- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #26.981
haha doğru valla
canım doğru soyluyorsun gerçekten zaman cok cabuk gecıyor annelık bambaşka bırsey
bak aras geldı yasına ne anladım kı
rabbı evlatlarımıza uzun ourler versın ınsalla
İnşallah cnm Rabbim hayirli uzun omurler versin canları sağolsun da biz herseye Raziyiz artik sen kendi canindan sorumlu olmuyorsun evladinin cani senin canindan daha ustun daha kiymetli ona gelen bana gelsin diyorum iste baska otesi yok cok cabuk geciyor gozunun onunde buyuyor herseyine sahit oluyorsun Rabbim vermis oldugu emanetleri korusun insallah cnm
Hayirdir ne sipariş ettin
ınsalla cnm benım ya
az once foto gosterdım ya canım bır yas magnetı dogumgununde dağıtmak ıcın
Bak soyledin ziyaretcileri kacirdin
Ha bu arada biraz once sorunu gormemisim evet zaman cabuk geciyor daha dun gibi asermelerim sanki simdi ise dogdu ve buyuyor hele kizim dogduktan sonra gunler nadil geciyor bilmiyorum hep onunla ilgileniyorum gunduz pek uyumuyor eskidi kadar giremiyorum evet sanki baska birseyle mesgul olsam onu aksatiyorum vicdanim rahatsiz oluyor hep onunla konusup ilgileniyorum cnm annelik bir baska bursey Rabbim herkese tattirsin o evde 9 gun boyunca birakip da cocugunu ac susuz olduren anne ye de Rabbim bildigini yapsin
kızlar bır hızla sıparısımıde verdım onlar cıktı aradan
cok seker oldu sankı
kızımada bır tane yaptırdı
bırde aılcek resıden buzdolabına yapısturırız
cnm kaç para acabasorması ayıp olmasın
bizimkilerde çantaydıda.
HEDIYE VERILCEKLERI JILETINLIYORLAR COK TATLI
günaydın kızlar gülden maşallah azimle ilerliyorrsun doğum günü konsuunda :) ne zaman yapıcaksın ben 9 kasımda yapıcam
menüm az çok belli
doğum günü pastam çilekli olacak
patatesli- kıymalı börekler
milföyden zeytin ezmeli börek
şekilli değişik tarzda kurabiyeler(yaptıracam)
kısır/sarma karar veremedim
bu şekilde olacak sanırım
:) senin menüde neler olacak gülden
songülüm magnetlere bayıldım hatta kıskandım :) kaça yaptırdın kaç tane yaptırdın :) yapmıyacam diyorumda içimdede kalıcak gibi karar veremeiyorum :) bakalım
kızlar nasılsınız biz maşallah dün gece iyiydik çok şükür
haklısın tatlımşekerim patatezli böğrek yerine peynirli böğrek olsun bence
sonuçta patatezli çanaklarda olacakya ondan diyorum...
gerçi sana yetişemedim ama yarında yazarım artıkk..
işte peynirli börek de soğuyunca bişeye benzemio sankiiiKiz senin hazirliklar benimlinden saglam bak
Guldenin dedigingibi iki patetesli olmassa daha uygun olur
Magnetlerden arkadasimda dagitmisti hala.dolabimda bende dagitmak.icin istiyorum birseyler
Cnm aile arasi derken bizde 2o 25 kisi oluruz
ay cnm baktım siteye beğendim bi tanede burdan foto yüklenmio nedense e evde de net yok püfff
sağlıcakla git gel cnm inş.Hakkınızı helal edin:)))gidipte dönmemek var nede olsa
ayyy songül sanki kociş yazmış gibi hissettimHazir uykusuzken yap bir adet daha cnm bunyede alisti
arasın en beğendiğiim resmi maşallah subhanallahKızlar sızce nasıl ıllakı bır yas resmı olması sartmı ben bu resımı cok begenıyorum
Eki Görüntüle 835131
kaç adet ne kadar verdin cnm yazdığın siteden mikızlar bır hızla sıparısımıde verdım onlar cıktı aradan
cok seker oldu sankı
kızımada bır tane yaptırdı
bırde aılcek resıden buzdolabına yapısturırız
HEDIYE VERILCEKLERI JILETINLIYORLAR COK TATLI
ay ben de öyle bi pasta beğendim cnm pasta1 şeklinde , beyaz üstünde rengarenk kelebekler var aynı pastayı mı kescez nekızlar nerdesinizzz:
bu arada bizim pastamızda belli oldu
1 şeklinde olacak ve üzerinde kelebekler uçuşacak:))
günaydın kızlar gülden maşallah azimle ilerliyorrsun doğum günü konsuunda :) ne zaman yapıcaksın ben 9 kasımda yapıcam
menüm az çok belli
doğum günü pastam çilekli olacak
patatesli- kıymalı börekler
milföyden zeytin ezmeli börek
şekilli değişik tarzda kurabiyeler(yaptıracam)
kısır/sarma karar veremedim
bu şekilde olacak sanırım
:) senin menüde neler olacak gülden
songülüm magnetlere bayıldım hatta kıskandım :) kaça yaptırdın kaç tane yaptırdın :) yapmıyacam diyorumda içimdede kalıcak gibi karar veremeiyorum :) bakalım
kızlar nasılsınız biz maşallah dün gece iyiydik çok şükür
maşallah cnm senin hazırlıklar tamam. eee kurabiyeleri ne kadara yaptırıyorsun burda tanesi 3 tlevet cnm azimliyim inşallah bi terslik çımazda herşey istediğim gibi olur
bide eniştemin sonuçlar güzel çıksın ozaman süper olacak
ben 3 kasımda ypıcam tatlım. pazar günü olma sebebiyle..
