2012 kasım bebekleri büyüyor..

kesinlikle haklısın cnm ii bi yerde yaptırmak lzaım burda kuzenleriminde yaptırdığı bi yer var orda yaptırmayı düşşünüyoruz ama fiyatlardan bi haberim henüz

ay teşekkür ederim canım ne güzel olurdu gelsen:)) maşallah sen beceriklisin zaten herşeyin üstesinden gelirsin ama ben o kadar güvenemiyorum kendime hele bi de berrayle hiç güvenemiyorum

bende ilk doğum günü olduğu için brazcık abartmayı düşünüyorum cnm diğerlerini rabbim nasip ederse çekirdek aile kutlarız muhtemelen. 1. yaş günü anıları güzel kalsın diyorum inş.
abart canım boşver ben de akrabalarımızın olduğu bi yerde olsam abartırdım heralde:)

hayır canım hıcbır işime yardım etmıyo sadece ben okukdayken ceydaya bakıyı ben eve gelınce onu da yapmıyor ben dersem sunu da sen yap dıye totosunu kaldırıyor yoksa butun gun boyunca bı odaya gıdıp yatıyo.. konuşma muhabbette yok yanın resmen kadını zorla TUTUYORUZ esır sankı.

valla ben ben yapmadım daha :) sadece kızıyorum konuşmayın cenelerı kapatın fılan dıyorum sac çekme kulak çekme baslmadaım daha :)))) saka saka yapmıyorum ben yazık onlarada anne olunca daha yufka yureklı oldum galıba :)))

kesinlikle haklısın cnm ii bi yerde yaptırmak lzaım burda kuzenleriminde yaptırdığı bi yer var orda yaptırmayı düşşünüyoruz ama fiyatlardan bi haberim henüz

aynen cnm bildik bi yer olsun..

günaydın cnm:
ozaman sende söyle yapsın madem ondan anlıyo
ben bu insanları hiç anlamıyorumya..

tamam baktım canım sen hangi renk yapmayı düşünüyorsun. bu kristal tül kumaşçılarda bulunur heralde di mi. gerçi burada hiç görmedim kumaşçı gibi bi yer bi sorayım bakalım

ben beyaz istiyorum cnm süslemesini de pembe beyaz kurdelayla fiyonk yaparak yapcam. çorap bileklerine ve badi omzuna da aynı fiyonklardan takmayı düşünüyorum tabi saç bandına daayy şimdiden çok heyecanlyım o kıyafetle de stüdyo da fotoğraf çektircez inş. ailecek

ay ben de heycanlandım ya sen yapsan da önce kopya çeksm ben de

bu arada gülden davetiyelerinizi nasıl yaptırdın canım

yaseminim ekliyecek şimdi cnmsağolsun:
biliyosun ben biraz beceriksizim o konuda..

oooo ayyyy şimdiden gözümde canlandı zeynep yerim onu
biz foto işimizi hallettik:

ay ben de heycanlandım ya sen yapsan da önce kopya çeksm ben de

heyecanlanın tabiya
çok şükür artık herkeset bi haraketlilik başladı
kendimden şüpe duymaya başlamıştım sadece benmi heyecanlanıyorum yoksa abartıyomuyum diye
ben sadece biraz aceleci ve garanticiyim işlerimi önceden hallediyorum..
nurcum bu arada site de bi sıkıntı var herhalde eklenmiyomuş resim:
sen istersen özelden mail adresini gönder bana ben sana atayım..

güldencim gözüküo mu bilemedim cnmm büyük halini kabul etmedi bi türlü
kızlar güldenin kızı nilin doğum günü davetiyesi huzurlarınızda

bayıldııııııııııım gülden süpersiniz valla ne füzel olmuş

Eki Görüntüle 835400 güldencim gözüküo mu bilemedim cnmm büyük halini kabul etmedi bi türlü
kızlar güldenin kızı nilin doğum günü davetiyesi huzurlarınızda

nm çok sağol:

he he üstüne tıklayınca daha net gözüküo güldenim

ay yasemininm nedesem bilemedimmm:

bayıldııııııııııım gülden süpersiniz valla ne füzel olmuş

beğenmenize çok sevindim cnm:

cok güzel olmuş canım nerde ve nasıl yaptın bıze de söyler mısın bızde yapalım

cnm benim anlaştığım bi bayan var burda nilin bütün hrşeyini ona yaptırıyorum
bu davetiyeyi burdan bi arkadaşım netten görmüş bende kendime uyarladım
jkadına gönderdim oda davetiyecesine gönderip birkaç mailleşmeden sonra yaptırdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…