yarında yazarım artıkk..
haklısın tatlım

Kiz senin hazirliklar benimlinden saglam bak
Guldenin dedigingibi iki patetesli olmassa daha uygun olur
Magnetlerden arkadasimda dagitmisti hala.dolabimda bende dagitmak.icin istiyorum birseyler
Cnm aile arasi derken bizde 2o 25 kisi oluruz
işte peynirli börek de soğuyunca bişeye benzemio sankiii

ay cnm baktım siteye beğendim bi tanede burdan foto yüklenmio nedense e evde de net yok püfff

Hakkınızı helal edin:)))gidipte dönmemek var nede olsa
sağlıcakla git gel cnm inş.

Hazir uykusuzken yap bir adet daha cnm bunyede alisti
ayyy songül sanki kociş yazmış gibi hissettim

Kızlar sızce nasıl ıllakı bır yas resmı olması sartmı ben bu resımı cok begenıyorum
Eki Görüntüle 835131
arasın en beğendiğiim resmi maşallah subhanallah
kaç adet ne kadar verdin cnm yazdığın siteden mi

kızlar nerdesinizzz:
bu arada bizim pastamızda belli oldu
1 şeklinde olacak ve üzerinde kelebekler uçuşacak:))
ay ben de öyle bi pasta beğendim cnm pasta1 şeklinde , beyaz üstünde rengarenk kelebekler var aynı pastayı mı kescez ne

oh menü süpermiş cnm ağız tadıyla geçsin inş.
herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

maşallah cnm senin hazırlıklar tamam. eee kurabiyeleri ne kadara yaptırıyorsun burda tanesi 3 tl

ay canım çok üzüldüm.bi de senin kötü okul anıların aklıma geldi.hiç vakit kaybetmeden değiştirin sınıfını gerekirse okulu bile.çünkü yavrucuk bu anıları unutamaz sonra.o öğretmeni de şikayet edin.ne demek el kadar çocukları korkutmak.daha onlara okulu sevdirip oyun oynatacağına.çok kızdım sabah sabah

günaydın cnm:
2 buçuk tl dedi kadın cnm:
pasta içinde dilimi 5 tl diyo yani 40 kişilik pasta 20 tl:

hmmm ben daha pasta fiyatını hiç sormadım cnm sadece şekil baktım 200 tl de çokmuş cnm gerçi 40 kişilik ama ben pasta fiyatlarından bi haberim o da ayrı

günaydın kızlarrr

songül bayıldım magnetlere yaa çok şekerler büyük bi doğum günü yapmıycam ama bi kaç tane alsam mı diye düşündüm ananeye babanneye falan göndeririz. kargo ücreti ne kadar tuttu canım

yasmin canım tütüyü kendin mi yapacaksın ben de yapsam diye düşünüyordum malzemeleri burada bulabilr miyim ki acaba

ay kızlar her gördüğüme hevesleniyorum. ama büyük ihtimal doğum günümüzü çekirdek ailemizle kutluyacaz. çağırcak birilerini bulabilirim belki ama hazırlığa cesaretim yok

kendim yapcam cnm inş. özlemistan diye bi site var bi bak istersen malzemeler kristal tül lastik ve süslemek için kurdela

hmmm ben daha pasta fiyatını hiç sormadım cnm sadece şekil baktım 200 tl de çokmuş cnm gerçi 40 kişilik ama ben pasta fiyatlarından bi haberim o da ayrı

nm biraz pahalı ama güzel olmasıda lazım:
ablam 25 kişiliği 80 tl yaptırdı ama helokitiyi yapamamışlardı hiç beğenmedi sonra:

günaydın şekerim naber bakaölım..

ay kızlar her gördüğüme hevesleniyorum. ama büyük ihtimal doğum günümüzü çekirdek ailemizle kutluyacaz. çağırcak birilerini bulabilirim belki ama hazırlığa cesaretim yok

ben gelirim hazırlık yapmaya şekerim nasılsa tecrube edinicem:

bende ilk doğum günü olduğu için brazcık abartmayı düşünüyorum cnm diğerlerini rabbim nasip ederse çekirdek aile kutlarız muhtemelen. 1. yaş günü anıları güzel kalsın diyorum inş.

kendim yapcam cnm inş. özlemistan diye bi site var bi bak istersen malzemeler kristal tül lastik ve süslemek için kurdela
tamam baktım canım sen hangi renk yapmayı düşünüyorsun. bu kristal tül kumaşçılarda bulunur heralde di mi. gerçi burada hiç görmedim kumaşçı gibi bi yer bi sorayım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…