menüme gelince: 1 ve kelebekl pasta, şekilli kurabiyeler bendede, hatta kadın aklıma girdi kelebekli kek bile yapıyomuş üzeri çukulata kaplı .
çiği köfte, american salata, peynirli böğrek, poça
hatta poçaları poşetlemeyi düşünüyorum üzerinede nilin ilk adım poçası yazdırmayı planlıyorum ama kesin değil:
sarma, baklava, sosisli sprail milföy, ve kanape
şimdilik aklıma gelenler bukadar canım ama deyişik fikirlere açığım..
maşallah cnm senin hazırlıklar tamam. eee kurabiyeleri ne kadara yaptırıyorsun burda tanesi 3 tl
Olsun cnm ban onada sukir caniniz bakiyor en azindan
Yarende konular cok karisik
6o yaslarda bir ogretmenimiz
Saci cekikip sacini yolarim denilmis bir kizimiz
Ve ogretmenin bacaklarinizdan tavana asarim dedigi icin aglayio.okula gitmek istemeyen bir kizimiz var haha durum feba yani
günaydın cnm:
2 buçuk tl dedi kadın cnm:
pasta içinde dilimi 5 tl diyo yani 40 kişilik pasta 20 tl:
günaydın kızlarrr
songül bayıldım magnetlere yaa çok şekerler büyük bi doğum günü yapmıycam ama bi kaç tane alsam mı diye düşündüm ananeye babanneye falan göndeririz. kargo ücreti ne kadar tuttu canım
yasmin canım tütüyü kendin mi yapacaksın ben de yapsam diye düşünüyordum malzemeleri burada bulabilr miyim ki acaba
hmmm ben daha pasta fiyatını hiç sormadım cnm sadece şekil baktım200 tl de çokmuş cnm gerçi 40 kişilik ama ben pasta fiyatlarından bi haberim o da ayrı
günaydın kızlarrr
songül bayıldım magnetlere yaa çok şekerler büyük bi doğum günü yapmıycam ama bi kaç tane alsam mı diye düşündüm ananeye babanneye falan göndeririz. kargo ücreti ne kadar tuttu canım
yasmin canım tütüyü kendin mi yapacaksın ben de yapsam diye düşünüyordum malzemeleri burada bulabilr miyim ki acaba
ay kızlar her gördüğüme hevesleniyorum. ama büyük ihtimal doğum günümüzü çekirdek ailemizle kutluyacaz. çağırcak birilerini bulabilirim belki ama hazırlığa cesaretim yok
ay kızlar her gördüğüme hevesleniyorum. ama büyük ihtimal doğum günümüzü çekirdek ailemizle kutluyacaz. çağırcak birilerini bulabilirim belki ama hazırlığa cesaretim yok
tamam baktım canım sen hangi renk yapmayı düşünüyorsun. bu kristal tül kumaşçılarda bulunur heralde di mi. gerçi burada hiç görmedim kumaşçı gibi bi yer bi sorayım bakalımkendim yapcam cnm inş. özlemistan diye bi site var bi bak istersen malzemeler kristal tül lastik ve süslemek için kurdela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?