- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.001
bende ilk doğum günü olduğu için brazcık abartmayı düşünüyorum cnm diğerlerini rabbim nasip ederse çekirdek aile kutlarız muhtemelen. 1. yaş günü anıları güzel kalsın diyorum inş.
nm biraz pahalı ama güzel olmasıda lazım:
ablam 25 kişiliği 80 tl yaptırdı ama helokitiyi yapamamışlardı hiç beğenmedi sonra:
günaydın şekerim naber bakaölım..
ben gelirim hazırlık yapmaya şekerim nasılsa tecrube edinicem:
nm biraz pahalı ama güzel olmasıda lazım:
ablam 25 kişiliği 80 tl yaptırdı ama helokitiyi yapamamışlardı hiç beğenmedi sonra:
günaydın şekerim naber bakaölım..
ben gelirim hazırlık yapmaya şekerim nasılsa tecrube edinicem:
abart canım boşver ben de akrabalarımızın olduğu bi yerde olsam abartırdım heralde:)bende ilk doğum günü olduğu için brazcık abartmayı düşünüyorum cnm diğerlerini rabbim nasip ederse çekirdek aile kutlarız muhtemelen. 1. yaş günü anıları güzel kalsın diyorum inş.
Cnm zor inanki anlattiklarin okulda kafada oldukca yoruluyor tabo
Kv ev islerine yardimci olmuyormu cnm
Birde kahvalti bekliyor he valla iyimis
Yaren gecrn bir costu cnm da simdi iyi gibi
Pekala 25 gunlik ogrencilere
Sac cekme
Kulak cekme
Kafaya kitapla vurmak
Sizi asacahim.demesine sen nasil bakiyorsun cnm
Yada konustuklarinda falan sen nasil tepki veriyorsun
kesinlikle haklısın cnm ii bi yerde yaptırmak lzaım burda kuzenleriminde yaptırdığı bi yer var orda yaptırmayı düşşünüyoruz ama fiyatlardan bi haberim henüz
ay teşekkür ederim canım ne güzel olurdu gelsen:)) maşallah sen beceriklisin zaten herşeyin üstesinden gelirsinama ben o kadar güvenemiyorum kendime hele bi de berrayle hiç güvenemiyorum
yok kız becerikli falan değilim işte yapıcaz bişeyler
ama senin için zor çünkü yanlızsın benim annemler var onlar nille ilgilenicekler ben yapıcam ..
ki sarmayı kayın validem yapıcak baklavayıda bayramda yaparken yaptı annemler:
işte sana 2 çeşit..
abart canım boşver ben de akrabalarımızın olduğu bi yerde olsam abartırdım heralde:)
hayır canım hıcbır işime yardım etmıyo sadece ben okukdayken ceydaya bakıyı ben eve gelınce onu da yapmıyor ben dersem sunu da sen yap dıye totosunu kaldırıyor yoksa butun gun boyunca bı odaya gıdıp yatıyo.. konuşma muhabbette yok yanın resmen kadını zorla TUTUYORUZ esır sankı.
valla ben ben yapmadım daha :) sadece kızıyorum konuşmayın cenelerı kapatın fılan dıyorum sac çekme kulak çekme baslmadaım daha :)))) saka saka yapmıyorum ben yazık onlarada anne olunca daha yufka yureklı oldum galıba :)))
tamam baktım canım sen hangi renk yapmayı düşünüyorsun. bu kristal tül kumaşçılarda bulunur heralde di mi. gerçi burada hiç görmedim kumaşçı gibi bi yer bi sorayım bakalım
ben beyaz istiyorum cnm süslemesini de pembe beyaz kurdelayla fiyonk yaparak yapcam. çorap bileklerine ve badi omzuna da aynı fiyonklardan takmayı düşünüyorum tabi saç bandına daayy şimdiden çok heyecanlyım o kıyafetle de stüdyo da fotoğraf çektircez inş. ailecek
yoo duruyor canımkızlar benım cetvelım yıne gıtmıs
yoo duruyor canım
bu arada gülden davetiyelerinizi nasıl yaptırdın canım
ben beyaz istiyorum cnm süslemesini de pembe beyaz kurdelayla fiyonk yaparak yapcam. çorap bileklerine ve badi omzuna da aynı fiyonklardan takmayı düşünüyorum tabi saç bandına daayy şimdiden çok heyecanlyım o kıyafetle de stüdyo da fotoğraf çektircez inş. ailecek
ay ben de heycanlandım ya sen yapsan da önce kopya çeksm ben de
ay ben de heycanlandım ya sen yapsan da önce kopya çeksm ben de
Eki Görüntüle 835400 güldencim gözüküo mu bilemedim cnmm büyük halini kabul etmedi bi türlü
kızlar güldenin kızı nilin doğum günü davetiyesi huzurlarınızda
Eki Görüntüle 835400 güldencim gözüküo mu bilemedim cnmm büyük halini kabul etmedi bi türlü
kızlar güldenin kızı nilin doğum günü davetiyesi huzurlarınızda
he he üstüne tıklayınca daha net gözüküo güldenim
bayıldııııııııııım gülden süpersiniz valla ne füzel olmuş
cok güzel olmuş canım nerde ve nasıl yaptın bıze de söyler mısın bızde yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?